GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια φθηνή και οργανωμένη πλαζ...

Παιδιά, υπάρχουν και τίμιοι άνθρωποι που δουλεύουν για το μεροκάματο και δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο όπως οι "επαγγελματίες" του ελλ...

Παιδιά, υπάρχουν και τίμιοι άνθρωποι που δουλεύουν για το μεροκάματο και δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο όπως οι "επαγγελματίες" του ελληνικού τουρισμού.
Προχθές πήγα σε μια νέα οργανωμένη πλαζ στην Ηράκλεια Θεσσαλονίκης. Πολύ καλή δουλεια και τίμια.
Δεν πληρώνεις ξαπλώστρες και ομπρέλες και τα ποτά σου είναι φθηνά (ο καφές 3 ευρώ και η πορτοκαλάδα 2,5 ευρό για παράδειγμα).
Η θάλασσα πεντακάθαρη. Μπράβο.
Σας επισυνάπτω φωτογραφίες διότι...

τέτοιες προσπάθειες πρέπει να αμείβονται από τον κοσμο.
Xanthiotis

3 σχόλια

  1. re esy poy eisai apo tin iraklia, tin fani tin toli tin ksereis;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΟΙ ΕΞΩ .Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΥΛΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ .ΟΧΙ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση