GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατεβαίνουν στην Αθήνα οι ροδακινοπαραγωγοί‏...

Από το PRESS ON ICE . Από τη συνάντηση, την οποία αναμένεται να έχουν σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ή στελέχ...

Από το PRESS ON ICE
.
Από τη συνάντηση, την οποία αναμένεται να έχουν σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ή στελέχη του υπουργείου, θα εξαρτηθεί η στάση των ροδακινοπαραγωγών Πέλλας. Θα προηγηθεί συνάντηση του υπουργού με τους βουλευτές και εκπροσώπους αρχών των νομών Πέλλας και Ημαθίας.
Οι αγρότες, οι οποίοι παραμένουν παραταγμένοι σε τρία από τα τέσσερα σημεία, όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν στηθεί «μπλόκα», προειδοποιούν για μεγάλη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από αύριο, εάν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

6 σχόλια

  1. τι σκατοκατάσταση κι αυτή...

    Πότε απεργεί ο ένας, πότε απεργεί ο άλλος, ταραχές, πορείες, διαδηλώσεις, αιτήματα, κριτική από το διαδίκτυο, διαφωνούντες...

    Σιχτίρ ΠΙΑ!

    Να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις. Και οι συγκεντρώσεις. Και η κριτική. Και η διαμαρτυρία. Να επανέλθει η δουλεία. Να επιτραπεί η χρήση καμερών και όπλων εναντίον οποιουδήποτε διαδηλώνει ή διαμαρτύρεται.

    Κινδυνεύει η ΝΔ!

    Δεν μπορεί να συνεχίσει να κλέβει ανενόχλητη, να μιζώνεται απερίσπαστη, να ξεπουλά σε κλεπταποδόχους ατιμώρητη και να προδίδει την Ελλάδα χωρίς ενδοιασμούς!

    Ντροπή σας πια αισχροί θολοκουλτουριάρηδες!
    Δεν μπορούμε να απολογούμαστε τις παρανομίας, τα εγκλήματα και για τις προδοσίες μας σε κανέναν! Ειδικά σε εσάς του Τζωρτζ Σόρος!


    mystri.com
    pylai-of-the-thermosifon.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΕ... Bloopers Team.
    ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ
    ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΣ.
    ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
    ΒΛΑΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καραμανλή θέλετε 1.000.000, ψήφους περισσότερους από ότι έχετε αυτήν την στιγμή;
    Είναι απλό, δώσετε το δικαίωμα να μπορούν να κτίσουν οι μικροί ιδιοκτήτες οικοπέδων, όσα μέτρα και αν είναι.
    Εφ όσον έχουν νόμιμους τίτλους , εφ όσον δεν είναι δάση, εφ όσον δεν είναι στον αιγιαλό, εφ όσον δεν έχουν αρχαία, και άλλα τινά, και προπαντός βγάζοντας την άδεια νόμιμα να πληρώνουν Το κράτος, να κτίζουν ακριβώς όσο δικαιούνται ως να ήταν ενταγμένοι σε σχέδιο πόλεως.
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
    Διότι οι εντάξεις στο σχέδιο πόλεως Κύριε Καραμανλή είναι μια από τις πιο μεγάλες πληγές στην χώρα μας, πχ.
    Έχω κάνει αίτηση το 1983 για ένταξη στο σχέδιο ----------- και ακόμη το συζητούν οι διάφοροι ημέτεροι προκειμένου να τακτοποιήσουν τα δικά τους και τους δικούς τους.
    Εκτός αυτού Κύριε Καραμανλή θα εκτιναχτεί η κατασκευή ακινήτων συμπαρασύροντας δεκάδες επαγγέλματα, δημιουργώντας ευημερία, και πλούτο στο κράτος, θα γεμίσουν τα ταμεία τους κράτους λεφτά! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
    Ε… και αν σας βλαστημούν μερικοί κομπιναδόροι και λοβιτουρατζήδες των αυθαιρέτων, μην τους πάρετε τοις μετρητοίς, αυτοί και την μάνα τους βλαστημούν άμα λάχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όποιοι χυδαιολογούν από τα blogs, σκοτώνουν τα blogs......
    evkasselakis kas50kas@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 20 Ιουλ 2009 1:49:00 μμ

    Συμφωνω απολυτα μαζι σας.
    Ας κυνηγησουμε του βομωλοχους αλλοδαπους εβραιους απ' το διαδυκτιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
    2,5 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση