GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές το φθινόπωρο θέλει και ο Παπούλιας...

Σιγουρεύεται έτσι η επανεκλογή του στο προεδρικό αξίωμα την άνοιξη . Από το http://atimoulis.blogspot.com/ . Αναφανδόν υπέρ των άμεσων εκλογ...

Σιγουρεύεται έτσι η επανεκλογή του στο προεδρικό αξίωμα την άνοιξη
.
Από το http://atimoulis.blogspot.com/
.
Αναφανδόν υπέρ των άμεσων εκλογών το φθινόπωρο είναι και ο πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας.
Ο "παγουράς" θέλει και άλλη μια θητεία στο ανώτατο αξίωμα και μόνο έτσι θα το καταφέρει αφού, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, τον ερχόμενο Μάρτη, πολύ δύσκολα θα τεθεί θέμα άλλου προσώπου, όσο και αν χτυπιούνται ο Σουφλέ και ο Κινέζος.
Πολύ θα το ήθελαν αμφότεροι, αλλά πολύ... δεν τους θέλουν οι Έλληνες

13 σχόλια

  1. Παρος 15αυγουστος

    Στην Παρο το 15αυγουστο θα αποδειξει ο Γιωργος αν εκτος απο κολυμβηση σε στυλ Πουτιν'
    εχει και ΑΡΧΙΔΙΑ Πουτιν και

    αν θα διωξει απο το Πασοκ τις προδοτριες Δαμανακη Διμαντοπουλου κλπ...
    συμφωνα με τις καταγγελιες στην εκαπ πασοκ

    ή αν βαστηξει "τα φιδια" της παναγιας στον κορφο του και τον φανε!!"

    απο την απόφαση αυτή θα εξαρτηθεί αν ο ίδος ο Γιωργος γίνει Πρωθυπουργός ή υφυπουργος του Καραμανλή!!

    Γιωργο
    περιμενουμε να τις διωξεις
    εδω και τωρα

    Πασοκτζηδες

    12 Αυγ 2009 1:33:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εξω οι πορνοεβραιες απο το πασοκ
    εδω και τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "όσο και αν χτυπιούνται ο Σουφλέ και ο Κινέζος."


    Αφηστε τον κινεζο να χτυπιεται μηπως κανει καλη την μαγιονεζα η κανενα καλο φραπεδακι.

    Μα ειναι δυνατον αυτο το ονομα να συζητιεται για προεδρος;


    Εχετε χασει καθε μετρο;

    Το που τον διωξαν απο το κομμα δεν σας λεει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ,ΕΝΑΣ ΗΘΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΕΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 'Η ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    H A DIAMANTOPOULOU STHN ND
    PROSEXOS!

    10 Αυγ 2009 11:58:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΔΟΣΤΗΣ ΠΑΣΑΠΟΡΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ .... ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟ....ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ.

    [ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΚΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΕΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΤΤΕΡΟ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΥΙΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ]

    10 Αυγ 2009 11:02:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    MAKAKIES

    OI DEXIOI KANOUN OTI TSAKONONTAI GIA...ANTIPOLITEYSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το επώνυμο Παπανδρέου είναι πιο απλό. Προέρχεται από το παπάς(πάππος = παππούς) - Ανδρέας, Παπανδρέας, το οποίο ακολουθώντας τα αρχαία πρωτόκλιτα ουσιαστικά
    σχημάτισε τη λόγια γενική Παπαν-δρέου.
    Το πρόθημα «παπα» (πάππος)το συναντάμε και στην περίπτωσητης κυρίας Παπαρήγα.
    Το ρήγας(λατιν. rex, γενική regis = βασιλιάς)είναι ανθρωπωνύμιο βαπτιστικό και
    επώνυμο.
    Το επώνυμο του τέταρτου των πολιτικών αρχηγών του κ. ΑλέκουΑλαβάνου είναι, σύμφωνα πάνταμε τον Κ. Τρυφερούλη, ένας άλλος τύπους του Αλαμάνος, εθνικού ονόματος ενός γερμανικού φύλου.
    Πάντως, το Αλαμάνος σημαίνει καιαιμοβόρος, ενώ το ρήμα αλαμανίζω, διασκορπώ, λεηλατώ!
    Το επώνυμο του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη είναι σύνθεση τουρκοαραβικών λέξεων. Προέρχεται από τοΚara = μαύρος και caferi που είναιονομασία σιιτικής αίρεσης (από τονΤζαφέρ ες Σαδίκ, γιο του διαδόχουτου Μωάμεθ) και οπαδού της αίρεσης αυτής.
    Πάντως, στην Ηπειρο αλλά και την Πελοπόννησο συναντάται και το τοπωνύμιο Τζαφέρης, το οποίο προφανώς μετέφεραν στην Ελλαδα Πολιτικά επώνυμα με ρίζες Τουρκικές, λατινικές, αλβανικές λέξεις αποτελούν συχνά τη βάση ενός ονόματος,
    χαρακτηριστικό των ανακατατάξεων στα Βαλκάνια
    Μπορεί για πολλούς οι ειδικοί να διαφωνούν, για τον κ. Κώστα Λαλιώτη
    όμως η προέλευση του επωνύμου του δεν αμφισβητείται. Προέρχεται από το χωριό Λάλα της Ηλείας που έκτισαν οιΤουρκαλβανοί. Οι Λαλιώτες υπήρξαν διώκτες των χριστιανών, οι οποίοι όμως διατηρούσαν καλές σχέσεις με τους αρματολούς. Στην αλβανική γλώσσα η
    λέξη lala σημαίνει θείος…
    ▪ Δύο είναι οι εκδοχές για το επώνυμο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τη μία Μη-είναι ο γιος του Μήτσου. Δενόμως να προέρχεται και από το βενετικό Αmitzo (Amiko) = φί-λος. Από το Amitzo με παράλειψη τουα και την προσθήκη της κατάληξης ottoερχόμαστε mizzotto.
    To Mizzo και Mizzotto στα ελληνικάαποδόθηκαν στο Μίτσος- Μήτσος, Μι-στότος – Μητσότος. Από το τελευταίοκαι με την κατάληξη –άκης φτάνουμεστο Μητσοτάκης.
    ▪ Με ρίζες στα βάθη των αιώνων το επώνυμο του Θόδωρου Πάγκαλου (Παν+ καλός = ωραιότατος). Χρησιμοποιεί-ται συνεχώς ως ανθρωπωνύμιο από τηνκλασική αρχαιότητα.
    ▪ Το επώνυμο του Προέδρου της Δη-μοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια διχάζει και αυτό. Στην απλή του εκδοχήμπορεί να προέρχεται από το παππούς.Μπορεί επίσης να προέρχεται και απότο «παπούλης» (ιερέας). Υπάρχει όμως και χωριό Παπούλια στη Μεσσηνία. Επί
    Τουρκοκρατίας υπήρχαν και όσπρια που λέγονταν παπούλια.
    Ετικέτες ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάρολος Α’ Τόκκος
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
    Ο Κάρολος Α’ Τόκκος ήταν Κόμης παλατινός Κεφαλληνίας Ζακύνθου ( περίπου 1376 - 1429), Δούκας Λευκάδας και Δεσπότης Ηπείρου 1411 - 1429.

    Ο Κάρολος γεννήθηκε περίπου το 1372. Διαδέχθηκε τον πατέρα του Λεονάρδο Α’ Τόκκο μετά τον θάνατό του. Άνδρας φιλόδοξος, επέκτεινε την κυριαρχία του στις ηγεμονίες Άρτας, Ακαρνανίας, Ιωαννίνων, νότιας Αλβανίας και διαφόρων τμημάτων της Ηλείας στην Πελοπόννησο.

    Παντρεύτηκε την Φραγκίσκα, θυγατέρα του Δούκα των Αθηνών Νέριου Α’ Ατζιαϊόλι που είχε τον τίτλο της Βασίλισσας των Ρωμαίων. Μετά τον θάνατο του πεθερού του έστειλε τον αδελφό του Λεονάρδο Β’ και κατέλαβε με την βία την Κόρινθο και τα Μέγαρα το 1395, που ανήκαν στο Δουκάτο των Αθηνών.

    Κυβερνούσε τις κτήσεις του με Αρμοστές και έγινε ένας από τους ισχυρότερους Φράγκους δυνάστες στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας από τον Βασιλιά της Νάπολης, στον οποίο ήταν υποτελής, την κατάργηση, ύστερα από 170 χρόνια, των φεουδαλικών δεσμών της Κομητείας του με το Πριγκιπάτο της Αχαΐας.

    Στην διαμάχη του με τους Παλαιολόγους για τις κτήσεις του στην Πελοπόννησο, λύση έδωσε η μεσολάβηση του ιστορικού Φραντζή και σαν επισφράγισμα της συμφωνίας ο Κάρολος έδωσε την ανηψιά του Μαγδαληνή Τόκκο, θυγατέρα του αδελφού του Λεονάρδου Β’, σαν σύζυγο στο δεσπότη του Μορέα και μετέπειτα τελευταίο Βυζαντινό Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Το 1399 ανέθεσε την διακυβέρνηση της Ζακύνθου σαν κληρονομική κτήση στον αδελφό του Λεονάρδο Β’, ο οποίος το 1407 καταλαμβάνει και λεηλατεί με τον στρατό του το κάστρο Χλεμούτσι στην απέναντι ακτή της Πελοποννήσου.

    Το 1411 προσκλήθηκε στα Ιωάννινα ως διάδοχος του αποθανόντα θείου του Ησαϋ Μπουοντελμόντι παρά την αντίδραση του Μαυρίκιου Μπούα Ηγεμόνα της Άρτας. Σε μάχη που έγινε το 1414 ο Μαυρίκιος σκοτώθηκε και ο Κάρολος πολιόρκησε την Άρτα και την κατέλαβε. Έτσι σύμφωνα με το χρονικό των Τόκκων η Ήπειρος μαζί με ορισμένα από τα Ιόνια νησιά αποτέλεσαν και πάλι ενιαία πολιτική οντότητα. Ο Κάρολος αυτοαναγορεύτηκε Δεσπότης της Άρτας και των Ιωαννίνων. Υπερηφανευόταν ο ίδιος, σύμφωνα με τoυς χρονικογράφους, που υιοθέτησε αυτό τον τίτλο και επιδείκνυε την ελληνικότητά του, υπογράφοντας τις αποφάσεις και τα έγγραφά του σε ελληνική γλώσσα με κόκκινο μελάνι, με το οποίο υπέγραφαν οι βυζαντινοί δεσπότες[1].

    Επειδή δεν είχε δικά του νόμιμα παιδιά στη ζωή, υιοθέτησε τα παιδιά του αδελφού του Λεονάρδου Β’ την ίδια χρονιά. Το 1415 ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας Μανουήλ Β' Παλαιολόγος απονέμει στον Κάρολο τον τίτλο του Δεσπότη καθώς οι Τόκκοι εξουσίαζαν πλέον τις μεγαλύτερες πόλεις της Ηπείρου. Πέθανε στα Ιωάννινα στις 4 Ιουλίου 1429 και τον διαδέχθηκε ο ανεψιός του Κάρολος Β’ Τόκκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι Γιαννιώτες κατέβαιναν με τα παγούρια στη λίμνη Παμβώτιδα για να πάρουν νερό.
    Σε μια πιο ρομαντική εκδοχή του φαινομένου, είχαν αποπειραθεί κάποτε να αδειάσουν με τα παγούρια τους το νερό της λίμνης, για να πιάσουν το φεγγάρι που αντικατοπτριζόταν σ΄αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΑ... και το είπε σε σένα εεε...
    ατιμούλη....
    ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ
    ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟ
    ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.

    Αβαφανδόν να πας να γαμηθείς..
    Το έχεις ανάγκη με το σουφλέ στον κώλο.
    Ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ANTE KΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κανα δανεικό έχει να μας δώσει ο πρόεδρος , όπως δάνεισε το μακαρίτη Ανδρέα για να φτειάξει το, κατα Γιαννόπουλο κωλόσπιτο. Ή ξεχνάει ο Ελληνικός Λαός την άρση του εμπολέμου με την Αλβανία, που δεν έχουν τολμήσει μέχρι σήμερα να επικυρώσουν με νόμο , αφήνοντας στην τύχη τους έρημους Βορειοηπειρώτες.
    Αρκετά το λιβάνισμα στον φίλο του χασάπη Μιλόσεβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νεοτερη δηλωση της κ.ΚΑΡΑΚΛΙΟΥΜΗ.
    «Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος».
    ΑΜΗΝ. + ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση