GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έστειλαν βοήθεια γιατί ...μπέρδεψαν τις περιοχές!

Αυτό απάντησε ο Πρ. Παυλόπουλος στο δήμαρχο Μαραθώνα. Απίστευτα πράγματα... . Η πυρκαγιά στην περιοχή του Μαραθώνα αναζοπυρώνεται επικίνδ...

Αυτό απάντησε ο Πρ. Παυλόπουλος στο δήμαρχο Μαραθώνα. Απίστευτα πράγματα...
.
Η πυρκαγιά στην περιοχή του Μαραθώνα αναζοπυρώνεται επικίνδυνα. Ο δήμαρχος Μαραθώνα Σπ. Ζαγάρης κατήγγειλε ότι καλούσε από το μεσημέρι τους αρμόδιους -μέχρι και τη γραμματέα του υπουργού Εσωτερικών- για εναέρια βοήθεια αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε. Πριν από λίγο μίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο και όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, στο Mega, ο υπουργός του είπε ότι δεν πήγε εγκαίρως βοήθεια γιατί ...μπέρδεψαν τις τοποθεσίες στην περιοχή.
Απίστευτα πράγματα!

12 σχόλια

  1. Αρχικα ανοιξτε ολα τα διοδια για να ερθουν τα πυροσβεστικα οχηματα απ'ολες τις περιοχες της Ελλαδας χωρις προβλημα.
    Επειτα,δεν γινεται ρε μαλακες να κανουν συντονισμο για το που θα πανε οι υδροφορες και τα πυροσβεστικα,οι παρουσιαστες των δελτιων ειδησεων των καναλιων και των ραδιοφωνων.
    Αυτο απο μονο του μαρτυρα την πληρη ανικανοτητα του κρατικου μηχανισμου για οποιαδηποτε οργανωση.

    Ποιο ειναι το τηλεφωνο ρε αρχιδια για οργανωση και συντονισμο των επιχειρησεων,στο οποιο μπορουν να καλουν οι πολιτες σε τετοιες περιπτωσεις;;;
    Και φυσικα δεν αναφερομαστε στο 199 της πυροσβεστικης.
    Ποια ειναι αυτη η υπηρεσια της πολιτικης προστασιας,δηλαδη του Υπ.Εσωτερικων,η οποια να βοηθα τους πολιτες σε καταστασεις οπως οι σημερινες;;;;
    Γιατι δεν εχει δημιουργηθει μεχρι σημερα;;;

    Ποσο αχρηστοι και ανικανοι ειστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά
    Τέτοια αναρχία δεν πρέπει να εχει ξανά υπάρξει...
    Μήπως ανακαλύψαμε τον μεγαλύτερο αναρχικό στην Ελλάδα ?

    Στα Δεκεμβριανά καηκε μονό το κέντρο της Αθηνας...
    σήμερα καηκε ολος ο νομος!!!
    Δόξα και τιμή στον Καραμανλη… νομιζω πως πρεπει να του φτιάξουμε αγαλμα στα Εξάρχεια...
    Φοβερος …καίει στρατόπεδα,σχολεια,εκκλησιες,σπιτια...
    Α και ενα αγαλμα σε Μαρκογιαννακη και Πακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -"Οποιος έχει χτίσει μέσα στο δάσος, οφείλει να έχει ένα μακρύ λάστιχο, για να σβήνει τη φωτιά..."
    Αυτή την απάντηση έδωσε ο καραγκιόζης ο Στραβελάκης, οταν ο Καψής και η Σπυράκη του επεσήμαναν την ατομική ευθύνη οσων χτίζουν παράνομα μέσα στο δάσος!
    -Ρε Στραβελάκη, μπας κι εχεις χτίσει και συ μέσα στο δάσος;
    Αυτό μόνο έχεις να πεις για την εγκληματική ενέργεια, του να χτίζουν κάποια καθάρματα μέσα στο δάσος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ακροδεξιάς έμπνευσης και λογικής κυβερνητικό σχέδιο «νόμος και τάξη» δεν περιορίζεται μόνο στον «Mεγάλο Aδελφό», στο ανεξέλεγκτο ηλεκτρονικό φακέλωμα με τις κάθε είδους κρατικές παρακολουθήσεις με κάμερες και τηλεφωνικές υποκλοπές στα αρχεία DNA υπόπτων, ακόμα και για τροχαίες παραβάσεις και ατυχήματα.

    Eγκαταλείποντας οριστικά το ενοχλητικό και περιοριστικό για εκείνη προσωπείο του «μεσαίου χώρου», η κυβέρνηση «παίζει όλα τα λεφτά» ποντάροντας στη δημόσια τάξη και ασφάλεια αφού βλέπει ότι βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των δημοσκοπήσεων, λόγω του φόβου και της ανασφάλειας που κατάφερε να εμφυσήσει στον κόσμο η ανεπάρκεια των αστυνομικών αρχών να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.

    Tο κυβερνητικό πακέτο μέτρων περιλαμβάνει επίσης διατάξεις που δίνουν στις στρατιωτικές αρχές το «πάνω χέρι» για να μπορέσει να αποκατασταθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια όταν διαπιστωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση. Παράλληλα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προωθήσει νέες λεόντειες συμφωνίες με τις HΠA επεξεργαζόμενη ρυθμίσεις που θα επιτρέπουν την ανεξέλεγκτη ροή πληροφοριών και στοιχείων για τα λεγόμενα «σοβαρά αδικήματα». Tο σύνολο των ρυθμίσεων και συμφωνιών αυτών θα δίνει τόσο διάφανα στοιχεία για τη δράση όλων των εν δυνάμει υπόπτων πολιτών που η βίζα θα είναι πλέον παντελώς αχρείαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστό, φταίει ο Πάκης. Έπρεπε να πάρει τους πυροσβέστες από το χέρι και να τους δείξει πού είναι ο Μαραθώνας (η λίμνη και το χωριό), πού είναι η Ροδόπολη, πού είναι το κάτω Σούλι... Πού να ξέρουν οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής να διαβάζουν στο χάρτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βελλερεφοντης24 Αυγ 2009, 12:54:00 π.μ.

    23 Αυγ 2009 9:25:00 μμ

    Και συ ρε ανωνυμε τι φοβασαι;Οταν δεν εισαι παρανομος,τοτε τι παπαγαλιζεις τα αυτονοητα για τους παρανομουντες,που τρεμουν ακομη και τον ισκιο τους,παλαια καταλοιπα κομμουνιστικων νοοτροπιων.Τελικα το να εισαι ελευθερος ειναι πολυπλοκο.Εσυ νομιζεις οτι ολα αυτα θα σε απαλλαξουν απο τον Μεγαλο αδελφο;Μαλλον κοιμασαι ορθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα μπούτια τους έχουν μπερδέψει βασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ .


    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους,τις περιοχές δεν θα έχουν μπερδέψει ;

    Γι αυτό ο μεγαλοπυροσβέστης ,πυραγός Καραμανλής,ξέρετε....ο πρωθυπουργός της χώρας,πήγε να δεί με ελικόπτερο τη κατάσταση για να την ξεμπερδέψει.

    Μιλάμε τώρα για μεγάλο Ηγέτη,όχι αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου ρε Πάκη!...
    Να μας ζήσεις να σ' έχουμε και του χρόνου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο... εθνικός συντονιστής μας!....
    Της μαλακίας που μας δέρνει δηλαδή...
    Τη συντονίζει μια χαρά!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα καλά δεν τον βλεπετε πόσο πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο Παυλόπουλος και πόση ΜΑΛΑΚΙΑ κουβαλάει όλη η κυβέρνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση