GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Μαλέλης και η Μάρα...

Από το http://papatzides.blogspot.com/ . Να το δούμε και αυτό και τι άλλο ,θα κάνουμε Βατοπέδι Πάρτι στην Μύκονο μπας και μπούμε στο δελτίο ...

Από το http://papatzides.blogspot.com/
.
Να το δούμε και αυτό και τι άλλο ,θα κάνουμε Βατοπέδι Πάρτι στην Μύκονο μπας και μπούμε στο δελτίο του STAR ....
H φημολογούμενη, σύμφωνα με το press-gr.blogspot.com, αποχώρηση Μαλέλη από το Star δεν είναι άσχετη με την παρουσία της Μάρας Ζαχαρέα στην ηλεκτρονική σελίδα του καναλιού ... αλλά και με την εργασιακή αποκατάσταση του Ρουσόπουλου, αφού Βουλή γιόκ στις εκλογές που έρχονται οσονούπω!
Αρά τι μας μένει Ο Ρουσόπουλος! Και θα το δείτε σύντομα ...με μία μικρή στροφή στο ενημερωτικό κομμάτι του καναλιού... Γιατί χωρίς Μαλέλη Νεανικό Δελτίο Γιοκ...Εκτός και αν το κάνουν κατηχητικό... Και αντί για την Πετρούλα μας λέει το καιρό ο Εφραίμ ...διαβάζοντας περικοπές του Ευαγγελίου!
Αλλά και εδώ που τα λέμε... Τι Βατοπέδι τι Μύκονο...Χλιδή και στα δύο ! Απλά η Μύκονος δεν εχει καλόγερους και το Βατοπέδι γυναίκες!

9 σχόλια

  1. "Από τη μια η οικονομική κρίση και από την άλλη οι απαράδεκτες κυβερνητικές πολιτικές και η καλπάζουσα συγκέντρωση τζίρου από τα μεγάλα πολυκαταστήματα, εξωθούν τις τοπικές αγορές κάθε Δήμου σε διάλυση και τις μικρές επιχειρήσεις σε εξαφάνιση", .

    ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ 9.000 ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ !!!


    από τις εφημερίδες της 24.7.09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χυδαία επίθεση του Ε. Αντώναρου προσωπικά κατά του Γ. Παπανδρέου συνεχίστηκε και σήμερα με βαρύτατες εκφράσεις και υπονοούμενα τα οποία θυμίζουν κομματικές επιθέσεις της δεκαετίας του '80. Ο Αντώναρος κατηγόρησε τον... Παπανδρέου με χαρακτηρισμούς τους οποίους θα έπρεπε να εκτοξεύσει κατά του εαυτού του. Αδιάβαστος και πολύ λίγος, ανέλαβε τον ρόλο του Γκαίμπελς της κυβέρνησης κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ γι αυτά που καταμαρτυρούν στον ίδιο τον Αντώναρο οι υπουργοί και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Αντί να απολογηθεί για την αχρηστία του Αβραμόπουλου παρουσιάζεται ως ο κατήγορος της αντιπολίτευσης. Κατάντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεξια κοπροσκυλα προδοτες της ελλαδος καταλαβαινω το ανγχοσας που θα χασετε την μασα σε λιγο καιρο αλλα τι να κανουμε ο λαος σας πηρε χαμπαρι και θα τραβηξει το καζανακι να φυγετε μαζι με τα υπολοιπα σκατα της δεξιας στον υπονομο.Αντε γιατι βρωμισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γελοιότητες του Πασόκ!!!

    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το ΠΑΣΟΚ και επιδιώκει με κάθε τρόπο να…κερδίσει πόντους. Ακόμα και τη νέα γρίπη Α επιστράτευσαν οι… ειδήμονες στο ΠΑΣΟΚ μήπως καταφέρουν και δουν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν.
    Όλα τα περιμέναμε, αλλά να βγαίνουν...
    και να χτυπούν τη κυβέρνηση, για έλλειψη σχεδίου στην αντιμετώπιση της πανδημίας αυτό πάει πολύ!!!

    Στην Ελλάς του 2009 να προσπαθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εκμεταλλευτούν ακόμη και μια ασθένεια για κομματικά παιχνίδια, θεωρείται αν μη τι άλλο γελοίο και απαράδεκτο. Θα μου πεις τώρα, εδώ διατυμπανίζουν ότι δεν θα συμφωνήσουν στην εκλογή Προέδρου, όταν βασική προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ ήταν, να καταργήσουν τη σχέση Προέδρου και εκλογών, θα κολλάγανε τώρα σε μια γριπούλα? Μα καλά, πόσο γελοίοι είναι στο ΠΑΣΟΚ τελικά?

    Με κάτι τέτοια τους σιχάθηκε ο Ελληνικός λαός και από ότι φαίνεται το καράβι, συνεχίζει να μπάζει νερά και να πορεύεται με λάθος κατεύθυνση. Μάλλον χρειάζεται καινούρια πυξίδα. Αλλά βλέπεις είναι τα νούμερα των Ευρωεκλογών, που τα θεωρούν ιδανικά για να βγουν στην εξουσία! Από τότε που έφυγε το ΠΑΣΟΚ από κυβέρνηση, δεν ξεχνούν να ζητούν εκλογές κάθε 6μηνο, κάθε χρόνο, κάθε λίγο και λιγάκι. Στο πάγκο κύριοι. Εάν θέλετε να λέγεστε κύριοι βασικά.

    Γιατί λίγο με το πρόεδρο, λίγο με την γρίπη, σα να έχετε αρχίσει να μας πρήζεται τα αρχίδια σιγά – σιγά και προκαλείται το δημόσιο αίσθημα, με αυτά που λέτε και κάνετε. Για να σοβαρευτούμε λέω εγώ λιγάκι. Με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα? Πως φαίνεται ότι δεν σας νοιάζει ο λαός, αλλά η καρεκλίτσα που τόσο σας είχε βολέψει τόσα χρόνια που ήσασταν στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ
    ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ .
    ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΕΛΗΣ ΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΟΙ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ .
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 24 Ιουλ 2009 10:36:00 μμ

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΛΟΥΠΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΣ ΤΟΠΕ Ο ΜΠΛΟΥΠΕΡ ΑΥΤΟ!

    Με την ευκαιρία της μέρας, ας θυμηθούμε με αυτό το βίντεο τι έχουμε στη βουλή, και από ποια ΝΔ προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 24 Ιουλ 2009 10:36:00 μμ



    Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση