GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργιο κομματισμού και ευνοιοκρατίας...

...στην Γενική Γραμματεία Τύπου. Οι τοποθετήσεις στα Γραφεία Τύπου του εξωτερικού και οι κομματικές παρεούλες . Από τον Πέτρο Μυλωνά . Ο κομ...

...στην Γενική Γραμματεία Τύπου. Οι τοποθετήσεις στα Γραφεία Τύπου του εξωτερικού και οι κομματικές παρεούλες
.
Από τον Πέτρο Μυλωνά
.
Ο κομματισμός, η ρουσφετολογία και η ευνοιοκρατία έλαμψαν, για μια ακόμη φορά, στις φετινές μεταθέσεις των ακολούθων τύπου στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό, που θα ανακοινωθούν επισήμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Κομματικές πατρωνίες, προσωπικές φιλίες και οσφυοκαμψία αποδείχθηκαν, για μια ακόμη φορά, ισχυρότερες από την αξιοκρατία και των ορθολογισμό στις επιλογές. Όσοι έχουν κομματικό ή προσωπικό «μπάρμπα στην Κορώνη» ωφελούνται, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των αξιοπρεπών, ακομμάτιστων (ή απλώς εκτός κυκλωμάτων) στελεχών επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας μένουν αποσβολωμένοι να παρακολουθούν απλώς τις εξελίξεις…
Μερικά μόνο χαρακτηριστικά δείγματα (κάντε κλικ στα έγγραφα για να μεγαλώσουν) από το όργιο των ρουσφετολογικών επιλογών:
Νεαροί ακόλουθοι Τύπου τοποθετούνται σε Μαδρίτη και Άγκυρα αντιστοίχως, κατ’ εξαίρεση και χωρίς να έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο για όλους τους ακόλουθους τύπου χρόνο παραμονής στην κεντρική υπηρεσία, ενώ (πολύ) παλαιότεροι ακόλουθοι τύπου, που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για μετάθεση στο εξωτερικό, δεν κρίνονται άξιοι για μετάθεση και μένουν «τιμωρία» στην κεντρική υπηρεσία, επειδή δεν έχουν κομματικές πλάτες.
Εκλεκτός του Προκόπη Παυλόπουλου ακόλουθος Τύπου, μολονότι δεν έχει κλείσει διετία στην κεντρική υπηρεσία μετά την τελευταία τοποθέτησή του στο εξωτερικό, τοποθετείται ως προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου στο Αμβούργο.
Αποσπασμένη στο Υπουργείο Τουρισμού – Γραμματέας Επικοινωνίας Ά, τοποθετείται στη (περιζήτητη) Ρώμη, τη στιγμή που ενδιαφέρον για τη θέση είχε δείξει ο πολύ εμπειρότερος προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου Βουκουρεστίου, Γεώργιος Μάμαλος, δεχόμενος μάλιστα να...
«υποβιβασθεί» από προϊστάμενος σε απλό ακόλουθο τύπου προκειμένου να εξασφαλίσει την τοποθέτηση.
«Κολλητή» του Γ. Κουμουτσάκου και τέκνο του συστήματος Ντόρας, αποσπασμένη εδώ και 5 χρόνια στο ΥΠΕΞ, τοποθετείται «βυσματικά» στις Βρυξέλλες, εκπαραθυρώνοντας την εκεί έμπειρη συνάδελφό της, Ελευθερία Βολιώτη, προκειμένου, στη συνέχεια και κατόπιν συνεννοήσεως, να πάρει απόσπαση στο κομματικό γραφείο γαλάζιου ευρωβουλευτή στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. .
Με προσωπική παρέμβαση του υφυπουργού Τύπου Κ. Γκιουλέκα αποχωρεί ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου της πρεσβείας μας στη Σόφια, Γεράσιμος Αλεξάκης, για να τοποθετηθεί δημοσιογράφος από τη Δράμα, άνευ λοιπών προσόντων πλην της προσωπικής σχέσης του με τον βορειοελλαδίτη υφυπουργό...
Αυτά για αρχή… Ο κομματισμός, η αναξιοκρατία και το ρουσφέτι των κ.κ. Παυλόπουλου, Γκιουλέκα και Λειβαδά ζουν και βασιλεύουν στη Γ.Γ. Τύπου και στα Γραφεία Τύπου του εξωτερικού. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έξω δεν πάμε καλά…

26 σχόλια

  1. το άκουσα και τρελάθηκα. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ έκανε πρόταση να γίνει κίνημα ηθικών βουλευτών για να ξεκαθαρίσουν τα σκάνδαλα. Δεν μας είπε όμως αν αυτός θα είναι στο κίνημα. Μάλλον όμως όχι γιατί αυτός χρέωνε μέχρι και τα παγωτίνια του και τα μανικετίκουμπά του στα απόρρητα κονδύλια του Υπουργείου Άμυνας. Προσπάθησε ,χωρίς να δικαιούται, να πάρει σύνταξη ως θήμα τρομοκρατίας ,έβαλε ψευδομάρτυρες για να πάρει αποζημείωση από ασφαλιστική ετερεία, μέχρι και 800 χιλιάδες ευρώ από την λίστα γάμου της κόρης του βούτηξε από τα κατάστημα. Τι να μας πεί για ηθική ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ,ξεχνάει τι έκανε στην Βουλγαρία . Μη μας τρελένεις Μιχαλολιάκο σε ξέρουμε και δεν σε ξεχνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα που δεν τον κρατήσαν μέσα τον βρωμιάρη τον Παπαγιάννη, βρίσε πάλι την Δικαιοσύνη. Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ...

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ !!

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ "ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ" !!

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΩKΤΕΣ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!!

    OTAN KATEBOYN 100.000 ΣTO ΣYNTAΓMA AMEΣΩΣ ΘΑ ΓINOYN EKLOΓES!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ...

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ !!

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ "ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ" !!

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΩKΤΕΣ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!!

    OTAN KATEBOYN 100.000 ΣTO ΣYNTAΓMA AMEΣΩΣ ΘΑ ΓINOYN EKLOΓES!!

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Καλογιαλισμένε Υπουργέ Υγείας, εσύ δεν μας διαβεβαίωνες ότι η Ελλάδα είναι πλήρως θωρακισμένη απέναντι στην καινούρια γρίπη;
    Ή ήτανε το φάντασμα σου;
    Και τώρα μας μιλά και για θανάτους άχρηστε!
    Κοίταξε να περάσεις το νόμο σου που αθωώνει τις κλεψιές και άλλες ανομίες στον χώρο της δημόσιας υγείας, γιατί σε αυτό τουλάχιστον είσαι ικανός, και μόνο που το σκέφτηκες δείχνει τι είσαι…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανίκανοι που κυβερνάτε και που δεν μπορείτε να μαζέψετε ούτε ένα κλάσμα φοροδιαφυγής τι κάθεστε στην κυβέρνηση την χώρας; Άι στα τσακίδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικό όργιο και ξεφτίλα μαζί. Έχει διαλυθεί το μαγαζί με τους κομματανθρώπους που έχουν φέρει εκεί. Και επί ΠΑΣΟΚ βέβαια δεν ήταν καλύτερα, αλλά το σημερινό χάλι με το ατελείωτο γλείψιμο στους ασήμαντους Λειβαδάδες δεν έχει προηγούμενο. Κάποτε το σπυρί πρέπει να σπάσει. Συγχαρητήρια για το δημοσίευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Γραμματικό απειλείται. Το δάσος απειλείται! http://jamescartash.blogspot.com/2009/07/blog-post_08.html#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδικά για την περίπτωση Λειβαδά μιλάμε για ένα εντελώς απαξιωμένο πρόσωπο. Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, κομματικός γλείφτης και από ικανότητες... άσε καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με μαζικες διαδηλωσεις!!

    Μονο ενας μπορει να σας σωσει...ο δρ κουτσουκος...μπορει να ριξει την δεξια σε 3 βδομαδες με εισαριθμες συγκεντρωσεις 90.000 πολιτων.
    Μονο ετσι θα γινουν εκλογες...
    παρτε το χαμπαρι...μην περιμενετε κανενα Μαρτη...τον Μαρτη θα ειναι πολυ αργα ......για δακρυα Στελλλαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Ελληνικη Αστυνομια!!!!

    Συλλαβατε τους Σαγιανιμ/τρομοκρατες(Bloopers-Μπλουπερς).
    Απειλουν και ενθαρυνουν εγκληματικες πραξεις.(Εμπρησμο) Να καταστρεψουν και να καψουν περιουσιες αθωων Ελληνων πολιτων (βιβλιοπωλεια)με πιθανους τραυματισμους η ακομα και θανατους αθωων ανθρωπων!
    Δειτε πως σκεπτονται και ενεργουν οι Σαγιανιμ εναντιον του χειροτερου τους εχθρου που δεν ειναι αλλος απο την αληθεια!
    Αυτοι που κοπτονται για την ελευθερια του λογου, για ισοτητες για αντιφασισμους, αντιρατσισμους και το αιδοιον της μαμας τους παρακινουν αλλους σε ακρως εγληματικες πραξεις και πραξεις μισους συμπεριλαμβανομενου και του εμπρησμου!
    Τα αναρχοπρεζονια των εξαρχειων και της γνωστης πρεσβειας και των Συριζαιων!

    Διαβαστε το και μονοι σας στο σχολιο τους
    ----------------------------------
    [ Ο/Η the Bloopers Team είπε...

    @4.42

    Καλά, εσύ δε φταις, είσαι βλάκας, όμως αυτός...

    Σαν πολύ καιρό δεν έχει να καεί κανένα μαγαζί του τηΛεσαβουροπώΛη που σε αποβΛάκωσε;;;

    Περίεργο, γιατί άραγε αργεί τόσο;

    :-)

    9 Ιουλ 2009 5:11:00 μμ]
    ---------------------------------
    την 9 Ιουλ 2009 5:11:00 μμ! και κατω απο το αρθρο του PRESS-GR.blogspot.com, "Αποφυλακίζεται και η σύζυγος του Καραβέλα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι της ντροπής όλα αυτά που γίνονται στη ΓΓΕ. Κομματικοί κολαούζοι, γλείφτες του Λειβαδά και άλλων, παρατρεχάμενοι, τοποθετούνται σε καλές θέσεις στο εξωτερικό με μεγάλους μισθούς και κοσμοπολίτικη ζωή ενώ όσοι δεν ενδίδουν μένουν στην απέξω. Να ισχύσουν ΤΩΡΑ αντικειμενικά κριτήρια και να υπάρχει αιτιολόγηση της κάθε τοποθέτησης. Διέλυσαν την ΓΓΕ με την ανικανότητά τους οι πανάσχετοι Λειβαδάδες και άλλοι τυχάρπαστοι γλείφτες της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα το πράκαμες. Δεν ξέρω τί έκαμνες ή που είσουνα στις κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ, αλλά οι σοσιαλιστές ήταν κατά πολύ χειρότεροι. Δεν πιστεύω να ονειρεύεσαι αυτό το κοντινό παρελθόν.Μάλιστα δε, για να σε ανοίξω τα μάτιασ, στο Σικάγο είχαν ζητήσει καταφύγιο δημοσιοϋπαλληλίας δυό τραμπούκοι πασινοφρουροί. Αν θέλεις ονόματα, ψάξε και θα τους βρείς... Ο ένας, μάλιστα, διακρίνονταν για το ενδιαφέρον ώστε να γεμήσει ένα αεροπλάνο, με δωρεάν εισητήρια σε όσους "αποδεδειγμένα" θα ψήφιζαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο άλλος, έκαμνε ομιλίες σε μετανάστες υπέρ του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Αυτά ποιθύμησες; Φτάνει πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KOSTA NOSTRA

    Ο Πανάγος εκβιαστής. Ο Ζαχόπουλος το ίδιο. Ο Κεφαλογιάννης προστάτης. Ο Βουλγαράκης φοροφυγάς. Ο Ρουσοπουλος, ο Δουκας, ο Κοντός κοκ οικοπεδοφάγοι. Ο Σουφλιάς αυθαίρετος. Ο Πάκης-χούπης παράνομοι διορισμοί. Η Ντορα δωρολήπτης. Ο Μαγγίνας μαύρη εργασία. ο Αλογοσκούφης, ο Τσιτουρίδης και οι άλλοι βαποράκια τοξικών ομολόγων. η Σωτηρίου στο συνδικάτο...

    Η ιστορία της κυβέρνησης Καραμανλή πρέπει να γραφεί από τον Τσιφόρο: "Ιστορίες πίσω από τα κάγκελα"...

    Μιλάμε, εξάντλησαν τον ποινικό κώδικα. Πρέπει να φύγουν πριν πλακώσει η Ιντερπόλ!

    Και στην παράδοση-παραλαβή να φορούν ρούχα χωρίς τσέπες. Είναι ικανοί φεύγοντας να παίρνουν ό,τι εξέχει..

    Και αυτός ο Πελέκης, είναι δυνατόν να είναι παντού; Να δεις που θα 'κανε και τη μοιραία ένεση στον Μάικλ Τζάκσον...

    Ξεφύλλισα όλον τον ποινικό κώδικα.
    Λοιπόν, μέλη της κυβέρνησης έως τώρα μόνο σε δυο αδικήματα δεν έχουν εμπλακεί: παράνομη αφαίρεση και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και διακίνηση πυρηνικών αποβλήτων. Όλα τα άλλα τα έκαναν!

    Εκλογές τον Σεπτέμβρη! Για τον Θεό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Γ. Βαρθολομαίος τα πήρε για λογαρισμό της ΝΔ.

    Ο κ. Χριστοφοράκος αποκάλυψε ήδη στην ανακρίτρια Χίλντεγκαρτ ΜπόιμλερΧεσλ τα ονόματα δύο ελλήνων πολιτικών στους οποίους παράδωσε στο παρελθόν «μαύρο χρήμα»- τον Γιάννη Βαρθολομαίο της Νέας Δημοκρατίας και τον Θεόδωρο Τσουκάτο του ΠαΣοΚ. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε άλλους πολιτικούς, τα ονόματα των οποίων όμως παραμένουν στο συρτάρι της εισαγγελέως, όπως ήδη χθες αποκάλυψε «Το Βήμα».

    Μόνο που οι αποκαλύψεις αυτές είναι προφανώς επουσιώδεις για την κυρία Μπόιμλερ-Χεσλ, η οποία θέλει πριν απ΄ όλα «σκληρά πειστήρια» εναντίον γερμανών μάνατζερ. Και αυτό εν όψει της επικείμενης δίκης του πρώην γενικού οικονομικού διευθυντή του τμήματος Τηλεπικοινωνιών ΙCΝ της Siemens Μίχαελ Κουτσενρόιτερ , ο οποίος, ως «υπερδιευθυντής» των μαύρων ταμείων, έδινε τις εντολές για την αποστολή χρήματος από τα μαύρα ταμεία στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens Ηellas. Ο τελευταίος δεν φάνηκε όμως πολύ «εποικοδομητικός». « Ο Χριστοφοράκος καταφέρθηκε με τις ώρες εναντίον του Κουτσενρόιτερ, είπε μόνο γνωστά πράγματα » πρόσθεσε ο ίδιος. « Η εισαγγελέας έδινε την εντύπωση ότι χάνει την ώρα της ».

    Ο Στέφαν Κουρσάβε, εκ των συνηγόρων του κ. Χριστοφοράκου, δίνει βέβαια μια διαφορετική εικόνα των δρώμενων. « Ο πελάτης μου ονομάζει όλα τα πρόσωπα που του ζητεί η εισαγγελέας » λέει. « Τα μόνα που δεν αναφέρει είναι τα ονόματα ενεργών ελλήνων πολιτικών. Αυτό το διαβεβαιώνω κατηγορηματικά. Εχει ονοματίσει μόνο δύο έλληνες πολιτικούς, έναν νεκρόκαι έναν που δεν βρίσκεται πλέον εν ενεργεία ». Τα κόμματα στα οποία έχουν δοθεί χρήματα, προσθέτει, δεν θέλει να τα ονομάσει. Αυτά προκύπτουν όμως, αυτομάτως, από τα ονόματα των αναφερθέντων πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ σημαντικά και ακριβή αυτά που γράφετε υπάρχουν όμως και άλλα πρόσωπα και άλλες κλίκες και άλλες απαράδεκτες επιλογές καθώς και μη επιλογές ανθρώπων που δεν κρίθηκαν άξιοι να τοποθετηθούν στο εξωτερικό παρά τη γλωσσομάθεια, τις ικανότητες και την εμπειρία τους, γιατί δεν έκαναν τεμενάδες στον Λειβαδά και την παρέα του. Είμαστε χώρα της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα μάθατε;
    Απογοητεύθηκε που δεν μπόρεσε να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο εθνικός μας Αϊστάϊν.
    Τόριξε στο κανό.
    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά, στο Σχοινιά. Χάθηκε πάλι βέβαια προχθές και τον βρήκαν μετά από 4 ώρες αποκαμωμένο σε μια απόμερη ακτή, να περιμένει να τον σώσουν.
    Και εμείς νομίζαμε ότι τον έστειλε ο θεός για να σώσει την Ελλάδα, όπως μας έλεγαν τα Γιωργοκάναλα.
    Τώρα μάλιστα, ψωνίσαμε από σβέρκο!
    Το κανό το είχε ξαναπροσπαθήσει στην Ύδρα πασχαλιάτικα αλλά την κοψωχόλιασε πάλι τη συνοδεία του.
    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.
    Δεν προσπαθούσες καλύτερα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμμυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ πράσινοι μπλογκοσκυλέοι,


    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.


    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.


    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει αμφιβολία.


    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.


    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.


    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.


    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;


    ΓΙΑ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.


    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.


    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.


    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.


    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.


    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;
    Ξέρετε ποιος.
    Ο φανατικός αφισσοκολλητής που μπέρδευε την τιμή σε δολάριο με την τιμή σε ευρώ και μας έβγαζε με αλχημίες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κλέβουν τους Έλληνες καταναλωτές.
    Του ετοιμάζω λίστα με επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. για το μήνα Ιούνιο.
    Σε ρωτάω (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), οικονομολόγε τις πεντάρας, να μου απαντήσεις μία απλή ερώτηση, εάν μπορείς.
    Πώς γίνεται να έχουμε, με μεγάλη διαφορά, ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και εσύ να καταγγέλεις αυτά που καταγγέλεις;
    Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν εκθέτεις μόνο την κοινή λογική αλλά και το κόμμα σου;
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ.
    Τι έγινε εκεί στο πασόκ, πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ έχετε πάρει;
    Δηλαδή, όποιος λέει τις μεγαλύτερες ανοησίες και αερολογίες παίρνει άριστα;
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ;
    Βάζετε στοίχημα ότι ξέρω τουλάχιστον ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ της σχολής;
    Ποιόν άλλο;
    Το Γιωργάκη τον Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ακόμη ποδήλατο.
    Μετά πήγε για κανό στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ). Είδες ο αριστούχος;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το κερί στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να σε ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνεις αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Θα μιλάνε για σένα και μετά από 100 χρόνια.
    Φτού, φτού!
    Εμπρός λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υποκριτή μουσίτσα Γιωργάκη, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές και τώτα κάνετε τον κινέζο.
    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;
    Πιπιλάτε συνεχώς την ίδια βαρετή καραμέλα για υποτιθέμενα σκάνδαλα, ποιοι εσείς που δώσατε πραγματικό νόημα στη λέξη.
    Μιλάμε για δισεκατομμύρια, όχι πασατέμπο.
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί ρε παλιάνθρωποι.
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».
    και σαν να μην έφταναν όλα αυτά:
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.
    Λίγη τσίπα δεν έχεις παλιάνθρωπε αλήτη Γιωργάκη;
    Αλλά τι τσίπα να περιμένεις από ένα Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΖΩΥΦΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΑΙΣΜΕΝΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
    ΜΠΡΑΒΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
    ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....
    ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..

    ΧΑ..ΧΟΥ...ΧΑ...ΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η διοίκηση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης επί Λειβαδά είναι σκατά. Όμως το ίδιο σκατά ήταν και επί ΠΑΣΟΚ. Αιτία; Ο κομματισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;

    ΑΝΟΗΤΕ ή Δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου ή κάνεις πως δεν τις διαβάζεις.. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΜΟΛΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ...


    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΡΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..

    ========================
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

Προς τον ανεγκέφαλο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ που αναπαράγει την προπαγάνδα της Δεξιάς και των μαύρων λύκων της για την τιμή της βενζίνης:

1. Κατοχικέ ρουφιάνε του Γκαίμπελς το 99% του Ελληνικού λαού αυτά που γράφω συμμερίζεται και ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ. Απόδειξη τούτου ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ) τις ίδιες καταγγελίες κάνουν. 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. (Γιαννόπουλος, Μανώλης, κ.α.) έχουν κάνει πριν 2 μήνες επερωτήσεις στη Βουλή για την ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ στην τιμή της Βενζίνης. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ???

2. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ και το Ξεζούμισμα του Ελλ. λαού από τους κολλητούς της είναι αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ ??

Γκαιμπελίσκο εγώ δεν έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, δύναμαι όμως να έχω γνώμη για τη χειρότερη ληστρική πολιτική που έχει γνωρίσει τούτος ο τόπος εδώ και 4.000 χρόνια.

Τώρα όσον αφορά τις γνώσεις σου περί οικονομίας:
-Γράφεις σαν εξυπνάδα ότι εδώ έχουμε ΕΥΡΩ και έξω έχουν Δολάριο.
Χαρήκαμε ανόητε, τώρα το ανακάλυψες ?? Αυτό ισχύει από το 2002. Παρεπιπτόντως όταν το 2004 ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΙΣΟΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ τα 59 ΔΟΛΑΡΙΑ..

Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΗΤΑΝ 59 ΛΕΠΤΑ (2004). Να δεχθώ έναν αυξημένο από τότε φόρο 8 λεπτά. Σήμερα που ένα ΕΥΡΩ ισούται με 1,4 δολάρια και η τιμή του βαρελιού είναι σήμερα 68,50..


ΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2004 Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 45 ΛΕΠΤΑ.

ΚΑΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΛΕΠΤΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΖΑ 15 ΛΕΠΤΑ.

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ 1,20 έως 1.35.
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΙ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΠΛΑΣΙΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΥΨΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΖΩΗΣ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΟΗΤΕ ???

    ================
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ


    ΠΑΝΤΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΑΘΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,..
    υπάρχει εδώ και δεκαετίες η σωστή αντίληψη να αποθαρρύνεται η χρήση του ΙΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..

    Μάλιστα προ πενταετίας η τιμή στην Ευρώπη ήταν κατά 38-47% ακριβότερη από ότι στην Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

    Παρόλη την άνοδο των διεθνών τιμών λοιπόν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ και έτσι δεν αυξήθηκε σχεδόν παρά ελάχιστα η τιμή λόγω της κρίσης πέρισυ.

    ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΨΑΛΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΤΙΜΗ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ "ΚΟΛΛΗΣΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,

    στερνό σου καταφύγιο, όπως και κάθε προπαγανδιστή των ληστάρχων..

    ΑΤΥΧΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,..

    όπως καλή ώρα γίνεται εδώ με την βενζίνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: TO ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σκυλι του Μαρούδα.
    Κοπριά του Χυτήρη.
    Ρουφιάνε του Παπ.
    πέος του Λαλιώτη.
    Αντε και γαμήσου πρασινορουφιάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. σε καθε αναρτηση του press.. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ...
    ΚΑΙ μετά τον ψόφο του...
    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΞΕΧΑΣΑΤΕ" ΠΑΣΟΚΙΑ..

    Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΑΣ. ΣΑΝ ΖΩΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ..
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
    ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ.
    ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΑΡΧΗΓΟ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ-ΓΑΙΔΑΡΟ.
    ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΕΡΠΕΤΑ-ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ Κ.Λ.Π
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ .ΔΗΛΑΔΗ. ΖΩΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ.

    Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΠΡΕΣΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΝΤΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
    ΖΩΩΝ...
    ΚΑΙ ΤΙ ΖΩΩΝ ! ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση