GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γιατροί της Θεσσαλονίκης...

. Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι;;; Ή μήπως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... Οι γνωστοί “κοσμικοί” κύκλοι γιατρών της Θεσσαλονίκης, με τις νεοα...

.
Και οι έσχατοι έσονται πρώτοι;;; Ή μήπως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
Οι γνωστοί “κοσμικοί” κύκλοι γιατρών της Θεσσαλονίκης, με τις νεοαποκτηθείσες κομματικές περγαμηνές, βιάζονται να αναρριχηθούν σε Διευθυντικές θέσεις με μεθοδεύσεις που προσβάλλουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Εξασφαλίζοντας και διακομματική συναίνεση (λόγω προσωπικών μικροσυμφερόντων, που δυστυχώς γι αυτούς θα αποκαλυφτούν), προσπαθούν με παράνομες μεθοδεύσεις να ανατρέψουν στοιχειοθετημένες εισηγήσεις αγνοώντας ότι ο νόμος τιμωρεί πέρα από τις νομικές και τις διοικητικές παρανομίες.
Τι λέει ο ακαδημαϊκός δάσκαλος που προεδρεύει του Συμβουλίου και ο αξιότιμος Υπουργός Υγείας;;; Σεμνά και ταπεινά σύντροφοι... Θα επανέλθουμε με νεώτερα.

Αγανακτισμένοι νοσοκομειακοί γιατροί

3 σχόλια

  1. ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, εκτιμούν οι πολίτες όπως προκύπτει από μεγάλη έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας για την προοπτική της οικονομίας. Η συντριπτική πλειονότητα βλέπει επιδείνωση της κατάστασης, ενώ σχεδόν οι μισοί δυσκολεύονται να αποκτήσουν ακόμη και βασικά αγαθά.
    Aναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας
    4 στους 10 πολίτες, το 43% , δυσκολεύονται να αγοράσουν αγαθά πρώτης ανάγκης. 7 στους 10 πιστεύουν ότι τον επόμενο χρόνο η φτώχεια θα αυξηθεί. Σχεδόν 8 στους 10, το 77,2%, θεωρούν ότι η φτώχεια τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε.
    4 στους 10 , 38%, δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την εργασία του και τις προοπτικές της. 4 στους 10 ,το 43,3%, θεωρούν ότι τον επόμενο χρόνο η ανεργία θα αυξηθεί πολύ.
    5 στους 10 εκτιμούν ότι δεν είναι καθόλου πιθανό να αποταμιεύσει τον επόμενο χρόνο. 7 στους 10 - το 73,6%- αξιολογούν ως κακή ή πολύ κακή την οικονομική κατάσταση της χώρας. 6 στους 10 - το 63% απαντούν ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι χειρότερη ή πολύ χειρότερη σε σχέση με πέρυσι.


    Ευτυχώς που γεμίζουν οι φυλακές από "οφειλέτες" του Δημοσίου. Είναι μια κοινωνική προσφορά της Νέας Διακυβέρνησης για να μην πεθαίνουμε από την πείνα και για να μην κοιμώμαστε στα παγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον τα μισά σχόλια κόβει ο αλήτης ο Καψαμπέλης.
    Αποφάσισε φαίνεται ότι μόνο οι "δημοκρατικές" δυνάμεις έχουν θέση στο press.
    Αλα Χίτλερ και Στάλιν.
    Ξέρετε εσείς, bloopers, Δρ. Κουτσούκος, τρελά κουνέλια, Απνεα, Κρόγηδες, σίβυλες, καφετζήδες, πιαzzadelpopolo, ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ του Γιωργάκη και των υπογείων της Ιπποκράτους.
    Ρε κακομοίρηδες, ότι και να κάνετε εμείς θα μιλάμε, δεν το πήρατε χαμπάρι;
    Τί νομίζετε ότι είναι το διαδίκτυο;
    Mega, Σκάι, ή Αντένα;
    ΚΑΙ εδώ θα ερχόμαστε ΚΑΙ θα σας τα χ'ωνουμε από τα άλλα blogs.
    Ρεζίληδες.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ.
    Φασίστες πράσινοι αφισσοκολλητές του Γιωργάκη, δεν γλυτώνετε ότι πονηριές και να κάνετε.
    Τη ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΕΙ.
    Αυτό θα έπρεπε να το έχετε ήδη καταλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συζητηση G 2:

    Συλβιο : Ασε δεν μου κανει "κουκου" και εχω κατι πιπινια και το παιζω "λεσβιακα" μαζι tους και ο κοσμος με νομιζει γαμηκουλα....ζω ενα δραμα!!

    Κωστας: Και εγω εχω παρομοιo προβλημα...ζω ενα δραμα!!!

    Συλβιο: Μα η πρωην γυναικα μου, μου μιλαει συνεχεια για εναν νεο πολιτικο σου αντιπαλο που τον γουσταρει πολυ....τον ειδε στην Μυκονο λενε...τον λενε δρ κουτσουκο !!

    Κωστας: Ωχ, με εσφαξες!! Ειναι αυτος που λεει για Αντουαννετες και Λουδοβικους...εχει προβλημα αλλα το αντιθετο απο εμας!!...δεν "του πεφτει" !! Ολα τα μωρα της Μηλιωνη τον γουσταρουν τρελλλα!! Χανω τις εκλογες!!! αχ ! βαχ!

    Σιλβιο : Να μιλησουμε του Σαρκο...μηπως μπορει να τον αντιμετωπησει??

    Κωστας : Μα τι λες...ο Σαρκο την εχει "γαριδακι".....θα χασει και την Μπρουνο απο αυτον!

    Σιλβιο: Να μιλησουμε του Ομπαμα...που την "εχει μεγαλη" την δημοτικοτητα??

    Κωστας: Εσαι 80ρης και τα εχεις χασει! Μα ο Δρ Κουτσουκος ειναι ομπαμικος!! Την κατσαμε την βαρκα!!! Χανουμε τις εκλογες!!

    Σιλβιο: Δεν χτυπαμε καμια Προεδρια Δημοκρατιας?? Εναι για "πουρά" αλλα τι να κανουμε??

    Κωστας: Δεν ειναι ασχημη ιδεα...αλλα πως να το πω στον Παπουλια...το "τρεντυ αγορι" που εχω για Προεδρο! Θα μου μενει απο εγκεφαλικο!!

    Σιλβιο: Μαντονα Μια!!

    Κωστας: Παναγια Τηνου βοηθα να φτασω στην προεδρια...και την σκαπουλαρω τον Μαρτιο!!

    Γ.Π.

    16 Ιουλ 2009 3:13:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση