GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λένε Βενιζέλος και Λοβέρδος...

...για την άποψη Τσάτσου ότι θα είναι "ευτελισμός" του Συντάγματος η διεξαγωγή εκλογών την άνοιξη . Από τον Στέλιο Ζαφείρη ΑΠΟΚΑΛΥ...

...για την άποψη Τσάτσου ότι θα είναι "ευτελισμός" του Συντάγματος η διεξαγωγή εκλογών την άνοιξη
.
Από τον Στέλιο Ζαφείρη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Σε καταλύτη πολιτικών διεργασιών τείνει να εξελιχθεί η συνέντευξη του Δημ. Τσάτσου ο οποίος εξέδρασε την αντίθεσή του στην πρόκληση εκλογών τον ερχόμενο Μάρτιο, με αφορμή τη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι «ευτελίζεται η ουσία των διατάξεων του Συντάγματος…».
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θεωρούν "αθώα" τη συνέντευξη αυτή και εκτιμούν ότι αρχίζει να ξεδιπλώνεται ευρύτερο σχέδιο που ευνοεί την παράταση του βίου της κυβέρνησης και έχει στόχο να υποχρεωθεί σε αναδίπλωση ο Γ. Παπανδρέου και να μην προκαλέσει εκλογές την άνοιξη. Το σχέδιο αυτό εκτιμάται ότι στηρίζεται και από εξωθεσμικά κέντρα ενώ αναμένεται να βγει και επίσημα η κυβέρνηση και να επικαλεστεί τις θέσεις του κ. Τσάτσου.
Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ περιμένουν πάντως με ενδιαφέρον και τη θέση που θα πάρουν για το θέμα τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Όχι μόνο διότι είναι έγκριτοι συνταγματολόγοι αλλά και διότι ταυτόχρονα υπήρξαν "μαθητές" του Δημ. Τσάτσου.
Θα συμφωνήσουν μαζί του λοιπόν ότι...
η πρόκληση εκλογών την άνοιξη είναι "ευτελισμός" του Συντάγματος ή θα συμφωνήσουν με την αναγκαιότητα των εκλογών που έχει διακηρύξει επίσημα το ΠΑΣΟΚ; Μια απάντηση που όπως λέγεται δεν θα έχει μόνο επιστημονική αλλά και πολιτική αξία.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ...σιωπήσουν.

16 σχόλια

  1. Έχεις Λαλήσει.

    Απο το αποκλειστικο σου "συμφωνεί ο Βενιζελος με τον τσάτσο!" περασαμε στο αποκλειστικο ερωτημα τι θα κανει ο Βενιζελος και ο Λοβερδος.

    Κανονισε να φας καμια μυνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΕΙΔΑΝ ΜΑΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΑΙΡΟΦΩΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δήλωση Τσάτσου
    είναι ένα ευφυές
    τέχνασμα του ΠΑΣΟΚ,
    για να ξεγελαστεί
    ο Καραμανλής,να
    νομίσει ότι μπορεί
    να εκλεγεί Π.τ.Δ.,
    να μη γίνουν το
    Μάρτιο εκλογές,και
    να μην κάνει το
    Σεπτέμβριο εκλογές,
    που είναι η μόνη
    σωστή κίνηση γι' αυτόν,
    κι ας ηττηθεί ηπιότερη
    ήττα και ακόμα πιο
    ήπια το Μάρτιο που
    θα τις προκαλέσει αυτός
    και όχι το τότε
    (συγ)κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Τσατσος ως συνταγματολόγος δεν μας εξηγεί Γιατί το Σύνταγμα προβλέπει ΕΚΛΟΓΕΣ όταν δεν συγκεντρώνεται η σχετική πληοψηφία των 181 βουλευτών ;

    Πόσο η συγκεκριμένη θέση του κ.Τσάτσου είναι απεγκλωβισμένη από τις προσωπικές του πικρίες έναντι του Γιώργου Παπανδρέου.

    Γιατί δεν τον ξαναέβαλε υποωήφιο στην Ευρωβουλή

    Γιατί δεν επεκράτησε ο προστατευόμενος του κ.Βενιζέλος

    Γιατί δεν λειτούργισε ο σύνδεσμος Πανεπιστημιακών υπέρ Βενιζέλου

    Μήπως είχε λάβει την υπόχεση να προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τώρα απώλεσε το όνειρο

    Οσο και να θέλεις να δεχτείς τις θέσεις του κ.Τσάσου δεν μπορείς να μην αναφωνήσεις

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προχθές υπήρξε ένα σχόλιο σχετικά με την απουσία των Ελλήνων διανοούμενων από αυτούς τους δύσκολους από ηθικής και πολιτικής πλευράς καιρούς που περνάει η κοινωνία μας. Κουρνιασμένοι στα καβούκια τους δεν τολμούν να υψώσουν την φωνή τους με ουσιαστικό λογο, Παρα μόνο ψελλίζουν που και που στα τηλεοπτικά παράθυρα, ανοησίες περί ανεμών και υδάτων. και κει που σ' έχουν αποκοιμίσει και τελματώσει ψυχολογικά... ΝΑΤΟΣ ΠΕΤΙΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΤΣΟΣ και το ηθικό μας αναπτερώνεται και βλέπουμε επιτέλους ότι οι διανοούμενοι μας δεν μας έχουν εγκαταλειψει..Μονο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και στην κατάλληλη στιγμή λένε την καθ' όλα ύποπτη μπαρούφα τους. Τέλος σ' ευχαριστούμε κ. ΤΣΑΤΣΟ και δεν έχει σημασία τόσο καιρό όλα αυτά που συμβαίνουν σ' αυτή την χώρα δεν σε ενόχλησαν.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σχέση του κ. Δημ. Τσάτσου με τον ιδρυτή της ανισονομίας, της ρεμούλας και της παραγραφής πολιτικών κακουργημάτων χοντροΒενιζέλο, είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που έχουν γραβάτες με τα σώβρακα! Τα κατουρημένα σώβρακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προχθές υπήρξε ένα σχόλιο σχετικά με την απουσία των Ελλήνων διανοούμενων από αυτούς τους δύσκολους από ηθικής και πολιτικής πλευράς καιρούς που περνάει η κοινωνία μας. Κουρνιασμένοι στα καβούκια τους δεν τολμούν να υψώσουν την φωνή τους με ουσιαστικό λογο, Παρα μόνο ψελλίζουν που και που στα τηλεοπτικά παράθυρα, ανοησίες περί ανεμών και υδάτων. και κει που σ' έχουν αποκοιμίσει και τελματώσει ψυχολογικά... ΝΑΤΟΣ ΠΕΤΙΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΤΣΟΣ και το ηθικό μας αναπτερώνεται και βλέπουμε επιτέλους ότι οι διανοούμενοι μας δεν μας έχουν εγκαταλειψει..Μονο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και στην κατάλληλη στιγμή λένε την καθ' όλα ύποπτη μπαρούφα τους. Τέλος σ' ευχαριστούμε κ. ΤΣΑΤΣΟ και δεν έχει σημασία τόσο καιρό όλα αυτά που συμβαίνουν σ' αυτή την χώρα δεν σε ενόχλησαν.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ Ο 09¨50 ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.
    ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΕΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτός κι αν όλα γίνονται ενορχηστρωμέμα για να καταστή η Ελλάδα η πρώτη χώρα που πολιτικά θα νομοιμοποιήση τη δικαιοβασία εν όψη της διαταχθείσας έρευνας για το Σάνδαλο της Σκύρου, άλλως για το αντίθετο?

    Η στάση συνταγματολόγων στο αναπάντητο του αδρανές της βιαιοπραγίας επί του δίκαιου της "Εκκλησίας του Δήμου" της Σκύρου που συντελείται αυτή τι στιγμή στο βόρειο τμήμα του νησιού είναι ταυτόσιμη και δεν τιμά καθόλου το πολιτικό και συνταγματικό καθεστώς τις Ελλάδας αλλά και πάνω όλα τις σπουδές και τα πτυχία των δια τις σιωπής συνεργών στη δικαιοβασία κατά του δίκαιου των πολιτών της "Εκκλησίας του Δήμου" και όλων των ψηφοφόρων του κάθε κόμματος "πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του".

    Γιατί στο όνομα τις επικάλεσης δικαιώματος επί βοσκοτόπων με χρυσόβουλα ή ΜΗ ή και παραχωρηθέντων εκτάσεων από το Δημόσιο, καίτι απαλλοτριωθέντα από το βάρος τις δουλείας εις βάρος τρίτων τυφλομένοι και θεαζόμενοι την απληστία, μαστροποί του ΔΙΚΑΙΟΥ δρώντες με ΒΟΥΛΗση αλλά και μέσα δικαιοσύνη, το επιβαλόμενο ΕΘΙΜΙΚΟ τους ΑΔΙΚΟ επί του ΔΙΚΑΙΟΥ θα παραμένει ως καταγεγραμένη καταισχύνη για το μνήσθασθαι του βιου και τις πολιτειας των ανά τους αιώνες.

    Ω! ΕΔΟΥΑΡΔΕ! η συμετοχή μου στη θέαση του δράματός σου εφήμερη πνευματική ανάταση τις ματαιώτητας τις ύπαρξής μου?

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ....ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ....ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ....ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ...ΜΙΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ, ΜΙΑ Η ΜΙΛΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16, ΜΙΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ....ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΑΧΗΤΙ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΙΥΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ...ΕΞΩ ΤΩΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ Ως ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΤΣΑΤΣΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όπου υπάρξει πρόβλημα,τσούπ πετάγεται
    ένας blooblookas νά γκεμπελίσει.
    Φατούρα έχουν πάρει τόν Σοσιαλισμό(?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο λαός του αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι τους.Αυτός ο λαός εχει επιλέξει για αχηγό του τον ΓΙΩΡΓΟ καί αυτόν στηρίζει οποιος υπονομεύσει ας το σκεφτεί καλά,θα τον βρεί απέναντι του.Σήμερα ζούμε χειρότερες μέρες απο την προ 81 εποχή το βιώνει καθημερινά ο ελληνικός λαός.Η ανάγκη για μια νέα αλλαγή ειναι επιτακτική για να ξανάρθει η ελπίδα για να υπαρξει μέλλον στις νεε γεννεές της πατριδας μας.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ειναι η ελπίδα για μια ειρηνική επανάσταση για να οδηγηθεί η χώρα σε μια σοσιαλιστική κατευθυνση.Το ΠΑΣΟΚ αποκτά την φυσιογνωμιά του οσο κι'αν ενοχλεί καποιους αυτό.
    Σ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο Σκιαθο με λατρεια!!!!

    @ Εβραιοπουστρονιον/Σαγιαν/αρουραιε της ισραελοχεστρας (που θελει να ονομαζεται και κρατος)/προβοκατορα κουκουλοφορε/γνωστε και ως Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες.

    Καποιος ειπε οτι εισαι μαλλον καθηλωμενος σε αναπηρικο καροτσακι ρε μαλακα. Το οτι εισαι αναπηρος στο μυαλο ειναι αυτονοητο!
    Πηγαινε και σε καμμια παραλια να κανεις και κανα μπανιστηρι ρε αρχιδι.
    Φοβασαι μη στη φορμαρει κανενας;
    Πηγαινε στο τριτο λιμανακι στη Βουλιαγμενη. Εκει με τις αλλες πουσταρες θασαι ασφαλης. Το πολυ-πολυ να κλεισης ραντεβου για καμμια αλλαξωκολια το βραδυ.

    Φασον σ' εχει προσλαβει ο Καψαρχιδης μωρη αδερφαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΚΡΙΜΑ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

    ΕΣΥ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΑΘΩΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ "ΣΤΟΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !

    Ο ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΝ ΔΑΙΛΑΚΗ ΚΛΠ....ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ

    "ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΕΞΙΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΕΡΑ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !!!

    ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΚΥΛΩΜΑ


    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ" ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ!!

    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ...


    ΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση