GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς σαρωτικό ανασχηματισμό την Τρίτη...

Από τα "χείλη" του Γ. Λούλη κρέμεται και για τις εκλογές ο Κ. Καραμανλής Από τον Αντώνη - Μάριο Παπαγιώτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Η ανίστροφη ...

Από τα "χείλη" του Γ. Λούλη κρέμεται και για τις εκλογές ο Κ. Καραμανλής

Από τον
Αντώνη - Μάριο Παπαγιώτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Η ανίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό φαίνεται ότι άρχισε. Ο πρωθυπουργός έχει στα σκαριά τις κυβερνητικές αλλαγές οι οποίες παρά τα όσα λέγονται θα είναι, όπως μαθαίνω, σαρωτικές. Και είναι πολύ πιθανό να γίνουν αύριο Τρίτη - η οριστικοποίηση θα εξαρτηθεί και από τις εξελίξεις στην υπόθεση Χριστοφοράκου και τον ακριβή χρόνο "παράδοσης" του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens στη χώρα μας.
Ο Κ. Καραμανλής έχει συζητήσει με ελάχιστους τα σχέδια του για τον ανασχηματισμό. Ένας από αυτούς είναι ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης που θεωρεί ότι...

χρειάζονται οπωσδήποτε "ριζικές αλλαγές προσώπων" για να αποφύγει η ΝΔ την πλήρη εκλογική κατάρρευση. Ενήμερος είναι και ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Αργύρης Καρράς.
Επίσης, ο κ. Λούλης
είναι μεταξύ αυτών που έχουν εισηγηθεί τον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ των "βατοπεδινών" και όσων άλλων έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα.
Από τα "χείλη" του κ. Λούλη κρέμεται ο πρωθυπουργός και για το χρόνο των εκλογών. Αφού μελετήσει και τις πρώτες φθινοπωρινές μετρήσεις, θα του εισηγηθεί πότε είναι προτιμότερο να στήσει τις κάλπες. Μέσα στους επόμενους μήνες ή να περιμένει την άνοιξη...

23 σχόλια

  1. <>
    Κυριε Παπαριωτη

    Το τι λεγεται δεν εχει αξια μονο του, σημασια εχει ποιος το λεει.

    Αν συμφωνα με τα λεγομενα σου
    ο πρωθυπουργος εχει συζητησει τα σχεδια του
    με ελαχιστους, μαρτυρας οτι η αποκαλυψη ηταν εφευρεση δικη σου.

    Με δυο σχετικες φωτογραφιες, μια εγκυρη πηγη, μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ντυμενη κοκκινη και π/τσες μπλε και λιγη φορα μας τα κουφανες.

    Μια παροιμια λεει

    "Εννέα στις δέκα φορές
    ο συκοφάντης ειναι μαβλακας
    και την μία βαλτος"


    Διαλεξε . . .

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι και να κάνει, οποτε καί αν το κάνει,είναι καταδικασμένος νά αποτύχει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχή προσοχή,ακούσατε,ο Μπούλης και ο Λούλης προετοιμάζονται για ...σαρωτικό ανασχηματισμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτικη αρπα-κολα και ραβε-ξηλωνε.Πολιτικη Καραμανλη.Πολιτικη σπασμωδικη και ανερματιστη με σχεδιο αρτσι-μπουρτζι.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.Να τα δωσουν ολα στα λογια.Δος και μενα μπαρμπα.Για να μετριασουν το μεγεθος της λαικης κατακραυγης στις επομενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν λέμς σαρωτικό ανασχηματισμό σημαίνει οτι ο Αρης,η Ντόρα ,ο Βαγγέλης ,ο Πάκης και τα άλλα αστέρια των ΜΜΕ θαναι στο νέο σχήμα ξανά ?γιατί αν ναί τότε τι σαρωτικό και κλπ.κλπ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια δημόσια απάντηση είναι καλό να δώσει ο δήμαρχος Ηρακλείου Γ.Κουράκης για τον 25χρονο γιο του που φαίνεται μέτοχος σε εταιρεία με κεφάλαιο που έβαλε και φθάνει τα 153.000 ευρώ!
    Τον Ιούνιο του 2007 ιδρύθηκε μία ΑΕ με τίτλο "Ιδαίον Άνδρον Ανώνυμη Εμπορική, Τουριστική, Ψυχαγωγική, Ξενοδοχειακή Εταιρεία και δ.τ. Ιδαίον Άνδρον ΑΕ", με σκοπούς:
    1) Ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση κέντρων διασκεδάσεως, καφέ μπαρ, κυλικείων, καταστημάτων μαζικής εστίασης (εστιατορίων κλπ), καφέ-ζαχαροπλαστείων, πιτσαριών και snack bar, καφέ διαδικτύου, υπαίθριου pool bar, παιδότοπου, Λούνα Παρκ, καταστήματος ηλεκτρονικών παιχνιδιών και κάθε συναφούς χρήσης με...

    τα παραπάνω.
    2) Παραχώρηση χώρων και καταστημάτων της εταιρείας με αντάλλαγμα για την εκτέλεση κοινωνικών εκδηλώσεων.
    3) Ίδρυση λειτουργία και εκμετάλλευση κάθε μορφής και είδους εμπορικού καταστήματος (ένδυσης, υπόδησης, αθλητικά είδη και κάθε είδους αξεσουάρ αυτών).
    4) Άγορά, πώληση, εκμίσθωση, επενοικίαση και παραχώρηση της χρήσης με αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα κτημάτων, αγροτεμαχίων, γραφείων, καταστημάτων και πάσης εδαφικής εκτάσεως, διαμερισμάτων, αποθηκών και οριζόντιων ιδιοκτησιών εν γένει.
    5) Παραχώρηση της χρήσης με αντάλλαγμα ή χωρίς αντάλλαγμα των επιχειρήσεων που θα λειτουργεί η εταιρεία.

    Το μετοχικό κεφάλαιο της "ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ ΑΕ" λοιπόν, είναι:

    α) Αντώνιος Κουράκης που συμμετέχει στην εταιρεία με ποσοστό 51% και κατέβαλε 153.000 ευρώ αναλαμβάνοντας 15.300 μετοχές
    β) Γεώργιος Βρέντζος, ποσοστό 19%, κατέβαλε 57.000 ευρώ και ανέλαβε 5700 μετοχές.
    γ) Χαράλαμπος Ξημέρης, ποσοστό 5%, 15.000 ευρώ και 1500 μετοχές αντίστοιχα.
    δ) Γεώργιος Σουλτάτος, ποσοστό 10%, 30.000 ευρώ και 3000 μετοχές.
    ε) Νικόλαος Τζώρτζογλου, ποσοστό 10%, 30.000 ευρώ και 3000 μετοχές.
    στ) Εμμανουήλ Βρέντζος, ποσοστό 5%, 15.000 ευρώ και 1500 μετοχές.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κουράκης Αντώνιος του Ιωάννη, γεννηθείς το 1984, εμφανίζεται ως επιχειρηματίας και είναι Πρόεδρος και αναπληρωματικός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας "ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ ΑΕ"!


    Με τιμή,
    Ένας Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολιτικη αρπα-κολα και ραβε-ξηλωνε.Πολιτικη Καραμανλη.Πολιτικη σπασμωδικη και ανερματιστη με σχεδιο αρτσι-μπουρτζι.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.Να τα δωσουν ολα στα λογια.Δος και μενα μπαρμπα.Για να μετριασουν το μεγεθος της λαικης κατακραυγης στις επομενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΝΝΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΞΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαγιώτη ό,τι μαλακία σού κατέβει στό σκατομυαλό σου τήν αναρτάς καί τήν παρουσιάζεις καί σάν αποκάλυψη!
    Κόψε τά χαπάκια καί τήν μαλακία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ ΄΄ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟΥ΄΄.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η...΄΄ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ΄΄.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ !!! ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΟ...ΝΑΙ...ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ.
    ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΩΤΙΣΣΑ...
    ΝΑΙ..ΝΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ..
    ΕΦΤΑΣΕ,,,,,,

    ΗΛΗΘΙΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΖΟΦΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΙΤΟΝΑΣ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ-ΒΕΡΕΛΗΣ-ΜΑΝΤΕΛΗΣ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ,,,,ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από πότε ο εγκλεισμος του Χριστοφοράτου στο κελί
    λέγεται Ανασχηματισμός...!
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ !
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΩΛΟΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΧΥ ΣΑΣ ΕΝΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι...ναι...θα μοιράσει φανέλες και σώβρακα στην συμμορία Πασόκ..
    για να έχουν στις φυλακές...

    ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
    Στελέχη ΟΤΕ: Γιώργος Σκαρπέλης πρώην γεν. διευθυντής ΟΤΕ. Δημήτρης Παπούλιας πρώην πρόεδρος ΟΤΕ.
    Ευάγγελος Κυριαζής πρώην διευθυντής ΟΤΕ.
    Γιώργος Χρυσολούρης πρώην διευθύνων σύμβουλος.
    Γιώργος Ορφανός πρώην μέλος ΔΣ ΟΤΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων ΠΑΣΚΕ, Κωνσταντίνος Γκόγκας πρώην διευθυντής κέντρων.
    Βασίλης Τσακωνιάτης διευθυντής διαχείρισης δικτύου.
    Βασίλης Κούτρης πρώην διευθυντής δικτύων.
    Αθανάσιος Γρεβενίτης πρώην γεν. διευθυντής λειτουργιών.
    Χρήστος Καζαντζής πρώην γεν. διευθυντής χρηματοοικονομικών.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ:
    Δημήτρης Νέγρης πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών. Αλέξανδρος Λέτζας επιχειρηματίας. Γιώργος Καλβής επιχειρηματίας. Σάββας Γιαννακάκης επιχειρηματίας. Βασίλης Τυρογαλάς επιχειρηματίας.
    Αθανάσιος Ράμμος χρηματιστής. Νίκος Δεβλέτογλου χρηματιστής. Στυλιανός Δίος επιχειρηματίας. Ηλίας Πιτταούλης επιχειρηματίας. Μιχάλης Βόγιας επιχειρηματίας. Γιώργος Γενναίος οδηγός Σ. Δίου και συνεργάτης Θ. Τσουκάτου.
    Φώτης Γενναίος.
    Γιώργος Χριστογιάννης.
    Θεόδωρος Βόσσος.
    Παναγιώτης Χαραμής.
    Παναγιώτης Παπούλιας.
    Σοφία Αραβοσίτα.

    Στην κατάθεση που έδωσε τον Οκτώβριο του 2008, ο κ. Σίκατσεκ φωτογραφίζει ως διαχειριστές των χρημάτων που έφταναν στη χώρα μας από τα «μαύρα» ταμεία της εταιρίας τους Μ. Χριστοφοράκο και Πρ. Μαυρίδη.
    «Χονδρικά, στους κ. Χριστοφοράκο και Μαυρίδη διέθετα ετησίως 10-15 εκατομμύρια ευρώ... Μπορεί κάλλιστα να τα χρησιμοποιούσαν για νόμιμους σκοπούς... Το 2004 θυμάμαι μια πληρωμή 1,3 εκατ. ευρώ...
    Υπήρχαν και άλλες πληρωμές για το C4I. Πιστεύω ότι το συνολικό ποσό ανερχόταν σε 1,5 εκατ. ευρώ... Δε θυμάμαι αν αυτές οι πληρωμές γίνονταν πριν ή μετά τις εκλογές στην Ελλάδα.
    Ο Χριστοφοράκος ήρθε σε μένα και μου είπε ότι χρειαζόταν περίπου 10 εκατ. ευρώ για το έργο αυτό, επειδή έπρεπε να πληρώσει διάφορα υπουργεία».

    ΚΑΤΑΛΑΝΕΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κ. Καραμανλής έχασε το παιχνίδι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΡΗΓΓΙΛΗΣ,ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑΧΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΥΠΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκει στη Ν.Δ. ειναι μια ωραια ατμοσφαιρα.Ο Ενας κατηγορει τον αλλο για να σωσει το τομαρι του.Τετοια τομαρια ειναι. Μονο που σωθηκε η δικη μας υπομονη και δεν τους σωζει τιποτε. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΛΥΣΑΞΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΔΡΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η Ν.Δ. ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.Ο ΘΕΙΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΑΝΗΨΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ.ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι εγινε ρε πασόκια
    ΚΑΙ..
    ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ.

    ΜΗΝ ΧΕΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΌ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙΠΟΤΑ.

    Δεν τους σώζει ΤΙΠΟΤΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ανωνυμος-17 Αυγ 2009 9:14:00 πμ

    Εσενα ακριβως που σε τσουζει ο κωλαρακο σου? Που βρηκε τα λεφτα?
    Αλλο τιποτα εχεις βρε ανοητε να μας πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    ΜΙΖΕΣ.
    ΕΛΛΗΝΟΠΟΠΙΗΣΕΙΣ.
    ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ.
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΟΥΡΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντι για σχολιο για τον ανασχηματισμο μπορω να αφησω ρεγαλο μια κουραδα για τον χοντρο και την παρεα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση