GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διώξεις απεργών στην Αγροτική Τράπεζα...

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων στην ΑΤΕ . Μια ακόμα αντιπ αράθεση, μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων, στην Αγροτική Τράπεζα, οδήγησε, τις προάλλ...

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων στην ΑΤΕ
.
Μια ακόμα αντιπαράθεση, μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων, στην Αγροτική Τράπεζα, οδήγησε, τις προάλλες, σε απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου, για το νέο σύστημα αξιολόγησης.
Η εργοδοσία, αυτή τη φορά, δεν προσέφυγε στα Δικαστήρια – όπως πολλές φορές έκανε τους τελευταίους μήνες – για να βγάλει την απεργία παράνομη και καταχρηστική, αλλά την έκρινε και τη δίκασε μόνη της, αποφαινόμενη πως δεν είναι έγκυρη και νόμιμη.
Αναβιώνοντας, λοιπόν, πρακτικές των πάλαι ποτέ σκοτεινών περιόδων, ο κ. Μηλιάκος, παραπέμπει, δια του υπηρεσιακού του μηχανισμού, στο Πειθαρχικό της Τράπεζας, απλούς εργαζόμενους, οι οποίοι...
υπάκουσαν στο Σύλλογό τους και συμμετείχαν στην απεργιακή αποχή, από τις αμφισβητούμενες διαδικασίες του νέου συστήματος αξιολόγησης.
Οι παραπομπές γίνονται κατά ομάδες, 2-7 ατόμων και επιλεκτικά, προκειμένου να λειτουργήσουν εκφοβιστικά προς το υπόλοιπο προσωπικό, το οποίο, σημειωτέον, καλείται το ίδιο χρονικό διάστημα, να υπογράψει δηλώσεις αποκήρυξης του Συλλόγου και συμμόρφωσής του στις βουλές της εργοδοσίας!
Μεγάλα και γρήγορα βήματα προς τα πίσω, στα φαινόμενα αλήστου μνήμης εποχών, παρατηρούνται, λοιπόν, στο χώρο της ΑΤΕ, με πρωταγωνιστή τη διορισμένη από την κυβέρνηση Διοίκηση της Τράπεζας και τον Πρόεδρό της κ. Μηλιάκο.
Αναταραχή στο χώρο της Τράπεζας, (προειδοποιητική στάση εργασίας αύριο Πέμπτη 23/7, 7.45 – 10.45, το πρωί), κινητικότητα στον κλάδο με την ΟΤΟΕ και τους άλλους Συλλόγους, (Εθνικής, Ελλάδος, ALPHA BANK, Εμπορικής κ.α.), να συμπαραστέκονται και να θεωρούν το ζήτημα κορυφαίο για τη δράση του συνδικαλιστικού κινήματος στις Τράπεζες, ενώ παρέμβαση στο ζήτημα κάνει και η ΓΣΕΕ κρίνοντάς το, ως απόλυτα επικίνδυνη εξέλιξη, που δυναμιτίζει το δικαίωμα στη συνδικαλιστική δράση και συμμετοχή.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΑΤΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΝ. ΑΜΟΥΝΤΖΙΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣ. ΜΠΕΡΕΔΗΜΑΣ

3 σχόλια

  1. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΟΛΟΓΙΑ

    ΠΑΠΟΥΛΙΑ...ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ...

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΕΙΤΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΟΛΟΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ...ΕΙΤΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ..

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ.... ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ"??

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ" ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ...

    "ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ"!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΙΣΩ

    Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ
    ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ
    ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΑΜΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ.
    ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.

    ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ.
    ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση