GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περι αξιοκρατικών προσλήψεων στα ΕΛΠE‏...

. Είναι τραγελαφικός ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι προσλήψεις στα ΕΛΠΕ... Το Φεβρουάριο του 2009 βγήκε μια προκύρηξη (όχι ΑΣΕΠ καθώς εί...

.
Είναι τραγελαφικός ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι προσλήψεις στα ΕΛΠΕ...
Το Φεβρουάριο του 2009 βγήκε μια προκύρηξη (όχι ΑΣΕΠ καθώς είναι "ιδιωτικά" πλέον...) όπου ζητούσανε μηχανικούς (Χημικούς, Μηχανολόγους, Μηχανικούς υλικών κλπ). Το Μάϊο ειδοποιήθηκαν οι υποψήφιοι για τη διενέργια κάποιων γλωσσικών και αριθμητικών τεστ τα οποία κι έγιναν στο ξενοδοχείο Royal Olympic στο κέντρο της Αθήνας. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ αναφέρανε ότι θα καλέσουν για συνέντευξη ,για τους Μηχανολόγους π.χ τους πρώτους 46 (απο τους 222 που συμμετείχαν).
Αμ, δε...χτύπησε το τηλέφωνο και κάποιοι που ήταν χαμηλότερα στην κατάταξη εμφανίστηκαν κι αυτοί για συνέντευξη, άσχετα αν δεν...

τα πήγαν καλά στο τέστ, το οποίο η ίδια η εταιρία θεσμοθέτησε σαν κομμάτι της διαδικασίας! (Αλήθεια, γιατί δεν τους δίνατε τα θέματα;)
Μετά τη συνέντευξη, οι πρώτοι στο τεστ ξαφνικά βρεθήκαν κάτω απο τη μέση....Η απάντηση της εταιρίας: "Το τεστ μετράει μόνο για να πας στη συνέντευξη. Απο εκεί κι έπειτα μετράει μόνο η συνέντευξη"
Και γιατί δεν μας λέγατε βρε παιδιά απο την αρχή ότι θα μετράει μόνο η συνέντευξη; Δεν θα μπάιναμε στον κόπο καν να έρθουμε, θα ξέραμε. Με το τεστ είχαμε και μια κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να υπάρχει και αξιοκρατία σ'αυτή την εταιρία.

Ένας απο τους "επιτυχόντες-αποτυχόντες"

9 σχόλια

  1. Έως και 100% νοθευμένα ποτά πωλούν νυχτερινά μαγαζιά στα νησιά, όπως προέκυψε από ελέγχους των αρμόδιων αρχών!
    Στα λεγόμενα σκούρα ποτά, όπως το ουίσκι, η νοθεία αγγίζει το 80%, ενώ στα λευκά (π.χ. βότκα, ρούμι, τεκίλα) μπορεί...

    να φτάσει και το 100%.
    Οι μπόμπες φτιάχνονται είτε αραιώνοντας το ποτό με νερό ή αναμειγνύοντας το γνωστό καθαρό οινόπνευμα των 95 βαθμών που κυκλοφορεί στην αγορά με καραμελόχρωμα, ώστε να μοιάζει με… ουίσκι.

    Κατακλεμμένος Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
    ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΑΠΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΣ.ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ 200 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ.ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ 200 ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΕΛΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ 1649 ΤΟΥ 1986,ΑΡΘΡΟ 11 ΚΑΙ 1868 ΤΟΥ 1989,ΑΡΘΡΟ 18 ΠΑΡ.1,ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΟ,ΠΡΟΣΕΛΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 3 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΥΝ Γ.Γ.ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΙΛΙΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ... Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΙΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως θα έπρεπε η ΕΡΤ & η ΝΕΤ να μετονομασθούν σε ΕΡΤΝΔ και ΝΕΤΝΔ αντίστοιχα, αυτό θα ήταν πιο τίμιο νομίζω.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμ, δε...χτύπησε το τηλέφωνο και κάποιοι που ήταν χαμηλότερα στην κατάταξη εμφανίστηκαν κι αυτοί για συνέντευξη, άσχετα αν δεν...

    -----------------------

    Μάθε ελληνικά πρώτα!

    Αμ δε! Το τηλέφωνο χτύπησε, και κάποιοι κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΒΑΘΕΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ,Ο ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ ΕΛΤΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΜΑΥΡΟΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΝΕΔΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.Ο ΜΑΥΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EIΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ TO ΠΡΕΣΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΕΠ.
    ΗΛΙΘΙΕ ΕΙΟΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΒΛΗΜΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 30 Ιουλ 2009 11:58:00 πμ

    ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ .

    ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :

    ΠΑΣΟΚΕΡΤΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΝΕΤΝΔ.

    ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση