GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο έντιμο ΠΑΣΟΚ η μοναδική λύση ...

στον «καπιταλισμό μαφιόζικου τύπου» Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο Σαρωτική αλλαγή του κλίματος υπέρ του έντιμου Πασοκ. Τα σκάνδαλα φέρνουν στο...

στον «καπιταλισμό μαφιόζικου τύπου»

Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο

Σαρωτική αλλαγή του κλίματος υπέρ του έντιμου Πασοκ.
Τα σκάνδαλα φέρνουν στο φως την ανάγκη για εσωτερική κάθαρση σε όλα τα κόμματα
Εκλογές εδώ και τώρα
Αν δεν πετύχει το έντιμο Πασοκ θα έρθει ο φασισμός!!
.

Ένα έντιμο ιστορικό στέλεχος της αριστεράς ο Περικλής Κοροβέσης λύνει την σιωπή του και λέει την αλήθεια, (άσχετα αν μετά πιέστηκε και διασκεύασε) για τα σκάνδαλο Siemens: «Είναι ένα σκάνδαλο, δομικό θα έλεγα, του μαφιόζικου καπιταλισμού. Δηλαδή ξέρουμε όλοι – ο καπιταλισμός, δεν είναι ο καλός καπιταλισμός του 19ου αιώνα ή του 20ου που έκανε εργοστάσια, έδινε δουλειές κλπ., τώρα είναι ένας καπιταλισμός μαφία, ο οποίος αρπάζει το κέρδος και δημιουργεί φτώχια. Το μέγα σκάνδαλο είναι ότι...

επί κυβέρνησης Τζανετάκη πήρε χρήματα και η αριστερά και δεν αντέδρασε. Είναι γνωστό εδώ και είκοσι μέρες. Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη.
Η υπόθεση Siemens είναι ένα δομικό σκάνδαλο, του μαφιόζικου καπιταλισμού. Οι μεγάλες εταιρείες δίνουνε επισήμως μίζες. Η Δικαιοσύνη είναι μέρος του συστήματος. Είναι ο τρόπος που νομιμοποιούμε την αδικία».
Οι πολίτες απαιτούν να λάμψει η αλήθεια, να νικήσει το φως και το αίσθημα Δικαιοσύνης. Το Πασοκ δεν χάνει από την δεξιά αλλά από την προδοσία των «εσωτερικών προδοτών»!! Το τί έγινε στο εσωτερικό της αριστεράς είναι πλέον γνωστό μετά της αποκαλύψεις του Περικλή της Δημοκρατίας. Το θέμα είναι ποια είναι η ανάμειξη των στελεχών που προέρχονται από την αριστερά της αμαρτωλής εκείνης περιόδου όπως της κ. Μαρίας Δαμανάκη.
Η κ. Μαρία Δαμανάκη έχει κατ’ επανάληψη καταγγελθεί από εμένα και στο πειθαρχικό του Πασοκ και στα αρμόδια όργανα και στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Παπανδρέου.
Η κ. Δαμανάκη περίμενε η δεξιά να την προτείνει ως Πρόεδρο Δημοκρατίας και γι’ αυτό συνεργαζόταν άψογα με την δεξιά. Ο Γ. Παπανδρέου, όπως ο αείμνηστος Ανδρέας, τον οποίο η κ. Δαμανάκη «δίκαζε» - αν είναι δυνατόν – για την υπόθεση Κοσκωτά, πρέπει να στείλει το εξής μήνυμα στους εσωτερικούς προδότες: «Θέσατε τον εαυτό σας εκτός κινήματος. Επιτέλους Τέλος».
Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν πλέον στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό και αξιόπιστο ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και αυριανός Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, επέστρεψε από τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου πανέτοιμος να κυβερνήσει. Ο αυριανός Πρωθυπουργός συνοδευόταν από την σύζυγό του κ. ΄Αντα Παπανδρέου, πανέξυπνη και λαμπερή τον κ. Γιάννη Ραγκούση και πλήθος στελεχών, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τα πλήθη των πολιτών που είχαν καταπλεύσει εκεί από όλα τα σημεία του ορίζοντα.
Ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου συναισθανόμενος την αγωνία των πολιτών τόνισε ότι:
Ήρθε η ώρα, ωρίμασε η ώρα, για τις απαραίτητες ανατροπές σε ένα πολιτικό σύστημα που ανέχεται, ακόμα και επιβραβεύει πολλές φορές την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία. Ήρθε η ώρα, ωρίμασε η ώρα, να ξεπεράσουμε την κρίση. Να ανακτήσουμε το κύρος του πολιτικού συστήματος. Να ξεπεράσουμε την κρίση των αξιών, που ταλανίζει τον τόπο και δεν αφήνει την Ελλάδα να πάει μπροστά. Γι' αυτό χρειάζεται για αρχή μια λέξη. Μια λέξη που λέει ότι, μπορούμε.» Σήμερα η κατάσταση της χώρας είναι τραγική: Για πρώτη φορά μετά το 1993 η ανάπτυξη στην Ελλάδα έχει αρνητικό πρόσημο. Ρεκόρ στον κρατικό δανεισμό. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου το Ελληνικό δημόσιο είχε ήδη δανειστεί όσα θα έπρεπε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό να δανειστεί για όλο το 2009 και 12 δις ευρώ περισσότερα! Σύνολο 53 δις. Ρεκόρ και στα «φέσια» στην αγορά.
Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων… Ο νεοφιλελευθερισμός καταρρέει παρά τα πρόσκαιρα «υποστυλώματα». Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που κατάσχουν τα σπιτάκια του κοσμάκη. Περίπου 8.000.000 έλληνες είναι υπερδανεισμένοι, 500.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Οι «υπάλληλοι» των ληστρικών τραπεζών είναι συνυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση επειδή δεν προτείνουν βιώσιμες λύσεις και το μόνο που τους απασχολεί είναι η υποθήκευση του μέλλοντος όλων των Ελλήνων!!! Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Μόνο μια «νέα σεισάχθεια» θα σώσει την Ελλάδα. Όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά-αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!
Είναι πλέον εμφανής η μαζική μεταστροφή των πολιτών προς το νέο έντιμο ΠΑΣΟΚ ως το μοναδικό κόμμα που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή και να της προσφέρει τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα. Το Πασοκ δεν χάνει από την δεξιά αλλά από την προδοσία των «εσωτερικών προδοτών»!! Ο Γ. Παπανδρέου, όπως ο αείμνηστος Ανδρέας πρέπει να στείλει το εξής μήνυμα στους εσωτερικούς προδότες: «Θέσατε τον εαυτό σας εκτός κινήματος. Επιτέλους Τέλος». Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας πανίσχυρος Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο μόνος πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος. Ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά, πίστη, ελπίδα και ενθουσιασμό!! Το Πασοκ και σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των ελλήνων, χωρίς διακρίσεις!!
Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!
Στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, καλούμε τον Γιώργο Παπανδρέου να διαγράψει με συνοπτικές διαδικασίες την κ. Δαμανάκη Μαρία.
Εκλογές Εδώ και Τώρα.
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

63 σχόλια

  1. Καλά μην τρελαίνεσαι!
    Ένα απλό κρύωμα είναι.Θα σου περάσει!
    Α! Και για παν ενδεχόμενο μην βγάλεις τις κάλτσες σου απόψε!
    Τρίψου και με λίγο οινόπνευμα και θα σου περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωργο
    διωξε τη Δαμανακη

    τι αλλο θελεις
    σε πριδιδει σε εξευτελιζει
    σκεψου και την Αντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. parta morh arosti

    polloi sta xrostagane

    bravo dr koutsouko!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ 7 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SYGARHTHRIA DR KOUTSOUKO!!

    PISSA KAI POYPOULA STHN PRODOTRIA TOU PASOK

    OXO MORH!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΧΤΙ...
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...
    ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ 2004, ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ...

    Χθες ο κ. Παπαθανασίου, πρώην υφυπουργός του κ Αλογοσκούφη, δήλωσε για την Οικονομία: «Χρέος, αλλά και απόφαση, της Κυβέρνησης είναι να παρουσιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών, προκειμένου η χώρα να έχει μόνιμη ανάπτυξη, με περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Γι' αυτό και πρέπει να κάνουμε τώρα αυτά τα οποία δεν έγιναν τις προηγούμενες δεκαετίες».

    Τι λέτε κύριε Παπαθανασίου;

    - Και μεις που νομίζαμε ότι, ήδη από το 2007, «η Χώρα απέκτησε υγιή δημόσια οικονομικά» (Κ. Καραμανλής, διάγγελμα προκήρυξης εκλογών, 17/8/2007)

    - Και μεις που νομίζαμε ότι οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις είχαν ήδη γίνει και «η Ελληνική Οικονομία απέκτησε ισχυρές αντοχές. Οι μεταρρυθμίσεις θωράκισαν αποτελεσματικά την Οικονομία μας» (Κ. Καραμανλής, Βουλή - ομιλία για την οικονομία, 17/4/2008).

    Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή δεν σεβάστηκε τίποτα. Ούτε τις θυσίες ετών των Ελλήνων πολιτών για να σταθεί η Ελληνική οικονομία στα πόδια της, ούτε τα χρήματά τους. Αντί να χτίσει σε αυτά που παρέλαβε, διορθώνοντας τα αρνητικά στοιχεία, γκρέμισε τα πρώτα και πολλαπλασίασε τα δεύτερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Εξακολουθούν να συμπεριφέρονται λες και κέρδισαν χθες στις εκλογές, λες και η κυβέρνηση-παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις, η κυβέρνηση των αρνητικών ρεκόρ, δεν ήταν δική τους:

    - Αρνητικό ρεκόρ στην ανάπτυξη. Για πρώτη φορά από το '93 η χώρα μας έχει αρνητικό πρόσημο στην ανάπτυξη. Και το '93 πάλι η Νέα Δημοκρατία ήταν κυβέρνηση.

    - Αρνητικό ρεκόρ στον κρατικό δανεισμό. Έχουμε ξεπεράσει σήμερα τα 60 δις, το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ του δανεισμού που υπήρξε ποτέ.

    - Αρνητικό ρεκόρ στην ανταγωνιστικότητα. Το έλλειμμα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών είναι το πιο υψηλό που ήταν ποτέ.

    - Αρνητικό ρεκόρ στα φέσια στην αγορά. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τόσο μεγάλο αριθμό ακάλυπτων επιταγών, που έχουν ξεπεράσει στο επτάμηνο του 2009 τα 2 δις.

    Απέδειξαν ότι δεν σέβονται τον πολίτη, ούτε την νοημοσύνη του. Και μία κυβέρνηση που δεν σέβεται τον πολίτη, δεν μπορεί να περιμένει το σεβασμό του σε αυτή. Παρά μόνο περιφρόνηση και αποστροφή.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mpravo to kopeli
    ton Koytsouko

    dikste tin kargia
    damianaki ore!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΛΑΚΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΧΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙΤΟΥ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προ καιρού είχα ο ίδιος αντιληφθεί τις ποινικές παρασπονδίες της κ. Δαμανάκη και της έχω υποβάλλει επτά (7) μηνύσεις για σύσταση συμμορίας, δολοφονίες παιδιών, εκβιασμούς, απειλές κλπ.. Ωχρίασαν οι ανακριτές όταν τους αποκάλυπτα ότι οι μπράβοι μαφιόζοι της κ. Δαμανάκη απειλούν να «μου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο και απειλούν συγγενικά πρόσωπα με δολοφονία».


    ayti einai h Damanaki !1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κ. Μαρία Δαμανάκη, ένα περιφερόμενο πολιτικό πτώμα έχει κατ’ επανάληψη καταγγελθεί από εμένα και στο πειθαρχικό του Πασοκ και στα αρμόδια όργανα και στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Παπανδρέου και στην σύζυγο του κ. ΄Αντα Παπανδρέου την οποία η κ. Δαμανάκη Μαρία έβριζε χυδαιότατα στο γραφείο της, όπως και άλλες έντιμες βουλευτίνες του Πασοκ.

    parta mori arrosti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. περιμενε η Δαμανακη

    Προεδρία δημοκρατίας??

    Καλά ρε Κώστα

    ολες τις παλαβιαρες κρητικες δουλεβες??

    μπραβο σου

    σε αυτο ησουν καλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?/

    ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ "ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ" ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΣΙΟΥΦΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιωργο

    αντι να μαζευεις ο,τι περισευει απο αριστεροδεξια

    ανεδειξε νεα προσωπα

    Γιωργο αλλαξε τα ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΤΗ ΜΑΡΙΑΜ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ

    ΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ @@@@ ΒΑΡΒΑΤΑ

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. OUTE NA KSANAPATHSEI
    STI kRITHS TO XOMA!!

    MARIORH

    OLA TA EIXES SOY BGHKE O FERETZES APOPSE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δόκτωρ Κουτσούκος!

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΤΙ ΣΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΕΡΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΩΣ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΤΡΟΠΕΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαριω πολλες φορες παει η κανατα στηη βρυση αλλα μια σπαει...

    αντε σπιτακι σου εχεις και παιδακια

    και ασε γκομενιλικια και πολιτιλικια

    γρια βαβω τελος επιτελους!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΔΗΣΗ:

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ

    "ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ @@@@ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O ANTREAS PAPANDREOY EDOSE TO XRISMA STON KOYTSOYKO SHMERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αν ειχε ο Γιωργοος
    ακομα 2 κουτσουκος θα επιανε 67%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ:SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:

    Χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, αρχίζουν και βλέπουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ την πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη απο το ξεπούλημα που υφίστανται απο τις κατά καιρούς ηγεσίες.

    1.

    Στο φλέγον θέμα Χριστοφοράκου, ΜΗΖΕΝΣ τώρα.
    Το βούλευμα του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ Δικαστηρίου, ΟΧΙ οποιουδήποτε!! αμφιλεγόμενου οργάνου, αλλά της ΑΤΕΓΚΤΗΣ Γερμανικής Δικαιοσύνης, ΤΙ λέει; Ότι τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. (τώρα έσκασαν και τα “αριστερά” κόμματα της Συγκυβέρνησης που ενώθηκαν με την πιο σκληρή δεξιά για να βάλουν τον Ανδρέα φυλακή) Λέει λοιπόν η Γερμανική Δικαιοσύνη ότι αυτά τα κόμματα, χρηματοδοτούνταν απο τη Ζιμενς, προκειμένου να “διευκολύνουν” την εταιρεία να παίρνει τους διαγωνισμούς του Δημοσίου. Δηλαδή να “διευκολύνουν” τη Ζιμενς, ενάντια στα συμφέροντα του Δημοσίου. Αυτές οι “διευκολύνσεις” ενάντια στο Κράτος, δηλ. στην πατρίδα μας πως αλλοιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί εκτός απο ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και μάλιστα με ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ; Για τη Γερμανική Δικαιοσύνη, δεν υφίσταται θέμα συνέχισης της διαδικασίας, γιατί γι αυτούς αποδείχθηκαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο μόνος τρόπος ανακίνησης του θέματος είναι η προσβολή του Βουλεύματος απο κάποιους… προσβεβλημένους. Δηλαδή απο τα κατηγορηθέντα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κόμματα.
    Τι θα έπρεπε να κάνουν τα κόμματα αυτά, ακόμα ΚΑΙ οι Βουλευτές τους ενάντια σ`αυτήν την ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ κατηγορία; Πιστεύω σαν απλός πολίτης, ότι αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ, κάθε ένδικο μέσον (σαν ΑΜΕΣΑ θιγόμενοι)προκειμένου να ανακληθεί αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ Βούλευμα. Φυσικά ΑΝ πράξουν κάτι τέτοιο, εξυπακούεται ότι θα γίνει πλήρης δικαστική διαδικασία, με εξετάσεις μαρτύρων όπου θα ακουσθούν ονόματα, αναφορά του τι βρέθηκε σε μυστικούς λογαριασμούς, ανοίγματα εταιριών οφ σόρ κ.λ.π.. Πιστεύει κανείς, ότι θα ρισκάρουν κάτι τέτοιο κόμματα ή Βουλευτές; ή θα προτιμήσουν να σέρνονται ΠΑΝΤΑ κάτω απο το βάρος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ; Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, εμείς οι πολίτες να ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ, ποιοί ηγούνται των κομμάτων που μας Κυβερνούν ΜΟΝΙΜΩΣ!!
    Παράκληση για σχολιασμό των πιο πάνω και οχι για κομματική αντιπαράθεση που ΔΕΝ οδηγεί ΠΟΥΘΕΝΑ !
    Φιλικά
    Αργύρης Σιδέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπρααααααβο BLOOPER μας,

    Που μας τα 'ξηγας και μας τα λες και μεις ολα τα καταλαβαινουμε, ολα.
    Εσυ πρεπει να 'χεις σουπερ-δικηγορικο ταλεντο.
    Δεν εξηγειται αλλοιως.
    Τετοια συνεπεια δεν εχω ματαδει.
    ΠΑΝΤΑ συμφωνεις με τις αποψεις σου.

    Διαλιεχτε!!! Διαλιεχτε!!!!
    Σπληναντερα, συκωτια, νεφραμιες, κοντοσουβλια, "Ο Ραββινος"!!!
    Ολα ενα ταλλαρο!!!!
    Αστο κατω κυρα μου αυτο κανει 'να 'δεκαρικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ρομπα εγινε

    η γιαγια Μαρία

    ε μα της χρειαζοτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.

    ΝΑΤΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ .

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΕ ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ??

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕς
    ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?

    ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. epohi:columns

    Η Μαρία Δαμανάκη φάνηκε λιγότερο διανοούμενη από τον Μίμη και ... Τι να κάνει; Αναγκάστηκε να διαγράψει τον Ανδρουλάκη από τον ενιαίο Συνασπισμό. ...


    www.epohi.gr/gerasimos_columns_1522004.htm

    ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΕΛΩς ΑΓΡΑΝΜΜΑΤΗ

    ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. OI 23 ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ:

    16 Νοεμβρίου 1973...

    1. Σπυρίδων Κοντομάρης (ετών 57, 20.30)
    2. Διομίδης Κομνηνός (ετών 17, 21.30)
    3. Σωκράτης Μιχαήλ (ετών 57, μεταξύ 22.30 & 23.00)
    4. Βασίλειος Φάμελλος (ετών 26, 23.30)
    5. Torill Engeland Magrette (ετών 22, 23.30)
    6. Γεώργιος Σαμούρης (ετών 22, 24.00)
    7. Δημήτριος Κυριακόπουλος (βραδυνή ώρα - κατέληξε 19/11/73)
    8. Σπύρος Μαρίνος (Γεωργαράς) (ετών 35, βραδυνή ώρα)

    17 Νοεμβρίου 1973...

    9. Νικόλαος Μαρκούλης (ετών 24 , πρωινή ώρα, κατέληξε 19/11/73)
    10. Αικατερίνη Αργυροπούλου (ετών 76, 10.00, κατέληξε Μάϊο '74)
    11. Στυλιανός Καραγεωργής (ετών 19, 10.15)
    12. Μάρκος Καραμανής (ετών 23, 10.30)
    13. Αλέξανδρος Σπαρτίδης (ετών 16, 10.30-11.00)
    14. Δημήτριος Παπαϊωάννου (ετών 60, 11.30)
    15. Γεώργιος Γερτζίδης (ετών 48, 11.30)
    16. Βασιλική Μπεκιάρη (ετών 17, 12.00)
    17. Δημήτρης Θεοδωράς (ετών 5 1/2, 13.00)
    18. Αλέξανδρος Βασίλειος (Μπασρί) Καράκας (ετών 43, 13.00)

    18 Νοεμβρίου 1973...

    19. Αλέξανδρος Παπαθανασίου (ετών 59, 10.00)
    20. Ανδρέας Κούμπος (ετών 63, 11.00, κατέληξε στις 30/1/1974)
    21. Μιχαήλ Μυρογιάννης (ετών 20, 12.00)
    22. Κυριάκος Παντελεάκης (ετών 43, 12.00-12.30)
    23. Ευστάθιος Κολινιάτης (κατέληξε στις 21/11/73)

    ΠΗΓΗ:
    Ταχυδρόμος 15/11/2003, τεύχος 194
    Έρευνα: Πάνος Μπαΐλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΡΩΤΗΜΑ

    - ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΕΒΑΣΑΝΙΣΘΗ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    - ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

    - ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΙ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΛΕΨΕ" ΤΗ ΔΟΞΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΗΖΕΝΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ. ΜΑΝΤΕΛΗΣ. ΒΕΡΕΛΗΣ ΜΑΝ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Στελέχη ΟΤΕ:
    Γιώργος Σκαρπέλης πρώην γεν. διευθυντής ΟΤΕ.
    Δημήτρης Παπούλιας πρώην πρόεδρος ΟΤΕ.
    Ευάγγελος Κυριαζής πρώην διευθυντής ΟΤΕ.
    Γιώργος Χρυσολούρης πρώην διευθύνων σύμβουλος.
    Γιώργος Ορφανός πρώην μέλος ΔΣ ΟΤΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων ΠΑΣΚΕ, Κωνσταντίνος Γκόγκας πρώην διευθυντής κέντρων.
    Βασίλης Τσακωνιάτης διευθυντής διαχείρισης δικτύου.
    Βασίλης Κούτρης πρώην διευθυντής δικτύων.
    Αθανάσιος Γρεβενίτης πρώην γεν. διευθυντής λειτουργιών.
    Χρήστος Καζαντζής πρώην γεν. διευθυντής χρηματοοικονομικών.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:
    Δημήτρης Νέγρης πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών. Αλέξανδρος Λέτζας επιχειρηματίας. Γιώργος Καλβής επιχειρηματίας. Σάββας Γιαννακάκης επιχειρηματίας. Βασίλης Τυρογαλάς επιχειρηματίας.
    Αθανάσιος Ράμμος χρηματιστής. Νίκος Δεβλέτογλου χρηματιστής. Στυλιανός Δίος επιχειρηματίας. Ηλίας Πιτταούλης επιχειρηματίας. Μιχάλης Βόγιας επιχειρηματίας. Γιώργος Γενναίος οδηγός Σ. Δίου και συνεργάτης Θ. Τσουκάτου.
    Φώτης Γενναίος.
    Γιώργος Χριστογιάννης.
    Θεόδωρος Βόσσος.
    Παναγιώτης Χαραμής.
    Παναγιώτης Παπούλιας.
    Σοφία Αραβοσίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χαμος στο πασοκ

    στην Ιπποκρατους το αρθρο κυκλοφορει και σε φωτοτυπια!!

    καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ

    ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μολις διαβασατε

    τον επικηδειο λογο

    της πολιτικης απατης

    του δηθεν πολυτεχνειου

    που λεγεται Δαμανακη

    μπραβο δρ Κουτσουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έλα ρε Κουτσούκο, φώναξε την αλήθεια και κατέβα υποψήφιος, με το σπαθί σου... θα έχουμε μεγάλες πλάκες στην επόμενη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτόν τον Κουτσούκο πάλι ελεύθερο τον αφήσανε; Δεν υπάρχει κράτος τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Από πουθενά δεν προκύπτει εμπλοκή του κυβερνητικού κόμματος με τα μέχρι τώρα στοιχεία.Ούτε η Γερμανική δικαιοσύνη είπε κάτι συγκεκριμένο επ'αυτού πέρα από γενικότητες.Τουναντίον το μόνο ''ακλόνητο''στοιχείο είναι η παραδοχή Τσουκάτου ανώτατου στελέχους του ΠΑΣΟΚ.Επιπλέον είναι γνωστό ότι οι συμβασεις της ΣΗΜΕΝΣ είτε έγιναν επί ΠΑΣΟΚ είτε δρομολογήθηκαν από αυτό.Αλλά και ο χριστοφοράκος δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ είναι.Η πράσινη όμως προπαγάνδα κατάφερε να κανει το άσπρο -μαύρο ως είθισται.Και αυτό είναι το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ή ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Τα υψηλά και όμορφα οράματα που τάζει ο Γιωργάκης είναι τζάμπα κουβέντες.
    Όμως, σε όσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ βρίσκεται η ουσία.
    1.Λέει «όλα στα φώς» αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ που πήγαν τα λεφτά που πήρε ο Τσουκάτος από τη Μίζενς. Παρουσίασε μάλιστα κάτι χειρόγραφα μπακαλόχαρτα με εντελώς στρογγυλεμένα ποσά, με τα οποία γέλασε όλη η Ελλάδα.
    2.Λέει ότι είναι η Ζίμενς αφορά και τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ τίποτε για τις υπογραφές όλων των υπουργών Μεταφορών και Οικονομίας του πασόκ στις χαριστικές συμβάσεις της Ζίμενς από το 1993 έως το 2003. Όταν αποκαλύπτεται ότι στο Δ.Σ. του ΟΤΕ υπήρχαν ο Παπακωνσταντίνου και σχεδόν όλοι οι σήμερα προφυλακισμένοι πασόκοι, συνεχίζει να κάνει την πάπια.
    3.Λέει ότι μετά το 2004 ο Χριστοφοράκος τάιζε και τη ΝΔ αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ γιατί το 2006 η ΝΔ αρνήθηκε να παραλάβει το C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή.
    4.Λέει ότι θα πατάξει την αδιαφάνεια αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ποιοί σοσιαλιστές έδωσαν στο Χριστοφοράκο να έχει δύο διαφορετικές αστυνομικές ταυτότητες, το 1981 η μία ( ΜΙ5786/1981) και το 2001 η άλλη ( Φ147016/2001) και να τις χρησιμοποιεί...κατά το δοκούν.
    5.Λέει ότι η ΝΔ φυγάδευσε το Χριστοφοράκο αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ποιό στέλεχος του ΠαΣοΚ φρόντισε να πάρει ο κ. Χριστοφοράκος την Γερμανική υπηκοότητα στην Καρλσρούη το 1994.
    Μπορώ να καταπιώ πολλά πράγματα αλλά η κοροϊδία μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.
    Κυρίως, γιατί με υποτιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ολα στο φως


    Χιλάδες τηλεφωνήματα συμπαράστασης ακόμα και από το εξωτερικό λέγεται ότι έχει λάβει ο δρ Κουτσούκος μετά το "πυρπολικό" που έβαλε στη δεξιά φρεγάτα "Δαμανάκη"...

    ακόμα κλαίνε στη Ριγήλης που ακόμα ένα "έμπιστο όργανό τους" η Δαμανάκη έγινε αντιληπτή και κάηκε...μετά και της αποκαλύψεις Κοροβέση..

    Αυτά έλεγε και ο υπουργός της ολιγαρχίας και Οικονομικών κ. Παπαθανασίου έξω από το υπουργείο του πριν λίγο ...

    και έβγαλε μια τελευταία αναμνηστική φωτό με τους συνεργάτες του

    Αντε να φεύγουμε ειπε...χασαμε και την Δαμανάκη που μας "κάρφωνε" τι γινόταν στο Πασοκ ανακάτευε το Πασοκ και κοροίδευε τον Γιώργο και την Αντα !!!

    Ο ωτακουστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ολα στο φως


    Χιλάδες τηλεφωνήματα συμπαράστασης ακόμα και από το εξωτερικό λέγεται ότι έχει λάβει ο δρ Κουτσούκος μετά το "πυρπολικό" που έβαλε στη δεξιά φρεγάτα "Δαμανάκη"...

    ακόμα κλαίνε στη Ριγήλης που ακόμα ένα "έμπιστο όργανό τους" η Δαμανάκη Μαρία έγινε αντιληπτή και κάηκε...μετά και της αποκαλύψεις Κοροβέση..

    Αυτά έλεγε και ο υπουργός της ολιγαρχίας και Οικονομικών κ. Παπαθανασίου έξω από το υπουργείο του πριν λίγο ...

    και έβγαλε μια τελευταία αναμνηστική φωτό με τους συνεργάτες του

    Αντε να φεύγουμε ειπε...χασαμε και την Δαμανάκη που μας "κάρφωνε" τι γινόταν στο Πασοκ ανακάτευε το Πασοκ και κοροίδευε τον Γιώργο και την Αντα !!!

    Ο ωτακουστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Άν μέ τή γροθειά σου
    μέ δείρεις
    εγώ πάω πάσο.(βλ.εικόνα ανάρτησης.)
    Βία-βία σού καταλογίζω iq >111.
    Πές μας πώς πωλούνται τά δΔδδΔιδακτορικά.
    Μήπως κατέχεις τού Λουή 14ου λέ ετά
    σέ μοουά,
    καί 3 ωά Τουρκίας?????
    Αναστάσης.
    Υ.Γ¨ΡΈ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΩ ΤΩΡΑ ΗΜΑΡΤΟΝ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΞΩ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ!!

    ΟΛΟΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ' ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΑΥΡΧΙΔΑΣ "ΜΑΡΙΑΜ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ" ΠΟΥ ΚΑΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!

    Η ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΟ-ΔΕΞΙΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

    Η "ΜΑΡΙΑΜ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ" ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΩΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ "ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ!!

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ "ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΛΟΚΑΦΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ...ΕΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Η/Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ "ΜΑΡΙΑΜ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ"

    ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!

    ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΝ ΕΙΣΤΕ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΕΞΈΘΡΕΨΕ Η ΚΟΙΝΩΝΊΑ/ΜΑΣ.

    ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ,ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ/ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΆ-ΛΗΣΤΈΨΕΤΕ.
    Ο ΛΥΚΟΣ ΤΟ ΜΑΛΙ/ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΆΖΕΙ ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΎΓΙΑ/ΤΟΥ.

    ΑΥΤΟΊ ΕΙΣΤΕ[ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣκλπ]

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ/ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ

    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είδηση

    Παραιτείται λένε οι πληροφορίες

    η επι χρόνια "κρυφή συνεργάτης"
    των δεξιών κ. Δαμιανάκη Μαριάμ μετά τις αποκαλύψεις Περικλή Κοροβέση...

    και το άρθρο δρ Κουτσούκου που αποκάλυψαν τον πραγματικό της ρόλο στην πολιτική σκηνή

    ΄Ηδη στην Ιπποκράτους περιμένουν το φαξ της παραίτησής της και έχουν έτοιμη την αγγελία του πολιτικού της τέλους!

    Μάλλον θα καταλήξει σε κανένα Ιουδαικό κιμπουτζ ή θα ασχοληθεί με τις υοιθεσίες παιδιών από το εβραιστών - παλία μου τέχνη κόσκινο- ή θα χωρίσει κανένα ζευγάρι πάλι...

    ή θα ασχοληθεί με τα ακίνητα που αγόρασε πουλώντας την δημοκρατική παράταξη "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά"

    ή θα πάει τελικά σε κανένα άλλο κομμα να το διαλύσει και αυτό, όπως έχει εκπαιδευτεί από τις "υπηρεσίες" κατασκοπίας της χώρας καταγωγής της!!

    Στο καλό και η Παναγιά μαζί σου!!

    Φάνης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Είδηση

    ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ!!

    Παραιτείται λένε οι πληροφορίες

    η επι χρόνια "κρυφή συνεργάτης"
    των δεξιών κ. Δαμιανάκη Μαριάμ μετά τις αποκαλύψεις Περικλή Κοροβέση...

    και το άρθρο δρ Κουτσούκου που αποκάλυψαν τον πραγματικό της ρόλο στην πολιτική σκηνή

    ΄Ηδη στην Ιπποκράτους περιμένουν το φαξ της παραίτησής της και έχουν έτοιμη την αγγελία του πολιτικού της τέλους!

    Μάλλον θα καταλήξει σε κανένα Ιουδαικό κιμπουτζ ή θα ασχοληθεί με τις υοιθεσίες παιδιών από το εβραιστών - παλία μου τέχνη κόσκινο- ή θα χωρίσει κανένα ζευγάρι πάλι Ή ΜΕ ΤΙς ΔΟΛΟΦΟΝΊΕς ΠΑΙΔΙΏΝ.....

    ή θα ασχοληθεί με τα ακίνητα που αγόρασε πουλώντας την δημοκρατική παράταξη "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά"

    ή θα πάει τελικά σε κανένα άλλο κομμα να το διαλύσει και αυτό, όπως έχει εκπαιδευτεί από τις "υπηρεσίες" κατασκοπίας της χώρας καταγωγής της!!

    Στο καλό και η Παναγιά μαζί σου!!

    Φάνης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στο καλό...

    δώσαμε δώσαμε...

    να πας αλλού


    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ !

    ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΣΟΚ " ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟ !!!!!!


    ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ;

    ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ .
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ,ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ , ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ .


    ΠΡΟΣΕΧΕ , ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΡΑ? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. PRESS blog..
    "Ευχαριστούμε Μιχάλη για την τιμή..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.
    Χρήση :Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι αυτος? Πρεπει να τον κοροιδευουν στο Πασοκ να χωνει λεφτα ελπιζοντας πως θα βγει βουλευτης. Καποιος να τον ξυπνησει τον ανθρωπακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 21 Αυγ 2009 12:04:00 πμ

    δηλαδη βγαινουν μονο οσοι παιρνουν μιζες??

    αποτι ξερουμε δεν χωνει λεφτα σε κανεναν

    μην ειστε σιγουροι για το τι θελει ο δρ κουτσουκος....η ανατροπη ερχεται και δεν την βλεπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας - α 1 Απρ. 2001 ...

    Στριγάς διαθέτει ένα ακλόνητο ατού: υπήρξε ο ίδιος υπάλληλος (ή .... Στριγάς. Το 1993, στους «Παγκόσμιους Εντολοδότες» υποχρεώθηκε να ...

    www.iospress.gr/.../ios20010401a.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ελευθεροτυπία - Απογευματινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

    Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης ...


    www.enet.gr/online/online_hprint?q...a=&id=93106148 -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Β Ο Υ Λ Η Σ

    B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

    Σ Υ Ν Ο Δ Ο Σ Α'
    ΣΥΕΝΔΡΙΑΣΗ ΛΖ'

    Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996

    Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Απόστολος Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
    ......................................................................................................................................................................

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Ολοκληρώστε, κύριε συνάδελφε, γιατί το Προεδρείο θα φανεί ότι μεροληπτεί προς το συνάδελφο Αντιπρόεδρο.

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ε'Αντιπρόεδρος της Βουλής): Τελείωσα, κύριε Πρόεδρε.

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;

    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. http://archive.enet.gr/online/online_hprint?q=%25F3%25F4%25F1%25E9%25E3%25DC%25F2&a=&id=93106148

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΘΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕ κλπ.) ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ") ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΑΓΑΝΩΣΗ - ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!
    ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!!
    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΑ.

    http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/giorgos.html#sectA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση