GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H απάντηση Καραμανλή για τη νέα γρίπη...

...στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου . «Κύριε Πρόεδρε, Λυπούμαι διότι, με την επιστολή σας, αποδεικνύετε είτε άγνοια είτε πρόθεση κομματι...

...στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου
.
«Κύριε Πρόεδρε,
Λυπούμαι διότι, με την επιστολή σας, αποδεικνύετε είτε άγνοια είτε πρόθεση κομματικής προσέγγισης σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Η Κυβέρνηση, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πήρε όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα κατά τρόπο, μάλιστα, που η χώρα μας έλαβε εύσημα από τον Π.Ο.Υ. Είναι η πρώτη στην Ευρώπη που χρησιμοποίησε προληπτικό έλεγχο στα αεροδρόμια και τις εισόδους της, ενημερώνοντας συγχρόνως τους επισκέπτες αλλά και τους πολίτες της με ειδικά έντυπα. Επιπλέον, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης, έχει καταρτιστεί συγκεκριμένο σχέδιο δράσεων για την ενημέρωση τόσο των ευπαθών ομάδων όσο και του συνόλου του πληθυσμού.
Σε ό,τι αφορά τις βασικές εισηγήσεις σας θα έπρεπε να γνωρίζετε ότ
ι...
αποτελούν, ήδη, πραγματικότητα. Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση πανδημίας έχει αναπτύξει η Κυβέρνηση, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε με το παρελθόν, από το 2005. Το Σχέδιο αυτό έχει, ήδη, επικαιροποιηθεί για την αντιμετώπιση της Νέας Γρίπης από τον Μάιο του 2009 και έχει τεθεί σε τελική διαβούλευση από το αρμόδιο Εθνικό Συμβούλιο, αλλά και σε όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Το Σχέδιο, το οποίο, βεβαίως, θα προσαρμόζεται και θα εμπλουτίζεται ανάλογα με τις εξελίξεις, πρόκειται να επικυρωθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή, που συνεδριάζει για δεύτερη φορά την ερχόμενη εβδομάδα, και θα σας δοθεί αμέσως.

Δεν κατανοώ γιατί αγνοείτε ακόμη και τη λειτουργία Διυπουργικής Επιτροπής, την οποία συγκάλεσα για πρώτη φορά στις 2 Μαΐου 2009, και εισηγείστε τώρα τη συγκρότησή της, δηλαδή τρεις μήνες περίπου μετά. Θα έπρεπε επίσης να μη λησμονείτε ότι, για όλα αυτά τα θέματα, ο Υπουργός Υγείας έχει ήδη ενημερώσει την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή. Σας πληροφορώ ότι θα επανέλθει, την ερχόμενη εβδομάδα και, φυσικά, όποτε χρειαστεί στο μέλλον.

Είναι αυτονόητο ότι ο ισχυρισμός σας για υποτιθέμενη «έλλειψη σχεδίου», καθώς και ο ισχυρισμός σας ότι η Χώρα μας είναι, δήθεν, «περισσότερο ευάλωτη» βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι όχι μόνον αβάσιμοι, αλλά και κινδυνολογικοί. Θεωρώ, επίσης, ατυχή και προϊόν κομματικής σκοπιμότητας την αναφορά σας ότι «μια πανδημία με συμπτώματα ήπιας μορφής, θα εξελιχθεί με απρόβλεπτες συνέπειες... για την υγεία των πολιτών και τη λειτουργία της χώρας».

Είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται αβασάνιστα υιοθέτηση ακραίων σεναρίων. Αυτή η στάση σας σήμερα αδικεί και την ωριμότητα της Κοινωνίας, το κύρος των επιστημόνων μας και την ικανότητα των αρμόδιων υπηρεσιών αλλά και τις εκτιμήσεις διεθνών οργανισμών.
Καταλήγοντας θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι δεν αρνούμαστε - αντιθέτως μάλιστα - ούτε τη συμβολή, ούτε τις ιδέες κανενός. Είναι, όμως, θλιβερό να επιχειρείται τη στιγμή αυτή η εκμετάλλευση ενός τέτοιου ζητήματος για κομματικές σκοπιμότητες
».

14 σχόλια

  1. Αντί για επιστολή στον κ.Καραμανλή και κ.Παπανδρέου:
    http://www.youtube.com/watch?v=BigK7xgAzo0&feature=related

    Καπετάν Μακρής. Παράλληλα ενδιαφέρον:
    http://consciousmedianetwork.blogspot.com/2009/07/big-pharma-rock-star.html Κανένας γιατρός εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκρυπτογραφώ:
    1. Η (μοναδική;) συνεδρίαση διϋπουργικής έγινε το Μάϊο και από τότε το θέμα το πήρε εργολαβία στα κανάλια ο Αβραμόπουλος
    2. Ο Πρωθυπουργός απαξιεί να μπεί επικεφαλής του συντονισμού(είναι κουρασμένος; Ως συνήθως αφήνει άλλους να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα και αν αποτύχουν εμφανίζεται λέγοντας "δεν γνώριζα..."
    3. Επί της ουσίας, (δηλαδή έχουμε αυξημένο αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με την Ευρώπη ή όχι; Ερχεται σημαντικός κίνδυνος γιά την υγεία μας το Φθινόπωρο ή όχι; Αν όχι γιατί θα μας εμβολιάσουν; Αν ναί τι μέτρα θα πάρουν;) δεν απάντησε.
    Βλέποντας και κάνοντας πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υστερία μισαλλοδοξίας (με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας)
    Τι ακριβώς έπαθαν στο ΠΑΣΟΚ;

    Διαμαρτύρονται για μια εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, για την επέτειο αποκατάστασης του Κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα.
    Τι ακριβώς τους πείραξε;
    Ότι γίνεται προσπάθεια, λέει, «αγιοποίησης» του Κωνσταντίνου Καραμανλή;
    Κι αυτά τα λένε ποιοι;
    Αυτοί που έχουν «αγιοποιήσει» εκατό φορές των Ανδρέα Παπανδρέου. Και ουδείς τους έψεξε ποτέ γι’ αυτό…
    Το Ίδρυμα Καραμανλή δεν είναι δημόσιο. Είναι ιδιωτικός φορέας κι έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι εκδηλώσεις θέλει.
    Ούτε λέει ψέματα…
    Ο Καραμανλής όντως έπαιξε ρόλο στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
    Και το αναγνώρισαν αυτό όλοι, όσο βρισκόταν εν ζωή.
    Τώρα, δέκα χρόνια μετά το θάνατό του, γιατί κάποιοι του το αμφισβητούν;
    Πώς;
    Δεν το αμφισβητούν;
    Τότε γιατί γκρινιάζουν;
    Αυτή η πάθηση έχει όνομα: Λέγεται μισαλλοδοξία!
    Οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας έχουν κάθε δικαίωμα να εξαίρουν το ρόλο του ιδρυτή της παράταξής τους.
    Και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ έχουν κάθε δικαίωμα να εξαίρουν το ρόλο του δικού τους «γενάρχη»
    Κι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε κάθε λόγο να κρατάμε τις αποστάσεις μας από τέτοια «μνημόσυνα» και να αποκαθιστάμε την αλήθεια όποτε λέγονται τερατολογίες.
    Αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητεί σε κανένα το δικαίωμα να μνημονεύει όποιον θέλει, όσο θέλει, όποτε θέλει.
    Θα ζητάμε την άδεια από το ΠΑΣΟΚ για το πότε θα μνημονεύσουμε ποιόν;
    Είμαστε στα καλά μας;
    Μέχρι πρόσφατα αρνούνταν τη συμβολή «της δεξιάς» στην θεμελίωση της Δημοκρατίας.
    Σήμερα δεν αρνούνται τη συμβολή της ΝΔ, αλλά το δικαίωμά της να τη μνημονεύει!
    Σκεφτείτε και να κυβερνήσουν.
    Ή μάλλον ας σκεφτούν οι ίδιοι: Αν τέτοιο «πρόσωπο» δείχνουν από τώρα, πάει να πει ότι μυαλό δεν έβαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΒΓΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΥΣΣΑΞΙΑΡΙΚΑ ΣΑΣ.

    .................Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    δηλαδή ( αντε γαμηθείτε βλακες..που υπερασπίζεσται την πατάτα που έκανε ο αΓΑΠάκης.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
    ********************************
    Πέρασαν τριάντα πέντε χρόνια από την κατάρρευση της χούντας των συνταγματαρχών, υπό το βάρος της προδοσίας της Κύπρου και της αντίστασης του Ελληνικού λαού, με κορυφαία στιγμή την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η χώρα, στα χρόνια που ακολούθησαν, είχε μια σταθερή δημοκρατική πορεία με την διαμόρφωση ισχυρών δημοκρατικών θεσμών. Η Ελλάδα απέκτησε κύρος, λόγο στα Βαλκάνια, την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και τη διεθνή σκηνή, ενώ με τις θυσίες του λαού πρωταγωνίστησε στην διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

    Σήμερα όμως, η χώρα βιώνει την μεγαλύτερη κρίση, μετά τη Μεταπολίτευση. Κρίση οικονομική, πολιτική, ηθική και πολιτιστική. Κρίση θεσμών, κρίση αξιών. Μια κρίση που στον πυρήνα της έχει την έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς, στη δικαιοσύνη, στο πολιτικό σύστημα και την πολιτική. Μια κρίση που επιτείνεται από την διεθνή οικονομική κρίση και δημιουργεί ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Μια κρίση που είναι τελικώς αποτέλεσμα των συντηρητικών πολιτικών, τις οποίες ακολούθησε και ακολουθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, απαξιώνοντας θεσμούς, πρόσωπα και προοπτικές.

    Οι πολίτες ζητούν σήμερα αλλαγή πορείας. Προοπτική και ελπίδα για την χώρα. Ζητούν μια υπεύθυνη ηγεσία. Μια νέα κυβέρνηση, η οποία με αίσθημα ευθύνης, αξιοπρέπειας, σοβαρότητας και Εθνικό σχέδιο θα δώσει ελπίδα, προοπτική στους πολίτες και θα οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση.

    Είναι χρέος όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, των υγιών παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων και της νέας γενιάς του τόπου, να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε συντηρητικές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές, που κρατούν την Ελληνική κοινωνία σε ομηρεία, να αγωνιστούμε για να διευρύνουμε τα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα, να εμβαθύνουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς, να διαμορφώσουμε νέους θεσμούς εποπτείας, ελέγχου και λογοδοσίας, νέους θεσμούς ρύθμισης της αγοράς υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. Είναι ιστορικό καθήκον μας να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή, με ισχυρούς θεσμούς, με ανάπτυξη, πρόοδο, ευημερία και κοινωνική συνοχή. Την ελπίδα αυτή, την προοπτική αυτή, ενσαρκώνει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημά .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???

    ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ Χ Α Μ Ε Ν Ο ΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ???

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα!
    Ποια δημοκρατία αποκαταστάθηκε το 1974; Και από ποιόν;
    Από ένα φασίστα στρατηγό, έναν χουντικό τράγο και έναν κάποιον “Τριανταφυλλίδη” επι “τιμή” πρόεδρο του Δεξιού Παρακράτους, της “Καρφίτσας”, της κάθε είδους πολιτικής ανωμαλίας;
    Ποιός ήταν ο “Τριανταφυλλίδης”;
    Ο σφουγγοκωλάριος του Παλατιού και της Φρί(δερί)κης!
    Ο κΩλλητός του Ευταξία και ο νυχτοβάμων του Φιλοπάππου;
    Ο άνθρωπος που ξεπάτωσε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις παράδωσε στους εργολάβους;

    Και ποια “δημοκρατία” αποκατέστησαν αυτά τα ΚΑΘΙΚΙΑ;

    Ευγενέστατα τα κοινοβουλευτικά κόμματα με την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ να παρουσιάζεται ο κ……..δος ως ο μοναδικός Ανήρ (τρομάρα του!) που μας έφερε την κοινοβουλευτική δημοκρατία!

    Με το “σεις” και με το “σας”.

    Αντί να βγουν να μιλήσουν και να πουν ΠΟΙΟΣ έθαψε τη Δημοκρατία;
    Ποιος κράτησε ζεστά τα “Αυγά του Φιδιού” αντί να στείλει ΟΛΟΥΣ τους αρχηγούς της Χούντας και τους βασανιστές στο εκτελεστικό απόσπασμα;
    Ποιος έθαψε την Κύπρο και έσωσε τους προδότες του Κυπριακού;

    Αλλά έτσι είναι!

    Τα αγγιά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι, πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος έφερε μωρέ την Δημοκρατία στην Ελλάδα, ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ;
    Με πορδές δεν βάφουν αυγά, κι όσο κι αν τον γυαλίζεται ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Εθνάρχης, αυτός που πρόσθεσε Ελλάδα, Κι όχι αυτός που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες στην Κύπρο με τις συμφωνίες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Δεξιάτζες και Αριστεράτζες που γλύφετε σαν παγωτό πύραυλο την Δεξιά όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε με την γλώσσα μια σπιθαμή, πόσο θέλετε ρε να μας τρελάνετε;
    Από πού και ως που έχει το Πασόκ υποχρέωση να παίζει τα παιχνίδια της Δεξιάς;
    Από πού και ως που η πιο άχρηστη κυβέρνηση που γνώρισε μεταπολεμικά η Ελλάδα θεωρεί ότι το Πασόκ έχει υποχρέωση απέναντι της να την στηρίξει, και να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο;
    Ποιος δεν έχει μάθει ρε εξ αιτίας της σημερινής Δεξιάς κυβέρνησης, ότι η χειρότερη μη Δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι καλύτερη και από την καλύτερη Δεξιά κυβέρνηση;
    Δεν τους φτάνει των Δεξιών κυβερνώντων που κάψανε την μισή Ελλάδα και 65 ανθρώπους μαζί, δεν τους φτάνουν τα δομημένα ομόλογα, δεν τους φτάνουν τα Βατοπέδια, δεν τους φτάνει που ρουφιανέψανε και ψευδώς μάλιστα την Πατρίδα μας την Ελλάδα στην ΕΟΚ, λέγοντας και υπογράφοντας ότι δεν έκανε σωστά τους λογαριασμούς της έναντι των αρχικλεφταράδων Δυτικοευρωπαίων, δεν τους φτάνει που μας έχουν χρεώσει άλλα τόσα από όσα παρέλαβαν δημόσιο χρέος, και που στο διάολο έχουν πάει τόσα λεφτά! ΤΟΣΑ ΔΙΣ! ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑΪΖΟΥΝΤΑΙ!
    Δεν τους φτάνει που όποια υπόθεση τους ενοχλεί και που είναι σίγουρο ότι έχουν βάλει το χέρι τους μέλη της κυβέρνησης τους, ή και αξιωματούχοι Δεξιοί την θάβουν με κατάλληλους χειρισμούς, και από πού να πιάσεις και που να σταθείς με τους ανίκανους που δεν μπορούν , δεν μπόρεσαν ούτε το δέκα τοις εκατό της φοροδιαφυγής να πιάσουν και να ξελασπώσουν το κράτος, δεν τους φτάνει που χρωστούν στο ΙΚΑ ένας Θεός ξέρει πόσα δις, και στα άλλα ταμεία που το κράτος έχει υποχρέωση να συνεισφέρει, και δεν τα εγγράφουν στον προϋπολογισμό για να μην τα δούνε οι Εοκοκοί και τους βάλουν χέρι ακόμη πιο βαθιά, και θέλουν και έχουν ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;
    Καλά κάνει λοιπόν το Πασόκ και θέλει να βάλει τέρμα σε όλη αυτήν την καταχνιά που έχει πλακώσει την Ελλάδα, γιατί για καταχνιά και μαυρίλα πρόκειται, δεν πρόκειται για κάποιους που είπαν να κυβερνήσουν για το καλό του τόπου αλλά για το καλό των δικών τους, και της τσέπης τους!
    Στα σακίδια λοιπόν και πιο πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. <>
    Ρε Λεωνίδα, χαχαααααα . . .
    Ποιά πρωτοβουλία πήρε ποτε μόνο του το παιδί για να έπαιρνε κι αυτή;

    Αυτός βλέπει πρωτοβουλία και αλλάζει πεζοδρόμιο ρε.
    Οτι του λένε κάνει και οτι του γράφουνε μαθαίνει να το λέει παπαγαλία.

    Το μονο που έχει να κάνει καθημερινά ειναι να ακολουθεί το πρόγραμα που του εχουν ετοιμάσει τα μυρμήγκια.

    Που να πάει, τι να πεί, πως να το πεί, σε ποιον και πότε να το πεί
    και αν εχεις παρατηρήσει αποφεύγουν να περιλαμβάνουν στους λόγους του επικίνδυνες και ιδιαίτερα σύνθετες λέξεις.

    Αυτόν αν τον ρωτήσεις,
    ποιό είναι μεγαλύτερο,
    το 1/4 ή το 1/8
    θα σου πει το 1/8
    (εκτός αν είναι διπλα του ο Ραγκούσης και του το σφυρίξει).
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα τι να πεις στο ΛΕΒΕΓΓΟΥΡΑ;
    τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΤΙΡΙΑ.
    ΜΙΑ ΘΕΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ
    ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ.
    ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ.
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ !!!

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑ.
    ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΚΑΘΕ ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΝΟ.
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 24 Ιουλ 2009 10:34:00 μμ


    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΛΟΥΠΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΛΟΥΠΕΡ ΑΥΤΟ!


    Με την ευκαιρία της μέρας, ας θυμηθούμε με αυτό το βίντεο τι έχουμε στη βουλή, και από ποια ΝΔ προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση