GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τι κινδυνεύουν οι τάφοι των Φαραώ...

Οι πλούσια διακοσμημένοι τάφοι των Φαραώ στη νότια Αίγυπτο κινδυνεύουν να εξαφανισθούν μέσα σε 150 έως 500 χρόνια εάν εξακολουθήσουν να παρα...

Οι πλούσια διακοσμημένοι τάφοι των Φαραώ στη νότια Αίγυπτο κινδυνεύουν να εξαφανισθούν μέσα σε 150 έως 500 χρόνια εάν εξακολουθήσουν να παραμένουν ανοικτοί για το κοινό, προειδοποιεί ο επικεφαλής των Αιγυπτιακών αρχαιοτήτων Ζάχι Χαουάς. Όπως τονίζει ο γνωστός αρχαιολόγος, η υγρασία και η μούχλα πλήττουν τους τοίχους των βασιλικών τάφων στην απέραντη νεκρόπολη, η οποία εκτείνεται στη δυτική όχθη του Νείλου στο Λούξορ, την οποία καθημερινά επισκέπτονται υπερπληθείς τουρίστες.

4 σχόλια

  1. -εδώ μέσα ?
    Απο τους Υπερηλίθιους Κρόγια.Λουτράδη.Ακρωτηριασμένο κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ..

    "500 περίπου μικρές επιχειρήσεις διαγράφηκαν από τους καταλόγους του επαγγελματικού τμήματος του Επιμελητηρίου Καβάλας το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουλίου 2009 ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα είχαν διαγραφεί εκατόν ογδόντα, σύμφωνα με το Επιμελητήριο Καβάλας.

    Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Αγγελος Τσατσούλης,προβλέπει πως η κατάσταση θα χειροτερέψει από τον Σεπτέμβριο, εάν οι τράπεζες συνεχίσουν να κρατούν κλειστές τις στρόφιγγες δανειοδότησης των μικρομεσαίων.

    Τα λουκέτα εμφανίστηκαν σε ρεστοράν, καφετέριες, καταστήματα λαϊκής τέχνης, κομμωτήρια, μαγαζιά που πουλούσαν ρούχα, παπούτσια κ.λπ. εξαιτίας κυρίως των υψηλών ενοικίων, του ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΗΤΟΥ, των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ που κάθε χρόνο αυξάνονται, της μεγάλης μείωσης του τζίρου τους, ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.. κ.λπ.

    Στο βιοτεχνικό τμήμα τώρα , το ίδιο χρονικό διάστημα διαγράφηκαν 150 μικρές επιχειρήσεις.

    Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας υπογράμμισε παράλληλα ότι : «Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση», ενώ τόνισε πως πολλές επιχειρήσεις βρίσκονται στο «κόκκινο».

    Εν τω μεταξύ από πλευράς Πολιτείας, καθυστερεί η ενίσχυση εκατοντάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Καβάλα και στην υπόλοιπη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι οποίες περιμένουν να πάρουν την ενίσχυση του 12% επί του ημερομισθίου του κάθε εργαζόμενου και μόλις προχθές στάλθηκαν στα γραφεία του ΟΑΕΔ Καβάλας χρήματα για να εξοφληθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2007.

    Ηδη βρισκόμαστε στο δεύτερο εξάμηνο του 2009 και είναι άγνωστο πότε τελικά θα εγκρίνει το υπουργείο Οικονομικών τα απαραίτητα κονδύλια για τα δύο εξάμηνα του 2008 και το πρώτο του 2009."


    ΕΥΓΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ

    ΕΥΓΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΠΑΠΑΡΟΘΑΝΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΣΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PRESS blog..
    "Ευχαριστούμε Μιχάλη για την τιμή..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.
    Χρήση :Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση