GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν κάνει πρόωρες εκλογές ο Καραμανλής...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη Συμπληρώνω το προηγούμενό μου δημοσίευμα (δείτε το εδώ: http://press-gr.blogspot.com/2009/08/blog-post_3745.html ). ...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη

Συμπληρώνω το προηγούμενό μου δημοσίευμα (δείτε το εδώ:
http://press-gr.blogspot.com/2009/08/blog-post_3745.html). Μπαίνει όμως και μια άλλη παράμετρος, η εξής. Αν γίνουν πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει αυτοδυναμία, ενώ αν γίνουν το Μάρτη θα πάρει.
Δηλαδή, αν ο Καραμανλής κάνει πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, προκαλεί μια συγκυρία αντικειμενικά ευνοϊκή προς την ιδέα για συγκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και για πάγια καθιέρωση της απλής αναλογικής, ακόμα κι αν το ΠΑΣΟΚ κάνει αμέσως μετά νέες εκλογές και πάρει αυτοδυναμία (μη θέλοντας,σε αυτή τη φάση, να βιαστεί να διευρύνει τη βάση της πολιτικής εξουσίας...).
Οι αμερικανόδουλοι μέσα στη ΝΔ (μητσοτακικοί και άλλοι) είναι σαφές, προτιμούν τη...

μεγαλύτερη ήττα το Μάρτη, όχι για να υπάρξει, μέχρι τότε, γάντζωμα στην εξουσία, αλλά διότι προτιμούν ένα αυτοδύναμο ΠΑΣΟΚ για διάδοχη κατάσταση και όχι μια συγκυρία αντικειμενικά ευνοϊκή στις πιο πάνω συγκυβερνήσεις και στην πιο πάνω καθιέρωση.

Και ο Σημίτης "προφητεύοντας" ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάρτη, δηλώνει με γλώσσα λανθάνουσα ότι αυτό προτιμάει.
Ομως δεν είναι σαφές τι προτιμάει ο Καραμανλής. Αν κάνει πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι θέλει να βοηθήσει να περπατήσουν οι συγκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και η πάγια καθιέρωση της απλής αναλογικής, με αντάλλαγμα μετά από κάθε 2 με 3 τετραετίες να υπάρχει παρενθετικά και μία με δύο τετραετίες ακραιφνούς καραμανλικής ΝΔ στην εξουσία, χωρίς αμερικανόδουλες προσμίξεις, μητσοτακικών και άλλων.

39 σχόλια

  1. Και οπως εχουμε ξαναπει εκλογες θα γινουν στις 14 Μαρτιου 2011.

    Το πασοκ θα ψηφισει εκον ακον τον δικο τους προεδρο κ.παπουλια .

    Ειδικα τωρα που η "ψαλιδα" κλεινει υπερ της ΝΔ τρεχουν και δεν φτανουν στην Ιπποκρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν την γλυτώνει με τίποτα σε κάθε περίπτωση δέν πρόκειται να παραμείνει αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Η διαφορά είναι οτι άν τις κάνει πρόσφατα θα αποχωρήσει χωρίς μεγάλη φασαρία, άν τις κάνει τον Μάρτιο θα φύγει με γροθιές και κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΩΜΑΚΟ ,ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ;


    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΛΕΩΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sosta gia ti 8eloun oi amerikanodouloi. Ti 8eloyn omos oi rosodouloi den mas les. giati ekei einai to mistiko . Na leme gia ola ta alla ektos apo ti mas etoimazoun oi rosodouloi pou einai apeiros xeirotera. etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΑΩΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑ Η ΚΟΡΗ ΕΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΦΕΡΤΟ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ

    ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ
    ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ/ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΣΤΑ ΜΜΕ

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

    ΟΙ 10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΙΤΕ Ο ΓΑΠ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΤΕ Η ΝΤΟΡΑ (ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολη μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ ασχολειστε με τον ΓΑΠ το βλακογιοργκο, το αμερικανακι, τον χαζο και δεν ξερω τι αλλο κατεβαζει το κατευθυνομενο και κολλημενο κεφαλι σας. Σας εχει γινει εμμονη ιδεα πιστευοντας οτι λοιδωροντας τον Γ Παπανδρεου δεν θα ερθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια.Πλανασθαι πλανην οικτραν το ΠΑΣΟΚ το φερνει στην εξουσια ο μεγαλος σας αρχηγος με το κυβερνητικο του εργο 5,5 χρονια τωρα.
    Για τον χοντρομαλακα που εχετε αρχηγο δεν ειδα να κανετε κανενα σχολιο αυτοκριτικης να μας πειτε?
    Αντε ο Παπανδρεου ειναι ολα αυτα που λετε ο δικος σας που ειναι στην κυβερνηση εδω και 5,5 χρονια και μας εχει φλομωσει στην μπαρουφα και την μαλακια πειραματιζομενος πανω στου κασιδι το κεφαλι. Ολα τοσα καλα πηγαινουν σε αυτο τον τοπο και ειναι τοσο αψογος κυβερνητης ο ανευθυνουπευθυνος?
    Σε αλλη χωρα ζειτε και βλεπετε την Ελλαδα με τηλεσκοπιο?
    Εχετε τοσο πολυ εγκλωβιστει που το μονο μελημα σας ειναι να μην ερθει το Πασοκ στην εξουσια? μηπως ειστε απο αυτους που λεμε βολεμενοι που φοβαστε μην χασετε την κουταλα? η σας αφησαν κανενα δωματιο εκατομυρια και εχετε λυμμενο το προβλημα?
    Το 2004 ψηφοφοροι που ψηφιζανε το ΠΑΣΟΚ στις προηγουμενες εκλογες καταδικασαν το πασοκ για ολα οσα εκανε και ψηφισαν ΝΔ πιστευοντας οτι κατι πρεπει να αλλαξει σε αυτο τον τοπο εμπιστευομενοι ενα αρχηγο κομματος που ουτε εμπειρια ειχε ουτε κυβερνητικη θητεια ειχε και το μονο που εφερε ηταν ενα κληρονομημενο ονομα και τιποτε αλλο.
    κυριος ΤΙΠΟΤΕ!!! ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Υποσχεθηκε τα παντα μεταρυθμισεις,ριξεις,αλλαγες,οικονομικη ευρωστια,προτυπη υγεια,ανωτατη παιδεια,ηθικη,τιμιοτητα,αξιοκρατια με συνεντευξεις για γαλαζια παιδια τυπου ποια ειναι η πρωτευουσα του ν.Αττικης,αναβαθμιση της αγροτικης οικονομιας ολα τα κιλα ολα τα λεφτα α βρε χατζηγακη δεν αφησε τομεα για τομεα που να μην τον εκθειαζε και ολα αυτα κατω απο το σεμνα και ταπεινα. Οταν ηρθε στην εξουσια ομως ξαφνικα ξεχασε τα παντα αρχισε με το μεγαλο εργο της απογραφης λες και παρελαβε καμια αποθηκη, λες και δεν ηταν στα εδρανα της βουλης και δεν γνωριζαν τιποτε σαν να ηταν ουρανοκατεβατοι λειτουργουσαν. Και Ω!!!του θαυματος ανακαλυψαν οτι το Πασοκ χρησιμοποιουσε δημιουργικη λογιστικη και κοροιδευε τους εταιρους μας στα θεματα οικονομιας κανοντας τους ανηξερους οταν κατακεραυνωναν την ψηφιση των προυπολογισμων στην βουλη.
    Πριν λοιπον ξεσπασει η κριση έφταιγε το κακο ΠΑΣΟΚ που ακομα εγκαινιαζετε εργα του, οταν ηρθε η κριση φταιει η παγκοσμια κριση για ολα.Τελικα αυτους στην κυβερνηση τους ψηφισαμε να κυβερνουν η να κανουν κριτικη αφ υψηλου αφηνοντας τους τρωγλοδυτες και τα λαμογια να επιδιδονται με ιδιαιτερη μαεστρια στο φαγωμα? γιατι απο οτι καταλαβαινουμε ολοι αυτοι δεν φταινε πουθενα για την καταντια και τον εξευτελισμο που ζουνε σημερα οι Ελληνες.
    Ο Λαος ψηφισε ΝΔ για να αλλαξει τα πραγματα και οχι να κανουν κριτικη για το ποιος φταιει και να μας βαζουν στο διλλημα ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης και απατεωνας απο τον αλλο.Εφοσον λοιπον υπαρχουν κλεφτες,απατεωνες και καταχραστες ας παει κανενας στην φυλακη ετσι ωστε να δικαιωθει και το περι κοινου αισθημα δικαιου και οχι να κλεινει η βουλη για να παραγραφονται αδικηματα.
    Σας ψηφισε ο λαος για να κανετε ολα αυτα που λεγατε το μονο που κανατε ηταν να ειστε εσεις Αρσεν Λουπεν κλεφτες και οχι κοινοι κλεφτες τυπου πασοκ.
    Εμεις τι κανουμε ?υποστηριζουμε ο καθενας το κομμα μας και αυτοι αλωνιζουν το χωραφι.
    Οταν μπαινουμε στο παραβαν ΚΡΙΝΟΥΜΕ η ακολουθουμε την αγελη οπου παει και ο καθε τυχαρπαστος που ερχεται στην εξουσια περνει και μια δεκαετια απο την ζωη μας χωρις προοπτικη και ονειρα.
    Σημερα υπαρχουν νεοι ανθρωποι που ειναι 35 χρονων και δεν εχουν πανω απο 1000 ενσημα εχουν αλλαξει τουλαχιστον 10 δουλειες και δεν ασχολουνται με το επαγγελμα που σπουδασανε. Αυτοι ποτε θα κανουν οικογενειες και θα προγραμματισουν την ζωη τους με προοπτικη στα 50? και στην συνταξη θα βγουνε στα 100? Αφηστε λοιπον τα λοιδωρηματα και καυτηριαστε ολους αυτους που παιρνουν τα χρονια απο την ζωη σας χωρις να σας δινουν τιποτε εκτος εαν και εσεις εχετε την τυχη του γιου του ταχυδρομου η σας επεσε καμια πλουσια νυφη ή γαμπρος στις ακρογιαλιες της μυκονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
    ΗΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ 5ΛΙΤΡΟ ΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. An toy bastaei thw flvropoystrokottasw aw kanei

    isa re tsoylakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΑΣΑ,ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 2008 ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 70 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΑΕΠ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΡΩΤΟΙ ΗΡΘΑΜΕ.ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΟΠΩΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ιστορία με τις κρατικές διαφημίσεις που είχε ξεκινήσει ο Κύρτσος και ο Τράγκας και συνεχίζει τώρα κάποιος Μαυρίκος πρέπει να τελειώνει. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που θέλει να λέγεται εκδότης να παίρνει κρατική επιχορήγηση επειδή γλείφει υπουργούς και κυβέρνηση. Σταματήστε αυτό το παραμύθι κ.Αντώναρε και όλοι οι κρατικοί φορείς που...

    δίνεται χρήματα σε εφημερίδες που δεν πουλάνε ούτε 1.000 φύλλα. Δικά μας είναι τα χρήματα και δεν μπορεί να τα σκορπάτε όπου θέλετε. Είναι ντροπή να πεινάει ο κόσμος και το κρατικό χρήμα να πηγαίνει σε ημέτερους λες και είμαστε στην χούντα. Ή μήπως είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πριν αρκετους μηνες η διοικηση του ΟΣΕ σταματησε την υπηρεσια τηλεφωνικης παραδοσης των εισητηριων.
    Φυσικα η επιλογη στο κεντρο τηλεφωνικης εξυπηρετησης υπαρχει ακομη ,με την προσθηκη του μηνυματος πως "η υπηρεσια εχει διακοπει προσωρινα".
    Παροτι ομως οι τιμες αυξηθηκαν, και οπως παντα χωρις να βελτιωθει η ποιοτητα των υπηρεσιων που παρεχεται απο τον Οργανισμο,
    η κατασταση στα εκδοτηρια...
    του σταθμου Λαρισης ειναι ελεεινη.
    Ποτε δεν λειτουργουν ολες οι θυριδες εκδοσης και ο μεσος ορος αναμονης για ενα εισιτηριο ειδικα σε περιοδους αιχμης ειναι 150 -200 ατομα.
    Το μονο που απομενει να διαπιστωσεις για τον οργανισμο, που διαχειριζεται ενα μεσο το οποιο χρησιμοποιουν για την μεταφορα τους εκατονταδες ανθρωποι καθημερινα, ειναι πως εχει για στελεχη του τους πλεον ανικανους ανθρωπους οι οποιοι αδυνατουν να κανουν το ελαχιστο για να βελτιωσουν μια τετοια κατασταση.

    Γιατι οπως συμβαινει χρονια τωρα...ολοι γνωριζουν τα χαλια τους και επιλεγουν συνειδητα να εθελοτυφλουν πισω απο την οποια ανοητη δικαιολογια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ!
    Το άτομο δεν παίζεται.
    Δεν παίζεται, σας λέω.
    Είναι από άλλο πλανήτη.
    Μετά την επιστολή στο Χριστοφοράκο έπεσε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
    ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
    Και περίμενε απάντηση!
    Και μετά του κακοφάνηκε που έβαλε τα γέλια ο δικηγόρος του Χριστοφοράκου.
    Φαντάσου τι έλεγε από μέσα του ο άνθρωπος.
    Ο Γιωργάκης θα γραφτεί στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας.
    Κανονικός Ράν Ταν Πλάν.
    Το άτομο δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΕΑ, ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΣΟΥ.
    (Ο Γιωργάκης βέβαια θα νομίζει ότι είναι από συγκίνηση αλλά τι να του πεί και ο έρμος πατέρας;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιωργάκης Παπακωνσταντίνου.
    Το παιδί αυτό έχει κονσέρβα στον εγκέφαλο.
    Ονομάζεται μοντέρνο μάρκετιγκ (λέγε το ίδιο πράγμα πολλές φορές έτσι ώστε να κολλήσει στο μυαλό του κόσμου).
    Κάθε δεύτερη κουβέντα αυτού του τζιτζιφιόγκου είναι "πως αισθάνεται ο Ελληνικός λαός" και λέει πάντα τα ίδια.
    Ανασφάλεια, φτώχεια, μιζέρια, απογοήτευση, έλλειψη ελπίδας, απογοήτευση, κλπ.
    Κλασσικό αρνητικό πολιτικό marketing, αμερικανικής προέλευσης.
    Άν προσέξεις είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που λέει και ο ιεραπόστολος της τρομολαγνείας Ευαγγελάτος στον Κυριακού, το ραμολιμέντο της ξανθιάς μπεμπούλας (άσχετο αλλά όσο περνάνε τα χρόνια ο γερομπαμπαλής μοιάζει με τον παπαντρέα, μόνο που η Μαρί δεν είναι γελάδα).
    Επίσης ακριβώς τα ίδια που λένε οι άλλοι γνωστοί πράκτορες του Μπόμπολα, ο Πρετεντέρης, ο Τσίμας, ο Καψής, ο Οικονομέας και ο Καμπουράκης.
    Ακριβώς τα ίδια.
    ΆΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΒΕΒΑΙΑ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ,22 Αυγ 2009 4:23:00 πμ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ Ο ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ Η ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΡΗΤΟ "ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ"? ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ Η ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αντε παλι..... ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΒΥΖΑΡΟΥΔΩΝ του Γιωργάκη.
    καψαμπέλη >>>>>>
    Την επιλέγει για το πλούσιο...μπούστο της ο Παπανδρέου;

    Σας έχουμε άλλη μια υποψήφια για την λίστα του ΠΑΣΟΚ που την θέλει ο Γιωργάκης. Μόνο που δεν ξέρουμε για ποια πολιτική της παρέμβαση την θέλει.
    α). Επειδή έχει χωρίσει και τα ξαναβρήκε με τον καλό της;
    β). Για να την προβάλουν τα μεσημεριανά και να πάρει και από το...νεανικό κοινό ψήφους το ΠΑΣΟΚ;
    Γ). Μήπως για το πλούσιο...μπούστο της;

    Ίσως και για τα τρία μαζί γιατί...
    η Βάνα Μπάρμπα τα έχει όλα και συμφέρει! Αλλά τι ακριβώς θα πει στην βουλή όταν χρειαστεί να κάνει μια ερώτηση; Φαντάζεστε να προστεθεί και η Άννα Φόνσου τι έχει να γίνει; Βάλτε και την Ανουσάκη και μετά βάλτε και ένα λουκετάκι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:43 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαβάζω στις εφημερίδες ότι ο Καραμανλής θα πάει το φθινόπωρο για εκλογές αν η απόσταση από το ΠΑΣΟΚ είναι μικρή. Έτσι μετά θα κάνει παιχνίδι και ό,τι βγει.
    Αν όμως η απόσταση είναι μεγάλη, τότε από το βάζο με το μέλι θα γραπωθεί και τον Μάρτη ό,τι η κάλπη θέλει ας βγάλει.
    Τα διαβάζουμε, τα καταπίνουμε και συνεχίζουμε.
    Φυσικό το αφύσικο. Λογικό το παράλογο. Φυσικό και λογικό κάθε κυβερνήτης να εκλαμβάνει τη χώρα ως προσωπικό του μαγαζί. Φυσικό και λογικό το συμφέρον του ενός κόμματος να ταυτίζεται με τα συμφέροντα όλων των πολιτών. Φυσικό και λογικό να αδειάζουν τα δημόσια ταμεία για προεκλογικές παροχές και κομματική ψηφοθηρία. Φυσικό και λογικό να πολλαπλασιάζονται οι αρνητικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης από τα γιούρια που κάνουν οι καρέκλες για ιδιοτελή, δική τους χρήση. Φυσικό και λογικό η μειοψηφία των ευρωεκλογών να κάνει ό,τι γουστάρει στον ελληνικό λαό. Το συνηθίσαμε δυστυχώς. Ένα το κόμμα, ένας ο αρχηγός και γαία πυρί μειχθήτω κανονικώς!
    Μην πω κάτι ''ακατάλληλο'' που μούρχεται στο μυαλό για την Νέα Δυστυχία μου .

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φτάνει πια! Είναι ντροπή! Καίγεται το «σύμπαν» και στο βωμό της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και της … ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του(;) τα κανάλια...


    με εξαίρεση τον ΣΚΑΪ δείχνουν προγράμματα ξεχασμένων δεκαετιών. Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα! Επίσης η κατάντια του κράτους αυτού φανερώθηκε με την μεταφορά των οπλικών συστημάτων μέσα από τον κόσμο, μέσα από τις κάμερες δίχως στρατιωτική συνοδεία, μπάτε σκύλοι αλέστε μας έχουν καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΛΙ ΦΩΤΙΑ..ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ-ΒΑΡΝΑΒΑ..ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΨΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΧΕΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ).
    ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?ΠΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ??
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παληκάρι από τα Σφακιά22 Αυγ 2009, 1:35:00 μ.μ.

    H κυβέρνηση αυτή λειτουργεί πλέον ως απερχόμενη, οι υπουργοί της με το αίσθημα προσωρινότητας στην καλύτερη των περιπτώσεων διαχειρίζονται στοιχειωδώς τις υποθέσεις των υπουργείων τους και ότι ο πρωθυπουργός είναι πλέον εγκλωβισμένος σε αδιέξοδα που δεν αντιμετωπίζονται με επικοινωνιακές φούσκες και πυροτεχνήματα. Καθώς είναι λίγο αργά πια για να αποφασίσει η κυβέρνηση να εργασθεί και να παρουσιάσει έργο, όλοι στρέφονται στον κ. Καραμανλή, ζητώντας του επιτακτικά να κάνει «κινήσεις» που θα φέρουν τη μεγάλη ανατροπή. Τα θαύματα τελείωσαν όμως και ο κ. Καραμανλής δεν έχει πια άλλα χαρτιά στο χέρι του.
    Ακόμη και ο ανασχηματισμός που του εισηγούνται δημοσίως βουλευτές και στελέχη του κόμματός του είναι καμένο χαρτί. Λίγο πριν από τις εκλογές η υπουργοποίηση κάποιων και το κόψιμο άλλων απλώς τροφοδοτούν συγκρούσεις και αντιπαλότητες που και την εικόνα της κυβέρνησης πλήττουν και εκλογικά έχουν κόστος, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπεται και η ήδη οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Εξάλλου ουδείς είναι τόσο αφελής για να πιστέψει και να το θυμηθεί μάλιστα στις κάλπες ότι για όλα έφταιγε η σύνθεση της προηγούμενης κυβέρνησης, ενώ τώρα που θα αλλάξει π.χ. ο υφυπουργός εμπορίου όλα θα γίνουν καλύτερα για τη χώρα και τον κόσμο...

    Με τα Δημόσια οικονομικά να βουλιάζουν και την επιτακτική ανάγκη για νέα έσοδα να καλύπτεται με νέα επιδρομή στα μικρομεσαία εισοδήματα, με τη σκιά του σκανδάλου της Siemens να πλανάται πάνω και από τη Ρηγίλλης, με ακυρωμένες όλες τις περίφημες μεταρρυθμίσεις, η πρωτοβουλία των κινήσεων που απομένει στον κ. Καραμανλή είναι μόνον θεωρητική.

    ΜΕ ΜΟΝΗ επιλογή που του απομένει να είναι αυτή του χρόνου προκήρυξης πρόωρων εκλογών και καθώς θαύματα που θα ανέτρεπαν τις δημοσκοπήσεις δύσκολα συμβαίνουν πια, ο κ. Καραμανλής βιώνει το αδιέξοδο το δικό του και της κυβέρνησής του. Απλώς θα έχει το προνόμιο να επιλέξει πότε θα οδηγήσει το κόμμα του στην ήττα. Με μοναδική ελπίδα ότι θα προλάβει να περιορίσει την έκτασή της.


    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΤΑΝ ΟΛΑ έχουν τελειώσει, όταν ο στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί, «την τύχη σου που ενδίδει πια, μη ανωφέλετα θρηνήσεις», αλλά, σύμφωνα με την προτροπή του ποιητή, με αξιοπρέπεια «αποχαιρέτα τη την Αλεξάνδρεια που χάνεις»...

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του Καραμανλή, αν και τραγική για τον ίδιο, δεν είναι καθόλου ποιητική.

    ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ μετά το Βατερλώ της ομιλίας του στη ΔΕΘ, όπου κάλυψε όλα τα στελέχη που εμπλέκονταν σε γαλάζια σκάνδαλα, ο Καραμανλής μοιάζει με...

    απελπισμένο ναυαγό. Προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια, αλλά όλα είναι εναντίον του, γιατί δεν έχει ούτε τη δύναμη να κολυμπήσει ούτε από πού να πιαστεί...

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ βρίσκεται σε αδιέξοδα. Η οικονομία έχει μπει σε ύφεση και οι προβλέψεις δείχνουν ότι η κατάσταση διαρκώς θα επιδεινώνεται. Η ομολογία του Γιάννη Παπαθανασίου ότι τώρα πρέπει να γίνουν στην οικονομία όλα όσα δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια, είναι παραδοχή της χρεοκοπίας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

    ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ουσιαστικού ανασχηματισμού έχουν σχεδόν εξαντληθεί, καθώς ο Καραμανλής δεν θέλει να μετακινήσει συγκεκριμένους υπουργούς κι έχει ξεμείνει από «πάγκο».

    Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ομάδα «βράζει» και ουδείς εγγυάται τι μπορεί να συμβεί αν ανοίξει η Βουλή και όλοι οι δυσαρεστημένοι, από τον Γιάννη Μανώλη μέχρι τον Αριστοτέλη Παυλίδη, αρχίσουν να μιλούν.

    ΣΑΝ ΝΑ μην έφταναν όλ΄ αυτά, υπάρχει και το καθημερινό «ήξεις αφήξεις» της έκδοσης του Μιχάλη Χριστοφοράκου. ΔΥΣΚΟΛΑ ο Καραμανλής θα αντέξει μια προεκλογική περίοδο πέντε μηνών, στην οποία θα μεσολαβήσουν η σύνταξη ενός δύσκολου προϋπολογισμού, οι κοινωνικές αντιδράσεις και ό,τι άλλο προκύψει από την εκρηκτική ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ είναι μονόδρομος. Η παράδοση της εξουσίας δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά μια αξιοπρεπής ήττα είναι ίσως προτιμότερη από τον διασυρμό.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ περίοδο, το βάρος που λέγεται ότι νιώθει λόγω του ονόματός του, ίσως να μην είναι το πιο οδυνηρό που έχει να αντιμετωπίσει ο Καραμανλής. Το χειρότερο για τον ίδιο και την υστεροφημία του είναι ότι έλαβε λαϊκή εντολή για δύο τετραετίες και θα κυβερνήσει μόνο μία και κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι η ώρα να εξαφανιστούν. Να πάνε από εκεί που ήρθαν. Ο Κουρασμένος έχει διαλύσει την Ελλάδα και για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι εάν θα πάει σε πρόωρες εκλογές και πότε θα ανακοινώσει τον ανασχηματισμό. Από το πρωί όλα τα κυβερνητικά στελέχη και οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν εξαφανιστεί. Μόνο στα εύκολα βγαίνουν μπροστά. Καραμανλή σήκω και φύγε από μόνος σου. Δεν πάει άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είμαι σίγουρος πως όταν ο Κικέρωνας έλεγε ότι: «από όλα τα επικερδή επαγγέλματα, κανένα δεν είναι καλύτερο, κανένα περισσότερο ευχάριστο, κανένα περισσότερο θελκτικό, κανένα δεν τρέφει καλύτερα ένα άντρα από τη γεωργία», δεν είχε στο μυαλό του την κατάσταση στην Ελληνική γεωργία την τελευταία δεκαετία. Τα χειρότερα όμως δεν έχουν έρθει ακόμη, το 2013 και η περικοπή των κοινοτικών επιδοτήσεων δεν είναι μακρινό μέλλον, αλλά άμεσο. Έχουμε προετοιμάσει τους Έλληνες αγρότες για αυτή την εξέλιξη;
    Δυστυχώς όχι. Συνηθίζουμε να τους υποσχόμαστε γην και υδωρ, να σκούζουμε με το κλασικό πλέον τσιτάτο «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά». Καλά, πότε θα καταλάβουμε ότι η ΕΕ, στην οποία ανήκουμε αν δεν το θυμόμαστε, δεν επιτρέπει τις εθνικές επιδοτήσεις, στα πλαίσια της πολιτικής του ανταγωνισμού. Μπορούμε να βρούμε ένα άλλο παραμυθάκι να πουλήσουμε στους Έλληνες αγρότες;
    Νομίζω πως μετά την τελευταία παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις επιδοτήσεις που έδωσε η Κυβέρνηση στους αγρότες, μετά τις τελευταίες κινητοποιήσεις, όλοι οι αγρότες κατάλαβαν ότι το παραμύθι αυτό έχει μόνο δράκους. Οι αγρότες δεν είναι ιθαγενείς κύριοι για να προσπαθείτε να τους θαμπώσετε με χάντρες, καθρεφτάκια και μεταξωτά κορδελάκια. Κάποτε, όπως λέει και το ομώνυμο τραγούδι του Μπακαλάκου, έβγαινε ο ......

    βουλευτής στο χωρίον και βόλτες από εκεί και από εδώ, σήμερα;
    Οι αγρότες είναι αυτή η κοινωνική και παραγωγική ομάδα που θα αντιμετωπίσει στα άμεσα χρόνια ίσως το σημαντικότερο υπαρξιακό πρόβλημα, μιλάμε για πρόβλημα επιβίωσης. Το πρόβλημα διογκώθηκε από την αδιαφορία της Κυβέρνησης, από την αποτυχία των συνεταιριστικών προσπαθειών, από την έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης των αγροτών. Κανείς δεν θεώρησε χρέος του να τους ενημερώσει ότι οι κοινοτικές επιδοτήσεις δεν έχουν τη λογική του συμπληρώματος εισοδήματος, αλλά της παραγωγικής επένδυσης. Κανείς δεν φρόντισε να τους ενημερώσει για τις επιπλοκές των μονοκαλλιεργειών, κανείς δεν φρόντισε να τους ενημερώσει για την ανάγκη της στροφής στην μεταποίηση στη πηγή, κανείς δεν τους προστάτεψε από τους μεσάζοντες.
    Πλέον, έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν το σημείο μηδέν για την Ελληνική γεωργία. Δεν χρειάζονται άλλα τσιτάτα και θαμπές υποσχέσεις, χρειάζεται ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της Ελληνικής γεωργίας, ένα μοντέλο που θα στηρίζεται στην κοινωνικοποίηση, στην ποιότητα, στη μεταποίηση, στην ανάπτυξη περιφερειακών οικονομιών κλίμακας.
    Τα βήματα είναι συγκεκριμένα: αναδιάρθρωση των καλλιεργειών, καινοτομική μεταποίηση, ανάδειξη διακεκριμένων και ποιοτικών προϊόντων, νέα κοινωνικά και συνεταιριστικά δίκτυα, κοινωνικοποίηση της παραγωγής- στροφή στα συλλογικά αγροκτήματα.
    Την επόμενη φορά που θα πάτε στα χωριά των αγροτών φροντίστε να τους πάτε προτάσεις, δεν θέλουν άλλους μεσάζοντες. Προσέξτε μην τους πείτε πάλι «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά», γιατί θα σας φέρουν επί τόπου την αδιάθετη παραγωγή και αν δεν σας την πετάξουν θα σας πουν: «νάτα τα κιλά, φέρτε τα λεφτά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αισχος και...έλεος πια! Τι άλλο να κάψουν οι λυμεώνες οικοπεδοφάγοι; Πάνω που λέγαμε οτι φέτος έκαναν...στάση μόλις φύσηξε λίγο βάλανε "μπουρλότο". Γιατί μην μας πείτε οτι μόλις βγήκε λίγος άερας όλως τυχαίως καίγεται το Γραμματικό και ο Βαρνάβας...Γιατι,

    αυτη η σύμπτωση μόνο για βραβείο "γκίννες" είναι. Τι άλλο να τσιμεντοποοιήσουν τα αρχιλαμόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δύο χρόνια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία, με τους δεκάδες νεκρούς και τα πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα καμένων εκτάσεων στην Ηλεία δεν έχει αλλάξει τίποτα. Πικρή ανάμνηση...
    μόνο τα προεκλογικά τριχίλιαρα που μας μοίρασε ο Πρωθυπουργός μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι ντροπή σας να κάνετε τους τζάμπα μάγκες από τους καναπέδες και τα πληκτρολόγια.
    Έχει ποτέ κανένας σας πάρει μέρος σε κατάσβεση;
    Έχετε συνειδητοποιήσει ότι στα 6-7 μποφόρ η φλόγα μπορεί να πηδήξει έως και 250 μέτρα;
    Ακόμη και τον πιό φρέσκο δασοπυροσβέστη να ρωτήσετε θα σας πεί ότι όταν έχει πάνω από 6 μποφόρ οι φωτιά δεν σταματάει με τίποτε, ειδικά όταν πρόκειται για δύσβατες περιοχές.
    Σκέφτεστε καθόλου τους πιλότους, που με πραγματική αυτοθυσία πετούν στα 80 μέτρα ενώ οι διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας είναι τα 200;
    Σκέφτεστε καθόλου τους πυροσβέστες που είναι σε συνεχή επιφυλακή (μέρα και νύκτα, με βάρδιες) από τις αρχές Μαίου για να έχουμε τα πολύ καλά αποτελέσματα που είχαμε μέχρι σήμερα;
    Ξεχνάτε ότι έχουμε συνεχείς ανέμους στις Αττική πάνω από 5 μποφόρ από τα μέσα Ιουλίου;
    Υπάρχουν αυτή τη στιγμή χιλιάδες άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν να μειώσουν το κακό και εσείς, τυφλωμένοι από τις σοσιαλιστικές σας παρωπίδες, κομματικοποιείτε ακόμη και τις φυσικές καταστροφές.
    Σε λίγο θα προσπαθήσετε να μας πείσετε ότι και για την τερηδόνα των ούλων σας φταίει ο Καραμανλής.
    Μετά σας ενοχλεί που σας λένε ότι είστε ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές.
    Θα έπρεπε να ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η φωτιά του χάλασε τον μεσημεριάτικο ύπνο. Είδε και τον Παπανδρέου που πήγε στο Διόνυσο κι αποφάσισε να πάει στο συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής.

    Κανονικά θα 'πρεπε να τους είχε πάρει τα κεφάλια. Όλων των συντονιστών. Από τον υπουργό κι αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών μέχρι τον αρχηγό της Πυροσβεστικής. Αλλά, όταν...

    ...ο ίδιος κάνει μια μέρα να καταλάβει το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, τι να περιμένει κανείς απ' αυτόν;

    Απίστευτη εικόνα κράτους, αλλά και πρωθυπουργού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βλέποντας τα ουρλιαχτά της μαλακίας και της ανοησίας των Ζώων Πασόκ
    που εκτονώνουν κάθε βρόμικο και αισχό κόμπλεξ που κουβαλάνε στο σάπιο τους κεφάλι.
    Βλέπεις δύο πράγματα.
    1. Στα παπάρια τους, οι φωτιές
    ή οτιδήποτε άλλο. Στην κοσμάρα τους
    τα ζώα. Να βρίσουν και να εκτονώσουν θέλουν μόνο το ζώο που έχουν μέσα τους.
    2. Την τέλεια ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ με τους καθυστερημένους νοητικά στην Λιβύη
    που τους μάζεψαν για να υποδεχτούν σαν ήρωα - ένα ΔΟΛΟΦΟΝΟ - 300 ανθρώπων , άσχετων με την πολιτική γυναικόπαιδων.

    ΙΔΙΑ ΖΩΑ. ΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΑΤΙΛΑ
    Τουλάχιστον της Λιβύης έχουν και κάποιες δικαιολογίες. Υποανάπτηκτοι είναι σε συνθήκες δικτατορίας και αμορφωσιάς.

    - Για τα ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη του 2010. Υποτίθεται σε όσο γίνεται ανεπτυγμένο επίπεδο εκπαίδευσης -ζωής - ελευθερίας - πνεύματος....

    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ;
    EKTOΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ..
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΖΩΑ.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΛΟΙΠΟΝ...ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ...Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.
    Ή ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;;;

    ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ...
    ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ,ΤΑ ΖΩΔΙΑ,Ο ΕΡΜΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΤΛ(ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ),ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ...

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σεμνά και ταπείνα !! Μας τόλεγε ο Καρα μ ανλής!!
    Ότι υποσχέθηκε μας το κάνει!!
    Αξία λίτρου βενζίνης 1.2ευρώ ΟΣΟ είχε με διεθνή τιμή βερελιού πετρελαίου 140 ΝΤΑΛΛΑΡΣ!! Σήμερα αξία βαρελιού 65 ΝΤΑΛΛΑΡΣ
    ΚΛΟΠΗ 100% ΜΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ
    τον σεμνόν δουλευταρά Καρα μ ανλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Tελικά πανικόβλητοι από την τιμωρία που επέρχεται και θα υποστούν πό τον λαό κάνουν το ένα ατόπημα πίσω από τάλλο!!
    Έτσι ριν από λίγο ο αρμόδιος επίτροπος της Ε.Ε διέψευσε την διάψευση του κ. Χατζηγάκη περί της κουβαρντάδικης προς τους αγρότες προεκλογικής παροχής των 455εκκ. πριν απο τρείς μήνες!! Το στόρυ έχει ωε εξής!! Εκπρόθεσμη είναι η Ελλάδα, όσον αφορά στην παροχή εξηγήσεων στις Βρυξέλλες για τις αγροτικές αποζημιώσεις του 2008, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτρόπου Γεωργίας, Μάριαν Φίσερ Μπόλ. Ο Μάικλ Μαν διευκρίνισε ότι η κομισιόν ζήτησε στις 13 Ιουλίου, με επιστολή της, πρόσθετα στοιχεία για τις ενισχύσεις που δόθηκαν στους αγρότες από τον ΕΛΓΑ. Η προθεσμία για να απαντήσει η ελληνική κυβέρνηση έληξε στις 17 Αυγούστου. Ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι η Επιτροπή δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής απάντηση και πρόσθεσε ότι την περιμένει το συντομότερο δυνατόν. Νωρίτερα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρης Χατζηγάκης είχε αποκαλέσει σύνηθες το αίτημα της Κομισιόν για την παροχή επιπλέον στοιχείων και είχε υποστηρίξει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα αποστείλει όλες τις πληροφορίες εντός των προθεσμιών που έχουν τεθεί.....
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ η προκλητικότητα της ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕ.
    ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.
    χάλια είπα Ηλίθιοι.
    Όχι χαλιά .........για να κλέψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πείτε ότι θέλετε, πείτε μας κακοπροαίρετους, πείτε μας προκατειλλημένους....αλλά η αλήθεια είναι μια.... ο συγκεκριμένος πολιτικός βρίσκεται 5 χρόνια στην θέση του υπερυπουργού και δεν έχει καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ!

    Στις φωτιές του 2007 είχε εξαφανιστεί...
    τον δημόσιο τομέα που είναι αρμοδιότητα του τον έχει....εξαφανίσει και αυτόν...
    τον κρατικό μηχανισμό τον έκανε ...αόρατο....
    στα Δεκεμβριανά ήταν τραγικός...
    στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.....βγάζει καλέσματα ευχαριστήρια προς τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα και δεν πάνε αλλού!!!
    δεν εχει καταφέρει να αντιμετωπίσει καμία κρίση και παρόλα αυτά θεωρείται απο τους "κορυφαίους" υπουργούς!!!!
    Ας βγει να μας πει κάποιος πως κορυφαίος υπουργός είναι ο χειρότερος υπουργός..να το καταλάβουμε!.....αλλιώς στείλτε τον σπίτι του ή σε κανα πανεπιστήμιο να κάνει διαλέξεις για να γλυτώσει ο τόπος επιτέλους...γιατί χειρότερα δεν γίνεται...

    Δεν μας ενδιαφέρει αν κυβέρνηση θα είναι η Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ (ούτως ή άλλως το ίδιο πράγμα είναι)....αλλά μας ενδιαφέρει και εμάς όπως και όλους του υπόλοιπους Έλληνες να απομακρύνονται άμεσα οι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ;;;;;;;;;
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ;;;;;
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμφωνώ με αυτό που
    γράφεται στην
    ανάρτησι ότι,θέλει ο
    Καραμανλής να κάνει
    εκλογές τον Οχτώβρη,
    για να δημιουργήσει
    κατάσταση μη
    αυτοδυναμίας,που
    είναι αντικειμενικά
    ευνοϊκή προς την ιδέα
    για συγκυβερνήσεις
    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και για
    πάγια καθιέρωση της
    απλής αναλογικής,...

    ...αλλά,πιστεύω,δεν τον
    παίρνει,φοβάται ότι θα
    τον πάρουν χαμπάρι και
    θα τον ανατρέψουν από
    αρχηγό της ΝΔ.

    Αναγκαστικά λοιπόν
    πάει για εκλογές το
    Μάρτη,οπότε και η τάση
    για ανατροπή του θα
    είναι λιγότερο ισχυρή,
    παρόλη τη μεγαλύτερη
    ήττα...(!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και επί της ουσίας… Γιαλατζί πατριωτισμός. Όπως αυτός διατυπώνεται ξεκάθαρα από τον ίδιο τον αδελφό του σημερινού Προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Νίκο Α. Παπανδρέου σε επιστολή του προς την φίλη του Χριστίνα Βαρντ τον Φεβρουάριο του 1994.

    Διαβάζω στο περιοδικό NEMECIS Ιαν-Φεβρ.2004, σελ.98-99 όπως επίσης και σε πρόσφατη αναδημοσίευση στο βιβλίο "Η Ελλάδα Αιμορραγεί", έκδοση 2008, την επιστολή όπου μεταξύ άλλων γράφει ο κ. Νίκος Παπανδρέου:
    «Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα (....). Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή την στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός , για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου (σ.σ ο σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου) είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη καρδιά".

    Υπενθυμίζω ότι ο κ. Νίκος Παπανδρέου διετέλεσε σύμβουλος στο Υπουργείο Αιγαίου και σύμβουλος στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, με κρατικό αυτοκίνητο, με κρατικούς φύλακες και τις ανάλογες αποδοχές, όταν ο αδελφός του ( ο σημερινός ..εν δυνάμει πρωθυπουργός) ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Ήταν η εποχή που -κατ` δήλωση Πάγκαλου- στο υπουργείο ομιλείτο η Αμερικανική αντί της Ελληνικής γλώσσας!

    Και για να κλείσουμε το θέμα περί πατριωτών και πατριωτισμού θα αναφέρω μια δήλωση της μητέρας του σημερινού εν δυνάμει πρωθυπουργού, κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου στο ΕΨΙΛΟΝ της Ελευθεροτυπίας (αναδημοσίευση από τις ΕΙΚΟΝΕΣ της Ελένης Βλάχου) όπως την αναδημοσίευσε ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ του Ρίζου (2-3-2004).
    Είπε λοιπόν η προεδρομήτωρ κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου: " Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος , που θα ήταν ακόμα καλύτερο αν κατοικείτο από Αμερικανούς".

    Για να ξέρουμε τι καπνό... φουμάρει ο κατα πάσα πιθανότητα επόμενος Πρωθυπουργός της ΅Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Agapitoi filoi tis NEAS DIMOKRATIAS
    o KARAMANLIS tha epistrepsi kai malista poly pio yschiroteros apo kathe alli fora...KOSTA SE PERIMENOME!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση