GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα έργα σας, κ. Σουφλιά...

...στο τέρμα Γαλατσίου . Από τον Βαγγέλη Νικολάου . Πριν από λίγο καιρό τελείωσαν οι εργασίες ανακατασκευής του διαζώματος στη Γαλατσίου. Το...

...στο τέρμα Γαλατσίου
.
Από τον Βαγγέλη Νικολάου
.
Πριν από λίγο καιρό τελείωσαν οι εργασίες ανακατασκευής του διαζώματος στη Γαλατσίου.
Το σημείο που είναι τραβηγμένη η φωτογραφεία είναι το ποιο κεντρικό σημείο του Γαλατσίου, από αυτό διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες πεζοί.
Κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες € στοίχισαν τα έργα και πρόβλεψη για τους άμοιρους πεζούς καμία.
Ο πεζός λοιπόν όταν διασχίζει την Γαλατσίου αναγκάζεται να περιμένει στο διάζωμα γιατί τα φανάρι δουλεύει σε διαφορετικούς χρόνους για τα δυο ρεύματα.
Περιμένουν λοιπόν εκεί οι πεζοί μέχρι να διέλθουν στην απέναντι πλευρά.
Δυστυχώς όμως το διάζωμα στο...

συγκεκριμένο σημείο δεν επαρκεί ούτε για λίγους πεζούς.
Στη φωτογραφεία βλέπουμε μια άμοιρη μητέρα που για να προστατέψει το παιδί της που είναι μέσα σε καροτσάκι, να αναγκάζεται να περιμένει στο οδόστρωμα.
Εύχομαι να μην θρηνήσουμε θύματα στο συγκεκριμένο σημείο.
Να χαίρεστε τα έργα σας κύριε Σουφλιά, είστε ανίκανοι!!!!!!!!

6 σχόλια

  1. ΦΟΡΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ..
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΜΕ ΤΙ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη Γερμανία και η δίωξη του βασικού υπόπτου για τη διακίνηση του μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, σχετικά με «διευκολύνσεις» στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ καταρρακώνουν πολιτικά την κυβέρνηση και την αφήνουν και ηθικά έκθετη.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει το πολιτικό τίμημα της εμπλοκής στελεχών του στην υπόθεση αυτή. Και ο Γ. Παπανδρέου είχε την τόλμη να διαχωρίσει εξαρχής τη θέση του από τα στελέχη αυτά.

    ΣΤΗ ΝΔ αντιθέτως όχι μόνο δεν επιχειρήθηκε η αυτοκάθαρση, ώστε πράγματι να διαπιστωθεί ότι κανένα γαλάζιο στέλεχος δεν «τα έπαιρνε» μετά το 2004, αλλά μεθοδεύτηκε το κουκούλωμα και η διαγραφή της «ιστορίας Siemens» στη γαλάζια διακυβέρνηση.

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τα εντάλματα για τον κ. Χριστοφοράκο «λησμόνησαν» την επίμαχη περίοδο 2004-2007, εκτός του ότι έδωσε την ευκαιρία στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens να παραμένει σχεδόν προστατευόμενος στη Γερμανία, δημιουργεί εύλογες υποψίες ότι επιχειρήθηκε στο παρασκήνιο η συναλλαγή μαζί του, ώστε να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

    ΑΥΤΗ η στάση καθιστά εκ προοιμίου ύποπτη την κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς το να μην αντιλήφθηκαν ένας πρωθυπουργός και ένα κυβερνών κόμμα ότι χρηματίστηκε ένας υπουργός ή ένα άλλο στέλεχος είναι κάτι που συγχωρείται. Ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την υπόθεση δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως αμέλεια, έστω και εγκληματική, αλλά μάλλον αποκαλύπτει πρωτοφανή προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης.

    ΠΕΡΥΣΙ η κυβέρνηση πλήρωσε πολιτικά το «ό,τι νόμιμο είναι και ηθικό». Μάλλον θα πληρώσει πολύ πιο ακριβά την υπόθεση Siemens, που εκτός από απολύτως ανήθικη είναι και εντελώς παράνομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ !!!

    ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ. ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ?
    ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΝΟΗΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
    ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΓΥΑΛΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΑΜΠΩΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΩΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΣΟΚΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
    ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση