GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O life style ψευτοαριστερισμός του Τσίπρα...

Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας «Απαιτούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιτρέψει την ελεύθερη διακίνηση των οικονομικών μεταναστών»!!!! Τάδε έ...


Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας

«Απαιτούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιτρέψει την ελεύθερη διακίνηση των οικονομικών μεταναστών»!!!! Τάδε έφη ο Αλέξανδρος Τσίπρας αρχηγός του ΣΥΝ, ύστερα από επίσκεψή του στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Σάμο. Όπου διαπίστωσε ότι επικρατούν κάκιστες συνθήκες διαμονής των παρανόμως εισερχόμενων στη χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων από την Ασία και την Αφρική υπό την αιγίδα του τουρκικού κράτους, που υλοποιεί στην πράξη το δόγμα Οζάλ ότι : « δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε με αυτούς».
Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι ένας πολιτικός και μάλιστα πολιτικός αρχηγός κόμματος για να κάνει μια τέτοια παρανοική δήλωση. Που αν εφαρμοστεί, η Ελλάδα όχι απλά δε θα υπάρχει στα επόμενα 10-15 χρόνια, αλλά θα έχει μεταβληθεί σε...

εφιαλτικό τοπίο βιαιοτήτων, πλήρους διάλυσης, επιβολής της μαντίλας, της μπούργκας, της μπουργκίτας και πτυχών της σαρίας, σε πεδίο εθνοπολιτικών και θρησκοληπτικών συγκρούσεων, σε πισωγύρισμα κάθε έννοιας σύγχρονου πολιτισμού, δημοκρατικών θεσμών και προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Στο όνομα των οποίων υποτίθεται ότι κόπτεται ο life style ψευταριστερισμός του κ. Τσίπρα και των ομοφρονούντων του, οι οποίοι μπορεί να είναι ελάχιστοι αριθμητικά, αλλά διαθέτουν πολλαπλασιαστική δημόσια παρουσία.
Δηλώσεις και αντιλήψεις όπως οι παραπάνω, πέρα από τις καταστροφικές προοπτικές τους, αναδεικνύουν μεγάλη ιδεολογική ανωριμότητα και πολιτική σύγχυση και απόσταση από το τι πραγματικά είναι προοδευτικό και αριστερό. Η θεοποίηση της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων, όταν γίνεται σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, κάθε άλλο παρά συνάδει με την προοδευτική και αριστερή σκέψη. Το ίδιο ισχύει και με την αφελή αντίληψη ότι το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας ( που οφείλεται στη άνιση διεθνή κατανομή του πλούτου, με υπεύθυνο τον άγριο καπιταλισμό εποχής), μπορεί να λυθεί με ιδιωτικού τύπου φιλανθρωπικές δράσεις. Όπως περίπου οι πλούσιες «φιλάνθρωπες» κυρίες-σύζυγοι άγριων καπιταλιστών- οργανώνουν «τέια» και κοινωνικές συναθροίσεις για να συλλέξουν οβολούς για τους καημένους τους φτωχούς.
Ο κ. Τσίπρας και οι αφελείς ή όποιοι πονηροί ομοφρονούντες, πουθενά δεν είδαν ή διάβασαν ότι η αθρόα και ανεξέλεγκτη εισαγωγή εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, βολεύει την άρχουσα τάξη και τους άγριους καπιταλιστές και εξοντώνει την εργατική τάξη της χώρας, αφού σπρώχνει τα μεροκάματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων στα Τάρταρα. Αφού ο κ. Τσίπρας δεν μας έχει αποδείξει ότι είναι και πολύ διαβαστερός, θα του συστήσουμε να ρίξει μια ματιά στις βάσεις της μαρξιστικής σκέψης και να δει σε πόσες αντιφάσεις μπαίνει με τις ψευτοπροοδευτικές θέσεις που υποστηρίζει. Ειδικότερα τον παραπέμπουμε στο σύντομο κείμενο του Μάρξ « Μια προειδοποίηση» και στο βιβλίο του Ένγκελς « Η κατάσταση της εργατικής τάξης στην Αγγλία» και ειδικότερα στο κεφάλαιο « Η Ιρλανδική μετανάστευση». Για να δει ομοιότητες με το σήμερα, τις σχέσεις τους με τις απόψεις που πρεσβεύει που στην πράξη δεν είναι παρά καραμπινάτα δεξιές-αντιδραστικές και εξυπηρετούν το διεθνή και ντόπιο άγριο καπιταλισμό και τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης ή αλλιώς της αμερικανοποίησης της υφηλίου.

27 σχόλια

  1. Ο A Τσίπρας δεν είναι μονος του.

    Ριζοσπάστης σήμερα:
    ....Οι Γ. Αμπαζής και Χ. Οικονόμου έκαναν σαφή τη θέση ότι δεν πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο Κέντρο Κράτησης, αλλά κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας των μεταναστών, με ανθρώπινους όρους διαβίωσης, που θα τους επιτρέπεται να προωθηθούν όπου επιθυμούν. Εκαναν, επίσης, σαφές ότι «εμείς ως ΚΚΕ δε πρόκειται να αφήσουμε να μολυνθεί η κοινωνία μας από τον ιό του φασισμού και του ρατσισμού. Δεν πρόκειται να αφήσουμε την ΕΕ και το δικομματισμό να περάσουν τη μισαλλοδοξία απέναντι στους φυσικούς συμμάχους της εργατικής τάξης της χώρας μας που είναι οι σύγχρονοι μετανάστες και πρόσφυγες. Ελληνες και μετανάστες εργάτες, με κοινά προβλήματα και κοινά οράματα και ελπίδες. Ελληνες και μετανάστες εργάτες βιώνουν την εκμετάλλευση και απανθρωπιά, γι' αυτό και έχουν κοινά συμφέροντα πάλης. Το αυγό του φιδιού, που κυρίως εκκολάπτουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ., δε θα αφήσουμε να δηλητηριάσουν οι αυταπάτες της θεσμολαγνίας, του ΣΥΡΙΖΑ, για την ΕΕ, πως μπορεί να αλλάξει τις αντιμεταναστευτικές οδηγίες της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός τα γράφει αυτά,ο γνωστός Κατσανέβας;αυτόν που τον είχαν οι Παπανδρέου αυτό που λεει κ το επώνυμό του;Ολίγην τσίπα δεν του έμεινε του σφουγγοκολάριου και τελικώς απόβλυτου κ.Κατσανέβα κ'έχει το θράσος να κανοναρχεί;βρέ ουστ απ'την παράγκα ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσίπρας, ή Τσούπρας ; ΣΥΡΙΖΑ ή ΤΣΥΡΙΖΑ ;Και τελικά η λύση είναι μία. Έξω από τη Βουλή όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ............
    Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ με τά του
    ΟΒΕΛΙΞ ΠΑΓΑΚΛΟΥ.. πάνε το γράμμα-μενίρ στην ΚΑΡΣΛΟΥΗ.....

    Τώρα αν οι δικηγόροι του “Χ” στείλουν στο GAP ένα μπακαλόχαρτο όπου γράψουν τρεις το λάδι,τρεις το ξύδι…. , όπως έκανε επίσημα το κόμμα του για να αποδείξει ότι δεν τα πήρε, θα μείνει ικανοποιημένος αυτός που δεν είναι μόνο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και της
    Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    Θέλει αποδείξεις ο τουρίστας ?
    Πρώτη φορά πήγε στο ΠΑΣΟΚ ?
    Δεν γνωρίζει τα σπλάχνα του, το αίμα του ?
    Καλά η εκπρόσωπος μεγαλουργεί.
    Ο ΚΑΚΟΦΩΝΙΞ σε σκούρη έκδοση.
    Τον ίδιο εγκέφαλο θα μοιράζονται μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσούπρας, ο αβαθής ψευτοαριστερός life style νεανίας που παριστάνει τον αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έξω απο τη Βουλή οι Τσιριζαίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βινδεον:

    "Nationalism Threatens Democracy - Greece"

    Αφιερωμένο εις γαμβρόν/κιθαρωδόν, τον λαβόντα τον δρόμον προς ΛάΟΣ, τον ανίκανον ακόμα και για έναν απλό γάμον.

    Ακόμα και εκεί - εκτός του ΙΚΑ όπου ως διοικηταράς κληρονομικώ δικαίω, επήδηξεν άλμα μέγα - τα έπραξε κόπρανα.

    Είς ζωντανός μύθος, εις σύγχρονος Μίδας, ο πολιτικάντης ο οποίος χρυσού άπτεται, και εις κόπρανα μεταμορφώνει αυτόν.

    Ούτως, πλέον εκτός του "κιθαρωθός" και "γαμβρός", φέρει πλέον και την επωνυμίαν Θόθωρας "Σκατοποιός" Κατσανέβαξ. (With an L in the right place).

    Ερχεται και εορταστικό στο Youtube...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γι αυτο ο τσιπρας στις επομενες εκλογες θα παρει τον... πουλο!!!
    Να δουμε αν ο συριζα μπει στη βουλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε παιδιά, πως μας αρέσει να βλέπουμε το δενδράκι και να χάνουμε ολόκληρο το Δάσος? Το θέμα είναι ο κάθε Κατσε ανέβας; ή ΑΥΤΑ που λέει το Τσιπρόπουλο;
    Εκεί είναι η ουσία.
    Εμείς πάντως έχουμε κάνει ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ πρόταση και την ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: "Όσοι "πονάνε" για τους λαθρομετανάστες, να δώσουν όνομα, δ/νση και τηλ. ώστε να τους στείλουμε απο 1-2 λαθρομετανάστες στα σπίτια τους, ώστε να γίνει ΕΝΕΡΓΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ η συμπαράστασή τους στους τόσο συμπαθείς -γι αυτούς - λαθρομετανάστες. Άμα θέλουν και παραπάνω γίνεται, μέχρι να αποκατασταθούν. Έτσι κάνουν ΑΥΤΟΙ που πιστεύουν ΑΥΤΑ που λένε, αν δεν το κάνουν είναι σαν τους άλλους τους ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ.
    Αντε λοιπόν Δ/νση και ΠΟΣΟΥΣ θέλετε. Σήμερα ε; μην τους ταλαιπωρούμε άλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχει κανένα ΛαΟτιανό εδώ μέσα που να έχει απολυτήριο λυκείου;

    Ερωτώ επειδή ο αρχηγός σας δεν τα κατάφερε να πάρει, οπότε ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλάει και το όνειδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιδέρη, άσε τις παπαριές.

    Κι επειδή ΕΣΥ το θέτεις, έχω τρεις. Δύο εδώ και έναν περιστασιακά στο σπίτι.

    Κανονικότατα αμειβόμενους και ασφαλισμένους.

    Εσύ Σιδέρη πόσους έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας το γιορτάσουμε με όλους τους αναλφάβητους ξενοφοβικούς, ομοφοβικούς, μικροβιοφοβικούς, αγοραφοβικούς, φοβοφοβικούς και άλλους ψυχοπαθείς οπαδούς της χιτλερικής φυλετικής καθαρότητας.

    Ας δούμε ένα βιντεάκι για να θυμηθούμε ποιοι είναι οι κοπτόμενοι εναντίον των ξενών.

    Το επόμενο, τι; "εξω οι τουρίστες";;;

    Πίσω στα χωριά σας ρε σκατόβλαχοι και πίσω στα θρανία ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

    ΥΓ:
    εχω και Καρατζαφύρερ-Πλεύρη on-air αν το συνεχίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ;


    Να δίνεται ελληνική υπηκοότητα σε όλους τους οικονομικούς και λοιπούς πρόσφυγες. Ετσι, ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα μπορούν να ταξιδεύουν σε όποια χώρα της θέλουν.
    Σιγά μη θέλουν να κάτσουν στο μπουρδέλο μας!

    Απλά κύριε Κατσεκατέβα, θέλει πολιτικούς με αρχίδια, κι όχι αρχίδια πολιτικους.


    Ανδροκλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θόδωρε,

    εσύ δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς

    Ο Τσίπρας τουλάχιστον ουτε σώγαμπρος, ουτε υπουργός υπήρξε, είναι και μικρό παιδί.

    Εσύ ομως,

    σε ποιούς τσαμπουνάς τα παραμύθια σου.

    Τον Σημίτη τον ξέχασες, αυτός δεν έλεγε πως "οι μεταναστες έσωσαν την οικονομία".
    Οι μετανάστες δεν έχτισαν τους Ολυμπιακούς αγώνες,
    Οι μεταναστες δεν μας έδωσαν "ελληνοποιημενους" πρωταθλητές και πήραμε καμια 10ρια πέτσινα μετάλια το 2004;

    Οι μετανάστες, οι ομογενείς, απο τον Καύκασο, την Τσετσενία, την Απχαζία, το Τουρκμενιστάν, το Αλβανιστάν,
    δεν έκαναν το θαύμα του χρηματιστηρίου με τις οικονομίες της π. Σ. Ενωσης;

    Και τί κακό είπε ο Τσίπρας;

    "ελεύθερη διακίνηση των οικονομικών μεταναστών"

    Μην παραξηγείς, Είναι νεος, ευθύς και απονήρευτος.

    Αμα μεγαλώσει σαν και σενα θα μαθει πως δεν συμφέρει να είναι ελευθερη η διακίνηση ουτε των μεταναστών, ουτε των ναρκωτικών, ουτε των όπλων διότι τεράστιοι κλαδοι της οικονομίας θα καταρεύσουν.

    Και πούσαι Θόδωρα,

    αυτό το συνταραχτικό που είπες,

    "αθρόα και ανεξέλεγκτη εισαγωγή εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, βολεύει την άρχουσα τάξη και τους άγριους καπιταλιστές και εξοντώνει την εργατική τάξη της χώρας, αφού σπρώχνει τα μεροκάματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων στα Τάρταρα."

    και το άλλο με τον Οζάλ,

    Δεν ισχύουν πλεον,

    Εχουν συντελεστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εξετάσεις με άριστα, στον Καρατζαφέρη, τον προτείνω για καθοδηγητή εθνικης διαπαιδαγώγησης ελληνικης βαρβαρότητας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών, μια θέση στο επιτελείο του ΝΑΤΟ για τον εκδημοκρατισμό των παράπλευρων απολειών των πετρελαιων στο ΙΡΑΚ αλλά και για μια θέση στην ΚΝΕΣΕΤ του Ισραήλ για τους επικοιστες του στην Παλαιστήνη.

    Κατά τ άλλα από σχηζοφρένεια να φαν κι ΚΟΤΕΣ, κι ο πανεΦΤΩΧΟΣ το πνεύματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ εμπάθεια ρε Μπλούπερ αλλά επιχειρήματα ΜΗΔΕΝ!
    Μόνο ταμπέλες πολυχρησιμοποιημένες σε τέτοιο σημείο που να μην τους δίνει κανείς σημασία πλέον.
    Σαν υστερικιά Κατίνα κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε παιδιά, πως μας αρέσει να βλέπουμε το δενδράκι και να χάνουμε ολόκληρο το Δάσος? Το θέμα είναι ο κάθε Κατσε ανέβας; ή ΑΥΤΑ που λέει το Τσιπρόπουλο;
    Εκεί είναι η ουσία.
    Εμείς πάντως έχουμε κάνει ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ πρόταση και την ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: "Όσοι "πονάνε" για τους λαθρομετανάστες, να δώσουν όνομα, δ/νση και τηλ. ώστε να τους στείλουμε απο 1-2 λαθρομετανάστες στα σπίτια τους, ώστε να γίνει ΕΝΕΡΓΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ η συμπαράστασή τους στους τόσο συμπαθείς -γι αυτούς - λαθρομετανάστες. Άμα θέλουν και παραπάνω γίνεται, μέχρι να αποκατασταθούν. Έτσι κάνουν ΑΥΤΟΙ που πιστεύουν ΑΥΤΑ που λένε, αν δεν το κάνουν είναι σαν τους άλλους τους ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ.
    Αντε λοιπόν Δ/νση και ΠΟΣΟΥΣ θέλετε. Σήμερα ε; μην τους ταλαιπωρούμε άλλο!!


    ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ 100%
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΣΕ ΒΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσείς πόσους νοσταλγούς του Γιώργη και του Στυλιανού, ή πόσους θαυμαστές των ναζί του χίτλερ θέλετε σπίτι σας;

    Απέλαση, φυλάκιση ή εκτέλεση;
    Τι λέτε;

    Εγώ λέω κονσέρβα σκουριασμένη και πηγάδα με τη μία. Να ξεβρομίσει η ανθρωπότητα επιτέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 5.12

    τσιπρας = 1 σπίτι στο διόνυσο.
    Το βρήκε από τον πατέρα του. Δεν ήταν ποτέ βουλευτής, δεν πήρε δημόσιο έργο.

    Καρατζαφιόζης = περίπου 70 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ηταν βουλευτής, τα έφτιαξε με παράνομο ραδιοσταθμό και κανάλι, βοηθήθηκε από τη Μαρίκα, υπήρξε χρηματοδοτούμενος με κρατική διαφήμιση, ήταν εκλεγμένος και άρα μισθοδοτούμενους από το δημόσιο, είχε εταιρία "μοντέλων" με Ιστορικές Υπερπαραγωγές αντάξιες της εποχής Γκουσγκούνη και άλλα πολλά.
    Τον έχουν καταγγείλλει για οικονομικές και άλλες ατασθαλίες ακόμα και μέλη του ΛάΟΣ. Το τελευταίο ισχύει και για τα πρωτοπαλίκαρα Πλεύρη και Αδωνίδα.

    Σαν τόπο διαμονής τώρα, σύμφωνα με κάτι βλακώδεις πληροφορίες μας, έχει δηλώσει ότι είναι "άστεγος και περιφέρεται στην πλατεία θεάτρου".

    Να το συνεχίσω;;; Ε;;;
    Τι λες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο σημείο αυτό διακόπτουμε και συνδεόμαστε απευθείας με ΛάΟΣ, Πακιστάν και Καμπότζη, για να παρακολουθήσουμε ένα Πακιστανικό βιντεοκλίπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λοιπον λεβεντες.Ο Τσιπρας σημερα Παρασκευη 14-08 ειναι στο χωριο του το Αθαμανιο Αρτας,στα Τζουμερκα,για να γιορτασει Δεκαπενταυγουστο.Του αξιζει μια πλακα για να μαθει τι εστι βερυκοκο.Αυριο το πρωι,ανημερα της Παναγιας στη πλατεια του χωριου να ξεφορτωσουν λεωφορεια καμμια 200αρια μεταναστες απο τη Σομαλια και το Αφγανισταν.Να δουμε ποσο θα μεινει εκει και αν δεν τον παρουν οι Αθαμανιωτες,ακομη και οι συγγενεις του με τις πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο/Η the Bloopers Team είπε...

    Χαρισμένο στο ΛάΟΣ την Καμπότζη, την Κορέα και άλλαι απω-ασιατικαί χώραι.

    Φιλάκια!
    .....................
    Μαλακάκο μπλουπεράκο για δες πώς κράζουν τον φίλο σου "επαναστάτη" - επιχειρηματία ΝΙΒΟ τα πρώην φιλαράκια του...

    Αλλά μάλλον μικροτσούτσουνος κι εσύ όπως κι αυτός...

    http://www.youtube.com/watch?v=n8mIXDAhU68

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ηλίθιε @14 Αυγ 2009 6:01:00 μμ
    η δημοτικότητα του Hitler και των ναζί στον μουσουλμανικό κόσμο είναι ιδιαιτέρα υψηλή. Φιλοξενώντας μερικούς από αυτούς που μας στέλνουν με καραβιές οι Τούρκοι είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχεις ανάμεσα τους και θαυμαστές του Hitler. Επειδή ξεβρόμισε Ο κόσμος από τα παράγωγα του μαρξισμού-λενινισμού δεν είναι ανάγκη να βρομίσουμε τον τόπο μας εισάγοντας ζώα του ισλάμ εδώ επειδή το θέλουν αυτοί που υμνούν τους ντόπιους δολοφόνους με τα κονσερβοκούτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 6:01:00 μμ
    πηγάδα όπως ας πουμε ο κώλος σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @8.04


    μπα... μάλλον όπως ο κώλος του Βαϊτση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση