GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την έχει άσχημα για τη νοθεία ο Γ. Παπανικολάου...

Η δικαίωση των blogs για την ΟΝΝΕΔ. Αναγκάζεται να συγκαλέσει εκτάκτως την Κεντρική Επιτροπή μετά το γενικό φτύσιμο! . Από το realpress-gr ...

Η δικαίωση των blogs για την ΟΝΝΕΔ. Αναγκάζεται να συγκαλέσει εκτάκτως την Κεντρική Επιτροπή μετά το γενικό φτύσιμο!
.
Από το realpress-gr real
.
Μέχρι και πριν από λίγες ώρες ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου υποστήριζε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα στη ΔΑΠ –ΝΔΦΚ και ότι όλα είναι αποκυήματα της φαντασίας των BLOGERS (realnews 12-07-09).
Εντελώς ξαφνικά συγκαλείται Κεντρική Επιτροπή ΟΝΝΕΔ τη Κυριακή 19-07-09. Επιτέλους ο Παπανικολάου κατάλαβε ότι δεν βρέχει αλλά τον φτύνουν, και αναγκαστικά συγκαλεί τη Κυριακή το ανώτατο όργανο της οργάνωσης για να αποφανθεί σχετικά με τις νοθείες που τόσο καιρό κάνει. Κάποιος από πάνω του έβαλε χοντρό χέρι…

8 σχόλια

  1. εχει χεστει στο Ευρο το φαλακρο Golden Boy, ολο με γκομενεσ ειναι και ακριβα αυτοκινητα και εμεις την βγαζουμε με μπαζα και σουβλακια .

    τι μαλακες ημαστε , αντι να πηγαιναμε απο μικροι σε κοματα μας ελεγαν αν κοιταμε τις σπουδες..ριξε και για μας ενα πουτσο εσυ που εχεις τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ – ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;


    ΟΧΙ-ΟΧΙ δεν τα ξεχάσαμε..

    Ρωτήστε τη ΛΙΖΑ , το θείο ΑΧΙΛΛΕΑ και μερικούς άλλους που πίνουν στην υγεία των αφράγκων..

    Ρωτήστε και τους χιλιάδες ΙΧήδες που πληρώνουν το νταβατζιλίκι στη βενζίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολόκληρο μηχανισμό έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ, για τον έλεγχο του ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.
    Ένας ολόκληρος μηχανισμός που θυμίζει... εργοστάσιο δουλεύει στην Ιπποκράτους γύρω από τα ιντερνετικά μέσα, το διαδίκτυο, τα μπλογκ και τις ιστοσελίδες, προκειμένου να παρακολουθεί η ηγεσία του ΠαΣοΚ ανά πάσα στιγμή τι γίνεται, τι λέγεται, τι διαμορφώνεται, τι κλίμα δημιουργείται, καθετί που διακινείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

    Καθημερινά στα γραφεία του ΠαΣοΚ οι επιτελείς που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα ενημερώνουν σε διάφορα επίπεδα την ηγεσία του ΠαΣοΚ, ώστε να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο, ακόμη και όσα διακινούνται ... υπό μορφήν ψιθύρου...
    Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt.
    Ύστερα, γύρω-γύρω από την Ιπποκράτους, σαν ένας άλλος ιστός αράχνης, έχει απλωθεί ένα δίκτυο φίλων, εθελοντών και μελών του κόμματος που όταν ανιχνεύσουν κάτι παρεξηγήσιμο σε κάποια ιστοσελίδα ακόμα και βουλευτού ή στελέχους αμέσως βαράνε συναγερμό, στέλνουν μηνύματα, κάνουν chat, ειδοποιούν το ΠαΣοΚ...

    Επίσης, για ό,τι τους φαίνεται ασυνήθιστο, τους έχει κάνει εντύπωση, ένα γεγονός στην πόλη όπου ζούνε το οποίο τους παραξενεύει, ενημερώνουν αμέσως το Κίνημα. Από τέτοια στο ΠαΣοΚ ουκ ολίγα...
    Και επειδή όλοι κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς διαδικτύου, οι ειδικοί έχουν ανά πάσα στιγμή ανοιχτό το laptop τους. Τι θέλουν να δούνε; Εξετάζουν τις συνέπειες μιας είδησης, αν είναι σκόπιμη, αν εξυπηρετεί κάποιους ή κάποιον, αν είναι αληθής, αν κρύβονται πίσω από αυτήν συμφέροντα και ποια, αν πρόκειται για κάτι που δεν ήταν γνωστό και τώρα αποκαλύπτεται, αν μια είδηση σε κάποιο μπλογκ συμπαρασύρει και δημιουργεί γεγονότα και αντιδράσεις και φυσικά αν προκαλεί αρνητικό ή θετικό κλίμα για το ΠαΣοΚ.

    Μάλιστα ορισμένες ειδήσεις γράφονται στα μπλογκ και από βουλευτές του ΠαΣοΚ και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάτι που συνέβη βρίσκεται γραμμένο εκεί ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και για τον ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .

    Μέχρι και οι ερωτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης καταγράφονται στα μπλογκ, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα. Μάλιστα ορισμένοι βουλευτές που έχουν πιάσει το νόημα και αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα που δημιουργείται συμπαρασύρει τα πάντα, δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τις ερωτήσεις εκείνες που ξέρουν ότι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον και των υπόλοιπων Μέσων Ενημέρωσης ώστε να πάρει διάσταση η καταγγελία ή η αποκάλυψη.

    Συχνός... πελάτης των μπλογκ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και όσοι βουλευτές υπογράφουν μαζί του κείμενα ερωτήσεων για μίζες, προσλήψεις στο Δημόσιο, κακοδιαχείριση, σπατάλες, παρασκήνια και πολλά άλλα.
    Το «Αυτί και το Μάτι» του ΠαΣοΚ είναι, με δυο λόγια, το διαδίκτυο και καθημερινά δεκάδες άτομα εργάζονται ώστε η ηγεσία του Κινήματος να γνωρίζει τι κινείται και τι αναπνέει στην μπλογκόσφαιρα. Όλα αυτά τα αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Το Παρόν».

    Και φυσικά το διαδίκτυο είναι και το «Στόμα» του κόμματος, αφού όπως κατά καιρούς έχει γραφεί στα ψιλά ορισμένων εφημερίδων μόνο για τα ...συντροφικά μπλόγκ ( για την συντήρηση τους ) η Ιπποκράτους δαπανά μηνιαίως 30.000 Ευρώ.

    Όλος αυτός λοιπόν ο μηχανισμός που έχει στηθεί αποτυπώνεται στα επιμέρους ευρήματα των δημοσκοπήσεων, όπου το ΠαΣοΚ κυριαρχεί στις νεανικές και μεσαίες ηλικίες με σημαντική διαφορά. Κυριαρχεί δηλαδή στις ηλικίες του διαδικτύου.

    Στην Ιπποκράτους θεωρούν το διαδίκτυο το ανερχόμενο μέσο πληροφόρησης που έχει σιγά-σιγά υποκαταστήσει σημαντικό κομμάτι του παραδοσιακού τύπου.
    Κινούνται λοιπόν τόσο στο προσκήνιο , όσο και στο...παρασκήνιο.

    ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ
    ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποψιάζομαι,…. Ότι η Περίφημη Μεταρύθμιση της Παιδείας που μας ετοιμάζουν, ακολουθώντας κατά πόδα τις άλλες Περίφημες, Μεταρυθμίσεις, για κάποιους γίνετε!
    Και ποιοι είναι αυτοί στην περίπτωση αυτή;
    Μα τα κονομημένα, των κονομημένων μαμάδων και μπαμπάδων τέκνα που βρίσκονται σε ιδιωτικά σχολεία!
    Και γιατί; Είναι απλό, με τις Πανελλαδικές τα ιδιωτικά έβαζαν και βάζουν λίγους σε ΤΕΙ-ΑΕΙ, άσε που μετά και αυτοί –αυτές που βάζουν τα βρίσκουν μπαστούνια εκεί πέρα, άσε που για να δεις επιστήμονα κύρους που να έχει ξεκινήσει από ιδιωτικό σχολείο πρέπει να έχεις τηλεσκόπιο, το μόνο που τα καταφέρνουν καλά είναι στην βόλεψη, εκεί έχουν βγάλει δέκα Πανεπιστήμια, ο ένας τον άλλο, ο κολλητός του λεφτά, ο κολλητός του πολιτικάντη, και πάει λέγοντας, η περίφημη συμμαχία των φελλών!
    Αυτά τα τέκνα είναι που στοχεύει η Μεταρύθμιση να αναβαθμίσει, να πάψει η κοινωνία να θεωρεί πως όποιος πάει σε ιδιωτικό σχολείο, ανάλογα και με την τσέπη έχει εξασφαλίσει και βαθμούς και απολυτήριο, και Πανεπιστήμιο, και εξέλιξη.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Και με την κρίση των καλοπληρωμένων ιδιωτικών τους σχολείων! ΑΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ!Αντε και σήκωσαν κεφάλι με τις σπουδές των παιδιών τους! Στα σκατά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:52 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ???
    Το politis-gr τα γράφει το γνωστό προπαγανδιστικό blog του Αντώναρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην ιδρωνετε μαλακες σε 10-15 χρόνια θα τον δειτε υπουργο. Οι τζαμπα μαγκες μάλλον εισαστε εσεις. Αυτός ζει και βασιλευει στην Ελλάδα της ρεμουλας και της ανωμαλιας που κάποιοι κατασκευασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκατά και ξύλο στα πουστόπαιδα της δεξιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πιο ικανος
    απο αυτους τους Οννεδιτες ειναι ο Αξιωτης!!

    Θα παει ψηλα γιατι ειναι σοβαρος και εχει καλες γνωριμιες και διορατικοτητα
    ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση