GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα blogs...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/ . Μια φορά και ένα καιρό ενώ παρακολουθούσα κάποιο «δελτίο ειδήσεων» από κάποιο τηλεοπτικό καν...

Από το http://stelios-kolopaido.blogspot.com/
.
Μια φορά και ένα καιρό ενώ παρακολουθούσα κάποιο «δελτίο ειδήσεων» από κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, συνέλαβα τον εαυτό μου να απαντάει στον δημοσιογράφο (;) εκφωνητή και τον σχολιαστή χωρίς βεβαίως να με ακούει κανείς. Ένοιωσα την ανάγκη να πω και εγώ την γνώμη μου, που φυσικά ήταν διαφορετική από αυτή που άκουγα από τα κανάλια.
Έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα blog ώστε να μπορώ να λέω και εγώ την γνώμη μου και κάποιοι να με διαβάζουν αντί να με ακούν.
Απέναντι στον φασισμό των μικροφώνων (μαρκούτσια τα έλεγε ο Ράλλης) και των καμερών, εμείς απαντάμε με τα blogs.

6 σχόλια

  1. Υποψιάζομαι,…. Ότι η Περίφημη Μεταρύθμιση της Παιδείας που μας ετοιμάζουν, ακολουθώντας κατά πόδα τις άλλες Περίφημες, Μεταρυθμίσεις, για κάποιους γίνετε!
    Και ποιοι είναι αυτοί στην περίπτωση αυτή;
    Μα τα κονομημένα, των κονομημένων μαμάδων και μπαμπάδων τέκνα που βρίσκονται σε ιδιωτικά σχολεία!
    Και γιατί; Είναι απλό, με τις Πανελλαδικές τα ιδιωτικά έβαζαν και βάζουν λίγους σε ΤΕΙ-ΑΕΙ, άσε που μετά και αυτοί –αυτές που βάζουν τα βρίσκουν μπαστούνια εκεί πέρα, άσε που για να δεις επιστήμονα κύρους που να έχει ξεκινήσει από ιδιωτικό σχολείο πρέπει να έχεις τηλεσκόπιο, το μόνο που τα καταφέρνουν καλά είναι στην βόλεψη, εκεί έχουν βγάλει δέκα Πανεπιστήμια, ο ένας τον άλλο, ο κολλητός του λεφτά, ο κολλητός του πολιτικάντη, και πάει λέγοντας, η περίφημη συμμαχία των φελλών!
    Αυτά τα τέκνα είναι που στοχεύει η Μεταρύθμιση να αναβαθμίσει, να πάψει η κοινωνία να θεωρεί πως όποιος πάει σε ιδιωτικό σχολείο, ανάλογα και με την τσέπη έχει εξασφαλίσει και βαθμούς και απολυτήριο, και Πανεπιστήμιο, και εξέλιξη.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Και με την κρίση των καλοπληρωμένων ιδιωτικών τους σχολείων! ΑΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ! Άντε και σήκωσαν κεφάλι με τις σπουδές των παιδιών τους! Στα σκατά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι-Λειτουργοί, δεν βλέπουν, ή δεν θέλουν να δουν, και δεν παίρνουν δραστικά μέτρα κατά της Λαθρομετανάστευσης, και ότι η Τουρκία με την Λαθρομετανάστευση αυτή επιχειρεί αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας, και δημιουργεί στρατό κατοχής της, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ stelios-kolopaido.blogspot.com/:

    στον φασισμό μερικών δήθεν ... blogs,

    στά οποία, ναί μέν κάποιοι τούς διαβάζουν αντί να τούς ακούν, οι τεμπελχανάδες όμως αυτοί, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στούς αναγνώστες τους νά σχολιάζουν, παρά μόνον ....τή επιδείξει τής αστυνομικής τους ταυτότητος,

    απεφάσισα κι' εγώ ότι : (α) εσύ έχεις πλήρη αυτογνωσία, όσον αφορά τό παρωνύμιό σου, καί
    (β) νά διαβάζω μόνον τό press-gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όποιοι χυδαιολογούν από τα blogs, σκοτώνουν τα blogs......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Καραμανλή θέλετε 1.000.000, ψήφους περισσότερους από ότι έχετε αυτήν την στιγμή;
    Είναι απλό, δώσετε το δικαίωμα να μπορούν να κτίσουν οι μικροί ιδιοκτήτες οικοπέδων, όσα μέτρα και αν είναι.
    Εφ όσον έχουν νόμιμους τίτλους , εφ όσον δεν είναι δάση, εφ όσον δεν είναι στον αιγιαλό, εφ όσον δεν έχουν αρχαία, και άλλα τινά, και προπαντός βγάζοντας την άδεια νόμιμα να πληρώνουν Το κράτος, να κτίζουν ακριβώς όσο δικαιούνται ως να ήταν ενταγμένοι σε σχέδιο πόλεως.
    Διότι οι εντάξεις στο σχέδιο πόλεως Κύριε Καραμανλή είναι μια από τις πιο μεγάλες πληγές στην χώρα μας, πχ.
    Έχω κάνει αίτηση το 1983 για ένταξη στο σχέδιο ----------- και ακόμη το συζητούν οι διάφοροι ημέτεροι προκειμένου να τακτοποιήσουν τα δικά τους και τους δικούς τους.
    Εκτός αυτού Κύριε Καραμανλή θα εκτιναχτεί η κατασκευή ακινήτων συμπαρασύροντας δεκάδες επαγγέλματα, δημιουργώντας ευημερία, και πλούτο στο κράτος, θα γεμίσουν τα ταμεία τους κράτους λεφτά! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
    Ε… και αν σας βλαστημούν μερικοί κομπιναδόροι και λοβιτουρατζήδες των αυθαιρέτων, μην τους πάρετε τοις μετρητοίς, αυτοί και την μάνα τους βλαστημούν άμα λάχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κάθε εμπαθής πού συκοφαντεί στά blogs,
    πώς θά τιμωρείται?
    Ή ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΛΑΣΠΟΔΟΥΛΙΑ ΝΑ
    ΚΑΝΟΥΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση