GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το πιο εντυπωσιακό site του κόσμου...

...με την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα στον πλανήτη ανά πάσα στιγμή! . Από το http://i-diadromi.blogspot.com/ . Μέσα σ'αυτό το site, μ...

...με την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα στον πλανήτη ανά πάσα στιγμή!
.
Από το http://i-diadromi.blogspot.com/
.
Μέσα σ'αυτό το site, μπορείτε να δείτε την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπεται στον πλανήτη ανά πάσα χρονική στιγμή, θανάτους και γέννες σε αληθινό χρόνο, όπως επίσης και τους αριθμούς των πληθυσμών της κάθε χώρας.
Μπείτε στο http://www.breathingearth.net/ και... εξερευνείστε.

7 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ MEGA, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Παλιά μου τέχνη Κόσκινο. Πρώτα βγάζει στις δυό βρωμο-φυλλάδες του τις μαϊμού δημοσκοπήσεις και μετά τις επικαλείται στο πορωμένο κανάλι του.

    Γιατί προσπαθεί να σώσει το Γιωργάκη από τις αποκαλύψεις της δικαιοσύνης για το Χριστοφοράκο;

    Μήπως γιατί η υπόθεση C4I και οι μίζες του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, έχει δέσει;

    Οι κινήσεις των λογαριασμών που έχει στα χέρια του ο ανακριτής Ζαγοριανός ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

    Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    Έρχονται τα πάνω - κάτω.

    Ανατρέπονται τα σχέδια των καναλαρχών και των αμερικάνων χρηματοδοτών τους να φέρουν ένα πρωθυπουργό-μαριονέτα, που θα μας γδύσουν οικονομικά και θα χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.

    Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    Ευτυχώς ο λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιγνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του οι τέσσερις γνωστοί μαφιόζοι των καναλιών και των εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

    ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (30-8-2009, 4 μμ)
    Η πυρκαγιά που ξέσπασε βόρεια του Λος Άντζελες, την Τετάρτη, συνέχιζε να μαίνεται, με τον τελευταίο απολογισμό να κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες ένας εκ των οποίων βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση.
    Οι αρχές διέταξαν την υποχρεωτική, άμεση εκκένωση 3.000 κατοικιών.
    Η πυρκαγιά ήδη κατέκαψε 28.000 εκτάρια και απειλεί σημαντικές τηλεπικοινωνιακές υποδομές, περιλαμβανομένων αναμεταδοτών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών. Επεκτάθηκε προς κατοικημένες περιοχές στην Πασαντίνα και προς την Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο.
    Πάνω από 700.000 στρεμματα έχουν ήδη χαθεί και σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες Μαρκ Σάβιτζ, έως χθες είχε τεθεί υπό έλεγχο μόλις το 30% των μετώπων.
    Την Παρασκευή ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στις κομητείες του Λος Άντζελες και του Μοντερέι λόγω των πυρκαγιών. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν πάνω από 750 πυροσβέστες, με τη βοήθεια ελικοπτέρων.
    Το 2007 είχαν σημειωθεί οι χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της πολιτείας, όταν είχαν καταστραφεί 2.000 κατοικίες και είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους 640.000 πολίτες.

    Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    Μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ -ΘΑΝΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΧΙΟΝΙΖΕΙ στο Β. ημισφαίριο και οι γκόρηδες συνεχίζουν να ενοχοποιούν την ανθρωπότητα, μπας και γλιτώσουν στις βαρυχειμωνιές που έρχονται... August snow Wyoming: http://www.youtube.com/watch?v=gYrbqGNaTNA, http://www.gazzetta.gr/content/view/40904/999880.
    ΝΑΣΑ-CERN αναγγέλλουν μεγάλα κρύα:
    http://www.youtube.com/v/ZlZY8r_3wlg
    ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-αποθέματα πότε;
    Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

    http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τα περιουσιακά στοιχία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!! Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα . Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές . Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pia parea apo to kilkis 8elei na xevgalei ton apostolo? gnosta onomata ths polhs. ti simferon exoyn? pio etimazoyn gia diadoxh katastash? as prosexoyn kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pia einai ta lamogia toy kilkis poy linoyn kai denoyn xoris kanena distagmo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση