GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια δολοφονία που "βόλεψε" πολλούς...

Aπό το http://kourdistoportocali.blogspot.com/ . Ο Χριστοφοράκος ισχυρίζεται οτι λάδωσε τους ταμίες τόσο του ΠΑΣΟΚ οσο και της ΝΔ. Αναφέρθη...

Aπό το http://kourdistoportocali.blogspot.com/
.
Ο Χριστοφοράκος ισχυρίζεται οτι λάδωσε τους ταμίες τόσο του ΠΑΣΟΚ οσο και της ΝΔ.
Αναφέρθηκε στους Πέτρο Λάμπρο και Γιάννη Βαρθολομαίο.
Ο τελευταίος
που είχε διατελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ταμίας της ΝΔ, βρέθηκε δολοφονημένος απο το σύζυγο της ερωμένης του Θωμαίς Βρακατσέλη, σ' ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα.
Στο συγκεκριμένο έγκλημα υπήρχαν σκοτεινά σημεία και μάρτυρες που εγκατέλειψαν το σημείο (κάποιοι έκαναν λόγο για αναβάτη μοτοσικλέτας) της δολοφονίας.
Οι καταγγελίες Χριστοφοράκου για...

μίζες και στη Νέα Δημοκρατία με αποδέκτη τον συγχωρεμένο, έρχονται να δώσουν άλλη διάσταση στην υπόθεση της δολοφονίας του. Ηταν ένα έγκλημα πάθους, η κάποιοι "ενορχήστρωσαν" την συγκυρία των "συμπτώσεων", για να τον βγάλουν ανώδυνα απο τη μέση;

18 σχόλια

  1. ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ
    COPY PASTE ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ
    ΑΓΑΠΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ :

    Κυριακή με την Πανδώρα
    Αθήνα - Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

    Για όσους εξ ημών το όνομα «Καραμανλής» προκαλεί ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό ρίγος εθνικής υπερηφανείας, η περασμένη Τρίτη 29 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!

    Διότι στις 29 Ιουλίου του μακρινού 1711 ο Αχμέντ Καραμανλί Πασάς (Qaramanli ή al-Qaramanli), γενίτσαρος τουρκικής ή αλβανικής καταγωγής, έθεσε υπό την κυριαρχία του το βιλαέτι της Τρίπολης στη σημερινή Λιβύη. Η επιρροή του γρήγορα εξαπλώθηκε και στα άλλα δύο γειτονικά βιλαέτια και η δυναστεία που εγκατέστησε κυβέρνησε την περιοχή, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με εκείνη της σημερινής Λιβύης, ως το 1835.

    Θεωρείται πρόδρομος της ανεξαρτησίας της Λιβύης. Μολονότι η χρήση της έννοιας του έθνους εν προκειμένω δεν είναι ακριβής, δεν μπορώ να μην πω (με καραμανλικούς όρους...) ότι ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν ο «εθνάρχης» της Λιβύης.

    Από αυτό το σημείο της ιστορίας όμως και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται και οι παραλληλισμοί με τα δικά μας γίνονται πιο σύνθετοι. Διότι η εξέλιξη του Αχμέντ Καραμανλί είναι, βεβαίως, ο σημερινός Γκαντάφης ! (Γεγονός που ενέχει κάποια ειρωνεία, καθ΄ όσον ο Γκαντάφης ήταν φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, καλύτερος μαθητής του οποίου υπήρξε ο δικός μας Κώστας Καραμανλής...)

    Ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν (καταφεύγω πάλι σε όρους του σύγχρονου καραμανλισμού...) ένας τοπικός «νταβατζής» της εποχής. Με τον στόλο των πειρατικών του εκβίαζε τα κράτη και αποσπούσε μεγάλα ποσά για να μην επιτίθεται με τους κουρσάρους του εναντίον των εμπορικών πλοίων τους. Οπως και ο λα-τρε-μέ-νος Μοάμαρ (ο Γκαντάφης), η δυναστεία των Καραμανλιδών της Λιβύης, διά του ηρωικού Γιουσούφ Καραμανλί (που μάλλον ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «γιουσουφάκι»), κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ το 1801, όταν ο μέγας Τόμας Τζέφερσον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να πληρώσει φόρο τιμής 225.000 δολαρίων της εποχής στον Γιουσούφ. Το αμερικανικό ναυτικό απέκλεισε την Τρίπολη και, παρά κάποιες αρχικές επιτυχίες των κουρσάρων, ο Γιουσούφ συνθηκολόγησε το 1805.

    (Εννοείται, βεβαίως, ότι το 2011, οπότε συμπληρώνουμε 300 χρόνια από την ανάρρηση του γενάρχη Αχμέντ Καραμανλί, θα το κάψουμε!..)

    Εδώ πρέπει να πω «μπράβο»; Μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μάλιστα.
    Ο ΒΟΘΡΟΣ Καψαμπέλη-Παπαγιάννη-Καρχιδάκη..
    Εβαλε ανάρτηση του Γνωστού αρουραίου-υπόνομου Βασίλη ΜΠΟΝΙΟΥ για να μας διαφωτίσει !!
    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ. ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
    ΣΑΥΡΕΣ. ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΠΟΝΤΙΚΙΑ. ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ PASOK-PRESS.
    Kαι σε κατώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΑΡΘΟΠΛΟΜΑΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕ

    Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ

    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ 2004-2007 ΕΠΟΧΗ ΝΔ

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ Κ. ΔΕΝΔΙΑ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν τους έφταναν τα εκατομμύρια μαλακίες, πλακώσαν και τα πηδήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη Γερμανία και η δίωξη του βασικού υπόπτου για τη διακίνηση του μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, σχετικά με «διευκολύνσεις» στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ καταρρακώνουν πολιτικά την κυβέρνηση και την αφήνουν και ηθικά έκθετη.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει το πολιτικό τίμημα της εμπλοκής στελεχών του στην υπόθεση αυτή. Και ο Γ. Παπανδρέου είχε την τόλμη να διαχωρίσει εξαρχής τη θέση του από τα στελέχη αυτά.

    ΣΤΗ ΝΔ αντιθέτως όχι μόνο δεν επιχειρήθηκε η αυτοκάθαρση, ώστε πράγματι να διαπιστωθεί ότι κανένα γαλάζιο στέλεχος δεν «τα έπαιρνε» μετά το 2004, αλλά μεθοδεύτηκε το κουκούλωμα και η διαγραφή της «ιστορίας Siemens» στη γαλάζια διακυβέρνηση.

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τα εντάλματα για τον κ. Χριστοφοράκο «λησμόνησαν» την επίμαχη περίοδο 2004-2007, εκτός του ότι έδωσε την ευκαιρία στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens να παραμένει σχεδόν προστατευόμενος στη Γερμανία, δημιουργεί εύλογες υποψίες ότι επιχειρήθηκε στο παρασκήνιο η συναλλαγή μαζί του, ώστε να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

    ΑΥΤΗ η στάση καθιστά εκ προοιμίου ύποπτη την κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς το να μην αντιλήφθηκαν ένας πρωθυπουργός και ένα κυβερνών κόμμα ότι χρηματίστηκε ένας υπουργός ή ένα άλλο στέλεχος είναι κάτι που συγχωρείται. Ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την υπόθεση δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως αμέλεια, έστω και εγκληματική, αλλά μάλλον αποκαλύπτει πρωτοφανή προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης.

    ΠΕΡΥΣΙ η κυβέρνηση πλήρωσε πολιτικά το «ό,τι νόμιμο είναι και ηθικό». Μάλλον θα πληρώσει πολύ πιο ακριβά την υπόθεση Siemens, που εκτός από απολύτως ανήθικη είναι και εντελώς παράνομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.o6.00..ΦΙΛΤΑΤΕ -ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ-ΑΛΛΑ..Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ-ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ-, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ .Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ -ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ-ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ.ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ(ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ)..ΕΙΣΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ...ΦΙΛΤΑΤΕ ..ΤΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΛΑΡΙΑ(ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ)ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΜΕΙΩΣΗ..ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 1.06.00...ΤΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΛΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O AL KARAMAN ALIS O E8ENARXHS MAS OTAN PE8ANE TON E8APSAN MONO TOY DIOTI AGAPOYSE POLY TOYS ELLHNES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ANTE KΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλος ενας σκοτεινος θανατος.
    Πραγματι, οταν δολοφονηθηκε ο Βαρθολομαιος ειχε ξεκινησει η αποκαλυψη του σκανδαλου εστω και στη Γερμανια; θα εδενε πολυ καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΤΑΤΕ ΤΑΣΟ

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ

    ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ,ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΗΤΑΝ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ.ΕΤΡΩΓΕ,ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ,Ο ΤΑΜΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.ΦΥΣΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ'Η ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ Ν.Δ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -------------------------------
    Τώρα μάλιστα.
    Ο ΒΟΘΡΟΣ Καψαμπέλη-Παπαγιάννη-Καρχιδάκη..

    Εβαλε ανάρτηση του Γνωστού αρουραίου-υπόνομου Βασίλη ΜΠΟΝΙΟΥ για να μας διαφωτίσει !!

    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ. ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
    ΣΑΥΡΕΣ. ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΠΟΝΤΙΚΙΑ. ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ PASOK-PRESS.
    Kαι σε κατώτερα.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΊΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σταματήστε επιτέλους ο Βαρθολομαίος ήταν το πρώτο θύμα παγκοσμίως που έπεσε από την άγνωστη διεθνώς νόσο των ζωντοχήρων μαχόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκλεψαν αγγούρια αξίας 10,000 ευρώ
    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥ troktiko.
    του PRESS.
    και των αλλων blogs του ΠΑΣΟΚ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Βοήθεια απο τον ΓΕΙΤΟΝΑ, δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επί Ε.Κ. είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλιαράκι με τα σκάνδαλα του Καραμανλή παππού. Σήμερα θα χρειασθεί ένας ολόκληρος τόμος για τα ανδραγθήματα του σημερινού συνώνυμού του και ανεψού!! Και τα παπαγαλάκια έχουν τσίμπλες στα μάτια και ο ξεπεσμός τους είναι τέτοιος που λυπάσαι να διαπιστώνεις τόσο χαμολού επιπέδου νέους ανάμεσα στη νέα γενιά της χώρας μας! Είναι το ανάθεμα της νεολαίας μας. Κρίμα να υπάρχουν και τέτοιοι νέοι κι ας είμαι σίγουρος πως πρόκειται για μια ελάχιστη μειοψηφία!



    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση