GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε κι άλλα φτωχόσπιτα που κινδύνεψαν...

Δείτε κι άλλα φτωχόσπιτα που κινδύνεψαν στο Διόνυσο και τη Νέα Μάκρη... Μ.Ε.

Δείτε κι άλλα φτωχόσπιτα που κινδύνεψαν
στο Διόνυσο και τη Νέα Μάκρη...
Μ.Ε.


10 σχόλια

  1. Αν σας λείπανε μέσα να αγοράζετε από το 2007 παλαιομαλάκες αντί να τρώτε τα λεφτά μας εσείς και οι γαμημένες σκατοτράπεζες στην Ελλάδα.

    Γαμιέστε ανάποδα όλοι σας και όχι μόνο ανάποδα αλλά και από πίσω.

    Φτου σας αλήτες.

    Γελοίοι παραιτηθείτε ,γίναμε εξ'αιτίας σας περίγελο του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΣΟΚ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ Ν.Δ.!!!

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!

    Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ!!

    ΕΞΩ ΑΠΟΠ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΤΩΡΑ!!

    ΝΕΟΛΑΙΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ θα χαιρόσουν να καούν κι αυτά! Δεν έχεις που δεν έχεις τσαντήρι να μείνεις, θέλεις να καούν και του γείτονα για να πετύχεις την περιπόθητη ισότητα... Ου βρε ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ 5 ΔΕΝΔΡΩΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΙΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ?
    ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΛΑΜΒΑΝΕ?
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΩΝ ΑΜΕΣΕΣ ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΤΟΠΙΟ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝΩΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΞΕ.

    ΟΙΚΟΦΑΣΙΣΤΑ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΡΗΣΜΟΥΣ...ΚΙ'ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΚΡΗ...

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;;;
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ;;;
    ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΑΚYΝΘΟ ΚΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ;;;

    ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΧΕΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ..
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΜΑΓΚΕΣ»

    ...Εφόσον οι οικισμοί μέσα σε δασικές εκτάσεις ήταν απόλυτα ορατοί και γνωστοί , όπως προκύπτει και από τις τρέχουσες τηλεοπτικές εικόνες και φωτογραφίες , ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ – ΟΦΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ – ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ «ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ» ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΟΦΕΙΛΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥς ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ – ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ – ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΟΠΩΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ – ΠΗΓΑΔΙΑ – ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ – ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ – ΧΗΜΙΚΑ – ΜΑΣΚΕΣ ΦΤΥΑΡΙΑ Κ.Λ.Π. – ΕΠΙΣΗΣ Η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ – ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ – ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ – ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ «ΔΑΣΙΚΟ ΣΠΙΤΙ- ΒΙΛΑ « ΖΩΝΕΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ « ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ – ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ – ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ – ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ «ΞΕΡΑ» ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ…

    Το σωστό και άμεσα αναγκαίο είναι όμως να κατεδαφιστούν άμεσα όλα τα αυθαίρετα. Θα έπρεπε να το ζητήσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες , εργαζόμενοι που πεθαίνουν καθημερινά με δόσεις στις ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ παραπάνω.

    Στο βαθμό που η Πολιτεία γνωρίζει τους αυθαίρετους «δασικούς οικισμούς» και δεν λαμβάνει τα παραπάνω απαραίτητα μέτρα , ΤΟΤΕ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΗΨΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ – ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ …ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ – ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΑΞΙΚΟ

    Ήδη από τώρα θα έπρεπε για λόγους παραδειγματισμού και επίδειξης αποφασιστικότητας να διαταχθεί η ποινική δίωξη στους «συναρμόδιους» κατά σειρά προτεραιότητας Υπουργούς και Υφυπουργούς ΥΠΕΧΩΔΕ , Αγροτικής Ανάπτυξης ( Γ.Γ. Δασών ) , Δημοσίας Τάξεως ( και των αρμόδιων Διευθύνσεων της Πυροσβεστικής ) τους Περιφερειάρχες , Νομάρχες , Δημάρχους , Κοινοτάρχες και στους Διευθυντές των Πολεοδομικών Γραφείων…

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΛΗΨΗ» – «ΑΜΕΛΕΙΑ» ΜΕΤΡΩΝ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ «ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ» ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ «ΔΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ…»

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΗ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥΦΛΙΑ...ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ...

    Νέα προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσε σήμερα ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Υμηττού, που ζητά το πάγωμα των οικοδομικών εργασιών στο πρώην στρατόπεδο Σακέτα.
    Το θερινό τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα του συνδέσμου για προσωρινή διαταγή διακοπής των έργων.
    Παράλληλα, ο Σύνδεσμος θα αποστείλει επιστολές στους πολιτικούς αρχηγούς, με αίτημα τη διεξαγωγή σύσκεψης για την προστασία του Υμηττού.

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΎΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ...
    ΔΙΟΤΙ ΒΙΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΗ,ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Karaman Ali: Μια ιστορία αδηφαγίας γης και οικοπέδων.

    Η αδηφαγία γής και η οικοπεδοποίηση - τσιμεντοποίηση των δασών είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Karaman Ali από αρχαιοτάτων χρόνων.

    Εδώ και τέσσερις γεννιές η αγία οικογένεια έχει ανοίξει πόλεμο με τα δάση και τη γή, κάτι που είναι χαραγμένο πια στο DNA της. Ετσι εξηγείται γιατί έχει ανακηρυχθεί ακόμα και από διεθνή μέσα ως ο σύγχρονος Νέρωνας. Εχουμε και λέμε.

    1. Karaman Ali Koytsuk o A!.

    Γενάρχης των Karaman Ali ήλθε από τα βάθη της Ασίας και εγκαταστάθηκε στη περιοχή των Σερρών στα τέλη του 19ου αιώνα. Με τα 12 γρόσια που είχε αγόρασε στην περιοχή των Σερρών 2 στρέμματα γής και εκεί έχτισε το κονάκι του. Μετά την Μικρασιατική καταστροφή η κυβέρνηση του Ε. Βενιζέλου παραχώρησε εκτάσεις στους πρόσφυγες στα πλαίσια της ανταλλαγής γής. Τότε ο Koytsuk Karaman Ali o A!, προσέλαβε 700 τσέτες Βουλγάρους και βάλθηκε να τρομοκρατήσει και τελικά να εκδιώξει τους πρόσφυγες από τη νέα τους γή, αρπάζοντας την περιουσία τους. Ετσι 37.000 στρέμματα έγιναν περιουσία της Αγίας οικογένειας.

    2. Karaman Ali Kotso, ο Εθνάρχης

    Εγγονός του Koytsuk κληρονόμησε όλα τα χαρίσματα του παππού του. Μόνο αντί των Βουλγάρων έδειξε ιδιαίτερη αγάπη στους Γερμανούς κατακτητές. Οι Αγγλοι μετά την απελεύθέρωση τον έκαναν πρωθυπουργό, γιατί τον είχαν στο χέρι (κατείχαν γαρ όλα τα αρχεία της Γκεστάπο).
    Σαν υπουργός Δημ. Εργων διέπρεψε στην τσιμεντοποίηση. Αμοιβή του το βουνό της Φιλοθέης (Τουρκοβούνια) όπου και ο τάφος του
    Επί πρωθυπουργίας του κάηκε όλη η βόρεια Αττική. Αμοιβή έκταση 82 στρεμμάτων στην Πολιτεία.

    3. Karaman Ali o Atsili- αδελφός του Kotso και θείος του σημερινού κούτσικου.
    Αυτός είχε μανία τα καταπατά αρχαιολογικούς χώρους. Γνωστά τα οικόπεδα 140 στρεμμάτων στον αρχαιολογικό χώρο Σαλαμίνας. Αλλο του χόμπι να παίζει στο χρηματιστήριο με άριστες επιδόσεις. Αυτόν εμπιστεύθηκε και το κούτσικο ο ανηψιός για να παίξει στο χρηματιστήριο τα λεφτά του με αμοιβή μια βουλευτική έδρα.

    4. Karaman Ali Koutsiko, ο ανηψιός του Kotso, γνωστός ως μπουχέσας.

    Με παρουσιαστικό κάτι μεταξύ Νέρωνα και Μουσολίνι θα μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός πορθητής-εμπρηστής της Ολυμπίας και μοναδικός εμπρηστής πρωτεύουσας κράτους μετά την Νέρωνα. Τελευταία του παράσταση ο εμπρησμός της Αττικής με λάφυρο 170.000 στρέμματα κάρβουνο. Λέγεται ότι απολάμβανε τη φωτιά από το κονάκι της Ραφήνας, παρατώντας ακόμα και το αγαπημένο του Playstation.
    Η πυρπόληση της Ολυμπίας ήταν όνειρο ζωής για την αγία οικογένεια. Πέρσες, Τούρκοι, Μογγόλοι, Ούνοι, Αβάροι δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτό που πέτυχε το κούτσικο-μπουχέσι. Δόξασε έτσι την αγία οικογένεια. Αμοιβή η εκδίκηση προς τον πράσινο νομό. ¨Ενας ψυχασθενής Νέρωνας δηλαδή. Το πρόσφατο κατόρθωμά του η πυρπόληση της Αττικής. Οση αττική γή κάηκε επί 3000 χρόνια είναι λίγη μπροστά σε αυτή που ο σύγχρονος Νέρωνας έκαψε μέσα σε 3 μέρες. Για αυτό το έργο του η αμοιβή του δεν έχει γίνει γνωστή, εικάζεται όμως ότι το κονάκι στη Ραφήνα ήταν μια προκαταβολή για τη μεγάλη επιχείρηση-κάρβουνο στην Αττική (Πάρνηθα, Β.Α προάστεια).

    Το κονάκι αυτό απεκτήθη με έναν περίεργο τρόπο και μια πρωτότυπη μέθοδο (χρησικτησία). Ισως με τα τωρινά του έργα ξεπληρώνει τους δικαστές και τους οικοπεδοφάγους που τον βοήθησαν να αποκτήσει με χρησικτησία το φιλέτο της Ραφήνας.

    Η ιστορία των karaman-aλητών δεν έχει τέλος. επομένως θα επανέλθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re blima kiprie ti telis na soy po tora ga......o ti kiprosoy i na soy eyxito na paroyn kai tin ipolipoi kipro i toyrki blima e blima
    ΑΣ.Π.ΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε μαλακοκαύλη... Επειδή κάποιος έχει φτιάξει μια πισίνα πάει να πει πως είναι κι εκατομυριούχος? Ηλίθιε, ε ηλίθιε...
    Κι αν κάποιος έχει μια πισίνα πρέπει να εύχεσαι να καεί το σπίτι του?
    Άνοιξες το Google και βρήκες όλα τα σπίτια που έχουνε πισίνα και νομίζεις ως κάνεις εθνικό έργο... Παλιομαλάκα...
    Η παιδεία λείπει στον Έλληνα. Όταν την αποκτίσεις τότε μπορεί να βγεις κι εσύ από το καλύβι που τώρα ζεις. Βλαμένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση