GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα βροντερό ΝΑΙ στην ελευθερία των blogs!..

. Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας . Η πρόταση του κ Σανιδά που πριν λίγα 24ωρα αποσύρθηκε από το σεβαστό «παλκοσ...

.
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας
.
Η πρόταση του κ Σανιδά που πριν λίγα 24ωρα αποσύρθηκε από το σεβαστό «παλκοσένικο της Δικαιοσύνης» για πιθανές επιχειρήσεις «φίμωσης» των blogs νομίζω ότι εύλογα δημιουργεί όχι μόνο ερωτηματικά σχετικά με το αιτιολογικό της υπόβαθρο (τα blogs έχουν τσούξει πολύ, μα πάρα πολύ, στον παραδοσιακό έντυπο τύπο κάθε μορφής με ιδιαίτερη έμφαση στις ημερήσιες και κυριακάτικες εφημερίδες) αλλά και με τη διαχρονική σκοπιμότητά της τη στιγμή που εμφανώς τα blogs αποτελούν και θα είναι το μέλλον της επικοινωνίας.
Επειδή συμβαίνει να είμαι και αναγνωρίσιμος και τακτικότατος blogger θα ήθελα να δηλώσω ότι ακόμη και...
όταν κάποιοι κακόπιστα μου επιτίθενται (σε μερικά blogs που επιτρέπουν ΑΝΩΝΥΜΕΣ αναρτήσεις και συνεπώς διακυβεύουν την αξιοπιστία και αξιοπρέπειά τους καθώς μερικές από αυτές δεν είναι απλά χυδαίες αλλά εμφανέστατα παθολογικές) η εμμονή μου να αναρτώ σε πολλά blogs τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου συνεχίζει και θα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Και εσείς, φίλες και φίλοι, ανώνυμοι bloggers συνεχίστε απτόητοι την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ελέγξτε προοδευτικά την αξιοπιστία και μαζί την γραμματική κάποιων αναρτήσεών σας και να είστε βέβαιοι ότι, νομοτελειακά, οι καλύτεροι ανάμεσά σας θα επιβιώσουν και θα απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή θα απαιτηθούν: ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχή, δυνατοί χαρακτήρες, εμμονή στην ελευθερία της έκφρασης και προσεκτικός έλεγχος του δέλεαρ των παχυλών εσόδων από διαφημίσεις που πολύ σύντομα θα αρχίσουν να σας έρχονται από παντού….

15 σχόλια

  1. "Τω παραπλανηθέντι εισαγγελεί"

    Τω καιρώ εκείνω εν Εξαρχειοις, ο μέγας καλαντάριος του Αγίου Πάγου Γεώργιος Ξανιδάς ο εκ Βοιωτίας ο Νομομαθής επαραπλανήθη υπό του εκ Κορκύρης Ενετού δόγη Niccu D' Enddja.

    O D' Enddja ένοιωθε άβολα με τους ζηλωτάς που αμφισβητούσαν την κυριαρχία των Βένετων εν Ιππόδρομω, Ιερώ Παλατίω Μαξίμου, Παρλαμά, Εξαρχείοις, Πανεπιστημίω, Πολυτεχνείω, τε και Πολυτεχνειοπόλει και έλαβε σκληρά μέτρα προς αντιμετώπισί των. Καθιέρωσε ρινότμηση δια τους φέροντας gugulam (περικεφαλαία εκ Σκυθίας δια το ελαφρον πεζικό και τον αταχτοπόλεμον), εθέσπισε επωνυμία εις τα καρτοκινητά (ήσαν κάτι πανάλαφρες πλάκες, όπου ελαξεύοντο mesaggii scripti και μεταφέροντο υπό περαχστάρια) και ποινή vurdulum δια τους παραβάτας και επεξεργάζετο διαρκώς έτι σκληρότερα νομοθετικά μέτρα. Επιφανείς σύγχρονοί του και αγιογράφοι του απέδωσαν μάλιστα και την ιστορική ρήσι «dura lex sed lex»

    O D' Enddja ήτο τόσο σκληρός που παρολίγον να λιντσαριστεί εν Λιστώ, Κανονίω και Φορτέτσα υπό του Κορκυραϊκού όχλου, καθώς επεξεργάζετο μεσημβρινήν άμισθον εργασίαν δια τον λαό του νησιού. Η πατρότης της ιδέας, ωστόσο, ανήκε εις έτερον Βένετο της νήσου (και μισητόν εχθρόν του), τον Νίκωνα τον Νεοφιλελεύθερον τον Σταυροφόρον, θιασώτη της εν γένει αμίσθου εργασίας υπέρ των ολίγων υπερπυρούχων.

    Συχνά, όμως, ο σκληρός δόγης έβαζε τον Ξανιδά να λαμβάνει τα σκληρότερα μέτρα. Χαρακτηριστικό εστί το ordinatum sanctum να ξυλλαμβάνεται ο ηγεμών των εμποροϋπαλλήλων κάθε φορά που το syndicatum τους διαδήλωνε έξω από τα κατά τόπους μνημεία του Νεομάρτυρα Jambo. Ο Jambo, εύπορος, αλλά κακόφωνος Ρωμηός ασπάστηκε τον Χριστιανοκαπιταλισμό επί βασιλείας του αειμνήστου αυτοκράτορος των Πράσινων, Ανδρέου του Λαϊκού και μαρτύρησε εις ΧΑΑ Αθηνών επί άνακτος Κωνσταντίνου του Ευρώου. Συνήθιζε να απολύει έναν υπάλληλον κάθε μήνα, κάτι που το syndicatum των ζηλωτών δεν μπορούσε να ανεχθεί.

    Ο Ξανιδάς, αν κι εσχάτως εξέδωσε ΙΙΙ (γ') ordinati sancti κατά σχολαζουσών Μονών, απερχόμενος εκ του Ιερού Ναού των Αγίων Ευελπίδων, με το syggilium ultimatum εζήτησε την άμεσον ξύλληψη των στυλιτών ιστολόγων. Τοιάυτοι οι στυλίται, αυτοπακαλούντο bloggers (υπό του δημοδιδασκάλου Οσίου Γεωργίου Βαμβινιώτου εικάζεται ότι προέρχεται από το μσν. ευλογείν) και ιστάμενοι εν στύλω, με κραυγάς και parabole loce, ασκούσαν κριτικήν συνήθως ανάμεσά τους και δευτερευόντως εις το imperium.

    Καίτοι ανώνυμοι, ουκ ολίγοι στρατηγοί, λοχίοι, Άγιοι, filii mesangeris και σφογγοκωλάριοι της Αυτοκρατορικής Παρατάξεως εθεώρησαν ευαυτούς θιγμένους υπό τα ειρημένα των καινοφανών και αλλόκοτων στυλιτών. Λέγεται ότι τω καιρώ εκείνω η via basilica ήτο γεμάτη από bloggers. Οι ίδιοι αποκαλούσαν αυτήν «Δημόσιαν Σφαίραν», γεγονός που του έφερε και εις ρήξιν με τον Κλήρο, καθότι επί Κωνσταντίνου του Β' του Δαμαλού, η γη ήτο επίπεδος.

    Έτσι, με την Παράταξιν, τον Κλήρον, τους Δόγηδες, καθώς και τους Σφογγοκωλάριους (η αξία των οποίων διαχρονικά δεν δύναται να αποτυπωθεί σε υπέρπυρα ) εναντίον τους, οι bloggers στυλίται αναγκάστηκαν να αναφέρουν ονόματα, καταγωγήν, Συριακόν κωδικόν στύλου (το πρώτο ISO ήρθε εκ Συρίας για όσους δεν το εγνώριζαν) και λοιπά στοιχεία υπό του Ξανιδά.

    Ωστόσο, ουχί εκ στύλων, μα εκ Περιστυλίου του Ιπποδρόμου αφίχθησαν οι πρώτες αντιδράσεις. «Διαπιστώνομε μετά λύπης ότι εν εξελίξει εστί μάχη παρασκηνίου δια νέαν ηγεσίαν Ανωτάτων Δικαστηρίων» ανέφερε ο representatum legis των Πράσινων Κωνστάντιος Ρούβλιας ο Θετταλός.

    Έγκριτοι νομομαθείς σημείωναν, μετά βδελυγμίας, ότι το syggilium ultimatum, ακόμη και αν εγκριθεί με Νεαρά από την Χρυσή Πύλη της Ηρώδου Αττικού, λάβει Ευλογίαν εκ Φαναρίου και δημοσιευθεί εις FEQ υπό του Scriptorium Romanorum, θα ανατραπεί εις τα Fora της Ηνωμένης Σταυροφορικής Ενώσεων εις Βρυξέλλας και Argentoratum. Ακόμη, νομικοι κύκλοι εξέφραζαν την απορία τους δια την πρακτικότητα του Συγγιλίου. Οι ζηλωταί αριστερά του Ιπποδρόμου ζήτησαν την άμεσον απελευθέρωσι και Αγιοποίηση των Στυλιτών, ενώ οι θυρωροί του pontium απαίτησαν και άλλα σκληρότερα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ.
    Τώρα ποιος τους πιστεύει είναι μια άλλη υπόθεση.
    Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.
    Για τον Τσουκάτο λές εμείς δεν ξέρουμε τίποτε.
    Τάφαγε μόνος του τα λεφτά που έδωσε η Ζίμενς, Γιωργάκη;
    Την έκανε και ο κολλητός σου ο Χριστοφοράκος αλλά δεν θα το χαρεί και πολύ. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Εξάλλου εσύ Giorgakis έχεις και άλλον ακόμη πιο κολλητό στην ιστορία. Τον παιδικό σου φίλο τον Τρεπεκλή που έχει ήδη ομολογήσει ότι πήρε τα 6,5 εκατομμύρια μίζα για το C4I, αλλά ήταν «νόμιμη» λέει.
    Καλά.
    Να δούμε τι θα πεί και ο εισαγγελέας που έχει διασταυρώσει τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών.
    Αλλά ξέχασα, εσείς θεωρείτε στοιχεία αυτά που έγραφαν οι ταμίες σας χειρόγραφα, πάνω σε μπακαλόχαρτα.
    Ντροπή.
    ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΟΥΛΩΧΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαρόπουλε,

    Αει χέσε μας ρε καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΟΥΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΟΣΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ.


    ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ









    ΤΣΟΥΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΟΣΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ.


    ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ








    ΤΣΟΥΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΟΣΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ.


    ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ









    ΤΣΟΥΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΟΣΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ.


    ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΠΛΗΞΗ !!

    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥΣ 180 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ"!!

    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΜΑΡΙΑ....ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ!!

    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!!
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ!!

    3 ΣΕΠΤ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΟΙ "ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ"
    3. ΣΕΠΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ BLOGS K. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΕΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ και ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ με ανταλαγματα (τα γραφω γιατι πιθανόν να κόπηκα σε μαθημά του), ΓΛΥΦΤΗΣ, ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΗΣ, ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ, ΜΑΤΑΚΙΑΣ, ΑΡΡΙΒΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΡΑΖΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ; με ακατνόηση στην ελεθυερία έκφρασης; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. αν εξακολουθει να ειναι υπερ της ασυδοσιας των blogg ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ; ΑΣ ΠΕΙ ναι ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΑ ΠΕΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ' ΤΩΝ bloggers. Aπο τη μια πλευρά προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα και απο την άλλη δεχόμαστε να συκοφαντούν ασύστολα διαφοροι κομπλεξικοί ανώνυμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μελος οπως φενεται της "Τερμιναλ 119" ο Μπλουπερ η αλλοιως πως εβραιος σαγιαν αλλα και πουσταριο/ψωλομαζωχτρα.
    Γιαυτο επιμενω. Φαπα και βοϊδοπουτσα οπου το πετυχετε.

    Διαβαστε ενα κομματι απο το αρθρο του Κωστα Αθανασιου στο Ρεσαλτο
    για την παραφυαδα αυτη, και συγκρινετε την συμπεριφορα αυτου το αρχιδιου αλλα και υπολοιπων εβραιο-προβοκατωρων, δρωντων εν Ελλαδι και οχι μονον.


    "Η ρητορική του Terminal 119

    Το Terminal 119 αποτελεί ουσιαστικά φερέφωνο προπαγάνδισης των θέσεων της αμερικανικής και κυρίως της ισραηλινής πολιτικής στη χώρα μας και έχει οργανωθεί κατά τα πρότυπα των "antifa" οργανώσεων της σημερινής Γερμανίας (π.χ. "Cafe Morgenland"). Είναι χαρακτηριστικό ότι ανησυχεί έντονα για τα (εν δυνάμει) πυρηνικά του Ιράν, δεν πράττει όμως το ίδιο και για τα (υπαρκτά) πυρηνικά όπλα του Ισραήλ. Πρωτίστως όμως θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα όσοι αγωνίζονται κατά της σιωνιστικής κατοχής και της αμερικανικής καταπίεσης είναι «ολοκληρωτιστές», «φασίστες» και «τρομοκράτες». Βαφτίζει δε το λαϊκό - εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ένοπλης αντίστασης στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό (Χαμάς, Τζιχάντ, Χεζμπολλάχ) ως ολοκληρωτικό και τρομοκρατικό «τζιχαντισμό». Όχι μόνο προσπαθεί κατ' αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει το νόμιμο δικαίωμα των λαών της Μέσης Ανατολής στην αντίσταση και την εθνική αυτοδιάθεση, αλλά και να εξουδετερώσει ιδεολογικά όλους όσοι στην Ευρώπη ασκούν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφορικά με το μεσανατολικό, κολλώντας τους την ετικέτα του «αντισημίτη», του «χιτλερικού» και του «ρατσιστή»".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει επίσημα να τροποποιηθεί το μονοτονικό,ώστε να μη σημειώνεται
    ο τόνος σε κεφαλαίο αρκτικό φωνήεν.
    Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ",to "BHMA".τo
    "EθNOΣ",η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" κ.ά. ήδη το εφαρμόζουν,εύγε τους.
    Εσείς όμως,π.χ. στον τίτλο αυτής της ανάρτησης έχετε σημειώσει τον
    τόνο στη λέξη "Ενα",κακώς.
    Κατ'εξαίρεση να σημειώνεται,όταν στη λέξη υπάρχει δεύτερος τόνος ή απόστροφος,και στις λέξεις :
    " Ή "," Ώς"," Άι"(όταν δεν υπάρχει
    τόνος "Αϊ"),που σημαίνει Αγιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ!

    ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ...ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΧΟΡΕΨΕ ΚΑΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!!

    ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!

    "ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ...

    "ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΕΣ 1981 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.....ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ"!!

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ...
    ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!

    1 Ιουλ 2009 8:11:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αχου Παπαροπουλε μας που εισαι υπερ ,τι κερδος για την κοινωνια.Αν εσυ διαμαρτυροσουν τοτε που θα εγραφες τις παπαριες σου.Για την κορουλα κουβεντα. ΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουστρονια της ΝΔ, για να κόψετε το κάπνισμα, βρείτε ένα πασοκο και πάρτε του μια πίπα.
    Όλοι κερδισμένοι.

    2 Ιουλ 2009 5:39:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ, Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΟΜΑΣ.

    Ο άνθρωπος αέρας.

    Ο άνθρωπος πουλί.

    Είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στη σκανδαλάρα Ζίμενς που έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε 6,5 εκατομμύρια ευρω (περίπου 2,5 δισεκατομμύρια δρχ) μίζα.

    Είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στη σκανδαλάρα Ζίμενς που δεν αναφέρει κανείς το όνομά του ούτε στα κανάλια ούτε στις εφημερίδες.

    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

    Σαν να μην υπήρξε ποτέ.

    Ένας γνήσιος φαντομάς.

    Και ο λόγος;

    Απλά πράγματα, είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη και σύμβουλός του εδώ και δεκαετίες.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    Προφανώς ο κύριος νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο.

    Φίλοι οπαδοί του πασόκ, με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε να μην παραπονιέστε που οι αντίπαλοι ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    Τα συμπαθή τετράποδα είναι καλά και αγαθά ζωάκια που έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό.

    Πάνε όπου τα στέλνει ο τσοπάνης (τα κανάλια και οι εφημερίδες).

    Έχουν μηδαμινή κρίση και μηδαμινή μνήμη.

    Είναι ανεγκέφαλα.

    Καλησπέρα σας λοιπόν και μπέεεε ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2 Ιουλ 2009 3:54:00 μμ
    Καταχώρησε εσύ τις κατάλληλες "λέξεις" ή "στοιχεία" και έλα μετά να μου πεις αν μπορούν να σε βρουν ή όχι, όταν θέλουν...
    http://abovespaceandtime.blip.tv/file/432131/

    Καπετάν Μακρής. Βλέπε 1:50...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα τι φατσα ειναι αυτη γλειωδης.Η ορθογραφια ενταξει προφεσορα.Δεν σου γραφω δυσκολες λεξεις γιατι αμφιβαλω αν τα ελληνικα σου ειναι σε υψηλο επιπεδο, για τις παπαρες που γραφεις φτανουν.Θελει να γινει και δημαρχος μυριστηκε λεφτα.Κατεβα εσυ και θαρθω να φωναζω πως μπηκε η κορη σου στο ΥΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ, την κορουλα σου ,τελικα την ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ,με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση