GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αποκάλυψη: Δέσμευσαν και BMW που έφερε από το Λουξεμβούργο η Μ. Σωτηρίου...

ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR . Στο φως "εμπιστευτικό" έγγραφο του υπ. Μεταφορών. Διεθνής αστυνομική έρευνα για εισαγωγή BMW από...

ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR
.
Στο φως "εμπιστευτικό" έγγραφο του υπ. Μεταφορών. Διεθνής αστυνομική έρευνα για εισαγωγή BMW από το Λουξεμβούργο στο όνομα της Μαρίας Σωτηρίου. Περίεργες αλλαγές πινακίδων. Δεσμεύτηκε το όχημα από το υπ. Οικονομικών. Μεμονωμένο περιστατικό ή κύκλωμα αυτοκινήτων με πλαστές πινακίδες; Τι ξέρει ο Ευρ. Στυλιανίδης;

Του Σπύρου Καπαδάκου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μια νέα αποκάλυψη κάνει το Press-gr!...

To 2006 γινόταν διεθνής αστυνομική έρευνα για αυτοκίνητα με πλαστές πινακίδες. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας ζητήθηκαν στοιχεία για το αυτοκίνητο BMW με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΖ 8055 που ήρθε από το Λουξεμβούργο. Το όχημα "φαίνεται να πρωτοταξινομήθηκε σαν μεταχειρισμένο στις 3.7.2003 στο Αγρίνιο με κάτοχο την κ. Σωτηρίου Μαρία και διεύθυνση Παναγοπούλου 12 - Αγρίνιο".
Αυτό διαβάζουμε στο έγγραφο του υπουργείου Μεταφορών το οποίο αποκαλύπτουμε (κάντε κλικ επάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει). Το έγγραφο είναι "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ" με ημερομηνία 23.7.2006, προέρχεται από την Διεύθυνση Οργάνωσης του υπουργείου Μεταφορών και απευθύνεται στη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας (3ο Τμήμα SIRENE) που έχει ζητήσει με έγγραφό της πληροφορίες.Το έγγραφο έχει θέμα: "Αίτημα πληροφοριών για καταχώριση Λουξεμβούργου αρθρ. 100 της ΣΕΣ - Οχημα μάρκας BMW M3, αριθ. πλ. WBSBL91060JP78714".
Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο στις 10.7.2003 (δηλαδή ύστερα από μια εβδομάδα!) έγινε αντικατάσταση πινακίδων στο Χαλαργό και το όχημα πήρε τον αρ. κυκλοφορίας ΖΜΚ 4883 και η ιδιοκτήτρια παρέμεινε η ίδια με διεύθυνση Αιγίνης 1 - Αθήνα.
Δύο χρόνια αργότερα, στις 12.9.2005 έγιναν δύο κινήσεις από την υπηρεσία Μεταφορών στην Αγία Παρασκευή:
-Μεταβολή στοιχείων με αλλαγή Δήμου που έγινε από Αθήνα, Κηφισιά
- Εκδοση αντιγράφου της άδειας κυκλοφορίας.
Και την ίδια ημερομηνία έγινε μια "μεταβίβαση" στην κ. Αλεξάκη Ισμήνη με διεύθυνση...
Βάρναλη 34 - Ν. Ερυθραία. (Κάντε κλικ στη μεταβίβαση της άδειας που επίσης δημοσιεύουμε για να μεγαλώσει).
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στη συνέχεια του ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ εγγράφου:
"Σήμερα το όχημα φαίνεται να ανήκει στην πιο πάνω κάτοχο, είναι όμως δεσμευμένο από την υπηρεσία μας μετά από έγγραφο (αρ. πρωτ. 35/3-1-2006) της ΔΙΠΕΑΚ του υπ. Οικονομίας και Οικονομικών..." του οποίου επισυνάπτεται φωτοαντίγραφο.
Σημειώνεται επίσης στο έγγραφο ότι το σχετικό αρχείο δεν έχει ενημερωθεί με το σύνολο των αδειών κυκλοφορίας ούτε με το σύνολο μεταβολών των στοιχείων του αρχείου...
Τα ερωτήματα είναι:
-Πρόκειται για την ίδια κ. Μαρία Σωτηρίου με αυτήν που απασχολεί την επικαιρότητα -την πρώην δήμαρχο, πρώην υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ και πρώην διευθύντρια του Γραφείου του κ. Σαλμά- τις τελευταίες ημέρες;
-Γιατί έγινε διεθνής έρευνα από τις αρχές για το αυτοκίνητο αυτό;
>- Η αρχική του ταξινόμηση έγινε κανονικά και σωστά; Τα έγγραφα ήταν εντάξει, νόμιμα; Καταβλήθηκαν οι αναλογούντες δασμοί κλπ;
- Γιατί σε λιγότερο από μια εβδομάδα αλλάχτηκαν οι πινακίδες;
- Για ποιον ακριβώς λόγο δεσμεύτηκε το όχημα από το υπουργείο Μεταφορών κατόπιν εντολής του υπουργείου Οικονομικών;
-Τι απέγινε στη συνέχεια; Πού βρίσκεται η υπόθεση σήμερα;
-Πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση ή όχι; Τι ακριβώς ερευνούν οι αρχές; Μήπως η έρευνα αφορά κύκλωμα εισαγωγής αυτοκινήτων με πλαστές πινακίδες, που αμέσως μετά αλλάζονται, για να παραπλανηθούν οι διωκτικές αρχές;
-Ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδης θα ασχοληθεί με το θέμα για να δει αν συσχετίζεται με άλλα θέματα που έχουν έρθει αυτές τις ημέρες στο φως;
Θυμίζουμε ότι το 2004 είχε αποακλυφθεί και η υπόθεση με την εισαγωγή των 15 κλεμμένων φορτηγών από την Ιταλία. Έχουν κάποια σχέση οι δύο υποθέσεις;
Πάσα απάντηση από τους αρμοδίους δεκτή.
( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ PRESS-GR Η κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ )

18 σχόλια

  1. Απ' ότι βλέπετε τζάμπα μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποιο κόμμα είναι καλύτερο και τρίχες κατσαρές. Αυτή την στιγμή ζούμε έναν εφιάλτη για τη χώρα μας, που δεν διαφέρει από χώρες σαπισμένες μέσα στην μαφία όπως στην Λατινική Αμερική, Αφρική, και μερικές πρώην κομμουνιστικές. Γι' αυτό πρέπει να ανασυντάξουμε τις συνειδήσεις μας και την υπομονή μας και να σκεφτούμε σοβαρά τι πρέπει να κάνουμε για το μέλλων των παιδιών μας.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καραμανλης πρεπει να ειναι μεγαλος και τρανος ρητορας τελικα! Ο κοσμος που ειχε απο κατω στην αποψινη του ομιλια αποχαυνωμενος τον επευφημει και τον ζητοκραυγαζει γιατι οπως λενε τους "λεει την αληθεια".

    Εγω σαν πολιτης να το δεχτω: ενας πολιτικος πρεπει να λεει την αληθεια. Ποια αληθεια ομως; Διοτι εδω εχουμε εναν πρωθυπουργο, που σε ανοιχτη πολιτικη συγκεντρωση μας αναλυει ΑΝΟΥΣΙΑ την σημερινη και μια πιθανον μελοντικη κατασταση!

    Γιατι, ακομα και αν εγω σαν πολιτης ΔΕΧΤΩ (παρακαλω οχι μουτζες) οτι ο σημερινος και επι 5 συνεχομενα ετη, με δυο εκλογικες επιτυχιες, πρωθυπουργος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ σχεση με την σημερινη κατασταση της χωρας μου δεν μπορω απο την αλλη να ΑΝΕΧΤΩ να μου κανει ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ μιας καταστασης που επικρατει αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη γενικα!

    Δεν δεχομαι σαν πολιτης αυτης τη Χωρας ενας 5ετης πρωθυπουργος, με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (παρακαλω οποιος διαφωνει να μου παραθεσει επιχειρηματα και θα ανακαλεσω) αντι να μου προτεινει λυσεις, αντι να με καθησυχαζει οτι ΕΣΤΩ θα ειναι διπλα μου και θα με στηριξει ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ σαν απλο πολιτη, να με ΠΡΟΕΙΔΟΙΠΟΙΕΙ οτι θα ερθουν δυσκολες μερες και οτι ΕΓΩ θα ειμαι ΠΑΛΙ ο μαλακας που θα την πληρωσει.

    Δυο πραγματακια:
    1. Ο καραμανλης καταφερε να πεισει τους ψηφοφορους του οτι για ολα φταινε οι αλλοι και απο την ΑΛΛΗ "περναει" στον κοσμο οτι "ολοι ιδιοι ειναι"
    Στην "υγεια του everybody" απο τους ψηφοφορους του που τον πιστευει. Κριμα για την χαμενη ψηφο τους αλλη μια φορα!

    2. Ο καραμανλης θα λαμψει ΠΑΛΙ δια της απουσιας του στη συνεχεια της πρωθυπουργικης του θητειας (η οποια ευχομαι να ειναι μικρη) και θα βγει ΠΑΛΙ απο το ψυγειο του στις επομενες βουλευτικες εκλογες (σημειωστε το "2" για να με θυμηθειτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 200 περίπου ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΠΊ ΝΈΑΣ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΥΨΗΛΈΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΕΣ.

    Αλήθεια: Είχε σχέση και με το κύκλωμα ΤΡΟΜΠΟΥΚΑ στο οποίο παίζουν και πολλά ονόματα της Νέας Διακυβέρνησης ;; Αλλά και πολλοί Ακροδεξιοί κυρίως από τη Λακωνία.

    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;;;

    200 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ.
    ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ και ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..

    καλοί άνθρωποι και πατριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψάχνοντας για την BMW της λεγάμενης μήπως πρέπει να ψάξουν και για...

    ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ το 2007 ;;;

    Όχι τίποτα άλλο αλλά αν ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΑΣ συνιστά ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΑΠΕΙΛΗ και είναι πράκτορας των Αμερικανών που θέλουν να υπονομεύσουν το κωστάκι, να το ξέρουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δουλειές με τον Καλογρίτσα έκανε το mega, ο Τρομπούκης με τον Μπόμπολα και ασφάλεια του Βαρδινογιάννη ο Πετράκης! Ε, ρε μπλέξιμο

    ΠΑΡΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    υτό δεν έχει ξαναγίνει! Ο Χρήστος Καλογρίτσας είναι συνεργάτης του mega και ο Τρομπούκης του Μπόμπολα. Έκαναν δουλειές μαζί.

    Οι...μουσίτσες στο mega μας το παίζουν αθώες περιστέρες!
    Ο Καλογρίτσας μαζί με τον Θεοδωρικάκο έχουν την εταιρεία δημοσκοπήσεων gpo που κάνει τις δημοσκοπήσεις για το Mega και τον Πρετεντέρη! Ο Τρομπούκης έπαιρνε ως υπεργολάβος ή εργολάβος δουλειές με τον Μπόμπολα! Και θέλετε και το καλύτερο;
    Ο...

    Απόστολος Πετράκης ήταν η ασφάλεια του γιου του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Στις συνομιλίες ακούγεται μάλιστα δύο φορές το όνομα του Βαρδινογιάννη. Και ρωτάμε τώρα εμείς οι καλοπροαίρετοι.

    Καλά ρε παιδιά εκεί στο mega δεν φυλάττε τα νώτα σας; Κατηγορείτε υπουργούς, κόσμο και κοσμάκι επειδή ακούγονται τα ονόματα. Αλλά με την ίδια λογική η εμπλοκή του mega είναι μεγαλύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΑΛΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΙΖΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΦΙΑΞΕ Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΥΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ, 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗ.ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Καψαμπέλη και Σία,



    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.



    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.



    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει περίπτωση.



    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.



    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.



    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.



    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.



    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.



    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.



    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΘΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.33 9 ιουλη, κοριτσι μου εχεις καψει τελειως λαδια.

    σου εχουν γινει ψυχωσικη εμμονη οι ακροδεξιοι.χαλαρωσε λιγακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oι τραγουδιστές και τα...κορόϊδα...

    Κάποτε και συγκεκριμμένα δεκαετίες 50 και 60, για ν' αποκτήσει κάποιος έναν δίσκο μουσικής 45άρι, εάν βεβαίως είχε pick-up "Teppaz" για να τον ακούσει, ήταν και γαμώ τους τυχερούς...

    Σήμερα αι πιοτερο ευτελισμένοι-εξευτελισμένοι «δημιουργοί», είναι οι τραγουδιστές όλων των ειδών.

    Μπουκάρεις π.χ. στην http://www.aolradio.com/ και ακούς ό,τι γουστάρεις, αντιγράφεις, χαρίζεις σε φίλους και γνωστούς ή σ' αυτούς που θέλεις να κάνεις...γνωστούς και φίλους χι, χι...

    Ενθυμούμαι την αποχώρηση απ' την ζωή του μεγάλου(χμμμ...) Pavarotti, και η εφημερίδα "ΗΜΕΡΗΣΙΑ", μετά από 5 ημέρες, προσέφερε στην εξευτελιστική τιμή του 1€, δίσκο του με...16 άριες. Δηλαδή...0.0625€ η άρια ήτοι...21.30 δρχ. . Μ' ένα 20άρικο τον έχω να...ξελαρυγγιάζεται για πάρτι μου, και όποτε γουστάρω. Ας πούμε ευρίσκομαι εκεί που και οι βασιληάδες πηγαίνουν μόνοι τους, δηλαδή προς...χέσιμον, και από τα ηχοσύνολά μου με συνοδεύει ανακουφιζόμενον...με τσι υγειας μας!

    Αμ, το θέαμα; Εκείνη την αρχικώς αναφερθείσα εποχή ως παιδί, για να εξοικονομήσω 5.50 δρχ. που είχε το εισιτήριο για την είσοδό μου στον κινηματογράφο, έπρεπε να...πλύνω τα πιάτα, να ποτίσω τον κήπο, να σφουγγαρίσω τις εξωτερικές σκάλες, να πάω για ψώνια, και...ν' απλώσω τα ρούχα στην ταράτσα.(τοτε δεν υπηρχαν γραφεια ζιγκολο..)

    Σήμερα μμμ, χέζεις(πάλι;) έχοντας απέναντί σου έναν δέκτη τηλεοράσεως και...μπανίζεις τους ωραίους κώλους που ρεκλαμάρουν μαγιώ στα πρωϊνάδικα, τον παίζεις κιόλας(διπλή η ανακούφισις ε;) και όοολα καλά.
    Πώς άλλαξαν τα πράγματα. Ωωραία πράγματα...

    Α, χεζόμενος δύνασαι να παρακολουθείς και τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές να τρέχουν σαν την άδικη κατάρα πάνω κάτω, κυνηγώντας το τόπι...οταν δεν κυνηγουν στα κωλομπαρα της παραλιακης τις ανωθεν...ανακουφιστριες..

    Σκέψου τώρα να έχεις ακριβοπληρώσει εισιτήριο, για να παρακολουθήσεις μια συναυλία, ΟΡΘΙΟΣ καταμεσίς μιας αλάνας, δηλαδή κοροϊδάρα, να χέζεσαι κιόλας και να περιμένεις να τελειώσει η συναυλία για να...ανακουφισθείς ωχ, ωχ, ωχ...

    Να πιάσουμε και τις άλλες φυσικές ανάγκες.
    Διψάς και ευρίσκεσαι ανάμεσα σε πλήθος; Τσουκ κοπανάς το μπουκάλι στο στόμα και δροσίζεσαι. Πείνασες και είναι γύρω σου ένα σωρό κόσμος; Ανοίγεις το σακκουλάκι με ό,τι καλό περιέχει και μασουλάς δίχως εντροπή, κι ας πασαλείφεται και ολίγον η μούρη σου...

    Οταν όμως τα συστήματα αφοδεύσεως των περιττών εκ του σώματος διατά-ζωσιν...εκκένωσιν, και γύρω σου ένα σωρό άνθρωποι τί κάνεις; Την πάπια περιμένοντας πώς και πώς την στιγμή που θα βρεθείς στο σπίτι σου, για να ξαλαφρώσεις. Διότι όπως απολαμβάνεις το χέσιμο στο δικό σου σπίτι, ούτε στο καλύτερο ξενοδοχείο, τί να λέμε τώρα...

    Γνωρίζετε πως, κατούρημα και χέσιμο όταν λόγω...ανάγκης αναστέλλονται, κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά στο ανθρώπινο σώμα;
    Α, ρε σπίτι μου σπιτάκι μου και όποια ώρα γουστάρω και με...ασφάλειαν(αν δεν διαφωνει ο λαθρομετανστης της γειτονιας η ο συριζα βεβαια !) κιόλας έτσι;

    Περαστικά σας ψωνάρες που περιμένετε όρθιοι στις ουρές, προκειμένου να "εξασφαλίσετε" εισιτήριο για κάποιο από τα ..θεάματα ώ χονδρομαλάκες...και βάλε...

    Ισως με τον καιρό μάθετε(λες;).

    Μμμ, τελικώς ωραίον πράγμα το χέσιμον ε;

    Βεβαιως,βεβαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πέμπτη, 9 Ιούλιος 2009
    Στο Α.Τ Περιστερίου στο γραφείο του διοικητή ο Παπαγιάννης πάει για αυτόφωρο


    Παιδιά μην τρελαθούμε. Ο Γ.Παπαγιάννης συνελήφθη ύστερα από μήνυση του Χ.Ράπτη για εκβιασμό και αύριο θα κάνει μήνυση και ο Γ.Κουρτάκης. Ο Παπαγιάννης δίνει κατάθεση και θα περάσει αύριο από αυτόφωρο. Αυτή την στιγμή είναι στο γραφείο του διοικητή και δίνει κατάθεση. Πόσο πιο έγκυρα να το πούμε; Από κάτω είμαστε στον υπόνομο.

    Λέμε τι γίνεται τώρα. Όχι τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο. Ούτε δικάζουμε. Απλά η ιστορία ξεκίνησε από ένα απειλητικό μήνυμα που σε συνοδευτικό με υβριστικά δημοσιεύματα....

    καίνε τον Παπαγιάννη. Λάθος χειρισμός. Και το φωνάζουμε από το μεσημέρι. Τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά; Παρότι με τον Παπαγιάννη δεν τα πάμε καθόλου καλά, γράψαμε ότι του κάνουν μηνύσεις και αγωγές. Σαν να του λέμε εξαφανίσου ρε παιδί μου μην απαντάς. Τι τα θέλεις τα άλλα;

    Κανονικά θα έπρεπε να τον....μαλώσουμε που υπερηφανευόταν ότι είναι ο διαχειριστής του blog και φοράει παντελόνια. Τώρα όμως το γυρίζει και λέει ότι δεν είναι. Καλά κάνει έτσι πρέπει. Μόνο που το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι.

    Αν αυτό γινόταν σε οποιονδήποτε άλλον δεν θα είχε την τύχη του Παπαγιάννη. Μην κοροιδευόμαστε.

    ---------------------------------

    ΜΕΣΑ ΠΟΥΣΤΗ.

    Πέμπτη, 9 Ιούλιος 2009
    Στο Α.Τ Περιστερίου στο γραφείο του διοικητή ο Παπαγιάννης πάει για αυτόφωρο


    Παιδιά μην τρελαθούμε. Ο Γ.Παπαγιάννης συνελήφθη ύστερα από μήνυση του Χ.Ράπτη για εκβιασμό και αύριο θα κάνει μήνυση και ο Γ.Κουρτάκης. Ο Παπαγιάννης δίνει κατάθεση και θα περάσει αύριο από αυτόφωρο. Αυτή την στιγμή είναι στο γραφείο του διοικητή και δίνει κατάθεση. Πόσο πιο έγκυρα να το πούμε; Από κάτω είμαστε στον υπόνομο.

    Λέμε τι γίνεται τώρα. Όχι τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο. Ούτε δικάζουμε. Απλά η ιστορία ξεκίνησε από ένα απειλητικό μήνυμα που σε συνοδευτικό με υβριστικά δημοσιεύματα....

    καίνε τον Παπαγιάννη. Λάθος χειρισμός. Και το φωνάζουμε από το μεσημέρι. Τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά; Παρότι με τον Παπαγιάννη δεν τα πάμε καθόλου καλά, γράψαμε ότι του κάνουν μηνύσεις και αγωγές. Σαν να του λέμε εξαφανίσου ρε παιδί μου μην απαντάς. Τι τα θέλεις τα άλλα;

    Κανονικά θα έπρεπε να τον....μαλώσουμε που υπερηφανευόταν ότι είναι ο διαχειριστής του blog και φοράει παντελόνια. Τώρα όμως το γυρίζει και λέει ότι δεν είναι. Καλά κάνει έτσι πρέπει. Μόνο που το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι.

    Αν αυτό γινόταν σε οποιονδήποτε άλλον δεν θα είχε την τύχη του Παπαγιάννη. Μην κοροιδευόμαστε.

    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oi lathrometanastes xinoun mono me antiratsistes.

    exoun gousto se poustikous lokous.

    min imaste banal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΛΟ ΚΟΜΠΙΝΕΣ,φακελακια,πουστιεs,κλεψιεs ,αν ειναι να ερθει το τελοs του κοσμου το 2012 ,δεν συντομευει,κατα 3 χρονια.και να αρχισει απο την ελλαδα,καλα δεν υπαρχει τιποτε εδω στη χωρα,ουτε εισαγγελειs ουτε εντιμοι πολιτικοι. ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απεχτος ο καρατζαφερης....πισω απο καθε παλιανθρωπο η νεα δημοκρατια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση