GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PRESS-GR: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα 4 "κλειδιά" της προσφυγής Χριστοφοράκου...

. Αναλυτικά τι επικαλείται το πρώην αφεντικό της Siemens Πώς πέτυχε τη νέα νομική νίκη και την αναστολή της παράδοσής του από τη Γερμανία σ...

.
Αναλυτικά τι επικαλείται το πρώην αφεντικό της Siemens
Πώς πέτυχε τη νέα νομική νίκη και την αναστολή της παράδοσής του από τη Γερμανία στην Ελλάδα.
Όλο το παρασκήνιο μόνο στο Press-gr.
Επισύναψε 8 βουλεύματα της ελληνικής Δικαιοσύνης. "Κουτσουρεύονται" κι άλλο οι συνέπειες που αντιμετωπίζει.
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
.
Μια δεύτερη νομική νίκη είναι αυτό που πέτυχε σήμερα ο Μιχ. Χριστοφοράκος με την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας να αναστείλει την παράδοσή του στην Ελλάδα. Η πρώτη ήταν όταν καταδικάστηκε στη Γερμανία (!) για τις δωροδοκίες της περιόδου 2004-2007 κι έτσι απαλλάχτηκε από τον κίνδυνο να ξαναδικαστεί στην Ελλάδα για τα ίδια αδικήματα της ίδιας περιόδου, όπως και πριν από το 2003.
Ο Μιχ. Χριστοφοράκος κατέθεσε μέσω των δικηγόρων του την προσφυγή, κατά της απόφασης του Εφετείου για την έκδοσή του, την Παρασκευή. Και το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο πήρε σήμερα το πρωί την απόφαση για αναστολή της παράδοσής του μέχρι να κρίνει την προσφυγή αυτή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η προσφυγή Χριστοφοράκου στηρίχθηκε σε τέσσερις συγκεκριμένους άξονες:
Πρώτον. Υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα δεν θα αντιμετωπιστεί με αμεροληψία και...

δεν θα έχει δίκαιη δίκη. Και για το σκοπό αυτό επικαλείται όλους τους χειρισμούς που έγιναν μέχρι τώρα από πλευράς του ειδικού ανακριτή της υπόθεσης ισχυριζόμενος ότι η ανάκριση είναι "κατευθυνόμενη και πολιτικά χειραγωγούμενη". Ειδικότερα αναφέρεται στις αποφάσεις για τα μέλη της οικογένειας Καραβέλα, τις εγγυήσεις που μειώθηκαν από 1.000.000 ευρώ σε 60.000 και 30.000 ευρώ, και στα βουλεύματα των δικαστικών συμβουλίω ν που ακύρωσαν αποφάσεις του ανακριτή, τόσο για την παράδοση της δικογραφίας όσο και την ακύρωση των προφυλακίσεων που όμως συνοδεύτηκαν από ...νέες προφυλακίσεις, στις περιπτώσεις των Γ. Σκαρπέλη και Η. Γεωργίου. Συνολικά επισυνάπτει οκτώ τέτοια βουλεύματα για να στηρίξει τον ισχυρισμό του.
Δεύτερον. Ζητά να οριστεί ακριβής ημερομηνία που οι ελληνικές αρχές θα είναι υποχρεωμένες να τον "επιστρέψουν" στη Γερμανία για την έκτιση της όποιας ποινής. Προς τούτο σημειώνει ότι στην Ελλάδα οι ανακριτικές διαδικασίες, οι δίκες κλπ σε τέτοιες περιπτώσεις διαρκούν 5-6 χρόνια ενώ στη Γερμανία εκδικάζονται πολύ συντομότερα.
Τρίτον. Θέτει θέμα εφαρμογής της αρχής της αναλογικότητας. Υποστηρίζει δηλαδή ότι αν εκδοθεί στην Ελλάδα κινδυνεύει να καταδικαστεί σε μεγάλες ποινές ή και σε ισόβια για αδικήματα που στη Γερμανία η ποινή είναι μέχρι πέντε χρόνια. Το επιχείρημα αυτό πάντως εκτιμάται ότι είναι αδύναμο υπό την έννοια ότι θεωρείται δεδομένο πως αμέσως μετά την όποια καταδίκη του στην Ελλάδα, θα εκτίσει την ποινή στη Γερμανία αλλά προσαρμοσμένη στο γερμανικό νόμο.
Τέταρτον. Επικαλείται τις παραγραφές των αδικημάτων που έχουν ήδη επέλθει και υποστηρίζει ότι ήδη μπορεί να δικαστεί μόνο για αδικήματα της περιόδου από τις 17 Απριλίου 2003 μέχρι την 1 Ιουλίου 2004.
Νομικές πηγές
εκτιμούν ότι όποια κι αν είναι η τελική απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, πρέπει να θεωρείται βέβαιο θα "κουτσουρεύει" κι άλλο τις ποινικές επιπτώσεις που αντιμετωπίζει ο Μιχ. Χριστοφοράκος για την υπόθεση του σκανδάλου.

13 σχόλια

  1. Η Γερμανικη Δικαιοσυνη ειναι σοβαρη και δεν επηρεαζεται απο καταστασεις και προσωπα.Οσον αφορα την εξελιξη της υποθεσης ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ειναι μια σοβαρη πολιτικη και επικοινωνιακη ηττα της κυβερνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο οι 300 εγκληματιες-βιαστες της πορνοβουλης δεν μπαινουν ισοβια στη φυλακη η ισοβια σε καταναγκαστικα εργα,

    και οσο οι ψωλοφαρα των δικαστικων
    τους καλυπτει για να παιρνουν και αυτοι αναδρομικα χιλιαδες ευρω καθε λιγο καιρο (λεφτα δικα μας)
    περα απο τα αλλα που παιρνουν στα κρυφα αντι να πανε μεσα και αυτοι τρις ισοβια,

    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ-ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    **************************************************************

    Μπήκαμε στην τελική ευθεία των λυτρωτικών για τη χώρα εθνικών εκλογών. Τα δεδομένα είναι γνωστά:

    - Η χώρα μας κινείται, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Το Α.Ε.Π. της Ελλάδας μειώθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2009 κατά 0,2%. Αυτό έχει να συμβεί από το 1993, όταν - ω! τι σύμπτωση! - , κυβέρνηση ήταν και πάλι η Ν.Δ. Θυμίζουμε ότι η Ν.Δ. παρέλαβε το 2004 μία οικονομία που «έτρεχε» με πάνω από 5% ρυθμό ανάπτυξης. Και κατάφερε, την ώρα που οι ευρωπαϊκές οικονομίες ανακάμπτουν να βυθίσει τη χώρα στην ύφεση. Τα πράγματα είναι απλά: ό,τι καταφέρνει να χτίσει με κόπους και θυσίες ο ελληνικός λαός με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έρχεται η Ν.Δ. να το γκρεμίσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά δεν μας πτοεί. Όπως το 1993 παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ μία οικονομία με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και την παρέδωσε στη ζώνη του ευρώ, έτσι και τώρα η ανάταξη της οικονομίας και του παραγωγικού δυναμικού της χώρας θα είναι έργο ΠΑΣΟΚ.

    - Οι πολίτες βιώνουν τη χειρότερη έξαρση της εγκληματικότητας των τελευταίων χρόνων. Νομίζαμε ότι το 2008 είχαμε δει τα χειρότερα: Εκρηκτική αύξηση, περίπου 60%, στον αριθμό κλοπών-διαρρήξεων σε σχέση με το 2004 (από 42.397 το 2004, σε 67.779 το 2008), θλιβερό ρεκόρ των τελευταίων δεκαετιών σε ληστείες και κλοπές τροχοφόρων. Όσο παραμένει όμως στη θέση της η κυβέρνηση Καραμανλή τα χειρότερα πάντα θα ακολουθούν: Ήδη, το α' εξάμηνο του 2009, ο αριθμός κλοπών και διαρρήξεων έφτασε τις 36.813, 10% περίπου περισσότερες σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα! Το συγκλονιστικότερο: αυξήθηκε κατά 41% σε σχέση με πέρσι ο αριθμός των ληστειών, που έφτασαν φέτος, μόνο το α' εξάμηνο του 2009, τις 2.488!

    - Η καταρρέουσα κυβέρνηση ασχολείται μόνο με την επιβίωσή της. Και εδώ, όπως παντού, θα αποτύχει. Ούτε τα επικοινωνιακά λίφτινγκ, ούτε η ακατάσχετη παροχολογία, ούτε τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τις χειροπέδες του Χριστοφοράκου θα τους σώσουν. Φεύγουν, και το ξέρουν.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα γιατί χαίρεται ο Παπακωνσταντίνου
    και χαμογελά πατέρα......
    τοσο μα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ...ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ---------

    ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ..
    ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    --- ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-------
    ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
    Στελέχη ΟΤΕ: Γιώργος Σκαρπέλης πρώην γεν. διευθυντής ΟΤΕ. Δημήτρης Παπούλιας πρώην πρόεδρος ΟΤΕ.
    Ευάγγελος Κυριαζής πρώην διευθυντής ΟΤΕ.
    Γιώργος Χρυσολούρης πρώην διευθύνων σύμβουλος.
    Γιώργος Ορφανός πρώην μέλος ΔΣ ΟΤΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων ΠΑΣΚΕ, Κωνσταντίνος Γκόγκας πρώην διευθυντής κέντρων.
    Βασίλης Τσακωνιάτης διευθυντής διαχείρισης δικτύου.
    Βασίλης Κούτρης πρώην διευθυντής δικτύων.
    Αθανάσιος Γρεβενίτης πρώην γεν. διευθυντής λειτουργιών.
    Χρήστος Καζαντζής πρώην γεν. διευθυντής χρηματοοικονομικών.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ:
    Δημήτρης Νέγρης πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών. Αλέξανδρος Λέτζας επιχειρηματίας. Γιώργος Καλβής επιχειρηματίας. Σάββας Γιαννακάκης επιχειρηματίας. Βασίλης Τυρογαλάς επιχειρηματίας.
    Αθανάσιος Ράμμος χρηματιστής. Νίκος Δεβλέτογλου χρηματιστής. Στυλιανός Δίος επιχειρηματίας. Ηλίας Πιτταούλης επιχειρηματίας. Μιχάλης Βόγιας επιχειρηματίας. Γιώργος Γενναίος οδηγός Σ. Δίου και συνεργάτης Θ. Τσουκάτου.
    Φώτης Γενναίος.
    Γιώργος Χριστογιάννης.
    Θεόδωρος Βόσσος.
    Παναγιώτης Χαραμής.
    Παναγιώτης Παπούλιας.
    Σοφία Αραβοσίτα.

    Στην κατάθεση που έδωσε τον Οκτώβριο του 2008, ο κ. Σίκατσεκ φωτογραφίζει ως διαχειριστές των χρημάτων που έφταναν στη χώρα μας από τα «μαύρα» ταμεία της εταιρίας τους Μ. Χριστοφοράκο και Πρ. Μαυρίδη.
    «Χονδρικά, στους κ. Χριστοφοράκο και Μαυρίδη διέθετα ετησίως 10-15 εκατομμύρια ευρώ... Μπορεί κάλλιστα να τα χρησιμοποιούσαν για νόμιμους σκοπούς... Το 2004 θυμάμαι μια πληρωμή 1,3 εκατ. ευρώ...
    Υπήρχαν και άλλες πληρωμές για το C4I. Πιστεύω ότι το συνολικό ποσό ανερχόταν σε 1,5 εκατ. ευρώ... Δε θυμάμαι αν αυτές οι πληρωμές γίνονταν πριν ή μετά τις εκλογές στην Ελλάδα.
    Ο Χριστοφοράκος ήρθε σε μένα και μου είπε ότι χρειαζόταν περίπου 10 εκατ. ευρώ για το έργο αυτό, επειδή έπρεπε να πληρώσει διάφορα υπουργεία».
    ------------------------------
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS ΤΡΩΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...
    Αυτο ειναι απυθνενο θρασος.Μολις ο Ευριπιδης Στυλιανιδης ανελαβε Υπουργος Μεταφορων και Επικοινωνιων,αντικατεστησε ολα τα Διοικητικα Συμβουλια των εποπτευομενων Κρατικων Φορεων και ΔΕΚΟ,της αρμοδιοτητας του.Εκει,και σε ολα τα Δ.Σ.,τοποθετησε μελη,πολιτικους του φιλους,μονιμους κατοικους Νομου ΡΟΔΟΠΗΣ.Δηλαδη ο Στυλιανιδης ασκει πολιτικη ας πουμε στις ΔΕΚΟ ,π,χ. στον ΟΣΕ και τις θυγατρικες επιχειρησεις του,στον ΗΛΠΑΠ,στον ΗΣΑΠ,στην ΕΘΕΛ,στα ΕΛΤΑ και τις θυγατρικες τους,κλπ, με ανθρωπους που μενουν στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ και παρευρισκονται στις συνεδριασεις του Δ.Σ.Οι ανθρωποι αυτοι,οσες καλες προθεσεις και αν εχουν,που σιγουρα εχουν,ειναι μακρυα απο τις εδρες των φορεων που υποτιθεται ασκουν διοικηση,εχουν αδυναμια προσβασης στην ενημερωση και πανω απο ολα τοποθετηθηκαν εκει για να υλοποιουν τις επιλογες του Υπουργου και να περνουν αποφασεις με ελλειπη ενημερωση.Αλλα πανω απο ολα τα μελη αυτα των Δ.Σ,στοιχιζουν σε καθε φορεα πολλα χρηματα,γιατι ,εκτος απο τις παγιες αποζημιωσεις που λαμβανουν ως μελη των Δ.Σ.,τους πληρωνουν τα αεροπορικα εισιτηρια πηγαινε-ελα στη Θρακη,ξενοδοχεια,διατροφη στην Αθηνα,και λοιπα μικροεξοδα.Αν θεωρησουμε ως δεδομενο οτι καθε Δ.Σ.καθε φορεα συνεδριαζει 4 φορες το μηνα,ευκολα μπορουμε να εκτιμησουμε την οικονομικη αιμοραγια καθε φορεα και καθε ΔΕΚΟ.Εν ολιγοις πληρωνει ο κοσμακης την πολιτικη Στυλιανιδη και πληρωνει τις προσδοκιες επανεκλογης του.Βεβαια σεμνα και ταπεινα πληρωνουμε τους κουμπαρους του καταλληλοτερου πρωθυπουργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστός!!
    Ιδιως το επιχειρημα με το αισχος του χειρισμου της οικογενειας Καραβέλα...( π.χ.
    Προφυλακιση της κοπελλας γιατι ανοιξε ο πατερας της λογαριασμό ΚΑι στο ομομά της , οταν το παιδί ήταν 13 χρονών)
    Αρνηση να χορηγηθοουν αντιγραφα της δικογραφίας και απαιτηση να απολογηθούν χωρίς να ξερουν τι λεει η δικογραφία και για ποιες ΑΚΡΙΒΩΣ πραξεις κατηγορουνται
    και λοιπά..
    Θα τα εβρισκε μπροστα της η Ελληνικη Δικαιοσύνη...Και μετα θα μας φταινε οι Γερμανοι (και , να μην ξεχναμε, οι Εβραιομασώνοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κουρασμένος προωθεί νόμο σταχτη στα μάτια μας, για δηθεν χρηματοδότηση των κομμάτων αποκλειστικά απο το δημόσιο κορβανά.
    Ως που θα φθάσει η αναισχυντια και το ψευδος αφού τα αρπαξαν χοντρα απο τη ζημενς κανουν τις οσιες παρθενες.
    ΟΛΟΙ μα ολοι οι νταβατζηδες τους ταριξαν χοντρα και τους πατρωναρουν ανελειπως απο το μεγα αντενα ατλερ σκαι σταρ κλπ.
    Τωρα κόπηκαν να φερουν τη φουσκα νομοσχεδιο ΑΝΤΙ Ν ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΥς ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕς ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Γ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΙΖΑΡΙΑΣ .
    Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΑΝΑΠΑΙΧΘΗΚΕ ΤΟ 2004
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    ΤΩΡΑ ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΛΑΡΙΑΣ ΤΟΥ...
    ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΜΕΧΡΙ 100.00 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ,ΑΠΟ 18 ΜΕΧΡΙ 39 ΕΤΩΝ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συντάκτη,εσύ ή θά πηδιέσαι ή θά μαλακίζεσαι ή θ΄ αναρτάς μαλακίες.
    Πάντως συνέχισε,μήπως καί κάποιος μεγαλοεκδότης,εκτιμήσει τίς μαλακισμένες αναλύσεις/αποκαλύψεις σου καί σέ προσλάβει στήν εφημερίδα του,ώς κλητήρα.
    Καί μήν ξεχάσεις,επ΄ ευκαιρία,νά δώσης χαιρετίσματα,στήν μαμάκα σου.
    Καί χθές απόλαυσα τόν κώλο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαι Έλληνας 32 ετών.Πιστεύω οτι ο βιασμός της Ελλάδας απο το σύνολο του πληθυσμού τα τελευταία 50 χρόνια είναι ένα έγκλημα για τις ερχόμενες γενιές.Εάν οι νέοι άνω των 20 μπορέσουν να καταλάβουν οτι πολλά μπορούν να αλλάξουν και βεβαίως να μας βοηθήσουν οι μεγαλύτερες γενιές ,τότε σε συντομο χρονικό διάστημα με την λογική να πρυτανεύει θα πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ όπως μας αξίζει....ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΟΛΟΙ.....Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρίτη, 18 Αύγουστος 2009

    "Γελοίο χαρακτηρίζει το αίτημα ΠαΣοκ η πλευρά Χριστοφοράκου"

    Πριν από λίγο έγιναν δηλώσεις του συνηγόρου του Χριστοφοράκου:

    " Μου έρχεται να γελάσω. Είναι γελοίο αίτημα. Δεν πρόκειται να απαντήσουμε. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στη δικαιοσύνη και δεν... μπορούμε να δώσουμε κανένα στοιχείο....

    ΡΕΖΙΛΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΞΕΥΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση