GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός ο πιλότος Πετζετέλ στην Κεφαλονιά...

. Τη ζωή του έχασε ο πιλότος ενός πυροσβεστικού Πετζετέλ όταν το αεροσκάφος που συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς κατέπεσε στο Α...

.
Τη ζωή του έχασε ο πιλότος ενός πυροσβεστικού Πετζετέλ όταν το αεροσκάφος που συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς κατέπεσε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς πριν από λίγη ώρα.
Σύμφωνα τις πρώτες πληροφορίες, η πτώση έγινε κοντά στο χωριό Κατελειό. Στην περιοχή αυτή πετούσαν δύο αεροπλάνα του ίδιου του τύπου, που είχαν απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, για να κατασβέσουν φωτιά.

11 σχόλια

  1. Αληταράδες Πασοκοκαταπατητές.
    Αλήτες αυθαίρετοι.
    Λήσταρχοι.
    ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε γαμήσου ρε μουνόπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος που σε αεροπορικό δυστύχημα, κάνει δήλωση, και "εκφράζει την συντριβή" του;;; Πόσο πολύ ηλίθιος;;;

    ...και τον ακούν οι φίλοι και οι συγγενείς του νεκρού πιλότου!

    Ενός συνανθρώπου μας που με αυτοθυσία, έδωσε τη ζωή του για να σώσει τις δικές μας ζωές και περιουσίες.

    Καραμανλή είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λεσ βρε δεξιομουνο .αυτα να τα πεις στον χοντρομαλακα σου μουνι τησ λασπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ

    01:12 αρθρο του κ.Δανικα απο τα Νεα

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπως Νέα Δυστυχία και τελευταία Νέρωνες Δασοπυρομανίας. Κάψανε την Πεντέλη. Κάψανε την Πάρνηθα. Κάψανε τον Υμηττό. Κάψανε την Ηλεία. Κάψανε την Ολυμπία. Κάψανε τον Διόνυσο. Κάψανε τη Λακωνία. Κάψανε τη Χίο. Κάψανε το Πόρτο Γερμενό. Κάψανε την Ανθούσα. Κάψανε τον Μαραθώνα. Κάψανε τη Νέα Μάκρη. Κάψανε τον Άγιο Στέφανο. Κάψανε τον Βαρνάβα. Κάψανε το Κάτω Σούλι. Κάψανε την Παλλήνη. Κάψανε το Ντράφι. Κάψανε εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους. Κάψανε καμιά πεντακοσαριά σπίτια. Κάψανε τα ομόλογα. Κάψανε τα ασφαλιστικά ταμεία. Κάψανε την Παιδεία. Κάψανε τα δημόσια ταμεία. Κάψανε κάθε ίχνος αξιοκρατίας. Κάψανε τους μισθούς. Κάψανε κάθε διαφάνεια και δημοκρατική διαδικασία. Ό,τι αγγίζουν το καίνε. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, αλλά φλεγόμενα κουκουνάρια. Σκέφτονται οι στάχτες και τα αποκαΐδια; Παράδειγμα η αρλούμπα του Αντώναρου για τα πεύκα.
    Μια κατάρα γι΄ αυτούς, ευχή για εμάς. Η πρωην γυναίκα μου η Μαρία Δαμανάκη έχει καλυμενο κύκλωμα πορνείας και εκδίδει κατα ανήλικα παιδιάμας. Είναι εβραία και την λένε Μαριάμ. Οι αμερικάνοι την βάλαν στο Πολυτεχνείο για να διαλύσει τους εξεγερμένους. Ακόμα και τώρα μισθοδοτείται από την Μοσαδ Ισραήλ και ο Παπανδρέου δεν τολμα να την διώξει παρόλο που υπάρχουν γραπές καταγγελίες ότι την γυναίκα του την Αντα Παπανδρέου την έγελε πουτανο-Αντα και εβριζε και άλλες βουλευτίνες για πόρνες. Εκβιάζει παντρεμένες να χωρίσουν και με την βοήθει των αστυνομικών της προσπαθεί να τις βγάλει στο κλαρί για να έχει έσοδα. Στη συνέχεια τις βάζει να υιοθετήσουν παιδιά από κύκλωμα σιωνιστικο.Η πρώην γυναίκα μου η Μαρία Δαμανάκη έχει μηνύσεις εναντίον της και δεν μπορεί να ξαναείναι υποψήφια και θα ανοίξει "οικο" πολιτικό....Να πέσει φωτιά και να τους κάψει!

    26 Αυγ 2009 5:49:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν έγραφες τέτοια έκθεση στο σχολείο, θα μηδενιζόσουν. Πετζετέλ λέγεται ο πιλότος ή το αεροπλάνο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το θάνατο του πιλότου στην Κεφαλονιά υπάρχει ηθικός αυτουργός και δεν είναι άλλος από τον βουλευτή του νομού Αλέξανδρο Παρίση τον άνθρωπο που υποθάλπει τους εμπρηστές στο νησί αν υπάρχουν δημοσιογράφοι στη Ελλάδα ας ψάξουν το τι έγινε στην Κεφαλονιά τον Απρίλιο σε σχέση με την ΚΥΑ για τον Αίνο και ποιους δέχτηκε στο γραφείο του την πέμπτη 27/8 θα καταλάβετε πάρα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ!!Ειρηνική κατάληψη κτηνοτρόφων στο γραφείο του βουλευτή Αλ. Παρίση


    Απαιτούν επιβεβαίωση

    Έντονα προβληματισμένοι και ανήσυχοι οι κτηνοτρόφοι για τις φήμες που διοχετεύονται από εδώ και από εκεί για συμβιβασμό για αύξηση των ορίων της περιμετρικής ζώνης εκτός των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Αίνου.



    Δήλωσαν ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να δεχτούν ούτε μια σπιθαμή αλλαγής των ορίων του Εθνικού Δρυμού, μια τέτοια ενέργεια την θεωρούν εκ του πονηρού που εγκυμονεί κινδύνους φέροντας σαν παράδειγμα τα όσο συμβαίνουν τελευταία με τη περιμετρική της Ζακύνθου και τον Φορέα του Εθνικού Πάρκου.



    Ο βουλευτής Αλέξανδρος Παρίσης τους είπε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε από τις θέσεις του, είναι πάντα στο πλευρό τους, υποστηρίζει τα αιτήματά τους, ενημερώνοντας τους παράλληλα ότι κάνει ενέργειες για να βρεθούν πόροι για τη συρματόπλεξη των ορίων του Εθνικού Δρυμού και για πρόσθετα μέτρα προστασίας.



    Οι κτηνοτρόφοι διαβεβαίωσαν το βουλευτή ότι αυτοί είναι οι πρώτοι που προστατεύουν και θα συνεχίσουν να προστατεύουν τον πυρήνα του Δρυμού και θα υποστηρίξουν κάθε μέτρο προστασίας του.



    Η συζήτηση κατάληξε με την επιβεβαίωση του βουλευτή για να επιδιώξει συνάντηση με τον αρμόδιο Υφ/γο περιβάλλοντος κ. Καλογιάννη το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη όπως είχε προγραμματιστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ.
    ΧΑΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ...
    Τσ.. τσ... τσ...

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ !!!!!
    ΑΛΗΤΕΣ. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ. ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωπα-ώπα ..σιγά -σιγά !!!

    Για μια ακόμα φορά οι τυμβωρύχοι (Δεξιόσκυλα-Στρατοφασίστες και θεομπαίχτες) σκυλεύουν πάνω σε ένα ατύχημα !!!
    και εξηγούμαι...
    1.Τραγική η αναγγελία αεοπορικού ατυχήματος,οχι όμως ηρωισμός κλπ κουραφέξαλα που ακούγονται και γράφονται για τον μακαρίτη. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ !!! Οπως ο κάθε εργαζόμενος στη ΛΑΡΚΟ στα Ναυπηγεία, στην Οικοδομή , στην Δασοπυρόσβεση κλπ κλπ.
    ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ !!!
    2.Γιατί να αναφέρει ο εκάστοτε Πρωθυπουργός την συντριβή του για ...την συντριβή κάποιου αεροπλάνου ? ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ... ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ !!! Γιατί όμως να μην το κάνει για κάθε εργατικό ατύχημα ? (Μ@λ@κία ειπα εεε ???)
    3. Μήπως... λέω μήπως ο μακαρίτης ήταν Σμήναρχος της ΠΑ της κατηγορίας # Μόνιμος εξ' εφέδρων # που σημαίνει ότι ειχε πάρει σύνταξη (3.000 ευρώ)-πήρε το τεράστιο εφάπαξ (140.000 ευρω )και με την ...γνωστή μέθοδο και με την θέλησή του επανήλθε στην ΠΑ για να πέρνει και άλλα !!!
    Πόσοι στην Ελλαδίτσα μας έχουν αυτά τα προνόμοια ???? γιατι όλοι δεν μιλουν γιαυτά ???
    Αλλά βέβαια μόνο στην Τουρκία υπάρχει το βαθύ κράτος !!!
    4.Τιμή και δόξα αρμόζει σε κάθε νεκρό απο εργατικό ατύχημα και ... ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρεις εργάτες οδηγήθηκαν στο θάνατο μέσα σε λίγες ώρες.
    Ενας 38χρονος συμβασιούχος εναερίτης της ΔΕΗ που στάλθηκε να δουλέψει «γυμνός» με μόλις 15 ημέρες «εκπαίδευση».
    Ενας ακόμα εργάτης 55 ετών, χειριστής γερανοφόρου, κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτροφόρο καλώδιο της ΔΕΗ. Κ
    αι το κακό τρίτωσε λίγη ώρα μετά, όταν ένα 28χρονο παλικάρι κάηκε από την έκρηξη σε υψικάμινο της ΛΑΡΚΟ. Το τελευταίο, ακόμα χειρότερο.

    Μόλις στις αρχές Αυγούστου, στη Λάρκο, στον ίδιο χώρο ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών κάηκε στην κυριολεξία από καυτό μετάλλευμα.
    Τότε, οι αρμόδιοι βγήκαν και μίλησαν για ευθύνες, για μέτρα, για... Χτες το φονικό επαναλήφθηκε. Η απόλυτη αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Η απόλυτη ύβρις.

    Ο θάνατος περιδιαβαίνει στους τόπους δουλειάς. Στα κρεματόρια που οι εργοδότες ονομάζουν εργοστάσια. Εργάτες νεκροί, εργάτες σακατεμένοι, εργάτες που πληρώνουν βαρύ φόρο με τη ζωή τους και την υγεία τους. Ολοι τους θυσία στο βωμό του κέρδους. Θυσία, για αυτούς που κερδοφορούν και θεωρούν τον εργάτη αναλώσιμο.
    Φτάνει ως εδώ! Πρέπει να τους σταματήσουμε.
    Δεν πάει άλλο με αυτό το επαναλαμβανόμενο έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση