GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέντευξη - ποταμός του Μιχ. Καρχιμάκη...

Σε γάμους και βαφτίσια με κυβερνητικούς παράγοντες έτρωγαν κι έπιναν οι άνθρωποι της Siemens. Θέλουν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο μετά το 20...

Σε γάμους και βαφτίσια με κυβερνητικούς παράγοντες έτρωγαν κι έπιναν οι άνθρωποι της Siemens. Θέλουν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο μετά το 2004. Συγγενικό πρόσωπο πρώην κορυφαίου υπουργού της ΝΔ ο χρηματιστής Θεοδωρίδης που εμπλέκεται. Να βγει στο φως όποιος και νάναι από το ΠΑΣΟΚ.
.
Συνέντευξη - ποταμό, εφ' όλης της ύλης, έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης στην εκπομπή “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του ΠΕΙΡΑΙΑ. Σε γενικές γραμμές, ο βουλευτής υποστήριξε ότι:
- Είναι "κυβερνητικός εγκάθετος" στην υπόθεση της Siemens ο ανακριτής κ. Ζαγοριανός διότι "κάνει επιλεκτική ανάκριση, κυβερνητικά ελεγχόμενη."
- Ο κ. Λαγουδάκης που αποφυλακίστηκε και πρόσωπα του σωφρονιστικού συστήματος που διευκόλυναν τη συμμορία των 16 απολαμβάνουν υψηλής προστασίας του κουμπάρου του, κ. Μαρκογιαννάκη. Η αποφυλάκιση του Λαγουδάκη μεθοδεύτηκε με συγκεκριμένους τρόπους και εμπλεκόμενους, που βγήκαν «λάδι».
-Ο πρωθυπουργός και ο κ. Μαρκογιαννάκης είναι υποχρεωμένοι να δώσουν απαντήσεις. Δεν μπορεί να προστατεύονται μαφιόζικες συμμορίες και δολοφόνοι.
-Η ΝΔ έχει στήσει ένα σύστημα με ορισμένους επίορκους δικαστικούς λειτουργούς.
- Στην κυβέρνηση επιδίδονται σε επικοινωνιακού τύπου φιέστες ώστε να αναστρέψουν το πολιτικό κλίμα.
- Το φιάσκο Χριστοφοράκου έχει να κάνει με αυτούς που οργάνωσαν τη φιέστα και έκαναν διαρροές στα μέσα ενημέρωσης για να έχουν επικοινωνιακή μεγέθυνση της έλευσής του.
-Όλοι οι τύποι της Siemens τρωγόπιναν με κυβερνητικούς παράγοντες σε γάμους, σε πανηγύρια, σε βαφτίσια, σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μαζί ήταν.
-Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε πεντακάθαροι. Σηκώνουμε το γάντι και λέμε «είμαστε εδώ, δεν μας ενδιαφέρει. Όλα στο φως». Όποιος και να είναι
.

Αναλυτικά, ο Μιχ. Καρχιμάκης είπε:
Δημοσιογράφος: Χθες καταθέσατε μαζί με άλλους έξι συναδέλφους σας μια ερώτηση στον Πρωθυπουργό, με την οποία καταγγέλλετε σωφρονιστικό και δικαστικό σκάνδαλο σχετικά με την αποφυλάκιση Λαγουδάκη. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζαχαρίας Λαγουδάκης αποφυλακίστηκε 3,5 μήνες μετά τη δολοφονία ενός φοιτητή 21 ετών, του Μανώλη Χορευτάκη στο Ρέθυμνο. Γιατί μιλάτε για σωφρονιστικό και δικαστικό σκάνδαλο;
Μ. Καρχιμάκης: Μιλάμε ακριβώς γιατί...

η αποφυλάκιση του Λαγουδάκη, του δικηγόρου του Χορευτάκη έγινε από συγκεκριμένα πρόσωπα. Και ο κ. Λαγουδάκης και τα πρόσωπα του σωφρονιστικού συστήματος απολαμβάνουν υψηλής προστασίας συγκεκριμένου κυβερνητικού στελέχους. Και βεβαίως, γνωρίζουμε όλοι ποια είναι η σχέση του κ. Λαγουδάκη, που δολοφόνησε το φοιτητή Χορευτάκη με αυτό το κυβερνητικό στέλεχος.

Δημοσιογράφος: Το γνωρίζουμε; Αν θέλετε, μας λέτε ορισμένα παραπάνω στοιχεία…
Μ. Καρχιμάκης: Το γνωρίζουμε οι πάντες. Έχει κατατεθεί. Πρόκειται για τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης. Ο κ. Λαγουδάκης, ο δολοφόνος του Χορευτάκη είναι κουμπάρος του Υπουργού και βεβαίως είναι ο ίδιος και το γραφείο του, οι οποίοι αποφυλάκισαν παριστάμενοι ως νομικοί του συγκεκριμένου κυρίου, του κ. Λαγουδάκη.

Δημοσιογράφος: Ήταν ο ίδιος ο κ. Μαρκογιαννάκης; Ήταν συνήγορος;
Μ. Καρχιμάκης: Το γραφείο του. Παλαιότερα. Και εν πάση περιπτώσει, αυτό το οποίο απαιτείται είναι η διεξαγωγή μιας δίκαιης δίκης, μιας δίκης που θα αποδώσει δικαιοσύνη χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς μεθοδεύσεις, τέλος πάντων, προσεγγίσεις τέτοιες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες. Είναι το ίδιο σύστημα το οποίο διευκόλυνε τη συμμορία των 16. Όλα αυτά ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις. Κι εμείς ζητάμε από τον Πρωθυπουργό να απαντήσει στις συνεχείς αποκαλύψεις που βλέπουν εδώ και εβδομάδες και μέσα από συγκεκριμένη εφημερίδα, την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» το φως της δημοσιότητας ότι οι υπηρεσιακοί των φυλακών, που είχαν παράσχει διευκολύνσεις στη συμμορία των 16, αλλά και στο δολοφόνο του φοιτητή Χορευτάκη τελούσαν όλοι μαζί υπό την ομπρέλα προστασίας του συγκεκριμένου κυβερνητικού στελέχους. Πρέπει ο Πρωθυπουργός να δώσει απαντήσεις. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προστατεύονται μαφιόζικες συμμορίες και δολοφόνοι.

Δημοσιογράφος: Φαντάζομαι ότι σε αυτές τις καταγγελίες δεν μπορεί παρά να απαντήσει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών. Δεν μπορεί να τις αφήνει να περνάνε έτσι…
Μ. Καρχιμάκης: Να απαντήσει. Είναι υποχρεωμένος να απαντήσει και αυτός. Εμείς ζητάμε πολιτικά να δοθούν απαντήσεις. Είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα να υπάρχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, οι οποίες ουσιαστικά καταβαραθρώνουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων απέναντι στους πολιτικούς σε σχέση με την σχέση που πρέπει να έχει η πολιτική με την κοινωνία και με την απόδοση που πρέπει να έχει η πολιτική απέναντι στην κοινωνία. Και στις λύσεις που πρέπει να δίνει η πολιτική απέναντι στις ανάγκες των πολιτών. Και όχι να συγκαλύπτει φαινόμενα ανομίας, φαινόμενα διαφθοράς, φαινόμενα αδιαφάνειας. Τελεία και παύλα.

Δημοσιογράφος: Ο Λαγουδάκης πόσο χρόνο έμεινε στις φυλακές;
Μ. Καρχιμάκης: Πολύ μικρό. Αλλά βεβαίως, μετά την αποφυλάκισή του, που μεθοδεύτηκε η αποφυλάκισή του με συγκεκριμένους τρόπους και με συγκεκριμένο σύστημα και με συγκεκριμένους εμπλεκόμενους, οι οποίοι κι αυτοί βγήκαν «λάδι», μετά την αποφυλάκισή του δολοφόνησε τον άτυχο φοιτητή, το Χορευτάκη στο Ρέθυμνο. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι υπάρχει μια κοινωνία, η οποία πονά, αγωνιά και θέλει πάνω από όλα απόδοση δικαιοσύνης και μέσα από αυτά τα περιστατικά να μην διαιωνίζονται ξανά αυτά τα φαινόμενα, αλλά να αποτρέπονται και να μπει φραγή σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Δημοσιογράφος: Να πάμε για λίγο στο σκάνδαλο της Siemens. Η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά για ένα φιάσκο μετά την αναβολή της έκδοσης Χριστοφοράκου στην Ελλάδα. Γιατί τέτοιοι χαρακτηρισμοί;
Μ. Καρχιμάκης: Το φιάσκο έχει να κάνει με όλους αυτούς, οι οποίοι οργάνωσαν τη φιέστα και έκαναν από την προηγούμενη μέρα διαρροές στα ΜΜΕ προκειμένου να έχουν μια επικοινωνιακή μεγέθυνση με την έλευση του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα. Και βεβαίως αυτό αποδείχθηκε ένα φιάσκο μετά την προσφυγή του Χριστοφοράκου για να εξεταστούν τα ασφαλιστικά μέτρα επί της ουσίας της έκδοσής του. Βεβαίως υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που έχουν να κάνουν με όλη αυτήν την υπόθεση και τα οποία ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με πολύ σαφή τρόπο τα έθεσε χθες. Γιατί λοιπόν οι κύριοι της κυβέρνησης, αφού θέλουν να διαλευκανθεί η υπόθεση επιδίδονται σε επικοινωνιακού τύπου φιέστες ή επιδίωξη για φιέστες έτσι ώστε να αναστρέψουν, κατά τη γνώμη τους, το πολιτικό κλίμα και δεν δέχονται επί της ουσίας της πολιτικής, τις τρεις φορές που ζητήσαμε να γίνει εξεταστική επιτροπή; Γιατί έκλεισαν τη Βουλή; Γιατί λοιπόν έχουν στήσει ένα σύστημα με ορισμένους επίορκους δικαστικούς λειτουργούς για να φροντίζουν έτσι ώστε οι κατηγορίες κατά του Χριστοφοράκου να είναι περιορισμένες; Από τα 71 εμβάσματα να ελεγχθούν τα τρία ή τα τέσσερα.

Δημοσιογράφος: Σε αυτούς τους επίορκους δικαστικούς λειτουργούς βάζετε και αυτούς που χειρίζονται την υπόθεση Siemens;
Μ. Καρχιμάκης: Ο κ. Ζαγοριανός –και το λέω ονομαστικά- κάνει επιλεκτική ανάκριση. Όπως και ο προκάτοχός του. Όταν υπάρχουν μάρτυρες, οι οποίοι καταθέτουν για το C4I για παράδειγμα ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες από το 2004 και μετά, γιατί αποτρέπουν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ανάκριση να αναγράφονται στις καταθέσεις των μαρτύρων αυτά; Οδηγούν την ανάκριση όπου θέλουν. Και εν πάση περιπτώσει, ο κ. Ζαγοριανός γνωρίζει από το φάκελο της δικογραφίας και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι υπάρχουν πάνω από 30 λογαριασμοί, οι οποίοι θέλουν διερεύνηση. Αποκαλύπτουν επιλεκτικά τη διακίνηση δύο λογαριασμών. Γιατί λοιπόν –το καταγγείλαμε και δημόσια τρεις βουλευτές, εγώ, ο κ. Παπουτσής και ο κ. Νιώτης και μιλήσαμε για ανεξήγητη ολιγωρία ανακριτικών αρχών και πολιτικές μεθοδεύσεις στη διερεύνηση της υπόθεσης Siemens- στον κωδικό “ACROPOLIS”, έναν κωδικό που υπάρχει στην UBS στην Ελβετία, όπου διακινήθηκαν, προσέξτε, δεν μιλάμε ότι δεν θέλουν να προχωρήσει η έρευνα από το 2004 και μετά, αυτοί δεν θέλουν να προχωρήσει η έρευνα ούτε πριν το 2004 διότι παραμονές εκλογών του 2000 έχουν διακινηθεί χρήματα σε κωδικούς οι οποίοι αντιστοιχούν σε χρηματιστές, οι οποίοι είναι συγγενικά πρόσωπα πρώην υπουργών της κυβέρνησης. Γιατί λοιπόν ο κ. Ζαγοριανός δεν διερευνά τον κωδικό “ACROPOLIS”, όπου διακινήθηκαν περίπου 900.000 δολάρια από το Φλεβάρη του 2000 μέχρι το Δεκέμβρη του 2000 και τα οποία διακινήθηκαν σε συγκεκριμένο χρηματιστή, ο οποίος είναι συγγενικό πρόσωπο πρώην κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης;

Δημοσιογράφος: Θα μας πείτε το όνομα του χρηματιστή;
Μ. Καρχιμάκης: Το έγραψαν οι εφημερίδες. Ο χρηματιστής ο κ. Θεοδωρίδης. Ποια είναι η σχέση του κ. Θεοδωρίδη με πρώην κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης; Γιατί ο κ. Ζαγοριανός δεν ερευνά; Προκαλούνται πολλά ερωτηματικά γι αυτήν την ολιγωρία. Και γνωρίζουν πραγματικά ότι αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία υπάρχουν στο φάκελο της δικογραφίας είναι στοιχεία τα οποία έχει ολιγωρήσει ο κ. ανακριτής. Γιατί δεν ανοίγει την επίμαχη περίοδο, δεν ζητάει να ανοιχτούν τα κινητά των συγκεκριμένων εμπλεκόμενων για να δούμε με ποιους μίλησαν; Μια ανακριτική διαδικασία περιλαμβάνει όλες τις εκδοχές σε όλες τις εκφάνσεις και όλες τις ενέργειες με τις οποίες πρέπει να οδηγηθούμε στην αλήθεια. Γιατί αυτές οι συγκεκριμένες διαδρομές αυτών των 900.000 δολαρίων κρίθηκαν και θεωρήθηκαν αδιάφορες από τον κ. Ζαγοριανό; Επιλεκτική ανάκριση κάνει ο κ. Ζαγοριανός. Είναι κυβερνητικός εγκάθετος. Οδηγεί την ανάκριση εκεί που θέλει και όπως θέλει. Αλλά αυτά δεν θα τα αφήσουμε να περάσουν απαρατήρητα. Ζητάμε να βγουν όλα στο φως. Ζητάμε να γίνουν όλα ανοιχτά. Όλα στο φως, όπως ζητάει ο Πρόεδρός μας.

Δημοσιογράφος: Αν ο κ. Ζαγοριανός είναι «κυβερνητικός εγκάθετος», «κάνει επιλεκτική ανάκριση» και σε τελευταία ανάλυση δεν θέλει να αποκαλυφθούν τα γεγονότα, όπως εσείς λέτε, γιατί θα έπρεπε να αφήσουν να φύγει ο κ. Χριστοφοράκος; Αφού κι εδώ δεν θα πάθαινε τίποτα
Μ. Καρχιμάκης: Ακούστε, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Πολύ μεγάλο ζήτημα. Δεν άφησαν μόνον τον κ. Χριστοφοράκο να φύγει. Άφησαν κι άλλον να φύγει, παραμονές ευρωεκλογών. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό. Δεν θα μπορούσαν να βγάλουν ένταλμα ή μία απόφαση…

Δημοσιογράφος: Μιλάμε για τον κ. Καραβέλα τώρα
Μ. Καρχιμάκης: Βεβαίως, τον κ. Καραβέλα. Να βγάλουν ένα ένταλμα να απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα; Δεν το έκαναν. Γιατί όλοι αυτοί οι τύποι τρωγόπιναν με κυβερνητικούς παράγοντες σε γάμους, σε πανηγύρια, σε βαφτίσια. Μαζί ήταν. Σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Δημοσιογράφος: Υπάρχουν, κ. Καρχιμάκη, στελέχη της ΝΔ που είναι αναμεμειγμένα στο σκάνδαλο Siemens;
Μ. Καρχιμάκης: Αυτά να τα βρει η ανάκριση. Η αντικειμενική και η πλήρης ανάκριση, που σήμερα δεν αποδεικνύει τίποτε άλλο, παρά μόνον ότι είναι επιλεκτική και κυβερνητικά κατευθυνόμενη. Αυτή είναι η πραγματικότητα, δυστυχώς. Εμείς λέμε «όλα στο φως». Ο Γιώργος Παπανδρέου λέει «όλα στο φως».

Δημοσιογράφος: Πώς μπορεί να γίνει αυτό αν, όπως λέτε, είναι «κυβερνητικός εγκάθετος» ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση;
Μ. Καρχιμάκης: Γι αυτό τα λέμε. Αυτό θέλουμε να δουν, γι αυτό μιλάμε και σήμερα. Γι αυτό παραθέτουμε συγκεκριμένα περιστατικά και συγκεκριμένα στοιχεία. Ζητάμε λοιπόν να γίνει μία πλήρης διερεύνηση. Πρέπει επιτέλους το πολιτικό σύστημα να καθαρίσει από όλα αυτά τα φαινόμενα. Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να σύρεται ως όμηρος και ως αιχμάλωτος κάτω από τέτοιου είδους φαινόμενα, με αποτέλεσμα η πολιτική να μην μπορεί να παίξει το ρόλο της. Να υπάρχει μία πλήρης απαξίωση.

Δημοσιογράφος: Κάποιοι λένε, κ. Καρχιμάκη, γιατί δεν κάνετε μήνυση στον κ. Χριστοφοράκο, το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα ή ο κ. Γείτονας
Μ. Καρχιμάκης: Εμείς ζητήσαμε ακριβώς, όπως ο νομικός σύμβουλος του κ. Χριστοφοράκου είπε στη ΝΔ «κάντε μας αίτηση να σας πούμε αυτούς που πήραν χρήματα από τη ΝΔ», έτσι κι εμείς ζητάμε, δια του Γραμματέα του κόμματός μας, του κ. Ραγκούση και του Προέδρου μας να μας πουν ποια είναι τα πρόσωπα τα οποία μπορεί να πήραν λεφτά για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens. Είμαστε πεντακάθαροι. Σηκώνουμε το γάντι και λέμε «είμαστε εδώ, δεν μας ενδιαφέρει. Όλα στο φως». Όποιος και να είναι. Θα πρέπει επιτέλους το πολιτικό σύστημα να «καθαρίσει». Δεν γίνεται. Και πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες. Το ΠΑΣΟΚ ζητάει πραγματικά να προχωρήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Το έχει αποδείξει με όλες τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο Πρόεδρός μας, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δημοσιογράφος: Σας κατηγορούν ότι έτσι ανοίγετε διάλογο με υποδίκους και τους κάνετε αξιόπιστους ομιλητές.
Μ. Καρχιμάκης: Όχι. Δεν έχουμε κανέναν διάλογο με υποδίκους, πρέπει επιτέλους να λάμψει η αλήθεια. Αυτά να τα αφήσει η ΝΔ και να κοιτάξει να μην χειραγωγεί ούτε τη δικαιοσύνη ούτε να προσπαθεί να κατευθύνει την ανάκριση σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Με εγκαθέτους και ολίγους επίορκους δικαστές.

31 σχόλια

  1. Μππρρααααβο ΜΠΛΟΥΠΕΡ μας!!!!!
    Που μας τα λες και μεις τα καταλαβαινουμε.
    Ολα τα καταλαβαινουμε, ακομα και τη προτροπη σου για συσταση τρομοκρατικης ομαδας, κι αυτο το καταλαβαμε.
    Νασαι καλα παληκαρι μας.
    Να, βαλε τη μαμα ΜΠΛΟΥΠΕΡ να στο ραψει στο πετο σου, να σε αναγνωριζουμε Πασσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @6.12

    Επειδη βρε παλιομαλάκα, όταν λειτουργεί η δημοκρατία και η δικαιοσύνη, η αυτοδικία δεν έχει χώρο να πατήσει.

    Οταν όμως ρε αλήτη συμβαίνει αυτό εδώ, ή αυτό εδώ, όταν επανεκδίδονται εντάλματα αυθημερόν για βουλεύματα αποφυλάκισης, όταν δεν δίνεται η δικογραφία σε συνηγόρους, όταν 150 αλήτες απαλλάσσουν τον εκατοστό πεντηκοστό πρώτο, όταν πλέον ένα κομματόσκυλο αλήτης διορισμένος κομματικά καταργεί το Σύνταγμα των Ελλήνων αποστερώντας την Βουλή των Ελλήνων από στοιχεία δικογραφίας, εγώ θα είμαι υπέρ της αυτοδικίας.

    Ολα αυτά μέχρι να ξεκαθαρίσει το κομματικο-δικαστικό κύκλωμα, μέχρι να παραπεμφθούν όλοι οι ύποπτοι στη δικαιοσύνη, μέχρι να κάτσουν στο σκαμνί οι επίορκοι δικαστικοί, μέχρι να τιμωρηθούν οι επίορκοι πραξικοπηματίες, μέχρι να επανέλθει η δημοκρατία στη χώρα.

    Μόνο τότε θα καταδικάζω την αυτοδικία, γιατί τότε, θα υπάρχει Δικαιοσύνη και όχι "δενδιοσύνη". Και μόνο τότε θα παρέχω προνόμια, διευκολύνσεις και αμέριστη υποστήριξη στους λειτουργούς της Δημοκρατίας ανεξάρτητα από όποιον από τους τρεις εξουσίες πυλώνες παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς αυτήν.

    Γκέγκε μαλάκα;

    ...πάρε τώρα κι εσύ αυτό το αναμνηστικό από το τελευταίο "συνέδριο" της συμμορίας σας.

    Μην το ράψεις πάνω σου.
    Σας αναγνωρίζουμε έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΧΗΜΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ. ΞΕΣΚΗΣΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Διευθυνων συμβουλος των ΕΛΤΑ Σταματης Μαυρος,πρων προεδρος της ΟΝΝΕΔ-ειναι το μοναδικο προσον αν δει καποιος το βιογραφικο του,που μεχρι προσφατα ασχολουνταν με το να νοικιαζει δωματια στην πατριδα του την Αμοργο-παρελαβε τα ΕΛΤΑ,ως τσιφλικι του και να τον χρησιμοποιησει εφαλτηριο του καταληψης βουλευτικης εδρας στις Κυκλαδες.Ετσι προγραμματισε και αρχισε να διοργανωνει μια σειρα εκδηλωσεων-φιεστων στα Κυκλδονησια,με δαπανες πληρωμενες απο τα ΕΛΤΑ.Ηδη διεξηγαγε μια φιεστα,με το προσχημα του εκσυγρονισμου του ταχυδρομειου Μηλου,εκσυγχρονισμος που ειχε υλοποιηθει εδω και 2 χρονια,με καλεσμενους εκατονταδες Κυκλαδιτες που τους δεξιωθηκε με λεφτα των ΕΛΤΑ.Οι επομενες προγραμματισμενες φιεστες για το επομενο διμηνο ειναι διαδοχικα στην Ανδρο στις 22-08-2009,οπου εχουν προσκληθει και θα φιλοξενηθουν 3.000 ατομα,στην Αμοργο,στην Συρο,στην Σαντορινη, στην Ναξο και την Μυκονο.Ολα πληρωμενα απο τα ΕΛΤΑ,για την προσωπικη προβολη του και με το προσκημα προβολης των κρατικων Ταχυδρομειων.Αν δεν λεγεται αυτο διασπαθηση χρηματων των ΕΛΤΑ,πως αλλιως λεγεται;Αλλα ποιος θα του βαλει φρενο,οταν στο κολπο ειναι και ο ΥΜΕ Στυλιανιδης,για τον οποιο διοργανωνει με χρηματα των ΕΛΤΑ,αναλογες εκδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το παίζει ρομπέν των δασών με συνεχείς ερωτήσεις στην βουλή για όλα τα θέματα και την άμυνα,
    Το ρωτάμε ερβτήσεις για περιφερειά του έκανε?όπως
    ζωνιανια και χασισοφυτείες
    οπλοκατοχή -λαθρεμπόριο όπλων και πυρομαχικών
    Μάλια και άισχη μέχρι ξεφτύλας
    Μονή τοπλού και μπιζνες γής
    Παραβίαση νόμων και περιφρόνυση των αστυνομικών αρχών.
    αλλά εδώ άκρα του τάφου σιωπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 'Η ΖΗΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ».
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΔΟΘΕΙ;
    **************************************************

    Δεν απορούμε ούτε για τον εισαγγελέα και τους αστυνομικούς που έμειναν με τα εισιτήρια στο χέρι, ούτε με τα πρωτοσέλιδα για τις χειροπέδες, ούτε για το όλο επικοινωνιακό πανηγύρι που έμεινε με κλειστά τα φώτα. Ειδικεύονται οι ΝεοΔημοκράτες πλέον στο να ανακαλύπτουν κάθε μέρα νέους τρόπους να διασύρεται η ελληνική πολιτεία.

    - Είναι φυσικό οι συνήγοροι του κ. Χριστοφοράκου να χρησιμοποιούν εναντίον της ελληνικής δικαιοσύνης τα τραγελαφικά στοιχεία της διαδικασίας που ακολουθήθηκε στην Ελλάδα, όπως π.χ. το γεγονός ότι με απόφαση Σανιδά ο ανακριτής είχε αρνηθεί την πρόσβαση κατηγορουμένων στο σύνολο της δικογραφίας... Αποφάσεις που καταρρίφθηκαν με βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και Εφετών Αθήνας. Αυτές τις αιτιάσεις θα εξετάσει το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο. Αν στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη είναι αμερόληπτη εναντίον των κατηγορουμένων...Τι κατάντια...

    Αυτή η σουρεαλιστική γαλάζια κυβέρνηση άφησε τον κ. Χριστοφοράκο να φύγει με κατηγορίες για 71 εμβάσματα «μαύρων ταμείων» σε διάρκεια δεκαετίας και προσπαθεί τώρα να πασάρει ως επιτυχία της την έκδοσή του για κατηγορίες που αφορούν 3 μόνο εμβάσματα σε ένα πεντάμηνο του 2003! Σε αυτό προσθέστε:

    - Το γεγονός ότι, υπό την σαφέστατη καθοδήγηση της κυβέρνησης Καραμανλή, ο κ. Χριστοφοράκος ουδέποτε κατηγορήθηκε στην Ελλάδα για πράξεις του μετά τις εκλογές του 2004.

    - Το γεγονός ότι ο κ. Καραμανλής διέταξε άρον-άρον το κλείσιμο της συνόδου της Βουλής από τις αρχές Μαΐου με αποτέλεσμα να παραγραφούν όλα τα αδικήματα όσων πολιτικών στελεχών είχαν εμπλοκή σε σκάνδαλα την περίοδο 2004-2007. Η σύνοδος θα μπορούσε να παραταθεί μέχρι τον Οκτώβριο αλλά κάποιος φαίνεται έτρεμε τις αποκαλύψεις...

    Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ακόμη κι αν εκδοθεί ο κ. Χριστοφοράκος στην Ελλάδα η περίοδος 2004-2007, όσο παραμένει στη θέση της η σημερινή κυβέρνηση, θα παραμένει στο σκοτάδι.

    Τα ερωτήματα όμως των πολιτών είναι εδώ και θα τους ακολουθούν συνέχεια:

    - Γιατί άφησαν τον κ. Χριστοφοράκο να φύγει;

    - Γιατί σφύριζαν αδιάφορα όταν το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη πρότασή του για Εξεταστική Επιτροπή τον Ιούλιο του 2008 έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την «χαρακτηριστική περίπτωση του κ. Χριστοφοράκου...ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος δυνάμενος επί τόσο χρόνο να εξαφανίσει κάθε πειστήριο ή άλλο επιβαρυντικό στοιχείο των πράξεων του ιδίου και των συνεργών του»;

    - Γιατί αρνήθηκαν 3 φορές την πρόταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για Εξεταστική Επιτροπή που θα ανάγκαζε τον συγκεκριμένο κύριο να δώσει επιτέλους απαντήσεις για τα πάρε-δώσε του με πολιτικούς και κόμματα;
    - Και γιατί δεν απάντησαν στα ίσια, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ, στην πρόταση-πρόκληση των δικηγόρων του κ. Χριστοφοράκου που είπαν «αν θέλετε στοιχεία για χρηματοδότηση της Ν.Δ. από τη Siemens, ζητήστε τα και θα τα δώσουμε»;
    Ό,τι και να κάνουν, αργά ή γρήγορα, η ηγεσία της Ν.Δ. θα κληθεί να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών της.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 400.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,Ο ΠΑΜΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΕ 200.000 ΕΥΡΩ.ΓΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ 2009 ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΑΠΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 12ΕΤΙΑ.ΤΟ Δ.Σ.-ΕΛΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ,ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ 2 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟΥ,ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟ 400.000ΕΥΡΩ.ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ,ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΜΙΤΖΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΩΝ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XAAAAAAAAAAAAA XOYYYYYYYYY XAAAAAAA

    Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
    "Γελοίο χαρακτηρίζει το αίτημα ΠαΣοκ η πλευρά Χριστοφοράκου"

    Πριν από λίγο έγιναν δηλώσεις του συνηγόρου του Χριστοφοράκου:

    " Μου έρχεται να γελάσω. Είναι γελοίο αίτημα. Δεν πρόκειται να απαντήσουμε. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στη δικαιοσύνη και δεν... μπορούμε να δώσουμε κανένα στοιχείο....

    XAXXXXXXX XAAAAA XOYYYYYXAAAAAA
    KAI ME TON KAΡΧΙΔΑΚΗ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.,
    Χχαααααα χεεεεεεεε χεστήκατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
    "Γελοίο χαρακτηρίζει το αίτημα ΠαΣοκ η πλευρά Χριστοφοράκου"


    Πριν από λίγο έγιναν δηλώσεις του συνηγόρου του Χριστοφοράκου:

    " Μου έρχεται να γελάσω. Είναι γελοίο αίτημα. Δεν πρόκειται να απαντήσουμε. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στη δικαιοσύνη και δεν... μπορούμε να δώσουμε κανένα στοιχείο....

    ΡΕΖΙΛΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΚΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ. ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200.000 ΕΥΡΩ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ;ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Η ΚΟΠΡΙΑ Η ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑΚΙΑ.
    ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΗ
    ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΑΓΑΤΕ.
    2 ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΑΧΑ.
    ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καρχιμακη

    δεν ξαναειπες κουβεντα για το σκανδαλο Ασπαιτε Σελετε

    μηπως σε επισκευφτηκε η Μποτσαρη Ευη στο γραφειο σου και σου αφησε "πακετο" και μια "χρυση πιπα" δωρο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ του ΠΑΣΟΚ και του ΚΩΛΟΥ.

    Μπορείτε να βρείτε και να πείτε:
    2,5 Δισεκατομμύρια. (παπαριές, μαλακίες, βρισιές, εμετούς, συκοφαντίες και ότι παρανοικό κατεβάσει το κατεστραμένο
    σας μυαλό ;
    ΣΑΝ ΤΙΣ 2,5 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο
    ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ ;
    - ΟΧΙ.

    Για αυτο πάτε καλύτερα να γαμηθείτε.
    ΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΜΕΘΑΥΡΙΟ..
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΝΛΗ.
    ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Θα τρώνε καλά στην ΦΥΛΑΚΗ.
    Μην ανησυχείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ.
    ΠΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΚΗ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009
    "Χαμός στα Μάλια και Χερσόνησο για την ηχορύπανση"

    "Εντατικότερους ελέγχους έχουν ξεκινήσει οι άντρες της αστυνομίας Χερσονήσου, σε Μάλια και Χερσόνησο, μετά από καταγγελίες και παράπονα των κατοίκων για ηχορύπανση και για έλλειψη σεβασμού που έχουν κάποιοι από τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων απέναντί τους...
    Πολλά και ποικίλα είναι τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι των τουριστικών περιοχών, σύμφωνα με μαρτυρίες τους.
    Έκκληση για να γίνει κάτι επιτέλους προκειμένου να βρούν λίγο γαλήνη και ηρεμία, επιζητούν από την αστυνομία της περιοχής τους. Ταυτόχρονα ζητούν την συνεχή επιτήρηση και παρέμβαση των αστυνομικών καθώς και καθημερινούς εντατικότερους ελέγχους, κατά την διάρκεια της νύχτας, ώστε να επιτευχθεί έστω και στο τέλος της σεζόν, να αποφευχθούν τα έκτροπα που σημειώνονται καθημερινά στις περιοχές, αναστατώνοντάς και προκαλώντας την οργή και τον προβληματισμό τους.
    Μετά από την έκκληση των κατοίκων σε Μάλια και Χερσόνησο, οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου, επιδόθηκαν σε ένα συνεχή αγώνα δρόμου συμμόρφωσης, συλλήψεων και "κάθαρσης" όσων προκαλούν προβλήματα, ηχορύπανση καθώς και φασαρίες, έκτροπα και ότι καθημερινά πλέον οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν και να αντιμετωπίζουν "έξω από τα σπίτια τους"."
    Iraklio web radio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...αρχίζουν και καταστρέφουν έγγραφα...στην ΑΣΠΑΙΤΕ ...Με αφορμή το μακελειό στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ | ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...αρχίζουν και καταστρέφουν έγγραφα...στην ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ...Δρ Α.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ » ...


    xanthi.pblogs.gr/2009/04/442943.html - Παρόμοιες
    ((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: ΑΠΑΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Peter_Pan:

    ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...αρχίζουν και καταστρέφουν έγγραφα ...11 Απρ. 2009 ... ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...αρχίζουν και καταστρέφουν έγγραφα...στην ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ..


    Δρ Α.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ. Κυρία Διαμαντοπούλου ΄Αννα ...
    krmns.blogspot.com/.../blog-post_1754.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. :: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :: Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Αργυρούπολης ...9 Αυγ. 2009 ...

    Εύης Μακρή Μπότσαρη ή «εμπλέκεται» μέσα στο σκάνδαλο δια της σιωπής! Στην ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. ...


    www.epikoinonia-arg.gr/.../lang,el/ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προκλητική ενέργεια Εθνικιστών στο Πανεπιστήμιο ΡεθύμνουΚυρία ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ) σας είχα μίλησει στην Αθηναίδα πριν την ομιλία Παπανδρέου, και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά, για την Υπόθεση Ασπαιτε ...


    paramythia.pblogs.gr/.../proklhtikh-energeia-ethnikistwn-sto-panepisthmio-rethymnoy.html - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Μια ερώτηση για τον κυρ Εκπρόσωπο"

    "Το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε χρήματα από τη Siemens, όταν ταμίας ήταν ο Κώστας Γείτονας, δήλωσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Απείλησε μάλιστα και με αποκαλύψεις για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγχνωτίζοντο με τον κύριο Χριστοφοράκο σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

    Ερχόμαστε λοιπόν εμείς οι βλάχοι και αγράμματοι για να ρωτήσουμε:...


    1. Έστω ότι ο κύριος Γείτονας τα είχε πάρει. Αφού εκείνη την περίοδο ήταν βουλευτής, έχει ήδη παραγραφεί το αδίκημα.

    2. Έστω ότι και η κυρία Μπακογιάννη που εντέχνως φωτογραφίζετε, τα είχε πάρει και αυτή. Πάλι παραγράφεται το αδίκημα διότι ήταν βουλευτής την επίμαχη περίοδο.

    3. Εάν κάποια από τα μέλη των ΔΣ (1998-2003 του ΟΤΕ) που υπερψήφισαν τις ελεεινές συμβάσεις κατά παράβαση του προϋπολογισμού του 1997 ζημιώνοντας το δημόσιο για κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ, ΔΕΝ ήταν ΤΟΤΕ βουλευτές, τι γίνεται κύριε εκπρόσωπε;

    Ο φίλος μου ο Θόδωρος θα έλεγε: Ιτς πρόμπλεμ ε;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΔΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΙΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κοψατε τα σχολια για ασπαιτε

    μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. <>
    ΤΟ ΜΟΝΟ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ
    ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ

    ΕΙΝΑΙ
    Ο ΨΕΥΤΗΣ
    ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ
    ΠΟΛΛΑ

    ΤΕΛΕΙΑ + ΠΑΥΛΑ ._


    (δημοσιοτάφρε ο Καρχιδακης τι ειπε οταν το ειδε;)
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Καρχιμάκη,
    θυμάμαι όταν είμουνα στη φυλακή και εσείς εξουσία με Μιμή και κομπανία είχες το δικό σου σύστημα διαχείρησης εξουσίας. Με φυλακομένους ρουφιάνους και γράμματα που στέλνανε με κούριερ κάνατε τα κουμάντα σας και ελέγχατε τας φυλακάς. Τώρα σας πιάνει το παράπανο και καταγγέλετε αυτά που δεν πρέπει ποτέ να γίνονται. Μου φαίνεται πως για την εξουσία φωνασκείτε και μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 18 Αυγ 2009 6:41μμ

    Σαγιαν/αθλιε/εβραιε/αναλφαβητε/πουσταρα/προβοκατορα της ισραελοχεστρας/υποκινητη τρομοκρατικων ενεργειων (εμπρησμο παρακαλω)Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες/γνωστε και ως ΙΡΡΡΡΡηγαινε και γαμησου/η και κωλοκαυτομενη Πιπιτσα. Αυτο παθαινεις οταν πιανεις πεννα "να μας τα ξηγησεις" μετα απο το ξεκωλιασμα που σουκανε ο Τζωνακος. Οταν κρεμεται το κωλαντερο πρεπει να περνης κανα συο μερες ρεπο.
    Εισαι και αναλφαβητος συν τοις αλλοις. Ελεεινε και τρισαθλιε συφυλιδικε εβραιε, πουστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΡΧΗΜΑΚΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΛΕΣ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.
    Ότι αυτοί στήν "ηγετική ομάδα του Πασοκ".

    Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ μέχρι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ
    για την χώρα μας.
    ΚΑΙ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ακόμα και για το
    κόμμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας του χαζογιώργου);
    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;
    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.
    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!
    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;
    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.
    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον φτωχομπινέ παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.
    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.
    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κ. Καρχιμάκη, μην ξεχνάς τον κ. Μηλιάκο...
    Μην ξεχνάς τα όσα έλαβαν χώρα στην ΑΤΕ.
    Μην ξεχνάς τους κουμπάρους του καραμανλή!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση