GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Κ. Σημίτη για Πρόεδρο Δημοκρατίας...

ΤΟ PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Τι κρύβει στην πραγματικότητα η συνέντευξη Τσάτσου. Θέλουν να υποχρεώσουν τον Καρ. Παπούλια να αποσυρθεί για να αν...

ΤΟ PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:Τι κρύβει στην πραγματικότητα η συνέντευξη Τσάτσου. Θέλουν να υποχρεώσουν τον Καρ. Παπούλια να αποσυρθεί για να ανοίξει ο δρόμος στον πρώην πρωθυπουργό. Έχει γίνει κρυφή συμφωνία με τη ΝΔ.
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Στην συνέντευξή του στην "Καθημερινή"ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσάτσος δεν τάσσεται μόνο κατά της διαξεγωγής εκλογών την άνοιξη. Επιπλέον προτείνει στον Κάρολο Παπούλια «να αρνηθεί την "εργαλειοποίησή" του ως "σκεύος" τεχνάσματος για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών». Δηλαδή λέει στον κ. Παπούλια να βγει και να πει ότι δεν δέχεται να αναδειχθεί -πάλι- Πρόεδρος αν προηγηθούν εκλογές. Με άλλα λόγια του προτείνει να μην διεκδικήσει δεύτερη θητεία.
Είναι προφανής η πίεση που θα αρχίσει να ασκείται στον κ. Παπούλια προς αυτή την κατεύθυνση. Αναμένεται μετά τον κ. Τσάτσο να ακολυθήσουν και άλλοι. Θέλουν να τον αναγκάσουν να "αποσυρθεί" όσο γίνεται νωρίτερα.
Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Ο Κ. Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέπτεται να προτείνει για το προεδρικό αξίωμα τον ...Κώστα Σημίτη. Με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι...
θα φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση το ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως και να το διασπάσει αφού υπάρχει ένας αριθμός "σημιτικών" βουλευτών που θα ήθελαν να στηρίξουν τον πρώην πρωθυπουργό. Σε κάθε περίπτωση εκτιμούν στό Μαξίμου ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ και θα μετατρέψουν σε μπούμερανγκ την τακτική του για προσφυγή σε εκλογές. Επίσης πιστεύουν ότι στις εκλογές θα αποσπάσουν ένα τμήμα "εκσυγχρονιστών" - "αντιπαπανδρεϊκών" ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ...
Ηδη, ο κ. Καραμανλής έχει σπεύσει να πάρει πίσω από τις παραμονές των ευρωεκλογών τους χαρακτηρισμούς περί "αρχιερέα της διαπλοκής" που είχε αποδώσει στο παρλεθόν στον κ. Σημίτη. Και από τότε αποκαλύψαμε το σχετικό σχέδιο για τον πρώην πρωθυπουργό.
Επίσης, σημειώνεται ότι ο κ. Τσάτσος διατηρεί ανέκαθεν πολύ στενές σχέσεις με τον κ. Σημίτη. Αρκετοί λένε λοιπόν ότι ανέλαβε να κάνει τον "λαγό" αφού η παλαιά επιδίωξή του να γίνει αυτός Πρόεδρος Δημοκρατίας δεν επετεύχθη.
Με βάση αυτό το σχέδιο -στο οποίο έχει υπάρξει κατά τις πληροφορίες παρασκηνιακή συμφωνία, μέσω ισχυρών παραγόντων, με τη ΝΔ- αν αποσυρθεί ο Καρ. Παπούλιας, ακόμη κι αν γίνουν εκλογές ο κ. Σημίτης θα μπορέσει να εκλεγεί Πρόεδρος από τη νέα Βουλή: Θα τον έχει προτείνει ήδη ο Κ. Καραμανλής, δεν θα είναι εύκολο να τον αρνηθεί ο Γ. Παπανδρέου...

24 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΗΤΕΡΑ,
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ "ΔΑΙΔΑΛΕ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προχθές υπήρξε ένα σχόλιο σχετικά με την απουσία των Ελλήνων διανοούμενων από αυτούς τους δύσκολους από ηθικής και πολιτικής πλευράς καιρούς που περνάει η κοινωνία μας. Κουρνιασμένοι στα καβούκια τους δεν τολμούν να υψώσουν την φωνή τους με ουσιαστικό λογο, Παρα μόνο ψελλίζουν που και που στα τηλεοπτικά παράθυρα, ανοησίες περί ανεμών και υδάτων. και κει που σ' έχουν αποκοιμίσει και τελματώσει ψυχολογικά... ΝΑΤΟΣ ΠΕΤΙΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΤΣΟΣ και το ηθικό μας αναπτερώνεται και βλέπουμε επιτέλους ότι οι διανοούμενοι μας δεν μας έχουν εγκαταλειψει..Μονο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και στην κατάλληλη στιγμή λένε την καθ' όλα ύποπτη μπαρούφα τους. Τέλος σ' ευχαριστούμε κ. ΤΣΑΤΣΟ και δεν έχει σημασία τόσο καιρό όλα αυτά που συμβαίνουν σ' αυτή την χώρα δεν σε ενόχλησαν.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον συνεντευξιαζόμενο εν ώρα κρίσης Πάγκαλο τον ξεχάσατε;
    Τον "ευγνώμονα "ευχαριστώ";

    ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πληροφορίες αυτές περί... επιλογής Σημίτη από τον Καραμανλή έχουν τόση βαρύτητα όση τα σχέδια του Γιωργάκη για την αντιμετώπιση της κρίσης... Καμία απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.


    0ΧΑ00ΧΑ0ΧΑ0ΧΑ0ΧΑ


    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΗΜΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ; Ο ΚΥΡ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΟΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΤΛ) ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ (ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ, ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ). ΒΡΗΚΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ.....ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΧΡΙΣΜΑ....Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΚΑΝΤΟΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ....ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΚΟΝΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΜΙΑ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .


    ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ .


    ΑΚΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς εκσυγχρονιστές και Νεοδημοκράτες είναι το ίδιο πράγμα,πράγμα που το λέω χρόνια τώρα.Αν δεν φύγουν όλοι οι εκσυγχρονιστές απο το ΠΑΣΟΚ ,το κίνημα δεν θα δεί άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ "ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ" ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ...
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΕΙΝΑΝ....
    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ
    ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΔΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tόν Ανδρέα πάντως στά...μπέσα δέν τόν
    πιάνει κανένας.
    Καραμανλή κοιλοπόνεσε,Σαρτζετάκη ξεπέταξε.
    Τέτοιους βωμούς δέν είχαν ούτε οί Αζτέκοι.
    Αλλά οί παρωπίδες κοιμίζουν συγχρόνως
    ειδικά τούς πρασινοκέφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όποιοι χυδαιολογούν από τα blogs, σκοτώνουν τα blogs......
    evkasselakis kas50kas@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΤΣΑΤΣΟ

    ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ

    ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα παραιτηθεί έτσι και αλλιώς για λόγους υγείας ,πιστεύω.
    Με αυτό το τρόπο θα ανοίξει ο δρόμος για αλλαγή προσώπου στην Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας και βέβαια και για εκλογές οι οποίες θα γίνουν έτσι και αλλιώς διότι δεν πάει άλλο η κατάσταση.
    Γι αυτό μπλοφάρει το ΠΑΣΟΚ,γι αυτό απαντά στη μπλόφα η ΝΔ ή γι αυτό είναι όλοι ενήμεροι από τώρα αλλά τηρούν σιγή ιχθύος γιατί είναι ακόμα απλά νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το διακύβευμα δεν είναι αν θα γίνει πρόεδρος ο Σιμητης η ο Παπούλιας το διακύβευμα είναι η επιτακτική ανάγκη να ανατραπεί η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο και τον καταστρέφει όσο μένει στην εξουσία κατατην διάρκεια της νεοδημοκρατικης διακυβέρνησης έγιναν πολιτικές και θεσμικές παρεκτροπές που κυριολεκτικά κουρεασαν το συνταγμα. Που ήτανε τότε οι συνταατολογοι; Εν τελει ο κ Σιμητης ως υπεύθυνος πολιτικός δεν νομίζω πως θα αποδεχτεί να γίνει το εργαλείο με το οποίο θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στην εξουσία ο χοντρος εραστης του πιτογυρου και του πλέι στεισιον μαζί με τον θίασο που αποκαλεί κυβερνηση. Λυπηθητε την χώρα και εμάς τους πολίτες της και απαλλαξτε μας από την παρουσία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ. ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ.
    ΒΡΕ ΤΣΑΤΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΒΡΕ ΤΣΑΤΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ;
    Η' ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΒΡΕ ΤΣΑΤΣΟ, ΠΕΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ.......
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. <>
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    Από τον Γιάννη Δαίδαλο


    δηλαδή λέει να βγει και να πει
    με άλλα λόγια του προτείνει
    να μην διεκδικήσει
    σύμφωνα με πληροφορίες,
    με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι...
    σε κάθε περίπτωση
    αποκαλύψαμε
    επίσης πιστεύουν
    αρκετοί λένε .
    με βάση αυτό το σχέδιο
    ολο το παρασκήνιο
    μερικοί λένε
    το "παιχνίδι" με Καραμανλή
    η στάση Βενιζέλου.
    κατά τις πληροφορίες
    άλλοι λενε
    παρασκηνιακή συμφωνία
    ισχυρών παραγόντων
    αν αποσυρθεί ο Παπούλιας
    κι αν γίνουν εκλογές
    κάποιοι υποπτεύονται
    Θα τον έχει προτείνει o K
    και δεν θα τον αρνηθεί ο Γ.
    οπότε
    Δαιδαλε
    κατούρα να φύγουμε . .

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΜΠΙΝΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1.000.000 δρχ. την ημέρα παίρνει ο Αράπογλου! κι εμένα με καλούν να πληρώσω έξτρα φόρο για να κλείσουν την τρύπα του προϋπολογισμού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχει καμμία σημασία ποιος είναι ΠτΔ; Η θέση αυτή είναι άνευ ουσίας, όπως και ο Τάπερμαν. Άρα, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δε μου γέμιζε ποτέ το μάτι ο μεσιέ Δ.Τσατσός! Τώρα με αηδιάζει!
    Τον πείραξε το νερό των Βρυξελλών! Γέρασε κιόλας και τι να σου κάνει;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. oxi tsatsos re malakes poutsatsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!! Άρα επιβεβαιώνεται προφητική Ραδιοφωνική εκπομπή τού Γ ΤΡΑΓΚΑ,στόνreal fm.Στίς 30/3/2009.Ότι η μελλοντική διακομματική ηγεσία τής Ελλάδας μετά τίς ερχόμενες εκλογές μεθοδεύεται από τήν οικονομική ολιγαρχία [ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ] είναι η εξής;: πρόεδρος Σημίτης, πρωθυπουργός Γιώργακης, πρόεδρος τού κόμματοσ ς τής αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντόρα!!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!! ΑΥΤΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ!!!!1 [ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΩΣ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΡΑΚΗ....... [ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τόν Γ. Τράγκα κοιταξτέ στό NTERNET TRAGASNET εν αθήναις.τήν ημερομηνία πού γράφω ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση