GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοιράζουν χρήμα στην εκλογική περιφέρεια του Στυλιανίδη...

Καταγγελία για τη διοίκηση των ΕΛΤΑ από τους εργαζόμενους . Aπό την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών . Τη στιγμή που ο ΕΛΤΑ βρίσκεται σε τ...

Καταγγελία για τη διοίκηση των ΕΛΤΑ από τους εργαζόμενους
.
Aπό την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών
.
Τη στιγμή που ο ΕΛΤΑ βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση, όταν ήδη το πρώτο εξάμηνο του 2009 καταγράφονται ελλείμματα 8 εκ. €, όταν η αποδιοργάνωση των υπηρεσιακών λειτουργιών απαξιώνουν το Ταχυδρομείο και υποβαθμίζουν την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, η Διοίκηση αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα του ΕΛΤΑ, με τις αποφάσεις της βυθίζει το Ταχυδρομείο ακόμη περισσότερο.
Έπειτα από τις ρουσφετολογικές προσλήψεις δικηγόρων, τις συνεχείς προσλήψεις «συμβούλων» και «συνεργατών», την...

προσπάθεια πρόσληψης 200 εργαζομένων με τη ρουσφετολογική συνέντευξη, την «αξιοποίηση-ξεπούλημα» της περιουσίας του ΕΛΤΑ, φτάνει στο σημείο να χρηματοδοτεί τις προεκλογικές ανάγκες του Υπουργού.
Με αποφάσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου και του ΔΣ ΕΛΤΑ χαρίζονται εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ από τα ταμεία του ΕΛΤΑ, σε «διαφημιστικές καμπάνιες» και «χορηγίες» στην εκλογική περιφέρεια του Υπουργού.
Αυτή η πρακτική συνιστά καθαρή διασπάθιση Δημόσιου χρήματος και οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να παραμείνουν θεατές.
Με κινηματικές, συνδικαλιστικές αλλά κυρίως νομικές και δικαστικές διαδικασίες θα αναζητηθούν και θα καταλογιστούν οι ευθύνες σε όργανα διοίκησης και εξατομικευμένα, για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του ΕΛΤΑ και των Εργαζομένων.
Καλούμε το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΕΛΤΑ να παρουσιάσει τις αποφάσεις και τα παραστατικά όλων των δαπανών, έμμεσων και άμεσων που με το πρόσχημα της διαφημιστικής προβολής ή της χορηγίας έχει πραγματοποιήσει το διάστημα που έχει την ευθύνη διαχείρισης των οικονομικών του ΕΛΤΑ.
Καλούμε Κυβέρνηση και Διοίκηση να σεβαστούν την Δημόσια Περιουσία, να σταματήσουν την απαράδεκτη τακτική τους και να αναλογιστούν τις τεράστιες ατομικές και συλλογικές ευθύνες τους, να κατανοήσουν ότι πρέπει να υπηρετούν το Δημόσιο συμφέρον και να κινηθούν στα πλαίσια της νομιμότητας γιατί η απιστία είναι ποινικό και πολιτικό αδίκημα που δεν παραγράφεται και δεν συγκαλύπτεται.

41 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΕΛΤΑ.
    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΡΟΥΣΘΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

    ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.
    ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
    ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΙΝΑΚΗ

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ

    Η ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΕ ΟΝΟΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

    ΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΤΡΩΓΕ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ

    ΤΟΤΕ ΡΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ

    ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΥΓΚΑ

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    2,35 ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΒΑΜΕ

    ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ

    ΤΣΟΦΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ,ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ;ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ
    ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ-ΕΛΤΑ
    ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ(ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ)ΜΙΖΕΣ?
    ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ?(ACS,GENIKI,SPEEDEX)
    AUTA TA LIGA KAI O NOON NOITO.
    SXOLIO GIA TON KIRIO:
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΒΑΛΕ ΟΝΟΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    PARA FORA KAI ELA NA TA KLASEIS SE OLOUS MEGALE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Διευθυνων συμβουλος των ΕΛΤΑ Σταματης Μαυρος,πρων προεδρος της ΟΝΝΕΔ-ειναι το μοναδικο προσον αν δει καποιος το βιογραφικο του,που μεχρι προσφατα ασχολουνταν με το να νοικιαζει δωματια στην πατριδα του την Αμοργο-παρελαβε τα ΕΛΤΑ,ως τσιφλικι του και να τον χρησιμοποιησει εφαλτηριο του καταληψης βουλευτικης εδρας στις Κυκλαδες.Ετσι προγραμματισε και αρχισε να διοργανωνει μια σειρα εκδηλωσεων-φιεστων στα Κυκλδονησια,με δαπανες πληρωμενες απο τα ΕΛΤΑ.Ηδη διεξηγαγε μια φιεστα,με το προσχημα του εκσυγρονισμου του ταχυδρομειου Μηλου,εκσυγχρονισμος που ειχε υλοποιηθει εδω και 2 χρονια,με καλεσμενους εκατονταδες Κυκλαδιτες που τους δεξιωθηκε με λεφτα των ΕΛΤΑ.Οι επομενες προγραμματισμενες φιεστες για το επομενο διμηνο ειναι διαδοχικα στην Ανδρο στις 22-08-2009,οπου εχουν προσκληθει και θα φιλοξενηθουν 3.000 ατομα,στην Αμοργο,στην Συρο,στην Σαντορινη, στην Ναξο και την Μυκονο.Ολα πληρωμενα απο τα ΕΛΤΑ,για την προσωπικη προβολη του και με το προσκημα προβολης των κρατικων Ταχυδρομειων.Αν δεν λεγεται αυτο διασπαθηση χρηματων των ΕΛΤΑ,πως αλλιως λεγεται;Αλλα ποιος θα του βαλει φρενο,οταν στο κολπο ειναι και ο ΥΜΕ Στυλιανιδης,για τον οποιο διοργανωνει με χρηματα των ΕΛΤΑ,αναλογες εκδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορει η ΠΟΣΤ να μας πει ,ποσες προσληψεις ειδικων συνεργατων-συμβουλων εκανε απο την μερα που πηγε στα ΕΛΤΑ ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ,ποσοι απο αυτους που προσληφθηκαν ειναι απο τις Κυκλαδες και ποσα περνει στο χερι καθενας απο τους προσληφθεντες;Ακομη μπορει να μας πει ποσοι ειναι οι διαφοροι,γιατι οι εργαζομενοι εχουν χασει τον αριθμο,παρατρεχαμενοι στο χωρο των ΕΛΤΑ που υποτιθεται συνδραμουν το εργο της Διοικησης με οποιδηποτε μορφη απασχολησης,που μισθοδοτουνται απο τα ΕΛΤΑ και ποση ειναι συνολικα η ετησια δαπανη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν εξυπηρετουνται μεσω ΕΛΤΑ ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ και ο ΜΑΥΡΟΣ, αλλα και ο Γενικος Γραμματεας του ΥΜΕ,Αδαμοπουλος.Κατοπιν δικης του επιθυμιας και εντολης εγιναν 3 παρανομες προσληψεις δικηγορων με παγια αντιμισθια στα ΕΛΤΑ.Ο ανθρωπος αυτος δηλωνει οτι θα ειναι ο επομενος Προεδρος του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας,γιαυτο με ατομικες εξυπηρετησεις ενισχυει τον εκλογικο μηχανισμο του.Παροτι οι οργανικες θεσεις των δικηγορων,15 τον αριθμο ηταν κατεχομενες δοθηκε εντολη να τροποποιηθει με φαιδρα επιχειρηματα,το οργανογραμμα,να αυξηθουν οι θεσεις για να προσληφθουν οι δικοι του.Και χωρις καμμια διαδικασια που οριζουν οι Νομοι 1649/86 αρθρο 11 και 1868/89 αρθρο 18 παρ.1,προχωρησε με αποφαση του Διοικητικου Συμβουλιου ΕΛΤΑ στις προσληψεις.Χωρις δηλαδη να γινει προκηρυξη θεσεων καταθεση δικαιολογητικων και αξιολογηση των υποψηφιων απο 5μελη επιτροπη στην οποια συμμετεχει δικαστικος και 2 μελη του Δ.Σ. του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας.Ετσι γουσταρε ο Αδαμοπουλος,ετσι εκανε.Αλλα τι κανει ο Δικηγορικος Συλλογος; Η αγυρτια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευτυχως που το συνδικατο καταλαβε εγκαιρα το ρολο του Μαυρου στα ΕΛΤΑ και πηρε αμεσως θεση.ΑΥΤΟ ισως τον φοβισει και θα γλυτωσει το Ταχυδρομειο απο τα χειροτερα.Αυτος δεν πηγε για να φιαξει,αυτος πηγε για να εκμεταλευτει τα ΕΛΤΑ.Τον νοιαζει μονο η εκλογη του και τιποτε αλλο,και αυτο πρεπει να μπει καλα στο μυαλο των εργαζομενων,ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων.Ας ρωτησουν και καποιους της σειρας του στην ΟΝΝΕΔ,για να μαθουν απο πρωτο χερι, τι εστι Μαυρος και ποσο φιλοδοξος ειναι,αλλα με δουλεια αλλων και οχι τη δικη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΝΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΕ ΕΛΕΞΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΕΙΩΔΕΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ΕΛΤΑ κι ο ΟΣΕ εμειναν για προπαγανδα και φαι
    ταλλα τα πουλησαν ολα.
    επι γιωργου δεν θα ξαναρθει κυριακοπουλος κλπ
    και θα γινουν ελεγχοιγια ολα μα ολα απο κρυονερι και δωθε μεχρι σημερα
    ναστε σιγουροι ολοι οι εμπλεκομενοι.
    Οι Παπανδρεου ποτε δεν επαιζαν
    Ετοιμαστειτε κυριοι οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τα ελτα κι ο οσε εμειναν για προπαγανδα και φαι
    ταλλα τα πουλησαν ολα.
    επι γιωργου δεν θα ξαναρθει κυριακοπουλος κλπ
    και θα γινουν ελεγχοι απο κρυονερι και δωθε μεχρι σημερα
    ναστε σιγουροι ολοι οι εμπλεκομενοι.
    Οι Παπανρδεου ποτε δεν επαιζαν, ετοιμαζεστε λοιπον κυριοι οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.
    ******ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ
    ΠΑΙΖΕΤΕ/ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΕ *******

    ANTE KΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 'Η ΖΗΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χεστηκαν Στυλιανιδης,Αδαμοπουλος και Μαυρος για τα ΕΛΤΑ.Αυτοι το αργοτερο μεχρι τιν ερχομενο Φλεβαρη ειναι στις θεσεις αυτες,γιατι γνωριζουν οτι η Ν.Δ.οδευει ταχεως στην αντιπολιτευση.Γιαυτο ειναι οτι φαμε,οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας.Θα χρησιμοποιησουν το Ταχυδρομειο για ιδιο οφελος με καθε τροπο,και δρν τους ενδιαφερει να ξοδευουν με ξενα χρηματα.Δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβουν οι εργαζομενοι τους σκοπους τους και να αντιδρασουν αναλογα για να περιφρουρησουν το συμφερον της επιχειρησης και τη διασφαλιση της δουλειας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ ΑΛΑΓΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ,ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ,ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΠΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑ Ο ΣΤΥΛΙΣΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΛΙΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΤΑ Δ.Σ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΑΠΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΩΝΟΜΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

    ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ

    ΜΕΓΑΛΕ

    ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΟΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ 3ΕΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΕΔΡΕΣ.ΑΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειναι τραγικο τα ευρισκομενα στο οριο της ελλειματικοτητας ΕΛΤΑ να γινονται χορηγοι του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ με 200.000 ευρω,γιατι ειναι η ομαδα του ΥΜΕ Στυλιανιδη-ολοι θυμουνται μια μερα μετα τη δολοφονια του Γρηγοροπουλου στα Εξαρχεια,ο Ευριπιδης Στυλιανιδης,Υπουργος Παιδειας τοτε,παρακολουθουσε μακαρια και σαν να μην εχει συμβει κατι,στο ΟΑΚΑ τον ποδοσφαιρικο αγωνα Παναθηναικου-Πανθρακικου-και γιατι ετσι πιστευει οτι θα πεσει τους οπαδους του Πανθρακικου,ομαδα της Ροδοπης που πολιτευεται οτι θα τον ψηφισουν.Αγυρτια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΚΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ. ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200.000 ΕΥΡΩ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ;ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατι μονο τον Πανθρακικο χορηγουν τα ΕΛΤΑ;Πρεπει να χορηγησουν με αναλογο ποσο και την ΞΑΝΘΗ.Ακριτικη ομαδα ειναι και αυτη.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ. Κυριοι Στυλιανιδη και Μαυρο δεν ειναι δικαιο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συναδελφοι της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΤΑ σωστε το Ταχυδρομειο.Αυτοι ειναι ικανοι να μην αφησουν τιποτε ορθιο.Θα το διαλυσουν και μετα θα σηκωθουν και θα φυγουν αφου θα εχουν εκποιησει και τα ασημικα.Κρατειστε αμυνα μεχρι τις εκλογες που θα ξεκομπιστουν και το Ταχυδρομειο θα εχει απαλαγει απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εκλεψαν αγγούρια αξίας 10,000 ευρώ
    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥ troktiko.
    του PRESS.
    και των αλλων blogs του ΠΑΣΟΚ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Βοήθεια απο τον ΓΕΙΤΟΝΑ, δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    ΣΚΕΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΣΤΕΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ.

    ΦΑΓΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TI EINAI AYTOI BΡΕ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΣΑΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αληθεια οι συνδικαλιστες της ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ τι λενε για τη χορηγεια των 200.000 ευρω στον Πανθρακικο Κομοτινης; Καταδικαζουν την ενεργεια αυτη της διοικησης των ΕΛΤΑ; Αν την καταδικαζουν μια ανακοινωση δεν θα εβλαπτε.Αν δεν την καταδικαζουν θα θελαμε να μαθουμε τους λογους.Επειδη εχουν το αισθημα της αυτοπροστασιας και φυλαγονται απο τις κακοτοπιες ειμαι σιγουρος οτι καταδικαζουν τετοιες ενεργειες που προκαλουν τον ταχυδρομικο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΔΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΙΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΑ ΕΛ ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Α.Ε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΤΟΝΙΑ. ΕΙΧΕ ΑΝΑΝΑΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΗ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ. ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΕ ΑΝΑΔΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ..ΟΥΣΤΤΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.....ΕΣΕΙΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Mε το μονο που ασχολειται ο Σταματης Μαυρος στα ΕΛΤΑ ειναι η προσωπικη του προβολη και οι Δημοσιες Σχεσεις του.Μολις πατησε το ποδι του στα ΕΛΤΑ,η πρωτη του ενεργεια ηταν να προσλαβει και αλλο ενα δημοσιογραφο,με μοναδικο αντικειμενο τη προβολη του.Μπορει καθενας να διαπιστωσει στα εντυπα,αλλα και στα ΜΜΕ αυξημενη ενασχοληση των δημοσιγραφων και των δημοσιευματων με τα ΕΛΤΑ και τον ΜΑΥΡΟ.Εχει κατορθωσει ο μπαγασας οτι καλο εχει γινει τα τελευταια χρονια να το παρουσιαζει ως δικο του εργο,παροτι εχει μονο δυο μηνες στο Ταχυδρομειο.Δεν ειναι απυθμενο το θρασος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Α ρε μαυρε ΜΑΥΡΕ μου τι σε περιμενει.Δεν σε συμβουλεψαν καλα και δεν ξερεις με τι παοδια τα εβαλες.Οι πρασινοι συνδικαλιστες δεν καταλαβαινουν τιποτε.Αλλα και οι γαλαζιοι μην αυταπατασαι οτι θα σε βοηθησουν.Την παρτη τους κοιταζουν και ειναι ουρα των πρασινων.Σε περιπτωση συγκρουσης θα ειναι απεναντι σου με το δικαιολογητικο οτι αυτο ειναι το συμφερον των ΕΛΤΑ.Μαυρο φιδι που σε εφαγε.Θα σε αρχισουν στις μηνυσεις για κακοδιοικηση και κακοδιαχειρηση και θα ταλαιπωρεισαι χρονια.Κουλαρισε λοιπον και προσεχε τη διαχειρηση σου,γιατι δεν σε βλεπω καλα.Μολις δε πεσει η Ν.Δ. θα βαλουν ορκωτους λογιστες στα ΕΛΤΑ και θα κανουν φυλλο-φτερο τα παραστατικα των δαπανων σου.Προβλεπω να εχεις ασχημα ξεμπερδεματα.Α ρε μαυρε ΜΑΥΡΕ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΤΑΝ ΤΟ 1997 ΕΦΥΓΕ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ Ο ΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΝ ''ΚΑΥΜΕΝΕ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ''.ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ; ΚΑΥΜΕΝΕ ΜΑΥΡΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΕΛΙΚΑ 400.000 ευρω ειναι οι χορηγιες στη εκλογικη περιφερεια του ΥΜΕ Στυλιανιδη,η περισσοτερα Σταματη Μαυρο;Το ιστεολογιο του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ γραφει σημερα για περισσοτερα απο 400.00 ευρω.Εμεις γνωριζαμε για τα 200.0000 ευρω της χορηγιας του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ.Που πηγαν τα αλλα λεφτα;ΑΠΑΝΤΗΣΗ δημοσια εδω και τωρα...Δεν ξερεις τι σε περιμενει ορε Μαυρε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ

    ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΔΡΑΙΝΑΚΗ ΤΟΝ ΤΑΜΠΡΑΝΤΖΗ

    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΡΥΟΝΕΡΗ 5 ΔΙΣ ΔΡΑΧ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ 300 ΕΚΑΤ €
    ΚΤΙΡΙΑ 20 ΕΚΑΤ € ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ €

    ΠΟΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΝ

    ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΚΑΚΓΚΑ ΚΑΠΙΟΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΗ

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ..ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ ΟΛΕ-ΟΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για να δουμε τι αλλο θα δουν τα ματια μας με αυτη την περιπτωσαρα τον Μαυρο.Α ρε ταλαιπωροι ταχυδρομικοι τι σας ελαχε να παθαιτε.Σεμνα και ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΛΤΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ,ΕΝΑΣ ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΟ ΦΙΝΤΑΝΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΛΤΑ. ΤΑ ΛΕΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση