GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η δήλωση παραίτησης του Γ. Μανώλη...

. " Κατέθεσα σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα για να διευκολύνω τον Πρωθυπουργό εν...

.
"Κατέθεσα σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα για να διευκολύνω τον Πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ, να ανταποκριθεί στις ιστορικές ευθύνες που έχει απέναντι στην παράταξη, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τα εκατομμύρια των πολιτών που τον τίμησαν αναδεικνύοντας τον αρχηγό και δύο φορές πρωθυπουργό. Έχει υποχρέωση έστω και την ύστατη αυτή ώρα να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται ώστε να μην οδηγηθεί η παράταξή μας σε εκλογική αυτοκτονία που θα τη φέρει σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης με ορατό ακόμη το ενδεχόμενο της διάσπασης.
Αυτό που ζητούν τα εκατομμύρια των νεοδημοκρατών που γαλουχήθηκαν με τις ιδεολογικές αρχές και τις ηθικές αξίες αυτής της παράταξης, είναι να
...

μην υποκύψει σε όσους του προτείνουν εκλογές αυτοκτονίας. Κάποιοι, επειδή ανυπομονούν να ηγηθούν του κόμματος έστω και αν αυτό προϋποθέτει βαριά ήττα και δραματική συρρίκνωση και κάποιοι άλλοι επειδή επιθυμούν για τον εαυτό τους σημαντικό θεσμικό διακομματικό ρόλο. Τούτες τις δύσκολες για την παράταξη στιγμές, όσοι την πλήγωσαν με την εμπλοκή τους σε υποθέσεις σκανδάλων, όσοι με τις γκάφες τους, τη συμπεριφορά τους και τις παραλήψεις τους έβαλαν τη νέα Δημοκρατία στο κάδρο του σκανδάλου της Siemens και όσοι αμφισβητούν το δικαίωμα του πρωθυπουργού, να επιλέγει τους υπουργούς του δηλώνοντας αμετακίνητοι και απαιτώντας το βόλεμα των δικών τους ενώ θέτουν βέτο ακόμη και σε αλλαγές περιφερειαρχών, οφείλουν να καταλάβουν ότι οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας διαθέτουν και κρίση και μνήμη.
Το σύνθημα που μαζί με τα εκατομμύρια των φίλων της Νέας Δημοκρατίας βροντοφωνάζαμε για χρόνια στις πλατείες ήρθε η ώρα του Καραμανλή” γίνεται σήμερα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να αφήσει την ευκαιρία αυτή να χαθεί. Οφείλει να προχωρήσει σ' αυτό που δεν έκανε δύο χρόνια τώρα, να οδηγήσει την παράταξη στην αυτοκάθαρση που χρειάζεται βάζοντας το μαχαίρι στο κόκαλο, και να ξαναδώσει ελπίδα και όραμα στους πληγωμένους και απογοητευμένους Νεοδημοκράτες.
Κανένας δεν θα τον κατηγορήσει εάν δεν κερδίσει μια συνεχόμενη τρίτη εκλογή. Θα το κρίνει όμως αυστηρά η ιστορία εάν δεν το προσπαθήσει και εάν ανοίξει ο ίδιος τον δρόμο προς μια μεγάλη ήττα, μια δραματική συρρίκνωση και επομένως μια βαθιά κρίση και ενδεχόμενη διάσπαση".

25 σχόλια

  1. Η συνέντευξη του Μ.Λιάπη, στην οποία στρεφόταν ευθέως κατά του Γ.Σουφλιά, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, ο οποίος απάντησε λέγοντας ότι οι όποιες δηλώσεις του γίνονται «…με γνώμονα το εθνικό συμφέρον».


    Στην χώρα όπου πολύ εύκολα μπορούμε να μπερδέψουμε τα πάντα, δεν είναι περίεργο που γίνεται προσπάθεια να μπερδέψουμε και το κομματικό με το εθνικό συμφέρον. Από πότε είναι αλήθεια εθνικό συμφέρον αυτό που γίνεται για να εξυπηρετηθεί ένα αμιγώς κομματικό συμφέρον;


    Για το εθνικό συμφέρον έγιναν οι εκλογές το 2007 ή γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή για μία ακόμα 4ετία της Ν.Δ; Και για να πάμε και παλαιότερα, για το εθνικό συμφέρον έγιναν οι εκλογές του 1996 ή για να ισχυροποιηθεί ο Κ.Σημίτης στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα;


    Εκτός από το «μαύρο» το οποίο παρουσιάζεται ως «άσπρο», οι πολιτικοί της Ελλάδας συνεχίζουν να έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε μικρόνοες πολίτες. Πέραν όμως όλων των άλλων, αυτή η δήλωση Σουφλιά, είναι μία ευθεία, άμεση και ανερευθρίαστη αποδοχή αδυναμίας διακυβέρνησης.


    Δηλαδή, για να καταλάβουμε και εμείς: Το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να γίνουν εκλογές για να εκλεγεί ο Γ.Παπανδρέου; Τότε γιατί κάθεστε ακόμα στην εξουσία; Δώστε την χωρίς εκλογές, για να μην υπάρχει και το ενδεχόμενο αδυναμίας συγκροτήσεως αυτοδύναμης κυβέρνησης.


    Ή μήπως είναι και αυτό ένα ζητούμενο – επιδιωκόμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ..
    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΕΛΕΦΑΝΤΙΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ...
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

    ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

    ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΝΔ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

    ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΠΕΙΔΗ ΤΑ MEDIA "ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ" ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ.....ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!
    1.ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΟΜΟΛΟΓΩΝ"
    2.ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΗΛΙΕΛΑΙΟ"
    3.ΣΚΑΝΔΑΛΟ "SIEMENS"
    4.ΛΙΑΠΗΣ
    5.ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ; SIEMENS)
    6.ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΑΣ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΕΗ)
    7.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    8.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ
    9.ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ (ΧΩΡΙΣ..ΔΡΑΣΤΕΣ)
    10. ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ "ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΑ" ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΩΝ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

    Α.Π.Ε.
    Εξακολουθούν (ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ) να μαίνονται οι πυρκαγιές στο Λος Άντζελες, οι οποίες απειλούν 12 χιλιάδες κτίρια, ένα αστεροσκοπείο και ένα από τα κύρια κέντρα μετάδοσης της περιοχής. Η φωτιά έχει απανθρακώσει από την περασμένη Τετάρτη περισσότερα από 17.000 εκτάρια βλάστησης, ενώ χθες τραγικό θάνατο βρήκαν δύο πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες.
    Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να σταματήσουν την επέλαση της φωτιάς στο όρος Γουίλσον, στον εθνικό δρυμό βόρεια του Λος Άντζελες, όπου υπάρχουν πολλοί αναμεταδότες καθώς και ένα ιστορικής σημασία αστεροσκοπείο.
    Ο κυβερνήτης της πολιτείας Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, δήλωσε πως η φωτιά είναι εκτός ελέγχου και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες για εκκένωση, ιδίως μετά τον σοβαρό τραυματισμό τριών πολιτών.
    Ήδη από την Τετάρτη η πολιτεία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
    Περίπου 2 χιλιάδες πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες οι οποίες έχουν κάψει περισσότερα από 142 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσους, ενώ έχει δοθεί εντολή για εκκένωση τουλάχιστον 10 χιλιάδων σπιτιών.
    Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. .

    Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    Μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ MEGA, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Παλιά μου τέχνη Κόσκινο. Πρώτα βγάζει στις δυό βρωμο-φυλλάδες του τις μαϊμού δημοσκοπήσεις και μετά τις επικαλείται στο πορωμένο κανάλι του.

    Γιατί προσπαθεί να σώσει το Γιωργάκη από τις αποκαλύψεις της δικαιοσύνης για το Χριστοφοράκο;

    Μήπως γιατί η υπόθεση C4I και οι μίζες του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, έχει δέσει;

    Οι κινήσεις των λογαριασμών που έχει στα χέρια του ο ανακριτής Ζαγοριανός ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

    Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    Έρχονται τα πάνω - κάτω.

    Ανατρέπονται τα σχέδια των καναλαρχών και των αμερικάνων χρηματοδοτών τους να φέρουν ένα πρωθυπουργό-μαριονέτα, που θα μας γδύσουν οικονομικά και θα χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.

    Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    Ευτυχώς ο λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιγνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του οι τέσσερις γνωστοί μαφιόζοι των καναλιών και των εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Τελικά αυτό το πολυσχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Γιωργάκης πρέπει να είναι θαυματουργό.
    Η λύση για όλα τα προβλήματα.
    Και για τις πυρκαγιές, βέβαια, αυτό εννοείται.
    Εδώ το πολυσχέδιο του απίθανου γιού της κυρίας τσάντ έλυσε τα προβλήματα της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας και της ανεργίας, το πρόβλημα των πυρκαγιών δεν θα λύσει;
    Σιγά το πρόβλημα.
    Ο Γιωργάκης δεν μας εξηγεί, βέβαια, το περιεχόμενο του πολυσχεδίου του για να μην του το κλέψει ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής και το πασάρει για δικό του.
    Σιγά να μην σου χαρίσουμε, κύριε Καραμανλή, αυτό που μας έδωσε απλόχερα η φύση.
    Την εξυπνάδα (δεν παίζεται ο μπαγάσας, δεν παίζεται).
    That’s it!
    Από σήμερα πιά το αποφάσισα.
    Μπορώ να κοιμάμαι πολύ πιό ήσυχος.
    Εγώ βάζω την ψήφο και ο Γιωργάκης το πολυσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ

    ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΑΣ

    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    60 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

    ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡ.....
    ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ,
    ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS ?

    Eίναι Ειδική Περίπτωση ψυχοπαθών.
    ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    Το πασοκ τους εκανε και ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.

    Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω. Και η μοναξιά οδηγεί συνήθως στην ψυχοπάθεια!
    Ετοιμαστείτε, γιατί θα χτυπήσουν το πληκτρολόγιο....
    και ο Θεός βοηθός!
    (κουφά -μαλακίες -ανοησίες - ΜΙΣΟΣ - ηλιθιότητα ... ατελείωτα ).

    Μην τους βρίσεις, μην τους το κλείσεις στα μούτρα... Κάντε τους λίγη παρέα...
    Αυτό ψάχνουν, άλλωστε...
    ΕΔΩ στο ΒΟΘΡΟ του ΠΑΣΟΚ.
    ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

    Αλλά γαμήστε τους και καμία φορά...
    Το έχουν ΑΝΑΓΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.Αυτή είναι η ημερομηνία που εισηγήται ο Λουλης νομίζει οτι συγκρίνοντας την νικη του ΠΑΣΟΚ με αυτήν που κέρδισε το 81 την ίδια ημερομηνία οτι θα μετριάσει την ήττα.Μιλάμε για πολύ πλάκα σημειωστε την ημερομηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και τώρα θ' απογίνουμε χωρίς την κότα;

    Βλέπετε, η φραγκόκοτα, ήτο μια κάποια λύσις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

    – ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

    "Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες....

    "Σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ. Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.πορεί σύμφωνα με τους τοπικούς κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρό γείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "

    papatzides

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤE ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔHΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Τα μαϊμού γκάλοπ του Μπόμπολα και του Λαμπράκη δεν τα πιστεύει κανένας πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν είχες τό πολιτικό θάρρος κι επιθυμούσες πραγματικά νά προσφέρης καί νά βοηθήσης τήν παράταξη πού σέ ανέδειξε από ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ σέ ΚΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟ,θά ανέφερες στή επιστολή-παραίτησή σου καί τά όνόματα,εκείνων τών πολιτικών,πού από ίδιον πολιτικό ώφελος,
    συμβουλεύουν,κατ΄ εσέ βεβαίως,επιζήμια τόν Καραμανλή.
    Μέ στοιχεία όμως κι όχι,παίζοντας τό παιχνίδι τών ψυχασθενών δηλοσιοκάφρων,νά καταγγέλης έτσι..αόριστα,θέλοντας νά φανής δήθεν ό ΚΥΡΙΟΣ ΑΜΕΠΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!
    Μάλλον θά αντελήφθης,έστω κι αργά,ότι τόσον έσένα όσον όμως καί πολλούς σάν εσένα,κάτι παυλίδηδες,βουλγαράκηδες καί σια δηλαδή,ό ίδιος ό κόσμος τής Ν.Δ.,
    θά τούς αποβάλλει,από τό πολιτικό σώμα τής Ν.Δ.,ακόμη κι άν ό ίδιος ό Καραμανλής υποστηρίξη τό αντίθετο.
    Κάποτε δέ κάποιοι κύριοι ΤΙΠΟΤΑ,όπως εσύ,θά πρέπει νά σταματήσουν νά προβάλλονται,ώς εκπρόσωποι τού λαού γενικώς καί νά ερμηνεύουν τήν όποια μαλακισμένη πολιτική τους πρόταση,ότι αυτή αντικατοπτρίζει καί τήν θέληση/σκέψη τής πλειονότητος τού λαού,δήθεν!!!!!!!
    Τό ""κατά τήν γνώμην μου"",δέν τό γνωρίζετε???

    Καί ξέρεις καί κάτι άλλο.........
    ούφφφφφφφ!!!! ξεφορτωθήκαμε ακόμη ένα πολιτικό σκουλήκι....ΕΣΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι πολιτικοί τιμωρούνε τη φτώχεια του πολίτη, επειδή οι ίδιοι δεν είναι φτωχοί ή ξέχασαν πως είναι να είσαι φτωχός…
    Οι πολιτικοί μας (και οι φίλοι τους οι «ματσωμένοι») δικαιούνται να κυκλοφορούν με ασφαλή αυτοκίνητα, να τα αλλάζουν κάθε δύο χρόνια (το πολύ) και να πληρώνουν μειωμένο φόρο, επειδή έχουν αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας…
    Εσύ κορόϊδο Έλληνα, ναι σε εσένα αναφέρομαι που διαβάζεις, πλήρωνε σαν ηλίθιος την εξυπνάδα όλων αυτών που θέλουν να πλουτίσουν από την φτώχεια σου… Και αν δεν μπορείς να πληρώσεις για αμάξι, τότε θα πληρώσεις το πρόστιμο… Και αν δεν μπορείς να γίνεις φιλικός προς το περιβάλλον, τότε θα γίνεις φιλικός προς τον συγκρατούμενο… Γιατί, μην μου πεις πως δεν κατάλαβες ότι είσαι κρατούμενος; Μην μου πεις πως δεν κατάλαβες ότι είσαι υποχρεωμένος να σηκώνεσαι όταν σου λένε, να κάθεσαι όταν σου το λένε, ακόμη και να αναπνέεις όταν σου το λένε…; Μην μου πεις πως δεν κατάλαβες ότι δεν δικαιούσαι φτηνό, ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο… επειδή δεν μπορείς να κυκλοφορείς «ίσια και όμοια» με τον βουλευτή, τον υπουργό και τους φίλους τους;
    Ποιος είσαι εσύ ρε Έλληνα για να ζητάς ασφάλεια; Δεν γνωρίζεις πως η ζωή σου αξίζει λιγότερο από τον εισπραττόμενο φόρο; Δεν γνωρίζεις πως είσαι υποχρεωμένος να ακούς τις διαταγές των «ηγετών» σου;
    Τι λες; Δεν νοιάζονται για σένα; Γιατί, σου είπαν ποτέ πως νοιάζονται; Μόνο «θα» σου λένε… τίποτε άλλο… Εδώ, σήμερα ζητάνε εκλογές και όταν θα βγούνε στα μπαλκόνια θα σου ζητάνε την ψήφο σου για να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση και να μην μπει ο τόπος σε περιπέτειες. Αυτοί ρίχνουν την χώρα στο πηγάδι, εσένα βάζουν να την βγάλεις έξω, αφού φροντίσουν να σου ρίξουν και ένα σωρό αηδίες περί «δικής σου ευθύνης»… Αυτοί ποτέ δεν είναι υπεύθυνοι… και για τίποτε…
    Και αν δεν πάρεις καινούργιο αμάξι, όπως σου ζητάνε, καλό θα είναι να αρχίσεις να μετράς κάθε μέρα από μισό ή ένα ευρώ, για να πληρώσεις το πρόστιμο που δεν αγόρασες ένα μικρό αυτοκινητάκι, έναν γκαζοτενεκέ, για να μην κλείσει ο κλάδος των πωλήσεων αυτοκινήτων… Μπορείς βέβαια να αρχίσεις να μετράς και τις μέρες που σου μένουν, επειδή κάθε χρόνο χάνεται ένα ολόκληρο χωριό από τροχαία... και να θυμώσουν μπορεί να το ανεβάσουν στα δύο χωριά...
    Και μην γκρινιάζεις… να ξέρεις μόνο πως οι πολιτικοί θέλουν το καλό του τόπου και δεν είναι δική τους ευθύνη αν το καλό του τόπου δεν συμβαδίζει με το δικό σου το καλό… Άντε, για να μην ισχυριστούν πως προσπαθείς για το κακό του τόπου, βάζοντας το δικό σου συμφέρον πάνω από τη χώρα… Άντε για να μην σου πούνε κι εκείνο το αμερικάνικο «μην ρωτάς τι κάνει για εσένα η πατρίδα σου, αλλά σκέψου τι κάνεις εσύ γι αυτήν…»
    Και θα πρέπει να ντρέπεσαι που θέλεις καλό αυτοκίνητο, με λίγα χρήματα… Πρέπει να ντρέπεσαι που θέλεις να ρίξεις τη χώρα σου στον γκρεμό… Πρέπει να ντρέπεσαι που σκέφτεσαι να μηνύσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το Ελληνικό Δημόσιο επειδή σε κλέβει ασύστολα… Δεν σε κλέβει, ρε άχρηστε… για σένα φροντίζει κι εσύ δεν το καταλαβαίνεις… (κι εσύ θέλεις να γίνεις και... ρουφιάνος...)
    Αλλά αυτό θέλει μυαλό… Κι αν είχες μυαλό, θα γινόσουν πολιτικός και όχι απλός πολίτης…
    Γι αυτό σκάσε και υπάκουσε… Άντε για να μην βγάλουν και κανένα νόμο που θα αυξάνει την παράνομη φορολόγηση αυτοκινήτων και μετά δεν θα μπορείς να πάρεις ούτε καινούργιο αυτοκίνητο… (αν και αυτό είναι το επόμενο βήμα, προκειμένου να (μοσχο)πουληθούν και τα μεταχειρισμένα που βρίσκονται στις μάντρες)…
    Ένας αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μανώλη,
    τόσα χρόνια πού ήσουν βουλευτής,δέν είχες αφήσει καννάλι γιά καννάλι,εκπομπή γιά εκπομπή,πού νά μήν είχες επισκεφθή καί νά παίζης τήν τηλεοπτική γλάστρα,γιά νά προβάλλης τίς μαλακισμένες πολιτικές(????) σκέψεις σου,χωρίς αιδώ!!!!!
    Τώρα,μετά τήν παραίτησή σου,νά περάσης κι από τού Αδωνι,τού Δρυμούση τής Λαμπίρη κι όλες τίς άλλες μεσημεριάτικες κουσκουσιάρησες εκπομπές.
    Κάποιος νταβατζής,θά βρεθή νά εκτιμήση τό έργο/λόγους/απόψεις σου!!!!
    Καί πρόσεχε τόν.....Λύκο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΣΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS,KAI EINAI ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ Ν,Δ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι ευθύνες του ίδιου του Καραμανλή, για το χάλι που επικρατεί στην χώρα, είναι τεράστιες. Ανέχτηκε αρουραίους, αρπακτικά και τρωγλοδύτες… Ανέχτηκε ανεύθυνους, ομαδούλες και πιθανώς εύκαμπτους ηθικά συνεργάτες. Ανέχτηκε εφαρμογές πολιτικών παρακολούθησης, χωρίς σχέδιο και στρατηγική, χωρίς αντίκρυσμα στο λαϊκό αίσθημα… Ανέχτηκε… Ανέχτηκε… Και όπως είναι φυσικό, αλλά και σύμφωνα με τους γραπτούς και άγραφους νόμους, ο ίδιος ο πρωθυπουργός φέρει την απόλυτη ευθύνη για όλα όσα σήμερα γεύεται… Ουσιαστικά, είναι πλέον δέκτης προσωπικών χτυπημάτων ο ίδιος ο πρωθυπουργός και αναμένεται το παιχνίδι να χοντρύνει και να τα χτυπήματα αναμένεται να φτάσουν μέχρι και στην ανικανότητά του λόγω… προσωπικών, οικογενειακών ή «άλλων» υποθέσεων που τον απασχολούν…
    Από τα αρπακτικά, που βολεύονται με ψίχουλα για να εξασφαλίσουν ένα χλωμό αύριο, περιμένω τα πάντα… Από τους νταβατζήδες τους, το ίδιο… Από τους «φίλους», τους κουμπάρους και τους «παλιούς συμμάχους», περιμένω τα χειρότερα…
    Όμως, δεν περιμένω από τον Καραμανλή να φερθεί ως ανόητος πολιτικός και να καθίσει άπραγος για να του φορτώσουν μέχρι και το προπατορικό αμάρτημα… Γιατί εκεί πάει η «δουλειά»… Φυσικά και δεν είμαι στο πλευρό του… Φυσικά και βρίσκομαι απέναντί του… Όμως στέκομαι κριτικά και αναλογιζόμενος όλα αυτά που σήμερα συμβαίνουν και όλα αυτά που αύριο μας έρχονται… Και σκέφτομαι πως δεν θέλω να συμμετέχω στην εφαρμογή των σχεδίων όλων εκείνων που δεν τους βολεύει η κυβέρνηση Καραμανλή.
    Και δεν αναφέρομαι στους απλούς πολίτες, τους «φανατικούς» ιδεολογικούς αντιπάλους, που έχουν βαθιά άγνοια για τις αγαστές προσωπικές σχέσεις μεταξύ των πολιτικών… Προσωπικά, με ενδιαφέρουν οι «άλλοι», εκείνοι που δεν πρόκειται να με σεβαστούν ως πολίτη αυτής της χώρας, επειδή πολύ απλά δεν σεβάστηκα ούτε εγώ την χώρα μου, αλλά ούτε και τον ίδιο μου τον εαυτό… Και αφού εγώ, ως πολίτης, θα φερθώ ως ηλίθιος, γιατί να μου συμπεριφερθούν ως έξυπνο;
    Σε μία τόσο σημαντική χρονική περίοδο, ιδιαίτερα για τα εθνικά θέματα που ταλανίζουν τη χώρα, που απειλούν ακόμη και αυτή την ίδια την ακεραιότητα της χώρας, μήπως θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο σκεπτικοί και λιγότερο αυθόρμητοι;
    Αναρωτιέμαι… Μήπως;
    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιές "ιδεολογικές αρχές".Αυτές που μας ωθούν να "βολεύουμε" τον εαυτούλη μας(και ίσως και τα παιδιά μας),εις βάρος όλου του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου;
    Γιατί αυτή είναι η (μία) αξία των δεξιών (δήθεν)"νοικοκυραίων.
    Να αρπάξουμε ότι μπορούμε κι εμείς να περνάμε καλά όσο για τους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΟΣΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γαμ... την δημοκρατια που εχουμε.ο βουλευτηs ΚΡΑΝΙΑΣ ο οποιοs παιρνει την θεση του ΜΑΝΩΛΗ.για οσουs δεν το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ θα παρει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ολουs τουs ΜΙΣΘΟΥΣ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ σαν να ηταν βουλευτηs απο την πρωτη μερα που ορκιστηκε ο ΜΑΝΩΛΗΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μπραβο ΚΡΑΝΙΑ, φαε και πιεs ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ...ΓΑΜ... ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑ ΜΑΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΣΟ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ,Η ΝΔ ΚΕΦΑΛΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ.

    ΜΟΝΟ ΠΑΤΩΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Ένας συνταξιούχος στο Σέσι Γραμματικού αποφάσισε κάψει μιά σφηκοφωλιά, εν μέσω 7 μποφόρ.
    Επίσης και ένας σκύλος δάγκωσε ένα βοσκό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
    Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή δεν μπορούν να κρυφτούν πιά.
    Εάν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ένας γενναίος πρασινοφρουρός θα είχε σταματήσει έγκαιρα το συνταξιούχο στο Σέσι, ενώ είναι βέβαιο ότι ο σκύλος δεν θα είχε κάν τολμήσει να δαγκώσει το βοσκό με Υπουργό Δημόσιας Τάξης το Χρυσοχοϊδη.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    Υπομονή και στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
    Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΕΙ.
    Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
    ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
    ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
    ΘΑ για τις νοικοκυρές.
    ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    ΘΑ για τους φοιτητές.
    ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
    ΘΑ για την υγεία.
    ΘΑ για τα σκόπια.
    ΘΑ για την τουρκία.
    ΘΑ για το κυπριακό.
    Γενικώς, ΘΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
    Απλά πράγματα.
    Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
    Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
    Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
    Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Πολύ δούλεμα, ρε παιδιά, δεν καταπίνεται με τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση