GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «παρέμβαση» Κοροβέση έχει βάθος...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr . Παρομοιάσαμε σαν «μολότοφ» τη δήλωση Κοροβέση, ακριβώς για να σηματοδοτήσουμε τη γενικ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr
.
Παρομοιάσαμε σαν «μολότοφ» τη δήλωση Κοροβέση, ακριβώς για να σηματοδοτήσουμε τη γενικότερη πολιτική φιλοσοφία του «αριστερού» χώρου του. Ενός χώρου ποικίλων εμπρησμών: από εμπρηστικές δηλώσεις και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα (αφθονούν στην πολιτική συμπεριφορά του Κοροβέση, του Ψαριανού και άλλων), μέχρι τις εμπρηστικές πράξεις χειραγώγησης και καθοδήγησης μιας μερίδας της εξαθλιωμένης και κλονισμένης νεολαίας.
Δώσαμε, επίσης, κάποιες πινελιές της ψυχολογικής του υπόστασης απλώς για να αποτυπώσουμε όχι...

μόνο τη φιλοσοφία, αλλά και την ψυχολογία αυτού του ακρωτηριασμένου και ξεπεσμένου μικροαστικού επαναστατισμού: Τόσο εξαθλιωμένος που μέσα του και πάνω του παίζονται και «οργανώνονται» ποικίλα πολιτικά παιχνίδια των μηχανισμών εξουσίας: από τις επιδοτούμενες ομάδες του «αντιρατσισμού» μέχρι τις «ομάδες κρούσης» κουκουλοφόρων...
Δείξαμε, τέλος, ότι η δήλωση του Κοροβέση δεν έρχεται σε διάσταση με την πράξη της λεγόμενης «αριστεράς». Όταν είσαι μεταλλαγμένος και ενσωματωμένος μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα και τις πολυεδρικές διαπλοκές του, όταν γίνεσαι και κυβερνητικός διαχειριστής αυτού του συστήματος, συμμαχώντας μάλιστα με την πλέον μακάβρια πολιτική του γκριμάτσα (τον μητσοτακισμό) τότε είσαι ικανός για κάθε «προστυχιά».
Η δήλωση Κοροβέση δεν έρχεται σε διάσταση με αυτή την «προστυχιά» της «Ενωμένης Αριστεράς», αντίθετα αποτελεί ένα επικουρικό «στοιχείο» απόδειξης…
Κάποιοι επειδή καθορίζονται από το «συναίσθημα» της αηδίας προς το πρόσωπο του Κοροβέση (σε μας η αηδία είναι πιο έντονη, λόγω γνώσης του ανδρός) ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ αμήχανα να υποσκάψουν την ουσία της δήλωσής του, φτάνοντας και σε τούτο το φαιδρό επιχείρημα: «η εκλογή του οποίου στο βουλευτικό αξίωμα "επετεύχθη" μόνο και μόνο επειδή είχε εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση της αλήτικης συμμορίας της 17Ν, και μάλιστα ως κατέχων "πρωταγωνιστικό" ρόλο.»
Γίνεσαι βορά του γελοίου όταν δεν γνωρίζεις την πραγματικότητα και απλώς έχεις ακούσει για ένα φαιδρό δημοσίευμα της «αστυνομικίνας», Νικολούλη στο «Έθνος»…
Λίγη σοβαρότητα και μικρότερη έπαρση της βλακείας δεν θα έβλαπτε…
Ας έρθουμε στο θέμα μας.
Όλα όσα περιγράψαμε παραπάνω από μόνα τους δεν είναι αρκετά για να δώσουν μια βαθύτερη ερμηνεία στο ΓΙΑΤΙ ο Κοροβέσης επέλεξε, ΣΗΜΕΡΑ, να προβεί σε μια τέτοια δήλωση.
Η παρέμβαση αυτή του Κοροβέση φαίνεται να έχει πολιτικό «βάθος». Και αυτό αποδεικνύεται από την απάντηση-δικαιολογία που έδωσε. Μια απάντηση που ΟΧΙ μόνο δεν αναιρεί, αλλά «τεκμηριώνει» τα δηλωθέντα.
Διαβάστε:
«Ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενός πολιτικού οργανισμού που, όπως είναι γνωστό, έχει δώσει μάχες κατά του πολιτικού χρήματος και υπέρ της διαφάνειας στη πολιτική ζωή, θεώρησα ότι μέσα στα καθήκοντά μου είναι να μιλήσουμε και για τα «του οίκου μας». Η ηγεσία της αριστεράς του 1990, στην οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα, όφειλε να είχε δώσει έγκαιρα απαντήσεις, υπερασπίζοντας τον εαυτό της από τους υπαινιγμούς που διατυπώνονται δημόσια από έγκριτους δημοσιογράφους και σε έγκριτες εφημερίδες, περί συνενοχής της σε σκανδαλώδεις συμβάσεις του Δημοσίου με τη Siemens (Ελευθεροτυπία 13/7/2009, Γ.Βότσης και άρθρο Κ. Μπέη, Ελευθεροτυπία, Ιούλιος 2009) προκειμένου να μην αιωρούνται ερωτήματα…»
Ο Κοροβέσης εδώ τεκμηριώνει τις «απόψεις» του με άρθρα του Βότση και του Μπέη.
Δηλαδή «ανακυκλώνει» αυτά που γράφτηκαν στην «Ε» και πέρασαν στο «ντούκου».
Το πρώτο ερώτημα: Γιατί οι αρθρογράφοι της «Ε» θυμήθηκαν σήμερα τη «συνενοχή» της «αριστεράς» σε σκάνδαλα του 1990;
Ερώτημα δεύτερον: Γιατί ΣΙΩΠΗΣΕ η «αριστερά και γενικά τα ΜΜΕ σε αυτές τις κατηγορίες και δεν έδειξαν ΚΑΜΙΑ «ευαισθησία»;
Ερώτημα τρίτο: ΓΙΑΤΙ, σήμερα ο Κοροβέσης επιδιώκει και «επιμένει» στην ανακύκλωση και στη «σκανδαλοποίηση» αυτών των κατηγοριών;
Κάποιο πολιτικό λάκκο έχει η φάβα. Τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», ούτε τον Κοροβέση τον πιάσανε «τύψεις συνειδήσεως»!!!
ΣΗΜΕΡΑ παίζεται ένα λυσσαλέο και ανταγωνιστικό πολιτικό παιχνίδι των «νταβάδων» για την «κατασκευή» και τον έλεγχο του νέου πολιτικού σκηνικού.
Για κάποιους «νταβάδες» ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβάει πλέον και έχουν «υπογράψει» την καταδίκη του…
Άλλα «σπέρματα» κυοφορούνται. Ο Κοροβέσης «διεκπεραιώνει» κάποιες «εντολές»!!!
Φυσικά και το γεγονός και μόνο ότι είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (καθώς και άλλοι του ιδίου φυράματος), αποτελεί την πλέον ΖΩΝΤΑΝΗ απόδειξη των «κατηγοριών» του εναντίον της «αριστεράς».
Ωστόσο, ο Κοροβέσης είναι το δέντρο και όχι το δάσος. Το δάσος είναι τα πολιτικά σχέδια των «νταβάδων»: αποδόμησης και ολοκληρωτικού ελέγχου του πολιτικού σκηνικού.
ΟΛΑ εντάσσονται σε αυτό το παιχνίδι: Από το σήριαλ Χριστοφοράκου μέχρι τα εσωκομματικά παιχνίδια. Από τις λυσσαλέες «κόντρες» των δημοσιογραφικών «μπράβων» μέχρι τα παιχνίδια των δημοσιογραφικών μπλογκ.Μέσα εδώ εντάσσεται και το «κλείδωμα» και το «ξεκλείδωμα» του «ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ», καθώς και η οβιδική του πολιτική μεταμόρφωση… Αλλά για το «ΤΡΩΚΤΙΚΟ» θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα, αφού πρώτα ολοκληρώσουμε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ μας τσεκάρισμα: Πολλά αλλόκοτα και λίαν αποκαλυπτικά συμβαίνουν και εδώ…

15 σχόλια

  1. Έλα Καψαμπέλη.... ήρθε η γραμμή πασοκ....απο το συνεταίρο σου το troktiko.

    "Παραλίγο να λαμπαδιάσει το νησί ...εξαιτίας της.

    Είπαμε να κάνει τις διακοπές της η Άννα Διαμαντοπούλου αλλά παρά λίγο να ...αφανιστεί όλη η Κίμωλος για να την εξυπηρετήσουν. Δεν έβρισκε λέει δωμάτιο εκεί που έκλεινε κάθε χρόνο και την εξυπηρέτησαν με ένα σπίτι στην παραλία. Σκίστηκαν τόσο πολύ πουστο σπίτι που της έδωσαν ήθελαν να κάψουν και τα χόρτα για να μην έχει πρόβλημα. Μόνο που ο αέρας ήταν δυνατός και λίγο έλειψε να λαμπαδιάσει όλο το νησί!
    Πω, πω μας τρώνε τα χρήματα τα κόμματα θα μας κάνουν στάχτη και μπούρμπερι τα νησιά για να περνάνε λίγες ημέρες ξεκούρασης;
    Αναρτήθηκε από troktiko.

    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΟΙ δικοί σου πασόκοι αναγνώστες..δεν καίγονται !
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ..
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΖΕΝΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΗ.
    Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΑΙΣΕΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΟΛΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    Ε ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ .
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
    ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο οι 300 εγκληματιες-βιαστες της πορνοβουλης δεν μπαινουν ισοβια στη φυλακη η ισοβια σε καταναγκαστικα εργα,

    και οσο οι ψωλοφαρα των δικαστικων
    τους καλυπτει για να παιρνουν και αυτοι αναδρομικα χιλιαδες ευρω καθε λιγο καιρο (λεφτα δικα μας)
    περα απο τα αλλα που παιρνουν στα κρυφα αντι να πανε μεσα και αυτοι τρις ισοβια,

    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ-ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θύμιο βρήκες τη χαρά σου με τα μπλογκ αλλά όσο συνεχίζεις τόσο πιο περίγελως γίνεσαι. Αμα θέλεις να κάνεις καλό στην αριστερά καλύτερα βούλωσ΄το.


    Οργισμένος νέος ανένταχτος αλλά σκεφτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ή ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;
    Τα υψηλά και όμορφα οράματα που τάζει ο Γιωργάκης είναι τζάμπα κουβέντες.
    Όμως, σε όσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ βρίσκεται η ουσία.
    1.Λέει «όλα στα φώς» αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ που πήγαν τα λεφτά που πήρε ο Τσουκάτος από τη Μίζενς. Παρουσίασε μάλιστα κάτι χειρόγραφα μπακαλόχαρτα με εντελώς στρογγυλεμένα ποσά, με τα οποία γέλασε όλη η Ελλάδα.
    2.Λέει ότι είναι η Ζίμενς αφορά και τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ τίποτε για τις υπογραφές όλων των υπουργών Μεταφορών και Οικονομίας του πασόκ στις χαριστικές συμβάσεις της Ζίμενς από το 1993 έως το 2003. Όταν αποκαλύπτεται ότι στο Δ.Σ. του ΟΤΕ υπήρχαν ο Παπακωνσταντίνου και σχεδόν όλοι οι σήμερα προφυλακισμένοι πασόκοι, συνεχίζει να κάνει την πάπια.
    3.Λέει ότι μετά το 2004 ο Χριστοφοράκος τάιζε και τη ΝΔ αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ γιατί το 2006 η ΝΔ αρνήθηκε να παραλάβει το C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή.
    4.Λέει ότι θα πατάξει την αδιαφάνεια αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ποιοί σοσιαλιστές έδωσαν στο Χριστοφοράκο να έχει δύο διαφορετικές αστυνομικές ταυτότητες, το 1981 η μία ( ΜΙ5786/1981) και το 2001 η άλλη ( Φ147016/2001) και να τις χρησιμοποιεί...κατά το δοκούν.
    5.Λέει ότι η ΝΔ φυγάδευσε το Χριστοφοράκο αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ποιό στέλεχος του ΠαΣοΚ φρόντισε να πάρει ο κ. Χριστοφοράκος την Γερμανική υπηκοότητα στην Καρλσρούη το 1994.
    Μπορώ να καταπιώ πολλά πράγματα αλλά η κοροϊδία μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.
    Κυρίως, γιατί με υποτιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οπως ειναι φυσικο ΟΥΔΕΝΑ ,επαναλαμβανω ΟΥΔΕΝΑ σκεπτομενο πολιτη απασχολει η "δηλωση" του στελεχους και βουλευτου του ΣΥΝ των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων..

    Να παει να γαμηθει αυτος και ολοκληρος ο συρφετος του ΣΥΝ των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων..

    Το πολυ πολυ να τον δουμε υποψηφιο βουλευτη της πασοκοσκυλιας!
    Ασε και τοχουμε ξαναδει το εργο,ψοφιμια!!
    Αν δεν με πιστευετε ρωτηστε και τη σ.(ειταν) μαρια της δαμανακη..

    Διοτι ως ειναι γνωστον τα τελευταια 20-30 χρονια λειτουργει αριστα η χοανη ΣΥΝ (των πουστηδων κλπ) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ,ΚουΚουΕσω και λοιπες ειδικοτητες ,προς πασοκοσκυλια και μαλιστα οχι με αμφιδρομη κατευθυνση..
    Μονοδρομως αγαπητοι!
    Απο ΣΥΝ (ειπαμε των..) προς πασοκοσκυλια!!

    Και η εξηγηση φυσικα ειναι απλη:
    Τα κατα βαση καλοταισμενα στελεχη του ΣΥΝ( των..ειπαμε)ελκονται σε απελπιστικο βαθμο απο την εξουσια που πιθανον θα γευτουν αν ενταχθουν στην πασοκοσκυλια..
    Ενω στο ΣΥΝ??
    Ψιλα πραμματα ,αντε το πολυ πολυ βουλευτες αντε σπανιωτατα και κανενας ευρωβουλευτης ..

    Συμφωνειτε αγαπητοι μου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα στο φως


    Χιλάδες τηλεφωνήματα συμπαράστασης ακόμα και από το εξωτερικό λέγεται ότι έχει λάβει ο δρ Κουτσούκος μετά το "πυρπολικό" που έβαλε στη δεξιά φρεγάτα "Δαμανάκη"...

    ακόμα κλαίνε στη Ριγήλης που ακόμα ένα "έμπιστο όργανό τους" η Δαμανάκη Μαρία έγινε αντιληπτή και κάηκε...μετά και της αποκαλύψεις Κοροβέση..

    Αυτά έλεγε και ο υπουργός της ολιγαρχίας και Οικονομικών κ. Παπαθανασίου έξω από το υπουργείο του πριν λίγο ...

    και έβγαλε μια τελευταία αναμνηστική φωτό με τους συνεργάτες του

    Αντε να φεύγουμε ειπε...χασαμε και την Δαμανάκη που μας "κάρφωνε" τι γινόταν στο Πασοκ ανακάτευε το Πασοκ και κοροίδευε τον Γιώργο και την Αντα !!!

    Ο ωτακουστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρέθηκε και το πρόσχημα για εκλογές

    Η κρισιμότητα των εθνικών θεμάτων θα αποτελέσει το πρόσχημα για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών τις επόμενες μέρες από τον κ. Καραμανλή.
    Το πανελλήνιο προϊδέασε πριν από λίγο η κα Ντ.Μπακογιάννη δηλώνοντας ότι το εξάμηνο που ακολουθεί είναι κρίσιμο για τα εθνικά θέματα.

    Καλές κάλπες λοιπόν με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να χαρακτηρίζονται δια βουλεύματος αργυρώνητα κόμματα από τη γερμανική δικαιοσύνη και αυτά να κάνουν το κορόιδο παίζοντας παιχνιδάκια με τον Χριστοφοράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ!!

    ΟΛΟΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ' ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΑΥΡΧΙΔΑΣ "ΜΑΡΙΑΜ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ" ΠΟΥ ΚΑΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!


    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΩΝ ΨΑΡΙΑΝΩΝ ΠΥΡΠΟΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΡΑ ΑΛΗ!!
    Η ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΟ-ΔΕΞΙΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

    Η "ΜΑΡΙΑΜ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ" ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΩΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ NA XORIZEI ZEYGARIA NA MHN GENNIOYNTAI ELLHNOPOYLA NA YIO8ETOYNTAI EBRAIOPOYLA ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ "ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ!!

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ "ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΛΟΚΑΦΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ...ΕΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Η/Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ "ΜΑΡΙΑΜ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ"

    ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!

    ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οργισμένος νέος ανένταχτος αλλά σκεφτόμενος
    20 Αυγ 2009 11:32:00 πμ

    Sygnwmh file,EISAI kai poly MALAKAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΠ

    20 Αυγ 2009 2:32:00 μμ


    Filarako ta apothamena sou kapou allou....to xerome se exei xeskisei thn kwlara o Koutsoukos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ....

    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........ΟΥΣΤ ΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.


    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ .

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ Ο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΉΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ "ΕΠΑΙΡΝΕ " ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ;



    ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Η ΚΛΑΥΣΩ ;


    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΟΙΟ ΜΕΓΆΛΗ ΚΩΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΊΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ .



    ΑΙΣΧΟΣ , ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.


    ΑΙΣΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση