GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντοκουμέντο: Αυτή είναι η απόφαση για την χορηγία - πρόκληση 200.000 ευρώ...

...από τα ΕΛΤΑ σε ποδοσφαιρική ομάδα της εκλογικής περιφέρειας του Ευρ. Στυλιανίδη! Από τον Πέτρο Μυλωνά ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Το Press-gr αποκαλύπτε...

...από τα ΕΛΤΑ σε ποδοσφαιρική ομάδα της εκλογικής περιφέρειας του Ευρ. Στυλιανίδη!

Από τον Πέτρο Μυλωνά
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Το Press-gr αποκαλύπτει την απόφαση του Δ.Σ. του ΕΛΤΑ (κάντε κλικ επάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει) για τη χορηγία των 200.000 € στον "Πανθρακικό", ομάδα της εκλογικής περιφέρειας του υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη ο οποίος θέλει να γίνει και γραμματέας της ΝΔ.
Η υπέρογκη αυτή χορηγία αποφασίστηκε -με ημερομηνία 11 Ιουνίου- την ώρα που τα ΕΛΤΑ έχουν αρχίσει να βουλιάζουν πάλι στα ελλείμματα. Ήδη, για το 2009 ο Οργανισμός τρέχει με έλλειμμα της τάξης των 8,6 εκατ, ευρώ!
Η απόφαση γίνεται πιο προκλητική επειδή αφορά ομάδα της εκλογικής περιφέρειας του προϊστάμενου υπουργού ο οποίος ως γνωστόν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επανεκλογής στη Ροδόπη. Και όπως φαίνεται επιστρατεύει όλα τα "πελατειακά" μέσα για να σωθεί. Κατά τα άλλα, αναρωτιέμαι αυτό είναι το νέο πολιτικό ήθος της νέας γενιάς πολιτικών;

76 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΑ 500.000.000 €

    ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΛΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΤΑ

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΟΥΓΚΑ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ

    ΟΙΚΟΠΕΔΑ-ΚΤΙΡΙΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκρήξεις σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Ηράκλειο
    share

    Δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς τοποθέτησαν και πυροδότησαν τα ξημερώματα άγνωστοι, σε οικίσκους με κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στις Κερασιές του Δήμου Παλιανής.
    Από την έκρηξη καταστράφηκαν ολοσχερώς οι κεραίες.
    Το συμβάν έγινε κατά τη 1.00 σήμερα τα ξημερώματα σε αγροτική τοποθεσία του Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Παλιανής Ηρακλείου. Όπου άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν και πυροδότησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε 2 οικισμούς με κεραίες, ισάριθμων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους.
    Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Μύρωνα για την υπόθεση.

    http://www.pediadanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2105:2009-08-12-10-30-43&catid=36:topika-nea&Itemid=71

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα ο κάθε Κυριακόπουλος έκανε πουστιά να τον κλείνατε μέσα σεμνά και ταπεινά. Αφήστε λοιπόν τις μαλακίες και απαντήστε γιατί πρέπει να πληρώσει ο ΕΛΤΑ τον Στυλιανίδη αρχίδια κολοδεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε μπας και δούμε κανα καλό πρωτάθλημα φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΙΝΑΚΗ

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ

    Η ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO MONO POU XEROUN OI SYNERGATES TOY KYRIOU STYLIANIDI EINAI NA KHNYGANE NEODHMOKRATES .....POU DEN EINAI TOY KYKLOU TOYS ,LES KAI H NEA DHMOKRATIA EINAI TSIFLIKI TOYS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ
    ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ-ΕΛΤΑ
    ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ(ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ)ΜΙΖΕΣ?
    ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ?(ACS,GENIKI,SPEEDEX)
    AUTA TA LIGA KAI O NOON NOITO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΩΝΟΜΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

    ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ

    ΜΕΓΑΛΕ

    ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    ΣΚΕΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΣΤΕΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ.

    ΦΑΓΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Filaraki ta alania ta exoun kanei gia alli mia fora skata....
    I valitses einai polles kai pane porta porta gia poion na protoftasoune
    ta 8ekatommyria siga ta avga
    Na do tora tous taxidromous na trexoun na pane to porta-porta(a auto omos einai alli ipiresia Alla tin exoume gia frourio sto kastro ton kifinon tou elta Einai diko mas to porta porta kai den tou axizei tetia apaxia apo tous volemenous tap-otetzides dimmosious ipalilous pou variounte kai na anapnefsoune...Koroida i Efkeria Xathike Tora...(MIG=OLYMPIC.ELTA=ACS?,MIG?,SINDIKALISTES NA SAS DO TORA TI THA KANETE ITAN KAKOS O VARDINOGIANIS E?
    VGALTE TORA TA KASTANA APO TIN FOTIA XORIS PROSLIPSEIS 6MHNA,8MHNA,EPISTROFI
    STELEXON ELTA....TREXTE PODARAKIA MOU(KALA MIN MOU PATHETE KAI TIPOTA...)KAI OPOS EIPAME TAXIDROME STIN PORTA APO EDO & STO EXIS OXI EIDOPOIISH ETSI?
    GIA NA SAS DO TAXIDROMOI MAGKES POU SAS PIRE O KAIMOS GIA TO DOOR2DOOR.
    NA VGEITAI STIN GIRAAAAA NA DITE POS EINAI PALI NA PERPATAME KAI LIGO...
    KAI PALI BRAVO TA XANAKATAFERATE NAI TA KANETE OLLA KOLO
    TO GORGON K XARI EXI ME TO KALO SAKATEPSETE KAI TON ELTA KAI OU TO KATHEXIS...NOUMERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ανθρωποι ειναι,οτι φανε,οτι πιουνε και οτι ταισουν τους φιλους τους.Κυριοι Στυλιανιδη,Μπρατακο και Μαυρο,με ξενα λεφτα,μπορω να γινω και εγω χορηγος και καλος Σαμαριτης και φιλανθρωπος και φιλεσπλαχνος και να ενισχυσω οικονομικα τον προεδρο της ποδοσφαιρικης ομαδας του Δημου μου.Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θα κανει Πανηγυρι και θα πινουν στην υγεια των κοροιδων,ενω τα ΕΛΤΑ μνημοσυνο με χρηματα που πληρωνουν τα ιδια. Ντοπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άμα τα φάγανε να τους κλείνατε μέσα. Αφού δεν το κάνατε δεν φάγανε ΤΙΠΟΤΕ. Τόσο απλό είναι.
    Ό Στυλιανίδης σας λοιπόν δεν νομιμοποιείται με τίποτε και θα τον βάλετε στον κώλο σας ηλίθιοι δεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TA 200.000 EYRΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΤΑ ΠΗΓΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ?????ΜΑΛ@Κ@Σ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ!!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ,ΔΕΞΙΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ Κ.Λ.Π.ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτο ειναι απυθνενο θρασος.Μολις ο Ευριπιδης Στυλιανιδης ανελαβε Υπουργος Μεταφορων και Επικοινωνιων,αντικατεστησε ολα τα Διοικητικα Συμβουλια των εποπτευομενων Κρατικων Φορεων και ΔΕΚΟ,της αρμοδιοτητας του.Εκει,και σε ολα τα Δ.Σ.,τοποθετησε μελη,πολιτικους του φιλους,μονιμους κατοικους Νομου ΡΟΔΟΠΗΣ.Δηλαδη ο Στυλιανιδης ασκει πολιτικη ας πουμε στις ΔΕΚΟ ,π,χ. στον ΟΣΕ και τις θυγατρικες επιχειρησεις του,στον ΗΛΠΑΠ,στον ΗΣΑΠ,στην ΕΘΕΛ,στα ΕΛΤΑ και τις θυγατρικες τους,κλπ, με ανθρωπους που μενουν στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ και παρευρισκονται στις συνεδριασεις του Δ.Σ.Οι ανθρωποι αυτοι,οσες καλες προθεσεις και αν εχουν,που σιγουρα εχουν,ειναι μακρυα απο τις εδρες των φορεων που υποτιθεται ασκουν διοικηση,εχουν αδυναμια προσβασης στην ενημερωση και πανω απο ολα τοποθετηθηκαν εκει για να υλοποιουν τις επιλογες του Υπουργου και να περνουν αποφασεις με ελλειπη ενημερωση.Αλλα πανω απο ολα τα μελη αυτα των Δ.Σ,στοιχιζουν σε καθε φορεα πολλα χρηματα,γιατι ,εκτος απο τις παγιες αποζημιωσεις που λαμβανουν ως μελη των Δ.Σ.,τους πληρωνουν τα αεροπορικα εισιτηρια πηγαινε-ελα στη Θρακη,ξενοδοχεια,διατροφη στην Αθηνα,και λοιπα μικροεξοδα.Αν θεωρησουμε ως δεδομενο οτι καθε Δ.Σ.καθε φορεα συνεδριαζει 4 φορες το μηνα,ευκολα μπορουμε να εκτιμησουμε την οικονομικη αιμοραγια καθε φορεα και καθε ΔΕΚΟ.Εν ολιγοις πληρωνει ο κοσμακης την πολιτικη Στυλιανιδη και πληρωνει τις προσδοκιες επανεκλογης του.Βεβαια σεμνα και ταπεινα πληρωνουμε τους κουμπαρους του καταλληλοτερου πρωθυπουργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και η Ξανθη ομαδα της Θρακης ειναι.ΑΚΡΙΤΕΣ και εμεις.Πρεπει να μας επιχορηγησουν και εμας με αλλα 200.000 ευρω,για να μην πρακαλαμε τον καθε κατσαπλια στη γυρα,για 5-10 ευρω και να του λεμε και ευχαριστω.Αυτο ειναι το δικαιο και οχι μονο για παρτη σας κυριε Στυλιανιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ.ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΚΗΜΑΤΙΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτο ειναι απυθνενο θρασος.Μολις ο Ευριπιδης Στυλιανιδης ανελαβε Υπουργος Μεταφορων και Επικοινωνιων,αντικατεστησε ολα τα Διοικητικα Συμβουλια των εποπτευομενων Κρατικων Φορεων και ΔΕΚΟ,της αρμοδιοτητας του.Εκει,και σε ολα τα Δ.Σ.,τοποθετησε μελη,πολιτικους του φιλους,μονιμους κατοικους Νομου ΡΟΔΟΠΗΣ.Δηλαδη ο Στυλιανιδης ασκει πολιτικη ας πουμε στις ΔΕΚΟ ,π,χ. στον ΟΣΕ και τις θυγατρικες επιχειρησεις του,στον ΗΛΠΑΠ,στον ΗΣΑΠ,στην ΕΘΕΛ,στα ΕΛΤΑ και τις θυγατρικες τους,κλπ, με ανθρωπους που μενουν στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ και παρευρισκονται στις συνεδριασεις του Δ.Σ.Οι ανθρωποι αυτοι,οσες καλες προθεσεις και αν εχουν,που σιγουρα εχουν,ειναι μακρυα απο τις εδρες των φορεων που υποτιθεται ασκουν διοικηση,εχουν αδυναμια προσβασης στην ενημερωση και πανω απο ολα τοποθετηθηκαν εκει για να υλοποιουν τις επιλογες του Υπουργου και να περνουν αποφασεις με ελλειπη ενημερωση.Αλλα πανω απο ολα τα μελη αυτα των Δ.Σ,στοιχιζουν σε καθε φορεα πολλα χρηματα,γιατι ,εκτος απο τις παγιες αποζημιωσεις που λαμβανουν ως μελη των Δ.Σ.,τους πληρωνουν τα αεροπορικα εισιτηρια πηγαινε-ελα στη Θρακη,ξενοδοχεια,διατροφη στην Αθηνα,και λοιπα μικροεξοδα.Αν θεωρησουμε ως δεδομενο οτι καθε Δ.Σ.καθε φορεα συνεδριαζει 4 φορες το μηνα,ευκολα μπορουμε να εκτιμησουμε την οικονομικη αιμοραγια καθε φορεα και καθε ΔΕΚΟ.Εν ολιγοις πληρωνει ο κοσμακης την πολιτικη Στυλιανιδη και πληρωνει τις προσδοκιες επανεκλογης του.Βεβαια σεμνα και ταπεινα πληρωνουμε τους κουμπαρους του καταλληλοτερου πρωθυπουργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. drO ΜΠΑΓΑΣΑΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΜΕΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΞΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΜΕ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Η ΓΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν εξυπηρετουνται μεσω ΕΛΤΑ ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ και ο ΜΑΥΡΟΣ, αλλα και ο Γενικος Γραμματεας του ΥΜΕ,Αδαμοπουλος.Κατοπιν δικης του επιθυμιας και εντολης εγιναν 3 παρανομες προσληψεις δικηγορων με παγια αντιμισθια στα ΕΛΤΑ.Ο ανθρωπος αυτος δηλωνει οτι θα ειναι ο επομενος Προεδρος του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας,γιαυτο με ατομικες εξυπηρετησεις ενισχυει τον εκλογικο μηχανισμο του.Παροτι οι οργανικες θεσεις των δικηγορων,15 τον αριθμο ηταν κατεχομενες δοθηκε εντολη να τροποποιηθει με φαιδρα επιχειρηματα,το οργανογραμμα,να αυξηθουν οι θεσεις για να προσληφθουν οι δικοι του.Και χωρις καμμια διαδικασια που οριζουν οι Νομοι 1649/86 αρθρο 11 και 1868/89 αρθρο 18 παρ.1,προχωρησε με αποφαση του Διοικητικου Συμβουλιου ΕΛΤΑ στις προσληψεις.Χωρις δηλαδη να γινει προκηρυξη θεσεων καταθεση δικαιολογητικων και αξιολογηση των υποψηφιων απο 5μελη επιτροπη στην οποια συμμετεχει δικαστικος και 2 μελη του Δ.Σ. του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας.Ετσι γουσταρε ο Αδαμοπουλος,ετσι εκανε.Αλλα τι κανει ο Δικηγορικος Συλλογος; Η αγυρτια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν εξυπηρετουνται μεσω ΕΛΤΑ ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ και ο ΜΑΥΡΟΣ, αλλα και ο Γενικος Γραμματεας του ΥΜΕ,Αδαμοπουλος.Κατοπιν δικης του επιθυμιας και εντολης εγιναν 3 παρανομες προσληψεις δικηγορων με παγια αντιμισθια στα ΕΛΤΑ.Ο ανθρωπος αυτος δηλωνει οτι θα ειναι ο επομενος Προεδρος του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας,γιαυτο με ατομικες εξυπηρετησεις ενισχυει τον εκλογικο μηχανισμο του.Παροτι οι οργανικες θεσεις των δικηγορων,15 τον αριθμο ηταν κατεχομενες δοθηκε εντολη να τροποποιηθει με φαιδρα επιχειρηματα,το οργανογραμμα,να αυξηθουν οι θεσεις για να προσληφθουν οι δικοι του.Και χωρις καμμια διαδικασια που οριζουν οι Νομοι 1649/86 αρθρο 11 και 1868/89 αρθρο 18 παρ.1,προχωρησε με αποφαση του Διοικητικου Συμβουλιου ΕΛΤΑ στις προσληψεις.Χωρις δηλαδη να γινει προκηρυξη θεσεων καταθεση δικαιολογητικων και αξιολογηση των υποψηφιων απο 5μελη επιτροπη στην οποια συμμετεχει δικαστικος και 2 μελη του Δ.Σ. του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας.Ετσι γουσταρε ο Αδαμοπουλος,ετσι εκανε.Αλλα τι κανει ο Δικηγορικος Συλλογος; Η αγυρτια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΔΩ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 200.000 ΧΙΛΑΙΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

    Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΥΕ ΓΑΡΓΑΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ
    ΕΡΓΑΤΟΠΑτερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαλάκα Αντώναρε 04:30
    Στ' αρχίδια μας αν οι Κυριακόπουλοι φάγανε εκατομμύρια. Τους κλείσατε μέσα??? Οχι. Άρα αυτά που λές μουνάκι είναι μαλακίες, γιατί ρε μαλάκα να σε πιστέψω?? Τα 200,000 ευρώ όμως στον Πανθρακικό είναι αποδεδειγμένα και τα δέχεσαι!!!!
    Αλλά τα βρίσκεις λίγα!!!!
    Αντε να ξεκουμπιστήτε να δει ο τόπος λίγο προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 04:30
    Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    Πιάστε τότε όλα τα ακριτικά χωριά και δώστε σε όλες τις ομάδες τους από 200.000
    Δεξιότατη λογική (του κώλου) και των κλεφτών, ξέρουν αυτοί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΤΑΤΡΩΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

    ΤΟΝ ΒΕΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ

    ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗ ΓΕΣΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ.ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.
    ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΕ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΡΩ ΣΩΡΡΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ Ο ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ,ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑ ΕΝΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΝΕΤΑΞΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟ Α' ΚΑΙ ΤΟ Β' ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΟΟ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004,ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
    ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ,ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ
    ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ,ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝΕΓΕΘΗΣΑΝ 3 ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΥΧΡΟΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΣΑΘΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩΝ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΦΟΡΤΗΓΑ,
    ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΤΑΧ.ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΧΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΔΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 10% ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ΄.
    ΙΔΡΥΣΕ 4 ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ,ΜΕ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΙΣ ΕΛΤΑ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε.ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2008 Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 2009 ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΧΩΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ 8,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ,ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΔΡΑΙΝΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟ 2001 ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΗ ΡΟΤΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΝΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.
    ΤΑΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΦΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΙΝΑΚΗ,ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΑΖΟΥΝ,ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΥΛΙΑΝΝΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΥΛΙΑΝΝΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΡΝ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΞΟΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ 30.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Διευθυνων συμβουλος των ΕΛΤΑ Σταματης Μαυρος,πρων προεδρος της ΟΝΝΕΔ-ειναι το μοναδικο προσον αν δει καποιος το βιογραφικο του,που μεχρι προσφατα ασχολουνταν με το να νοικιαζει δωματια στην πατριδα του την Αμοργο-παρελαβε τα ΕΛΤΑ,ως τσιφλικι του και να τον χρησιμοποιησει εφαλτηριο του καταληψης βουλευτικης εδρας στις Κυκλαδες.Ετσι προγραμματισε και αρχισε να διοργανωνει μια σειρα εκδηλωσεων-φιεστων στα Κυκλδονησια,με δαπανες πληρωμενες απο τα ΕΛΤΑ.Ηδη διεξηγαγε μια φιεστα,με το προσχημα του εκσυγρονισμου του ταχυδρομειου Μηλου,εκσυγχρονισμος που ειχε υλοποιηθει εδω και 2 χρονια,με καλεσμενους εκατονταδες Κυκλαδιτες που τους δεξιωθηκε με λεφτα των ΕΛΤΑ.Οι επομενες προγραμματισμενες φιεστες για το επομενο διμηνο ειναι διαδοχικα στην Ανδρο στις 22-08-2009,οπου εχουν προσκληθει και θα φιλοξενηθουν 3.000 ατομα,στην Αμοργο,στην Συρο,στην Σαντορινη, στην Ναξο και την Μυκονο.Ολα πληρωμενα απο τα ΕΛΤΑ,για την προσωπικη προβολη του και με το προσκημα προβολης των κρατικων Ταχυδρομειων.Αν δεν λεγεται αυτο διασπαθηση χρηματων των ΕΛΤΑ,πως αλλιως λεγεται;Αλλα ποιος θα του βαλει φρενο,οταν στο κολπο ειναι και ο ΥΜΕ Στυλιανιδης,για τον οποιο διοργανωνει με χρηματα των ΕΛΤΑ,αναλογες εκδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 'Η ΖΗΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΑ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΔΥΔΤΥΧΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΤΑ,ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ,ΑΔΕΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ.
    ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΩΚΟΥΝ.
    ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΘΡΑΣΥ-ΒΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 400.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,Ο ΠΑΜΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΕ 200.000 ΕΥΡΩ.ΓΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ 2009 ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΑΠΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 12ΕΤΙΑ.ΤΟ Δ.Σ.-ΕΛΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ,ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ 2 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟΥ,ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟ 400.000ΕΥΡΩ.ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ,ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΜΙΤΖΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΩΝ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΛΑΙΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ''4 ΕΠΟΧΩΝ'' ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ 2.500 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΥΠΡΕΠΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ,ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ.ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΚΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ. ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200.000 ΕΥΡΩ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ;ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αληθεια οι συνδικαλιστες της ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ τι λενε για τη χορηγεια των 200.000 ευρω στον Πανθρακικο Κομοτινης; Καταδικαζουν την ενεργεια αυτη της διοικησης των ΕΛΤΑ; Αν την καταδικαζουν μια ανακοινωση δεν θα εβλαπτε.Αν δεν την καταδικαζουν θα θελαμε να μαθουμε τους λογους.Επειδη εχουν το αισθημα της αυτοπροστασιας και φυλαγονται απο τις κακοτοπιες ειμαι σιγουρος οτι καταδικαζουν τετοιες ενεργειες που προκαλουν τον ταχυδρομικο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπορει η ΠΟΣΤ να μας πει ,ποσες προσληψεις ειδικων συνεργατων-συμβουλων εκανε απο την μερα που πηγε στα ΕΛΤΑ ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ,ποσοι απο αυτους που προσληφθηκαν ειναι απο τις Κυκλαδες και ποσα περνει στο χερι καθενας απο τους προσληφθεντες;Ακομη μπορει να μας πει ποσοι ειναι οι διαφοροι,γιατι οι εργαζομενοι εχουν χασει τον αριθμο,παρατρεχαμενοι στο χωρο των ΕΛΤΑ που υποτιθεται συνδραμουν το εργο της Διοικησης με οποιδηποτε μορφη απασχολησης,που μισθοδοτουνται απο τα ΕΛΤΑ και ποση ειναι συνολικα η ετησια δαπανη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΔΩΡΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΙΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ.
    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:
    ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ή ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ;
    ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!!!!!
    Γιατί;.Δημόκριτος
    -------------------------------

    ±
    ±
    ±
    ±
    ±

    Όταν ένα μέλος μιας ξένης κλίκας γλυτώνει από το ξένο γι' αυτόν δικαστικό σύστημα, τότε είναι φυσικό να χαίρονται όλα τα κρυφά μέλη.

    Ο «χριστοφοράκος» δεν είναι παρά ένας Γερμανός που εξυπηερετούσε επί χρόνια μια ισχυρή Γερμανική Εταιρεία, και είναι φυσικό να τύχει ευνοϊκής μεταχείρησης από τους συμπατριώτες του στη Γερμανία και όχι στην Ελλάδα.
    Στην Ελλάδα διατρέχει κίνδυνο να τον ξεσκίσουν, ενώ στην πατρίδα του την Γερμανία θα έχει στα κρυφά μεταχείριση ήρωα.

    Υπάρχουν πολλοί Γερμανοί ακόμα στην Ελλάδα, που την θεωρούν οικόπεδο και καλή ευκαιρία πλουτισμού με διάφορα παράνομα μέσα και τρόπους.

    Στο παράδειγμα «Χριστοφοράκος», βλέπουμε ότι ελληνοποιούν τα ονόματά τους και κυκλοφορούν σαν Έλληνες, αλλά στην πραγματικότητα είναι σκατοκλέφτες.

    Πρέπει να τους αναγκάσουμε να εγκαταλείψουν τη χώρα.

    Η απέλαση των Γερμανών από την Ελλάδα είναι το κυριώτερο καθήκον που έχουμε.

    Οι πιθανότητες να απελαθούν σε μια περίπτωση πασοκικής διακυβέρνησης είναι κάτω από το μηδέν, επειδή οι πασοκοι είναι Η ΖΗΜΕΝΣ και οι Γερμανοί!


    ΠΑΣΟΚ = ΖΗΜΕΝΣ
    ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΟΣΙΑΑ-ΛΗΣΤΕΣ = ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ
    ΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ
    ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ /ΚΟΜΠΙΝΑ/ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΟΥ ΚΙΟΛΕΙΔΗ
    3,5 ΔΙς ΔΡΑΧ.

    ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Η ΣΙΕΜΕΝΣ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ

    ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ 41 ΔΙς ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ

    ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 2006 ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

    ΜΕ 1,300,000,ΕΚΚΑΤ € ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΝΑΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

    ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΣΑΤΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Διέθεσε λοιπόν η νεόκοπη και νεοφώτιστη διοίκηση των ΕΛΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΙΚΟΎ ΕΓΚΆΘΕΤΟΥ Σταματη Μαύρου το ποσό των 200.000,00 € πουλων για την ενίσχυση του Πανθρακικού προς χάριν του κουμπάρου του κουρασμένου πρωθυπουργού εποπτευοντος ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ για ολίγους ακόμη μήνες.
    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς σ' αυτήν τη χωρα να εξετάσουν την καραμπινάτη λαμογιά των κομησαριων της αρπαχτης σε βάρος του δημοσίου κορβανά και υπερ της ψηφοθηρικής βουλημίας του ΥΠΟΥΡΓΟΥ με χρηματα των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Καθευδουν γαρ καθοτι ίδαν τους βατοπεδινούς αρπάζοντες δημόσιαν περιουσίαν και επραξαν τα ελλάσσονα για τα μάτια του κοσμάκη.
    Αυτο ειναι παρωνυχίδα κατ αυτους.
    ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΝΟΟΤΠΟΠΊΑΝ διαμοιράζοντας κονδύλια στον πάσα ενα μπάς και πάρουν ξανά την εξουσίαν βιάζοντας συνειδήσεις.
    Δεν εμεινεν τίποτα πλέον όρθιο σ αυτη τη δύσμοιρη πατρίδα.
    Οι νενεκοι διαμοιράζουν τα ιμάτια της, κομπορυμονούντες αθλίως.
    Το τρέχον ελλειμα μετά την σοβαρή διοίκηση Ταπρατζή, σήμερα ανέρχεται στα ΕΛΤΑ ΣΤΑ 8, 50 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ €
    κι ο κ Μαύρος χτενίζεται.
    Οι φιεστες δίνουν και παίρνουν στις κυκλάδες μπάς και δει τη ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων ο νεόκοπος διευθύνων Σύμβουλός των ΕΛΤΑ.
    Ευγε κουρασμένε .
    Ευγε ταπεινέ και σεμνέ
    Πλησιάζει το τελικό τέλος στο φαγοπότι, τα δεξιά κομματόσκυλα ας πάρουν τα κατακάθια απο τον πυθμένα του δημοσίου κορβανά, έχουν γνώση οι φύλακες του εθνους.
    Έρχονται καιροί ου μενετοί και η ψειρού περιμένει πολλά ταπεινά λαμόγια.
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
    Ο ΓΑΠ έρχεται δυνατά και σίγουρα να σαρώσει με τη δύναμη του λαού το συρφετό της λαμογαίας αυλαρίας του κουρασμένου.

    ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ποια βουλευτινα "πασαρει" την ανηλικη κορη της στο Κολωνακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κυριε ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟ.Αληθευει οτι απασχολειται εκτος των μονιμων δημοσιογραφων των ΕΛΤΑ και 4-5 επιπλεον με Δελτιο Παροχης Υπηρεσιων και με χρηματα φυσικα που πληρωνει η επιχειρηση για να καλλιεργησουν θετικο κλιμα στον Τυπο ενοψει υποψηφιοτητας σου για Βουλευτης στο ΝΟΜΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χεστηκαν Στυλιανιδης,Αδαμοπουλος και Μαυρος για τα ΕΛΤΑ.Αυτοι το αργοτερο μεχρι τιν ερχομενο Φλεβαρη ειναι στις θεσεις αυτες,γιατι γνωριζουν οτι η Ν.Δ.οδευει ταχεως στην αντιπολιτευση.Γιαυτο ειναι οτι φαμε,οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας.Θα χρησιμοποιησουν το Ταχυδρομειο για ιδιο οφελος με καθε τροπο,και δρν τους ενδιαφερει να ξοδευουν με ξενα χρηματα.Δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβουν οι εργαζομενοι τους σκοπους τους και να αντιδρασουν αναλογα για να περιφρουρησουν το συμφερον της επιχειρησης και τη διασφαλιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οι ειδικοι αλχημιστες της κυβερνησης με επικεφαλης Καραμανλη,Παπαθανασιου,Χατζηδακη και Στυλιανιδη συσκεπτονται για να βρουν απαντηση στο ερωτημα.Πως ειναι δυνατον οι τιμες της βεντζινης στα πρατηρια καυσιμων τον Αυγουστο του 2009 να βρισκονται στα ιδια επιπεδα με τον Αυγουστο του 2008.Οταν η πρψτη υλη,το πετρελαιο κοστιζε τοτε 140 δολλαρια το βαρελι και τωρα βρισκεται στα 70,με την ισοτιμια ευρω-δολλαριου να ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα.Οποτε δικαιως αναρωτιεται ο λαος μας,ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΣΟΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ¨ΟΡΓΑΝΙΚΗ¨ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΧΑΦΙΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ευτυχως που το συνδικατο καταλαβε εγκαιρα το ρολο του Μαυρου στα ΕΛΤΑ και πηρε αμεσως θεση.ΑΥΤΟ ισως τον φοβισει και θα γλυτωσει το Ταχυδρομειο απο τα χειροτερα.Αυτος δεν πηγε για να φιαξει,αυτος πηγε για να εκμεταλευτει τα ΕΛΤΑ.Τον νοιαζει μονο η εκλογη του και τιποτε αλλο,και αυτο πρεπει να μπει καλα στο μυαλο των εργαζομενων,ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων.Ας ρωτησουν και καποιους της σειρας του στην ΟΝΝΕΔ,για να μαθουν απο πρωτο χερι, τι εστι Μαυρος και ποσο φιλοδοξος ειναι,αλλα με δουλεια αλλων και οχι τη δικη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΜΕΧΡΙ 100.00 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ,ΑΠΟ 18 ΜΕΧΡΙ 39 ΕΤΩΝ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε σεις μην τρώτε κουτόχορτο

    με αυτά που σας παρουσιάζουν

    μερικές κόττες του Συνδικαλισμού

    Πόσα πέρνουν Οι Συνδικαλιστές από τα ΕΛΤΑ για να κάνουν φιέστες

    Αυτά είναι λεφτά του έλληνα φορολογούμενου και όχι δώρα σους τεμπελχανάδες που πουλάνε και ιδεολογία

    Τα ΕΛΤΑ θα έχουν ζημιές γιατί επί τόσα χρόνια που φαγώθηκαν 1,300,οοο € από Κυριακοπουλαίους και σία είχαμε μόνο βιτρίνα και λαμογιές για τον Βαρδινογιάννη

    Γιαυτό με την πρώτη κρίση τα πάνε για φούντο Μαύρος και ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κυριε Σταματη Μαυρο.Ποσο θα στοιχισει η φιεστα σου για την παρουσιαση της φιλοτελικης σειρας ΦΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που διοργανωνεις για προσωπικη σου στις 21-08-2009 στην Ανδρο΄; ΣΥΜΦΩΝΑ με τις εκτιμησεις καποιων που γνωριζουν μιλουν για πανω απο 100.000 ευρω με τοσους που εχεις καλεσμενους.Θα γινει το ελα να δεις.Μεγαλεια και θεαμα.Μεχρι και πυροτεχνηματα παρηγγειλες για να φωτισουν τον Ουρανο της Ανδρου.Οχι κοροιδο θα ησουν αν δεν το εκανες με χρηματα των ΕΛΤΑ.Πρεπει ο λαος να φαει αρτο και θεαματα για να εκλεγεις βουλευτης Κυκλαδβν.Και επι τη ευκαιρια ποσο κοστισε η φιεστα που διοργανωσες για τα εγκαινια,εστω και καθυστερημενα του Ταχυδρομειου ΜΗΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ευτυχως που το συνδικατο καταλαβε εγκαιρα το ρολο του Μαυρου στα ΕΛΤΑ και πηρε αμεσως θεση.ΑΥΤΟ ισως τον φοβισει και θα γλυτωσει το Ταχυδρομειο απο τα χειροτερα.Αυτος δεν πηγε για να φιαξει,αυτος πηγε για να εκμεταλευτει τα ΕΛΤΑ.Τον νοιαζει μονο η εκλογη του και τιποτε αλλο,και αυτο πρεπει να μπει καλα στο μυαλο των εργαζομενων,ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων.Ας ρωτησουν και καποιους της σειρας του στην ΟΝΝΕΔ,για να μαθουν απο πρωτο χερι, τι εστι Μαυρος και ποσο φιλοδοξος ειναι,αλλα με δουλεια αλλων και οχι τη δικη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ποσους τελικα συμβουλους και συνεργατες εχουν προσληφθει στα ΕΛΤΑ επι ημερων ΜΑΥΡΟΥ γιατι εχουμε χασει το μετρημα.ΜΕΧΡΙ και μονιμο κατοικου Ανδρου προσελαβε ως φοροτεχνικο Συμβουλο,που ειναι εξαφανισμενος.Μια προσληψη που δεν ηταν απαραιτητη,γιατι ο ανθρωπος ειναι ενας νεαρος λογιστακος που τωρα μαθαινει λογιστικα,οπως λενε οι Ανδριωτες.Και ολοι αυτοι οι συμβουλοι και συνεργατες ειναι υψηλα αμειβομενοι.Βρε τι κανει η καψα για το βουλευτιλικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ "ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ" ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ!!!!.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η Νομικη Υπηρεσια των ΕΛΤΑ απασχολει σημερα,η,αν θελετε υποαπασχολει 15 δικηγορους.Το ευρος του αντικειμενου για τους δικηγορους αυτους,που δικαζουν μονο στην Αθηνα,γιατι στην επαρχια,τις υποθεσεις αυτες τις αναλαμβανουν δικηγοροι με το κομματι,μαζι με γνωμοδοτησεις απαιτουσε 5-6 το πολυ.Σεμνα και ταπεινα τα τελευταια χρονια εγιναν 15 τον αριθμο. Ανεξαρτητα αν χρειαζονται,η δεν χεειαζονται οι προσληψεις των εγιναν νομοτυπο,οτι δηλαδη οριζουν οι νομοι1649/86 αρθρο 11 και 1868/89 αρθρο 18 παρ.1,και με την παρουσια του Δικηγορικου Συλλογου Αθηνας που αξιολογησε τις αιτησεις παρουσια Δικαστου και υστερα απο προκηρυξη των θεσεων
    Πριν λιγο καιρο προσεληφθησαν στα ΕΛΤΑ,κατοπιν εντολης του ΥΜΕ, 3 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ αυθαιρετα,με αποφση του Δ.Σ. ΕΛΤΑ,και χωρις να γινει η προβλεπομενη διαδικασια που οριζει η Νομοθεσια.Οι δικηγοροι αυτοι που δεχθηκαν,αν και υπηρετες του νομου υποτιθεται,να οπροσληφθουν παρανομα και χωρις να τηρηθει η προβλεπομενη απο τη νομοθεσια διαδικασια ειναι,ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ του ΑΡΗ,Σολωνος 99 ΑΘΗΝΑ,η ΖΩΗ ΜΠΕΣΛΕΜΕ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ,Δροσοπυλου 2 ΑΘΗΝΑ,και η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΟΚΟΛΑΙΔΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μανου 16 ΧΑΛΑΝΔΡΙ.Δημοσιοποιω τα ονοματα τους για να τα δουν οι συναδελφοι τους,για να τους ξερουν,και αν κανεις εχει τσιπα να παραιτηθει.
    Σεμνοτης και ταπεινοτης σε ολο το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΟΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ 3ΕΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΕΔΡΕΣ.ΑΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΟΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ 3ΕΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΕΔΡΕΣ.ΑΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ειναι τραγικο τα ευρισκομενα στο οριο της ελλειματικοτητας ΕΛΤΑ να γινονται χορηγοι του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ με 200.000 ευρω,γιατι ειναι η ομαδα του ΥΜΕ Στυλιανιδη-ολοι θυμουνται μια μερα μετα τη δολοφονια του Γρηγοροπουλου στα Εξαρχεια,ο Ευριπιδης Στυλιανιδης,Υπουργος Παιδειας τοτε,παρακολουθουσε μακαρια και σαν να μην εχει συμβει κατι,στο ΟΑΚΑ τον ποδοσφαιρικο αγωνα Παναθηναικου-Πανθρακικου-και γιατι ετσι πιστευει οτι θα πεσει τους οπαδους του Πανθρακικου,ομαδα της Ροδοπης που πολιτευεται οτι θα τον ψηφισουν.Αγυρτια σε ολο της το μεγαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Α ρε μαυρε ΜΑΥΡΕ μου τι σε περιμενει.Δεν σε συμβουλεψαν καλα και δεν ξερεις με τι παοδια τα εβαλες.Οι πρασινοι συνδικαλιστες δεν καταλαβαινουν τιποτε.Αλλα και οι γαλαζιοι μην αυταπατασαι οτι θα σε βοηθησουν.Την παρτη τους κοιταζουν και ειναι ουρα των πρασινων.Σε περιπτωση συγκρουσης θα ειναι απεναντι σου με το δικαιολογητικο οτι αυτο ειναι το συμφερον των ΕΛΤΑ.Μαυρο φιδι που σε εφαγε.Θα σε αρχισουν στις μηνυσεις για κακοδιοικηση και κακοδιαχειρηση και θα ταλαιπωρεισαι χρονια.Κουλαρισε λοιπον και προσεχε τη διαχειρηση σου,γιατι δεν σε βλεπω καλα.Μολις δε πεσει η Ν.Δ. θα βαλουν ορκωτους λογιστες στα ΕΛΤΑ και θα κανουν φυλλο-φτερο τα παραστατικα των δαπανων σου.Προβλεπω να εχεις ασχημα ξεμπερδεματα.Α ρε μαυρε ΜΑΥΡΕ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΟΤΑΝ ΤΟ 1997 ΕΦΥΓΕ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ Ο ΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΝ ''ΚΑΥΜΕΝΕ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ''.ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ; ΚΑΥΜΕΝΕ ΜΑΥΡΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 'Η ΖΗΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΔΙΑ
    ΙΝΦΟΤΕ(ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ)-ΕΛΤΑ-ΠΟΣΤΙΝΣΟΥΡΑΝΣ-ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΝΕΛ-Τ.Τ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ACS(ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ).ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?
    ΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΛΑΖΟΥΜΕ Η ΣΤΟΝ(ΒΑΖΟΥΜΕ)....ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. TI EINAI AYTOI BΡΕ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΣΑΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΤΑ

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ

    ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΥΓΚΑ ΕΠΙ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ ΠΟΣΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προσλαμβανουν δικηγορους στα ΕΛΤΑ.Καλα κανουν.ΜΠΟΡΕΙ να τους χρειαστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΛΤΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ,ΕΝΑΣ ΝΟΥΝΕΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΟ ΦΙΝΤΑΝΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ..ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ ΟΛΕ-ΟΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Mε το μονο που ασχολειται ο Σταματης Μαυρος στα ΕΛΤΑ ειναι η προσωπικη του προβολη και οι Δημοσιες Σχεσεις του.Μολις πατησε το ποδι του στα ΕΛΤΑ,η πρωτη του ενεργεια ηταν να προσλαβει και αλλο ενα δημοσιογραφο,με μοναδικο αντικειμενο τη προβολη του.Μπορει καθενας να διαπιστωσει στα εντυπα,αλλα και στα ΜΜΕ αυξημενη ενασχοληση των δημοσιγραφων και των δημοσιευματων με τα ΕΛΤΑ και τον ΜΑΥΡΟ.Εχει κατορθωσει ο μπαγασας οτι καλο εχει γινει τα τελευταια χρονια να το παρουσιαζει ως δικο του εργο,παροτι εχει μονο δυο μηνες στο Ταχυδρομειο.Δεν ειναι απυθμενο το θρασος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Για να δουμε τι αλλο θα δουν τα ματια μας με αυτη την περιπτωσαρα τον Μαυρο.Α ρε ταλαιπωροι ταχυδρομικοι τι σας ελαχε να παθαιτε.Σεμνα και ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ,Ο ΔΟΥΚΑΣ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ-Ο ΚΟΝΤΟΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΦΡΕΜΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ- ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΛΥΣΑΞΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΔΡΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η Ν.Δ. ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.Ο ΘΕΙΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΑΝΗΨΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ.ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. elta ελταΕΛΤΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΕΙΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ...ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΡΜΟΣΤΕΣ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ...ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ( ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ 1000 ΜΕΤΡΑ..ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ ΟΤΑΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΣΙΚ ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΩΡΑΜΙΚΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ. ΣΙΚ... ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΚΥΡΙΩΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ,, Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΜΕΤ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΣΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ...ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΦΙΞΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ..ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΔΑΝΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΡΑΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΑΛΑ ΤΙΣ.ΕΛΤΑ ΕΛΤΑ ΕΛΤΑ .....ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙ ΥΦΑΝΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ? ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ ΑΥΤΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΛΟΧΡΥΣΟ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧ.ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ..ΩΡΑΙΑ ...ΩΡΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΕ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ --ΚΑΡΦΙΤΣΑ; ΠΟΥ ΞΕΔΟΔΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟΝ ΤΩΝ ΙΛΩΝ"/??ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ? ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΥΦΙΤΣΑ-ΘΕΙΤΣΑ-ΜΗΤΣΑ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΑΛΟ ΚΟΣΜΟΥΝΤΕΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΕΛΤΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΩΧΘΕΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΕΙΠΕ ςΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΟΥ ΠΕΠΟΝΗ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ?? ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ.ΕΚΕΙ ΙΕΡΟΥΡΓΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΤΑ ΔΙΔΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΛΡΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.ΕΛΑΤΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΖΗΝΩΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ..ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΤΙΣΟΥΝ ? ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Η ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥΓΙΑ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΩΝ..ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΙΔΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΣΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ . ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΛΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΝΤΑ -ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΠΟΛΛΑ; ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ...............ΠΟΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΥΠΟ ΤΑ ΟΜΜΑΤΑ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΕΤΤ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΔΩ ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟΣ..ΕΚΛΑΤΑΡΕ ΩΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΩΣ Ο ΚΑΘΕ ..ΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΔΙΔΑΣΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΚΕΚ ΚΕΚ ΚΕΚ ΕΛΤΑ ΑΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟ..ΣΤΟ ΚΕΚ ΕΛΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ¨΄? ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΝΕΤΑΙ9 ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠ-ΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΡΥΖΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΙΛΟΤΕΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΕΛΤΑ ΜΗ ΕΠΑΙΝΕΤΟΙ. ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΦΙΛΟΤΕΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΔΑΞΑΝ.ΠΟΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΤΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΙΟΙ Η ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 24ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΕ Ε-ΜΑΙΛ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΛΙΝΕΤΕ Η ΜΙΣΗ ΓΗ ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ Ε-ΜΑΙΛ ΓΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ??ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΕΡ ΕΛΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΙΑΣΟΥ ΜΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΛΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑΡΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΟ Η ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΛΤΑ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΠΕΡΙΠΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΕΜΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΠΟΙΟΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΤΑ ΕΛΤΑ ??ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ??ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2010 Η ΣΤΟ 1810??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Hello Everyone! I like watching BBC Football online.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση