GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έχουμε στοιχεία για τις μίζες στη ΝΔ..."

Ο συνήγορος του Χριστοφοράκου ρίχνει το γάντι στον Καραμανλή και τον Ζαγορίτη για την Siemens! Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, το Press-g...

Ο συνήγορος του Χριστοφοράκου ρίχνει το γάντι στον Καραμανλή και τον Ζαγορίτη για την Siemens! Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, το Press-gr

Aπό τον Στάθη Παλαιολόγο
.
O εκ των συνηγόρων του Μιχάλη Χριστοφοράκου Στέφαν Κουρσάβε δήλωσε (εφημερίδα «Το Βήμα») ότι «αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς».
Η δήλωση αυτή, που ισοδυναμεί με πρόκληση προς τη ΝΔ και την υπό τον Κ. Καραμανλή ηγεσία της, επιβεβαιώνει αυτό που αποκαλύψαμε χθες (διαβάστε αναλυτικά εδώ). Η διαδικασία για καταδίκη, χωρίς ακροαματική διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου, για το αδίκημα της δωροδοκίας εφαρμόζεται στη Γερμανία όταν τα αποδεικτικά στοιχεία -τα έγγραφα ή οι μαρτυρίες- βοούν και η ομολογία του κατηγορουμένου δεν θεωρείται από μόνη της αρκετή.
Αυτό σημαίνει ότι..

εκτός από όσα είπε ο Μιχ. Χριστοφοράκος υπάρχουν και άλλα αδιάσειστα στοιχεία στα χέρια της Γερμανίδας εισαγγελέως για τις δωροδοκίες στα δύο μεγάλα κόμματα.
Επίσης έχει σημασία ότι ο κ. Κουρσάβε έκανε λόγο για άρνηση της εισαγγελέως Μπόιμλερ-Χεσλ να δεχθεί τον τέταρτο ειδικό ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, ο οποίος μεταβαίνει στο Μόναχο. Αυτο σημαίνει ότι ο κ. Ζαγοριανός δεν θα μπορέσει να πάρει εύκολα τα στοιχεία που έχει παραδώσει o Χριστοφοράκος ή έχει βρει από άλλες πηγές η εισαγγελέας.
Θυμίζουμε ότι επανειλημμένα ο Λ. Ζαγορίτης ως γραμματέας της ΝΔ έχει διαβεβαιώσει ότι δεν μπήκαν ποτέ στα κομματικά ταμεία χρήηματα από την Siemens.

24 σχόλια

  1. ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ....
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ
    ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ.
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑ
    Ή ΣΕ ΖΩΑ.
    ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δικηγορος του Χριστοφορακου προκαλει με περισια αυθαδεια τη Ν.Δ. να ζητησει στοιχεια για τις μιζες και θα της δοθει ο φακελλος.Προφανως ομως η ηγεσια της δεν θα το κανει,γιατι θα αποκαληφθει οτι πηρε τις μιζες της.ειδικα τη περιοδο που ανελαβε τη διακυβερνηση.Δεξια αρπακτικα μπορει να ειναι μαλακες ομως οχι.Τελικα η υποθεση Χριστοφορακου εξελισεται σε μπουμεραγκ για τη ΝΟΥΔΟΥΛΑ μας,σεμνα και ταπεινα φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστας Καραμανλής,
    Νέα "δημοκρατία".

    Με την εγγύηση της Miesens.

    ΟΥΤΕ ΚΑΤ' ΙΧΝΟΣ (στον κόρφο τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντοπίστηκε συμμορία ληστών που συνεστήθη με έδρα την Θεσσαλονίκη

    ./snb

    Εντοπίστηκε συμμορία ληστών που συνεστήθη με έδρα την Θεσσαλονίκη, και η οποία δρούσε επί πολλά χρόνια σε ολόκληρη την Ελλάδα.

    Διέπραξε εκατομμύρια αιματηρές ληστείες σε σπίτια και επιχειρήσεις πολιτών. Ορισμένα οικονομικά παρακλάδια της εγκληματικής και τρομοκρατικής οργάνωσης, ευρίσκονται στο εξωτερικό.

    Έγιναν γνωστοί σαν η συμμορία με τις γραβάτες.

    Οι ληστείες έγιναν με την μέθοδο ριφιφί ή με την μέθοδο του δούρειου ίππου.

    ->Στην πρώτη περίπτωση, η συμμορία καταλάμβανε υπογείως και με δόλιο τρόπο την εξουσία με σκοπό την καταλήστευση της δημόσιας αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας και την μετέπειτα φυγάδευσή της, είτε στο εξωτερικό, είτε σε συνεργάτες τους στο εσωτερικό, πάντα όμως με την ανάλογη προμήθεια για κάθε συμμετέχον μέλος, αλλά και την ίδια την συμμορία. Μεγάλο μέρος από τα κλοπιμαία διοχετεύτηκε προς ορισμένους καναλάρχες και εκδότες προκειμένου αυτοί να παρέχουν επικοινωνιακή κάλυψη στην καμόρα κατά την διάπραξη των εγκλημάτων, αλλά και μετά από το έγκλημα.

    ->Στην δεύτερη περίπτωση, η μαφία χρησιμοποίησε ορισμένα επιφανή μέλη της που είχε η ίδια εκπαιδεύσει, τα οποία τοποθετούσε επικεφαλής διαφόρων offshore εταιριών αλλά και επιχειρήσεων του δημοσίου. Στόχος των μαφιόζων του οργανωμένου εγκλήματος, ήταν η υπεξαίρεση χρημάτων καθώς και κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων, με διοχέτευση των κλοπιμαίων σε κλεπταποδόχους και σε λογαριασμούς την καμόρας στο εξωτερικό. Σε αυτή την τελευταία περίπτωση, οι μαφιόζοι κατασκεύαζαν δικούς τους κανόνες, σύμφωνα με τους οποίους επιτρεπόταν η επιτήρηση μέσω συστημάτων εποπτείας (κάμερες, τηλέφωνα, φωτογραφίες κλπ) των θυμάτων, ενώ απαγορεύτηκε σε αυτά να παρακολουθούν τους ληστές ή να χρησιμοποιήσουν ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο αν ποτέ τους αναγνώριζαν.

    Επικεφαλής της ομάδας των μπράβων, τέθηκε ένας κοντός εγκληματίας με καταγωγή από τα Χανιά, μια θέση που του παραχωρήθηκε ως ανταμοιβή στις υπηρεσίες που παρείχε στον Αρχινονό κατά την διαδικασία συγκάλυψης των κλοπών τους. Ο συγκεκριμένος μούσκουλος αναλάμβανε επίσης να δέρνει, να απαγάγει, να τραυματίζει να φυλακίζει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, φτάνοντας ακόμα και στο να δολοφονεί τα θύματα – ανεξαρτήτως της ηλικίας τους – που πιθανά να πρόβαλλαν αντίσταση στις ληστείες και τις υπεξαιρέσεις. Είναι πιθανό να έχει αντικατασταθεί εν αγνοία του, καθώς μπορεί μεν να είναι θρασύς, είναι όμως δειλός, βλάκας, ψεύτης και συναλλασσόμενος με άλλη – αντίπαλη - εγκληματική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και δικαστική υποστήριξη!

    Η μαφία είχε και νομική/δικαστική υποστήριξη – μάλιστα δε ακριβοπληρωμένη και αναδρομικά – για την προάσπισή της όταν θα συλλαμβανόταν κατά την διάπραξη κακουργήματος, ή στην περίπτωση που κάποιο θύμα δεν θα ήθελε να συναινέσει στο να καταληστευτεί. Τον πυρήνα αυτής της εγκληματικής ομάδα αποτέλεσαν πρώτα ένας γέρος χαζός καλύτερος όλων, ενώ αργότερα τον διαδέχτηκε ένας φαλακρός απ’ έξω κι από μέσα.

    η εγκληματικότητα και το οργανωμένο έγκλημα

    Ανάμεσα στις εγκληματικές πράξεις στις οποίες συμμετείχαν, αναφέρονται χαρακτηριστικά η υπεξαίρεση των περιουσιακών στοιχείων των ασφαλιστικών ταμείων όπου είχαν τις αποταμιεύσεις τους οι εργαζόμενοι πολίτες, η καταπάτηση και εκποίηση της από κοινού ακίνητης περιουσίας των πολιτών όπως το Κόλπο Βατοπέδι, η καταπάτηση της από κοινού περιουσίας και η εκχώρηση σε κλεπταποδόχους για πολλά χρόνια με την ανάλογη προμήθεια, η χειραγώγηση αξιών με κατακόρυφη πτώση τους ώστε να καρπωθούν την διαφορά και άλλα πολλά.

    οι freelancers

    Ορισμένα όμως πρωτοπαλίκαρα της μαφίας αυθαιρέτησαν, λειτουργώντας παράλληλα και για λογαριασμό τους και για λογαριασμό της κόρης τους.

    Υπάρχουν μάλιστα και δυο περιπτώσεις όπου οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι ενέχονται σε κύκλωμα παραγωγής και εμπορίας ναρκωτικών.

    Ακόμα όμως και στα νομιμοφανή τους κόλπα που έστηναν – όπως κάποια συστήματα διαχείρισης – στόχος ήταν η μεταφορά την περιουσίας του υπό διαχείριση οργανισμού/επιχείρησης, σε άλλα φιλικά τους παρένθετα πρόσωπα ή κλεπταποδεκτικές επιχειρήσεις-βιτρίνες. Ότι δεν μπόρεσαν να κλέψουν στη διάρκεια της εγκληματικής τους καριέρας, τον τελευταίο καιρό αναγκάζουν τα θύματά τους να το παραδώσουν μόνα τους.

    επικοινωνιακή υποδομή και δαπάνες

    Τεράστια ποσά από τα κλοπιμαία της μαφίας επενδύθηκαν στην επικοινωνιακή στήριξη, είτε αυτή θα παρεχόταν άμεσα με την μορφή σχολίων και αρθρογραφίας, είτα έμμεσα με την μορφή μαύρης διαφήμισης και συκοφαντίας των αντιπάλων τους και των θυμάτων τους.

    Κατά την τέλεση αυτών των αξιοποίνων πράξεων, έδειραν παππούδες, γιαγιάδες, αγρότες, παιδιά, εργαζόμενους, φοιτητές και ότι άλλο τους αντιστάθηκε. Προέβησαν σε κακοποιήσεις, σε βασανιστήρια και τελευταία ακόμα και σε φόνους. Για την διασφάλιση της δυνατότητάς τους και της προοπτικής του να συνεχίσουν στον χώρο που δραστηριοποιήται το οργανωμένο έγκλημα, κατέφυγαν σε επίκληση νεοναζιστικής ιδεολογίας, επαναλειτουργώντας τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις εξορίες των πολιτικών προσφύγων.

    στα νύχια των διωκτικών αρχών...

    Η συμμορία είναι υπό αυστηρή επίβλεψη/επιτήρηση παρότι με βάση την πρακτική της παραλλαγής και του δούρειου ίππου, επικαλείται πολιτική υπόσταση.
    Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει δεκτό ως επιχείρημα υπεράσπισης στο δικαστήριο, αφού οι νόμιμα εκλεγμένες εξουσίες και τα θεσμικά όργανα της δημοκρατίας δεν λειτουργούν όπως αυτοί, δηλαδή όπως το οργανωμένο έγκλημα. Για λόγους εξασφάλισης της δυνατότητας για την απόδοση της δικαιοσύνης, τους έχει ανεπισήμως απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα.

    Αυτό σημαίνει ότι μετά την αποκατάσταση της νομιμότητας και της δημοκρατίας στην χώρα, όλοι αυτοί οι μαφιόζοι - δήθεν πολιτικά πρόσωπα, θα έχουν κακά ξεμπερδέματα.

    ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.


    Μαφία,
    και το όνομα αυτής:

    Νεα «δημοκρατία».
    Υπόκοσμος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ Η Ν.Δ. ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΣΤΡΙΜΩΧΘΗΚΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕ.ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΣΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΝΘΥΛΑΚΟΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΑ ΟΣΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι την περάσατε ρε την Γερμανική δικαιοσύνη;

    Του Σανιδά του Δένδια και του Ζαγοριαπροφυλακιστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ... ΕΝ ΕΤΙ 2009.

    ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΝΤΑΜΑΡΑ
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    ΤΟΥ ΣΤΥΛ..." ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ "....
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ .....ΠΟΥΤΙΝ.

    ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ " ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑ ΠΟΛΥ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11 Αυγ 2009 2:03:00 μμ

    ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥΣΤΟΔΕΞΙΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ;ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΝΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2003 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΗΘΙΚΗ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:39
    1:52
    2:03

    Για να μάθετε ποιοί είναι ζώα και ποιοί ξύπνοι να μπείτε στο site :
    hellenic-carriers.com
    αφού το μελετήσετε τότε να μου πείτε σε ποιό κόμμα είναι οι πολιτικοί μεγιστάνες του πλούτου με στόλους εμπορικών πλοίων μεγαθηρίων που φέρουν σημαίες Λιβερίας και έχουν Φιλιππινέζικα πληρώματα .

    Και μετά λέει η Νέα Δυστυχία ότι προσπαθεί να μειώσει την ανεργία των Ελλήνων....
    Χαχαχαχαχαχα
    τους πιστέψαμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Δωστε μου ενα στρατο και σε 24 ωρες θα κανω εγω τον κοσμο να φωναζει το ασπρο μαυρο και το μαυρο ασπρο...
    Φυσικα αυτο δεν θα το πιστευει ,αλλα τι σημασια εχει??

    Θα ειναι κατι σαν τις "αληθειες της Κυριακης"...

    Ποιος σταληθεια πιστευει οτι .."κοινωνωντας" ,τελος παντων παιρνοντας την .."θεια" μεταληψη, πινει το αιμα του χριστου και τρωγοντας το προσφορο τρωει το σωμα του υιου του ..θεου???

    ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Ομως δημοσια ?
    ΔΗΜΟΣΙΑ !! Ας τολμησει κανεις να πει κατι αλλο !!

    Αποσπασμα απο καποιο δοκιμιο του Αγγλου φιλοσοφου Ρασσελ.
    ==

    Γεγονος παραμενει οτι αυτο το αξιωμα ,που πρωτος ας πουμε το διατυπωσε ο Μακιαβελι,στην σημερινη εποχη παρολη την "διαχρονικη ισχυ του" ,εχει χασει την αξια του..

    Ισχυει ασφαλως σε τριτοκοσμικες χωρες τυπου Β.Κορεα,Κουβας,Βενεζουελα(οπου ενα καθικι τυπου τσαβες ,εχοντας το ελεγχο του στρατου εκανε το κοσμο να φωναζει ..δημοκρατια,την πιο μοχθηρη δικτατορια του 20ου-21ου αιωνα....

    Ομως !
    Αυτο το αξιωμα στις .."ελευθερες" δημοκρατιες ,θα μπορουσε καλλιστα να διατυπωθει και ως εξης:

    "Δωστε μου ισχυρα ΜΜΕ ,και θα κανω εγω τον κοσμο ....κλπ κλπ "..

    Βλεποντας κανεις τα ελληνικα ΜΜΕ να εχουν καταφερει να κανουν ενα 4-5% παραπανω Ελληνες να θεωρουν το βλακογιοργο ικανο να τους κυβερνησει...
    Ε!!!

    Ε! νομιζω οτι τα ΜΜΕ εχουν ξεπερασει και την ισχυ του στρατου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και στη μέση ο... Μανώλης!
    ******************************
    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, εάν ένας κυβερνητικός βουλευτής έβγαινε και δήλωνε ότι «οι κυβερνητικοί βουλευτές υποχρεώθηκαν να αθωώσουν συναδέλφους τους, που είχαν εμπλακεί σε μεγάλα σκάνδαλα», δύο τινά θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και μάλιστα πάραυτα.
    Η ο βουλευτής θα είχε κληθεί να απολογηθεί αμέσως και εφόσον επέμενε στη δήλωσή του θα είχε διαγραφεί. Η η κυβέρνηση θα είχε παραιτηθεί, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές. Τρίτη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει!
    Αντίθετα όμως με ό,τι θα συνέβαινε λογικά παντού, στην Ελλάδα ο κ. Μανώλης δήλωσε στο «Πρώτο θέμα» ότι οι βουλευτές της ΝΔ υποχρεώθηκαν να αθωώσουν βουλευτές εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα και τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε...
    Απλά, ο κ. Ζαγορίτης και ο κ. Αντώναρος βγήκαν με δηλώσεις τους και κατηγόρησαν την αξιωματική αντιπολίτευση για «παραπολιτική»!
    Με άλλα λόγια, το γύρισαν στο «τσάμικο»... Επίσης οι «θιγόμενοι» βουλευτές από τις δηλώσεις του κ. Μανώλη, μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές -έχουν περάσει ήδη 48 ώρες-, σε καμία δήλωση - απάντηση και απόρριψη των αποκαλύψεων του κ. Μανώλη δεν έχουν προβεί.
    Η περιφρόνηση προς την κοινή γνώμη είναι πρωτοφανής. Είναι δυνατόν να συγκροτηθεί σοβαρό πλαίσιο αξιών για την κυβερνητική πολιτική με τέτοιες συμπεριφορές; Και ας υποθέσουμε (σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Νέων») ότι ο κ. Καραμανλής, που δέχεται σχετικές εισηγήσεις, θα τις αποδεχθεί και από το βήμα της ΔΕΘ θα αποκλείσει από τις λίστες της ΝΔ τους εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα. Αποκαθίσταται, άραγε, το ηθικοπολιτικό έρεισμα της παράταξης, τόσο προς τους οπαδούς της όσο και ως προς την κοινή γνώμη; Με ποιον τρόπο όταν σύμφωνα με τον βουλευτή του -είναι ακόμα- τον κ. Μανώλη, οι εμπλεκόμενοι στα σκάνδαλα απαλλάχτηκαν με σχετική υποχρεωτική κομματική - κυβερνητική απόφαση;
    Τι νόημα έχει .χ. η υποκριτική δήλωση του κ. Ζαγορίτη, ότι «πρέπει να απομονωθούν όσα στελέχη πλήγωσαν την παράταξη;». Η οι συμβουλές του κ. Λούλη για απομάκρυνση από τις λίστες των «βατοπεδινών»;
    Η αντιμετώπιση της πολλαπλής κρίσης που «μαστίζει» τον δημόσιο βίο της χώρας έχει ως προϋπόθεση, πέρα από τις οποιεσδήποτε «τεχνικές προδιαγραφές», την αποκατάσταση του «δημόσιου ηθικού ελλείμματος».
    Πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη ο κ. Καραμανλής και έχοντας στις «αποσκευές του» αναπάντητες τις δηλώσεις Μανώλη, ποιον άραγε μπορεί να πείσει, ακόμα και για τις καλύτερες των προθέσεών του;

    Pan.Pan.
    copypaste by Green Devil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    ΤΟΥ ΣΤΥΛ..." ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ. ΕΝΩ ΛΕΓΕΤΕ
    ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ..Κ.Λ.Π. "....
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ....
    ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΟΥΤΙΝ !!!

    ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ " ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑ ΠΟΛΥ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΜΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ Ή ΟΧΙ.
    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΖΩΑ.
    ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΕΣΥ.
    ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ.
    ΘΑ ΤΡΩΣ ΠΑΛΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΥΧΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καραμανλής-Αχμαντινετζάντ... Συμμαχία!

    Κατά την απολογία της Ελληνικής κυβέρνησης στον ΟΗΕ όπου βρέθηκε εξεταζόμενη για θέματα καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η η ελληνική αντιπροσωπία αρνήθηκε - μεταξύ των άλλων- την ύπαρξη στην Ελλάδα ρατσιστικών και νεοναζιστικών οργανώσεων.

    Επόμενο βήμα είναι η αποστολή εμπειρογνωμόνων-παρατηρητών που θα εξετάσουν την ευστάθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς της αντιπροσωπίας του Καραμανλή στον ΟΗΕ. Έτσι, η συγκυβέρνηση Καραμανλή-Καρατζαφέρη, αποκτά επιτέλους τη θέση που της αξίζει.
    Είναι εκείνη δίπλα στο Ιράν, την Κορέα, το Πακιστάν και άλλα αντίστοιχα δημοκρατικά καθεστώτα.

    Αυτό θα είναι κάτι το οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα την ελληνική επιχειρηματολογία σε επίπεδο διπλωματίας όπως και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ θα ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα και την πιστοληπτική θέση της Ελλάδας.

    ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (από την διεθνή κοινότητα) ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    Άντε βρε, και με ειρηνευτική δύναμη, με κυανόκρανους στο τέλος...

    τρόμπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

    ΑΜΑ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑ ΡΩΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

    ΝΑΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ

    ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Η ΝΔ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGERS ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...
    ΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!
    ΔΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ANTE KΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12 Αυγ. 12:39

    Εσύ τι περιμένεις; Φυσικά να φας καλά μετά την αφόδευση!

    Καλή σου όρεξη, Χαζούλη !



    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση