GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες προσλήψεις στα μουλωχτά στο ΚΕΕΛΠΝΟ...

Δεν έχει τέλος η ρουσφετολογία! "Μοιράστηκαν" σε βουλευτές της ΝΔ οι θέσεις από το υπουργείο Υγείας... . Αποκαλύπτει η Μουσίτσα . ...

Δεν έχει τέλος η ρουσφετολογία! "Μοιράστηκαν" σε βουλευτές της ΝΔ οι θέσεις από το υπουργείο Υγείας...
.
Αποκαλύπτει η Μουσίτσα
.
Η Προκήρυξη αυτή (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει) βγήκε στα μουλωχτά, δεν δημοσιοποιήθηκε σχεδόν πουθενά και φυσικά στο site του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν αναφέρεται. Τα προσόντα είναι γενικά και αόριστα. Και το πιο αστείο είναι ότι "Η ΓΝΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΚΤΙΜΗΘΕΙ!" Όπως φυσικά και η συνέντευξη!
Μεταξύ άλλων, θέσεις μοιράστηκαν σε βουλευτές για τα δικά τους παιδιά, και σήμερα Τρίτη 18/8 και αύριο Τετάρτη 19/8 οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στην έδρα του Οργανισμού!
Έτσι, να ξέρουμε και ποιόν παίρνουμε για τη δουλειά!

6 σχόλια

  1. Δεν εξυπηρετουνται μεσω ΕΛΤΑ ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ και ο ΜΑΥΡΟΣ, αλλα και ο Γενικος Γραμματεας του ΥΜΕ,Αδαμοπουλος.Κατοπιν δικης του επιθυμιας και εντολης εγιναν 3 παρανομες προσληψεις δικηγορων με παγια αντιμισθια στα ΕΛΤΑ.Ο ανθρωπος αυτος δηλωνει οτι θα ειναι ο επομενος Προεδρος του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας,γιαυτο με ατομικες εξυπηρετησεις ενισχυει τον εκλογικο μηχανισμο του.Παροτι οι οργανικες θεσεις των δικηγορων,15 τον αριθμο ηταν κατεχομενες δοθηκε εντολη να τροποποιηθει με φαιδρα επιχειρηματα,το οργανογραμμα,να αυξηθουν οι θεσεις για να προσληφθουν οι δικοι του.Και χωρις καμμια διαδικασια που οριζουν οι Νομοι 1649/86 αρθρο 11 και 1868/89 αρθρο 18 παρ.1,προχωρησε με αποφαση του Διοικητικου Συμβουλιου ΕΛΤΑ στις προσληψεις.Χωρις δηλαδη να γινει προκηρυξη θεσεων καταθεση δικαιολογητικων και αξιολογηση των υποψηφιων απο 5μελη επιτροπη στην οποια συμμετεχει δικαστικος και 2 μελη του Δ.Σ. του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας.Ετσι γουσταρε ο Αδαμοπουλος,ετσι εκανε.Αλλα τι κανει ο Δικηγορικος Συλλογος; Η αγυρτια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ειδικοι αλχημιστες της κυβερνησης με επικεφαλης Καραμανλη,Παπαθανασιου,Χατζηδακη και Στυλιανιδη συσκεπτονται για να βρουν απαντηση στο ερωτημα.Πως ειναι δυνατον οι τιμες της βεντζινης στα πρατηρια καυσιμων τον Αυγουστο του 2009 να βρισκονται στα ιδια επιπεδα με τον Αυγουστο του 2008.Οταν η πρψτη υλη,το πετρελαιο κοστιζε τοτε 140 δολλαρια το βαρελι και τωρα βρισκεται στα 70,με την ισοτιμια ευρω-δολλαριου να ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα.Οποτε δικαιως αναρωτιεται ο λαος μας,ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΣΟΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνουν και παίρνουν στα μουλωχτά! Όταν αυτό το έκανε το ΠΑΣΟΚ, οι πασόκοι δεν έβγαζαν μιλιά! Άντε λοιπόν, πασόκοι και νεοδημοκράτες χέρι-χέρι να διαλύσετε το Ελληνικό Δημόσιο και, γενικότερα, την Ελλάδα όλη, να τελειώνουμε επιτέλους με τους απογόνους αλβανών,σλάβων,τούρκων,γύφτων, πακιστανών που έχουν κατακλύσει αυτή τη γωνιά της Γης και την βρομίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπήρχε στο diorismos.gr η προκήρυξη, και αν κάποιος παρατηρήσει τη σελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκεί που λέει προκηρύξεις, μόνο προκηρύξεις έργων θα βρει. Καμία μα καμία πρόσληψη, όλοι με μετατάξεις δουλευουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Unfortunately my Greek isn't as proficient as I wish it was however my understanding is slightly better.

    I have been living in Greece for nearly 3 years now and have had to deal with KEELPNO on many levels as I saw your article I thought it was appropriate to highlight people to some of the problems I have discovered so far.

    I have written several articles myself whilst trying to highlight corruption and criminal behaviour of several factions and thought you might be interested. Unfortunately they are in English however the first one does have links to articles in Greek :

    http://fckdupathens.wordpress.com/the-truth-actup-greece/

    http://fckdupathens.wordpress.com/2010/09/29/so-whats-fckdup-about-keelpno-keel-then/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση