GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tης αλητείας‏...

Aπό τον παπα-Ηλία Υφαντή . Της αλητείας αυτών ουκ έσται τέλος... ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ Έλεος πια τώρα μας φορολογούν επ...

Aπό τον παπα-Ηλία Υφαντή
.
Της αλητείας αυτών ουκ έσται τέλος...
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ
Έλεος πια τώρα μας φορολογούν επειδή είμαστε φτωχοί και δεν μπορούμε να πάρουμε καινούργιο αυτοκίνητο Τι λένε δηλαδή. Σου δίνουμε 1500 ευρώ και να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο αλλιώς θα πληρώνεις πρόστιμο 150 ευρώ το χρόνο στα τέλη Κυκλοφορίας ωωωωω άλλη μια φαϊνή ιδέα είσπραξης εσόδων..και εξυπηρέτησης των αντιπροσώπων αυτοκινήτων ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

13 σχόλια

  1. παπα-Υφαντη δεν καταλαβαινεις οτι οι δεξιοι ειναι τα μεγαλυτερα αρπακτικα απο ιδρυσης του Ελληνικου κρατους.Εξ αλλου αυτη ειναι η ιδιολογια τους.Το ατομικο τους συμφερον και τιποτε αλλο.Δεν βλεπεις το θειο του πρωθυπουργου Κωστακη,που ειναι απο τους πιο κονομημενους απο τη κριση του χρηματιστηριου.Αλλα και η συζυγος Ναττασα,η κολητη ντε του επιβητορα Ζαχοπουλου,που απο νηπιαγωγος βρεθηκε με μεταπτυχιακο της Ιατρικης και τωρα μοστραρει για Χειρουργος η αγραματη, γιατι ετσι οριζε το προγαμιαιο συμβολαιο με τον παιδοβουβαλο.Αυτη ηταν,ειναι και θα ειναι οι δεξιοι,δεν αλλαζουν με τιποτε.Οτι φανε,οτι πιουν και οτι αρπαξει ο κωλος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ==Στην υπηρεσία του λαού, ή των εμπόρων αυτοκινήτου;
    http://www.fmvoice.gr/#2!2!4994
    Τα γεγονότα και η αλληλουχία αυτών αποκαλύπτουν (τους εμπορικούς και εισπρακτικούς) κρυφούς σκοπούς των… «πράσινων» μέτρων της κυβέρνησης. Ποιο περιβάλλον; Οι εισαγωγείς και το δημόσιο ταμείο τους ενδιαφέρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κρίμα να μας κυβερνάνε άνθρωποι
    που δεν ενδοιαφέρονται για το καλό της Ελλάδας, παρά μόνο τις μίζες στο όνομα της οικολογίας τάχα ! Πάνε να διαλύσουν τα πάντα.

    Υ.Γ. Πείτε μου έναν πολιτικό ρε παιδιά να τον ψυφίσω που να ενδιαφέρεται για το κοινό καλό
    και όχι για τα μεγάλα συμφέροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Γέλωσιν οι πλουτούντες ήθη πενήτων, ράκη γαρ ορώσιν και ουχί τόλμην".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με βάση τη κοινή λογική όποιος έχει χρήματα , έχει καινούργιο αυτοκίνητο και μάλιστα μεγάλου κυβισμού. Σε ελάχιστες περιπτώσεις ίσως να έχει κρατήσει και το παλιό του αυτοκίνητο για συναισθηματικούς λόγους , αλλά στις περιπτώσεις αυτές είναι σενιαρισμένο . Το μέτρο των αυξημένων τελών κυκλοφορίας ανάλογα με την παλαιότητα του αυτοκινήτου είναι άδικο και στερείται κάθε λογικής.
    Βλέποντας τα πόθεν έσχες των 300 της βουλής , καταλαβαίνει κανείς γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν επαφή με τη πραγματικότητα . Δεν γνωρίζουν τα προβλήματα του μισθοσυντήρητου , του άνεργου , του χαμηλοσυνταξιούχου κ.λ.π.
    Δεν μας είπε κανείς τα κέρδη των αντιπροσωπειών των αυτοκινήτων . Με την απαξίωση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τι γίνεται ;
    Αν εφαρμοστεί το μέτρο τελικά , στις ερχόμενες εκλογές ,θα πρέπει να βρούν μόνο το δικό τους ψήφο και το πολύ την ψήφο της γυναίκας τους ή του άνδρα τους αντίστοιχα.
    Κύριε Καραμανλή έλεος .
    Σκεφτείτε και λίγο τους φτωχούς , τους άνεργους και μισθοσυντήρητους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -ΠΑΠΑ ΥΦΑΝΤΗ,Η ΜΌΝΗ ΛΎΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ CO2.

    1 Αυγ 2009
    Οι προτάσεις του ΟΟΣΑ για τη φορολογία στα ακίνητα...


    .
    ΟΟΣΑ: Μεταξύ άλλων προτείνει και ... αξιοποίηση κτηματολογίου για την φορολογία στα ακίνητα...‏
    =Να αξιοποίησει το κτηματολόγιο, το ΥΠ.ΟΙ-ΟΙΚΟΝ. για την φορολογία στα ακίνητα...
    -Είναι θέμα πολιτικής βούλησης .
    -Να γίνει έλεγχος των εισοδημάτων από ακίνητα, μεταβιβάσεων-κληρονομιών-δωρεών , ΕΤΑΚ, δημοτικών τελών, πόθεν έσχες, κλπ., στους μεγαλοϊδιοκτήτες και τις offshore (ιδέ βουλ. ΝΔ), που συστηματικά φοροδιαφεύγουν.
    -Οι πληροφορίες στο ηλεκτρονικό αρχείο του κτηματολογίου είναι έγκυρες, αφού τηρούνται με την ευθύνη και την εγγύηση του Δημοσίου.

    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 4:00:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαλάρωσε παπα-Υφαντή,
    και ακου ενα ωραίο ποιημα απο τον δημιουργό του.

    http://www.youtube.com/watch?v=y2UoT7WR_gU&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχως εκει που τελειωνει η αλητεια αρχιζει η καμορα με τις γραβατες που μας κυβερνα.Λυτρα ζητουσε και το συνδικατο του εγκληματος απο τα θυματα του,λυτρα ζητανε και αυτοι,και μαλιστα εκβιαστικα απο αυτους που δεν εχουν,οπως μας συνηθιζουν τελευταια!!Το περιτυλιγμα στη νεα αρπαχτη λεγεται περιβαλλον.Με ωραια σοου μας μιλουν για μελετες εμπειρογνωμονων και πρασινα αλογα.Τους μεγαλεμπορους τους εισαγωγεις τις εταιριες γι αυτους δουλευει ο υπουλος σαρακατσανος,λες και δεν τον ξαιρουμε.Για τα νοθευμενα καυσυμα που καταστρεφουν τους καταλυτες και την αλογιστη χρηση κουβεντα.Και μαλλιστα αποκαλει το μετρο αυτοχρηματοδοτουμενο ο αλητης.Για το που θα βρω τα 10000 χιλιαρικα το λιγοτερο ν αντικαταστεισω το παλιο μου Φιατακι κουβεντα!!!Τετοια αναλγησια μονο απο φαυλους βλαιπουμε.Αισχος ο εκβιαστης.ΥΓ Πολυ πετυχημενη η φωτογραφια μιλαει απο μονη της,μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος σου ειπε πάτερ μου ότι στην Ευρώπη τα υβριδικά κοστιζουν τα μισα απο τα κοινα??Για ψαξε λίγο....

    Οποιος ρυπαινει πληρωνει...αν το σαραβαλάκι σου βγαζει ενα σκασμο καυσαεριο παρε καινουργιο...Αν δεν μπορείς πηγαινε με τα λεωφορεία...Σου ειπε κανεις ότι εχεις ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μολύνεις?/

    Πήγαινε στην Ευρωπη με ματρακά και συννεφο το καυσαεριο να δεις προστιμο που θα φας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εν μεσω κρισης 'σπρωχνουν' τα αυτοκινητα πολυτελειας,και μετα αρχιζουν τα χαρατσια.Οταν πηγα διακοπες πριν εικοσι ημερες,το ενα στα δυο αυτοκινητα ηταν μεγαλου κυβισμου.Μετα υποχρεωνουν εμμεσα την αλλαγη κλιματιστικου,βαζοντας στο λουκι χιλιαδες καταναλωτες.Ερχεται η σειρα των ημιυπαιθριων,που με απειλες για προστιμα θα αναγκασουν καποια εκατομμυρια θυματα της κρατικης ρεμουλας και αναλγησιας να πανε να τα σκασουν στον 'σουλτανο'.Ακουσα και για τις οπτικες ινες,που οποιος δεν κανει εκ νεου εγκατασταση θα εχει προστιμα.Η οπτικη ινα ειναι γνωστη απο παλια,και τωρα αυτοι οι γελοιοι το τοποθετουν σε υποχρεωτικη προυποθεση για εκδοση αδειας οικοδομησης.Και το λεω αυτο γιατι και η δικη μου οικοδομη ειναι πενταετιας,και για να μου βαλλει τηλεφωνο ο ΟΤΕ περασαν 11 μηνες.Δεν το πιστευετε ε;Ας ειναι καλα τα φορητα τηλεφωνα.
    Και απο την μια υπαρχει κριση,αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει προβλημα γιαυτο μας τρομοκρατουν με την γριππη,για να μην αντιλαμβανομαστε τα παιγνιδια που παιζουν με τις αγορες,το οζον,το τσιγαρο,τις φωκιες και τους οι-κωλο-γους,και δεν εχει τελειωμο ο καταλογος.
    Αν αναλογιστεις τι συμβαινει καθε ημερα που περναει,με εκατονταδες απειλες και επιβολες,θα ελεγα οτι ειμαστε ανθεκτικο ειδος.Και βεβαιως ελαφρως αφελεις αφου διατηρουμε τοσες δεκαετιες τους δημιους μας στην εξουσια.Γιατι το προβλημα δεν ειναι αν θα ελθει ο Παπανδρεου η ο καταλληλωτερος να κυβερνησει.Το προβλημα ειναι ολοι αυτοι,που 35 χρονια εχουν στημενο φαγοποτι στο μαγαζι της 'δημοκρατιας',και τρωνε και πινουν το αιμα και την σαρκα του Ελληνικου λαου.Που περιμενει καρτερικα να δει ασπρη ημερα.Ξυπνατε.Ωρα για υπνο ξυπνοπουλια μου που το παιζετε και πονηροι.Αλλα 180 χρονια περιπου ετσι ειμασταν.Κι ετσι θα ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση