GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Δικηγόρος με 620 χιλιάδες ευρώ το χρόνο στην Εθνική Τράπεζα...

Συνεχίζεται το όργιο των υπέρογκων αμοιβών! . Συγκεκριμένη περίπτωση που επιβεβαιώνει ότι συνεχίζεται το όργιο των υπέρογκων αμοιβών, παρά ...

Συνεχίζεται το όργιο των υπέρογκων αμοιβών!
.
Συγκεκριμένη περίπτωση που επιβεβαιώνει ότι συνεχίζεται το όργιο των υπέρογκων αμοιβών, παρά τις κατά καιρούς διακηρύξεις του ίδιου του κ. Καραμανλή, αποκαλύπτουν με Ερώτησή τους στον πρωθυπουργό 23 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπό τον Μιχ. Καρχιμάκη: Συνταξιούχος δικηγόρος διορίστηκε από τον Τ. Αράπογλου γενικός διευθυντής νομικών υπηρεσιών στην Εθνική Τράπεζα και παίρνει 620.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή 2.405 ευρώ την ημέρα!!!
Ολόκληρη η Ερώτηση με το απίστευτο αυτό γεγονός έχει ως εξής:

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η για τον κ. Πρωθυπουργό
ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΟΡΓΙΟ των ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ συνεχίζεται:
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Υποψήφιος της Συμβουλευτικής της Χούντας, «εκλεκτός» του διορισμένου από την Κυβέρνησή σας Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ (μισθός,bonus και μετοχές της Εθνικής)ΑΝΩ ΤΩΝ 620.000 ευρώ το χρόνο 52.000 ευρώ το μήνα ή 2.405 ευρώ μεροκάματο!!!»
ΕΝΩ στις 20/3/04 δηλώνατε «Στη Νέα Διακυβέρνηση, η διοίκηση δίνει
...
το παράδειγμα. Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, περικόπτονται»
ΕΝΩ και στις 25/2/09 δηλώνατε «Να επιβάλλεται ανώτατο όριο στις αποδοχές των στελεχών του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Όποιος δεν συμφωνεί να πάει σπίτι του».
Η παράνομη απασχόληση στην Εθνική Τράπεζα δικηγόρου, συνταξιούχου (!), στη θέση του Γενικού Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και μάλιστα με υπέρογκες αποδοχές που συνολικά αγγίζουν ετησίως τα 620.000 ευρώ, αποτελεί μια άνευ προηγουμένου πρόκληση.
Συγκεκριμένα, ο σημερινός Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής, «εκλεκτός» του Διοικητή της Τράπεζας, και υποψήφιο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Χούντας του Παπαδόπουλου, είναι δικηγόρος, συνταξιούχος της πρώην Ιονικής Τράπεζας και με συμπληρωμένο το 65ο έτος της ηλικίας του από το Φθινόπωρο του 2005, που ανέλαβε καθήκοντα στην Εθνική Τράπεζα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το αρ. 63Α του Κώδικα Περί Δικηγόρων (ν.δ. 3026/1954):
- (παρ. 2) απαγορεύεται στους δικηγόρους που λαμβάνουν σύνταξη από Οργανισμό Κοινωνικής Ασφάλισης να παρέχουν αλλού νομικές ή δικηγορικές υπηρεσίες με πάγια περιοδική αμοιβή και έχουν υποχρέωση με δήλωσή τους στο Δικηγορικό Σύλλογο να επιλέξουν ένα από τα δύο.
- (παρ. 6) απαγορεύεται σε δικηγόρους που έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους να προσληφθούν εφεξής για να παρέχουν δικηγορικές ή νομικές υπηρεσίες με πάγια περιοδική αμοιβή.
Και στα δύο αυτά ασυμβίβαστα, εμπίπτει ο συγκεκριμένος «εκλεκτός» και της Χούντας αλλά και της σημερινής Διοίκησης της Εθνικής, Γενικός Διευθυντής, παραβαίνοντας τις νόμιμες υποχρεώσεις του, παράβαση για την οποία ο Κώδικας περί δικηγόρων προβλέπει πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις. Πέρα από αυτό, η σύμβασή, που παραβιάζει τους κανόνες αυτούς περί ασυμβιβάστου, είναι αυτοδικαίως άκυρη.
Κατά συνέπεια και βάση των διατάξεων και της νομολογίας, προκύπτει ότι ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος συνταξιούχος της πρώην Ιονικής, ο οποίος προσλήφθηκε από την Εθνική Τράπεζα με ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και αμείβεται με πάγια αντιμισθία, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΥΜΒΑΣΗ.
Και μάλιστα ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΜΕΤΕΡΟΣ και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ λαμβάνει ετησίως (μεικτές αποδοχές το 2007):
Σύνταξη: 43.500 ευρώ το χρόνο
Μισθός: 280.000 ευρώ το χρόνο
Bonus: 300.000 ευρώ το χρόνο
ΣΥΝΟΛΟ: 623.500 ευρώ το χρόνο ή
52.000 ευρώ το μήνα ή
2.405 ευρώ μεροκάματο ή
Επιπλέον έχει λάβει από την Εθνική Τράπεζα
για το έτος 2005 61.200 μετοχές
για το έτος 2006 30.000 μετοχές
ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ και ανάλογα ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ από την πώλησή τους στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.
Είναι αδιανόητο τόσο το ύψος των αποδοχών ενός και μόνο στελέχους της Εθνικής και μάλιστα συνταξιούχου, όσο και το γεγονός ότι αυτά προέρχονται από σχέση απασχόλησης που απαγορεύεται ρητά στο νόμο!!!!
Και είναι ακόμα πιο αδιανόητο το γεγονός ότι ΕΤΗΣΙΩΣ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ «ΕΚΛΕΚΤΟΥ» ΤΟΥ, ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ:
το 1.200.000 ευρώ, σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δρχ!!!
Μετά τα παραπάνω
Είστε σε θέση να αιτιολογήσετε τις αποφάσεις του Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας που εσείς και η Κυβέρνηση σας διορίσατε για τις υπερβολικές αμοιβές και τα μπόνους του συγκεκριμένου εκλεκτού σας που ανατρέπουν όλα όσα εξωπραγματικά θέλετε να διοχετεύσετε επικοινωνιακά στον ελληνικό λαό.
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μιχάλης Καρχιμάκης
Μάρκος Μπόλαρης
Χρήστος Αηδόνης
Χρύσα Αράπογλου
Δημήτρης Τσιρώνης
Βαγγέλης Παπαχρήστος
Γιώργος Πεταλωτής
Μιχάλης Τιμοσίδης
Γιάννης Δριβελέγκας
Νίκος Ζωίδης
Γιάννης Αμοιρίδης
Θεοδώρα Τζάγκρη
Τάσος Σιδηρόπουλος
Δημήτρης Βαρβαρήγος
Μιχάλης Παντούλας
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Βασίλης Κεγκέρογλου
Μανώλης Στρατάκης
Γιάννης Σκουλάς
Τάκης Ρήγας
Γιώργος Ντόλιος
Αλέξανδρος Αθανασιάδης
Γιάννης Βλατής

17 σχόλια

  1. ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ τους άνθρωπος. Δεν χωράει καμία αμφιβολία. Το φθινόπωρο του 2004, όταν ο διπλωμάτης Ιωάννης Κοραντής αναλάμβανε την ΕΥΠ, οι δεσμοί του με τον καραμανλισμό ήταν στενοί. Δεν επρόκειτο για επιλογή ευκαιρίας. Ως πρέσβης στην Άγκυρα, ο Κοραντής είχε μερικά χρόνια νωρίτερα έρθει σε αντίθεση με τον τότε υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, διαφωνώντας με την ελληνοτουρκική προσέγγιση. ΟΣΟ ΚΙ αν φαίνεται παράξενο, η τοποθέτηση Κοραντή έδινε θεσμική συνέχεια σε μια πρωτοβουλία της διακυβέρνησης Σημίτη. Το 1999, μέσα στη μαύρη απελπισία της υπόθεσης Οτζαλάν, ο τότε πρωθυπουργός είχε στείλει στην ΕΥΠ έναν σοβαρό και έμπειρο διπλωμάτη, τον Παύλο Αποστολίδη. Όχι τόσο για να την ενεργοποιήσει όσο για να συμμαζέψει τις πάσης φύσεως αμαρτίες της. Η επιλογή αποδείχθηκε επιτυχημένη. Η ΕΥΠ, σιγά σιγά, απέκτησε διεθνή αξιοπιστία και, στην ευαίσθητη φάση της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων, συνεργάστηκε με ξένες υπηρεσίες. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αποστολίδης παρέμεινε στη θέση και επί διακυβέρνησης Καραμανλή κι έφυγε με δική του επιθυμία μετά τους Αγώνες.
    ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ εκείνους που είχαν κρίσιμα περί την ΕΥΠ υπουργικά πόστα το φθινόπωρο του 2004 δεν είναι πια στην κυβέρνηση. Ο Κοραντής - που επιβίωσε υποθέσεων όπως οι απαγωγές Πακιστανών ή οι υποκλοπές- είχε μείνει μόνος με τον Προκόπη. Ως υπερυπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης, ο Παυλόπουλος έχει πάρει στο καλάθι του και την ΕΥΠ, σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα συγκέντρωση εξουσίας. Κούμπωσε η σχέση τους; Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν ενδείξεις για το αντίθετο. Ωστόσο, ο Κοραντής δεν είχε ιδιαίτερο σύνδεσμο- ούτε ευαίσθητη προϊστορία- με τον Παυλόπουλο. ΠΑΤΗΣΕ ΝΑΡΚΗ ο Κοραντής; Σίγουρα, οι συνομιλίες Βλαστού και Σία που κατέγραψε η ΕΥΠ δημιούργησαν δυσκολίες σε πολιτικά πρόσωπα και εντιμότατους φίλους της διακυβέρνησης Καραμανλή. Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει. Ο Παυλόπουλος είναι μετρ στο να αφήνει να περάσει αλλού η ευθύνη και ο Μαρκογιαννάκης είχε λόγους να θεωρείται ο ίδιος θιγόμενος. Ακόμη περισσότερο: η εμπλοκή της ΕΥΠ σε υποθέσεις εσωτερικής εγκληματικότητας- με παρακολουθήσεις Ελλήνων πολιτών- την οδηγεί σε νέες και ευαίσθητες περιοχές. Ο προερχόμενος από το Διπλωματικό Σώμα Κοραντής δεν ήταν ο καταλληλότερος άνθρωπος γιά τέτοιες δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    Η κατάσταση στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κάθε μέρα, κάθε μήνα όλο και επιδεινώνεται. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις των κυβερνώντων που μιλούσαν για ένα παροδικό φαινόμενο κρίσης, εστιαζόμενο μάλιστα στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2009 μόνο.

    Οι μήνες περνούν και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο εφιαλτική. Χθές ανακοινώθηκαν τα στοιχεία της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. για το πρώτο εξάμηνο του 2009 που δείχνουν τη ζοφερή κατάσταση στην αγορά.

    1,77 Δίς ΕΥΡΩ από την αρχή του έτους οι ακάλυπτες επιταγές και τα φέσια, σπάζοντας κάθε ιστορικό ρεκόρ παγκοσμίως και σημειώνοντας αύξηση σχεδόν 300% από πέρισυ και ραγδαία αύξηση από μήνα σε μήνα της τάξης του 16%.

    ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;;;

    Προφανώς η περιορισμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών (μειωμένη κατά 30%) από πέρισυ δεν ερμηνεύει από μόνη της το φαινόμενο. Συντρέχουν και άλλοι λόγοι οι κυριώτεροι των οποίων συνδέονται άμεσα με την κυβερνητική βούληση για αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

    1. Οι αυξήσεις στα βασικά αγαθά (παιδεία, τρόφιμα, φάρμακα, υγεία, καύσιμα, ΔΕΚΟ) είναι τέτοιες που αφ' ενός αφαιμάζουν και το ελάχιστο εισόδημα των καταναλωτών, αφ' ετέρου δε δημιουργούν προτεραιότητες στους καταναλωτές τέτοιες που διαμορφώνουν και ισχυροποιούν ένα ΤΡΑΣΤ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ που μονοπωλούν τους κλάδους αυτούς της οικονομίας. Κοινώς μαζεύουν όλα τα λεφτά.

    Το παράδειγμα με τις τιμές της βενζίνης είναι χαρακτηριστικό. Κάποτε, όχι πριν πολλά χρόνια (αρχές του 2004), το βαρέλι το πετρέλαιο κόστιζε 59 δολάρια, το 1 δολάριο ισοδυναμούσε με 1,20 ΕΥΡω και η τιμή στα πρατήρια ήταν 55-59 λεπτά.

    Σήμερα ακριβώς το βαρέλι στοιχίζει 58,60 λεπτά, το 1 δολάριο ισοδυναμεί με 0.71 λεπτά και η τιμή στο πρατήριο είναι από 99 έως 1.12 λεπτά. Σε σύγκριση με το 2004 βλέπουμε μία κλοπή της τάξης των 67 λεπτών ανά λίτρο. !!

    Το ίδιο θα παρατηρήσουμε σε πολλά άλλα βασικά αγαθά. Αυτό δείχνει την βουλιμία των μεγαλοκαρχαριών της αγοράς να σβήσουν κάθε μικρή απιχείρηση, αφαιρώντας το οξυγόνο (πλεονάζον εισόδημα καταναλωτών) από τις μικρές επιχειρήσεις.

    2. Η πολιτική των τραπεζών να απομυζούν με τους υπέρογκους τόκους κάθε νοικοκυριό, κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Ενώ για τους μεγάλους οι τράπεζες δανείζουν με 4% για τους μικρούς το επιτόκιο είναι σχεδόν τριπλάσιο.

    3.Η φορολογική πολιτική όπως ασκείται σήμερα ευνοεί τους μεγάλους και διώκει τους μικρούς. Δεκάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις αδυνατούν να πληρώσουν το ΦΠΑ λόγω στενότητας. Οι εφορίες έχουν δεχθεί εντολές για το έλεγχο όσων δεν αποδίσουν τον ΦΠΑ. Ολοι όμως γνωρίζουν ότι μια μικρομεσαία επιχείρηση σήμερα ασφυχτιά:
    -Θα καλύψει την επιταγή πρώτα;
    -Θα πληρώσει το ΙΚΑ ;
    -Θα πληρώσει τους μισθούς;
    -Θα ξοφλήσει τη δόση του δανείου της;
    -Θα πληρώσει τις ΔΕΚΟ;
    -Θα πληρώσει το ΤΕΒΕ ;
    -ή τέλος θα πληρώσει το ΦΠΑ ;

    Ολες αυτές οι υποχρεώσεις δεν μπορούν να καλυφθούν κάθε μήνα και με συνέπεια από τον μικρομεσαίο επιχειρηματία. Ετσι διαμορφώνει κάποιες "προτεραιότητες" ανάλογα με την κρισιμότητα. Εκατοντάδες είναι οι δίκες του ΤΕΒΕ καθημερινά κατά μικρομεσαίων, και πολλοί από αυτούς καταλήγουν στην φυλακή.

    Ενα άλλο στοιχείο που εικονίζει τη σημερινή κατάσταση είναι οι διαγραφές από τα επιμελητήρια. 47% αύξηση από πέρισυ.


    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ.

    Γνωρίζει (η Κυβέρνηση) πολύ καλά ότι μπαίνοντας στη φυλακή κάποιος μικρομεσαίος η επιχείρηση κλείνει.
    Γνωρίζει πολύ καλά ότι μπαίνοντας στη λίστα του ΤΕΙΡΕΣΙΑ κάποιος μικρομεσαίος, αυτόματα υπογράφει το θάνατό του.
    Γνωρίζει πολύ καλά ότι ανοίγοντας ένα εμπορικό κέντρο εκατοντάδες μικρομάγαζα κλείνουν.
    Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης μειώνουν τον τζίρο των μικρών επιχειρήσεων.

    Και όμως αταλάντευτη συνεχίζει την πολιτική της (της "ανάπτυξης") και ωθεί τους μικρομεσαίους στη φυσική και ηθική εξόντωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε από εκεί ρε παραμυθά Καψαμπέλη που αναπαράγεις καθημερινά τα ψέματα του Νέου Λαλιώτη.
    Σας έχουμε σιχαθεί, δεν το καταλαβάινετε;
    Γελάει όλη η κοινωνία με τις αερολογίες και τα χαζά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.
    Και Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, λέει, θα ιδρύσει το πασόκ.
    Για να κτυπήσει, λέει, την εσωτερική διαφθορά.
    Εντάξει, για το γιωργάκη τα ξέρουμε, θα ήθελα όμως να ήξερα τί μυαλά κουβαλάτε όλοι οι υπόλοιποι.
    Ντίπ χάνοι είσαστε;
    Δεν ξέρω άν ξέρετε από ψάρεμα, αλλά ξέρετε τι κάνει ο χάνος;
    Ότι βρεί μπροστά του το χάφτει, γι' αυτό και πιάνεται τόσο εύκολα στα αγκίστρια. Έτσι και εσείς.
    Άρπ!!!!
    Υπηρεσία εσωτερικών Υποθέσεων, ωραία.
    Θα απαρτίζεται από τα ίδια μέλη που βγάλανε ότι ο Τσουκάτος τσίμπησε τα λεφτά της Ζίμενς και ότι το πασόκ είναι πεντακάθαρο;
    Σας το λέω γιατί, εάν κάνεις ένα γκάλοπ ανάμεσα στους οπαδούς όλων των κομμάτων, όλοι θα σας πούν ότι αποκλείεται να έχει βουτήξει ο στρατηγός Τσουκάτος.
    Ο Γιωργάκης λέει χοντρά ψέματα χωρίς να τον νοιάζει ότι κρίνεται η ζωή και η υπόληψη ενός ανθρώπου.
    Το μόνο που έχει σημασία είναι να κερδίσει πολιτικούς πόντους.
    Εξαιρετική ηθική, αμερικάνικου επιπέδου.
    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
    Δεν παίζεται ο οραματιστής Τζώρτζ, δεν παίζεται.
    Από οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μάλλον το μοναδικό του όραμα είναι αυτό που τούταξε η μαμμά του, να γίνει πρωθυπουργός με οποιοδήποτε μέσο.
    Ειλικρινά νομίζει ότι είναι ηγέτης ένα μαμόθρεφτο, που εξαιτίας του πατέρα του βέβαια, είναι βουλευτής από 28 χρονών;
    Με αυτά τα μυαλά νομίζεις Τζώρτζ ότι μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα;
    Με μαϊμού ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ;
    Με τέτοιο ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ;
    Να εξαγγέλει Υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων ένας άνθρωπος που λέει ο Τσουκάτος έφαγε τα λεφτά της Ζίμενς;
    Ένας άνθρωπος που δεν παραδέχεται ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαϊμού τα χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα αρχεία του πασόκ;
    Που λέει ότι το 2000 (που ήταν εκλογική χρονιά) το πασόκ δεν είχε έσοδα και εισφορές;
    ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ;
    Και οι οπαδοί του τι λένε;
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον τα μισά σχόλια κόβει ο αλήτης ο Καψαμπέλης.
    Αποφάσισε φαίνεται ότι μόνο οι "δημοκρατικές" δυνάμεις έχουν θέση στο press.
    Αλα Χίτλερ και Στάλιν.
    Ξέρετε εσείς, bloopers, Δρ. Κουτσούκος, τρελά κουνέλια, Απνεα, Κρόγιηδες, σίβυλες, ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ των υπογείων της Ιπποκράτους.
    Ρε κακομοίρηδες, ότι και να κάνετε εμείς θα μιλάμε, δεν το πήρατε χαμπάρι;
    Τί νομίζετε ότι είναι το διαδίκτυο;
    Mega, Σκάι, ή Αντένα;
    ΚΑΙ εδώ θα ερχόμαστε ΚΑΙ θα σας τα χ'ωνουμε από τα άλλα blogs.
    Ρεζίληδες.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ.
    Φασίστες πράσινοι αφισσοκολλητές του Γιωργάκη, δεν γλυτώνετε ότι πονηριές και να κάνετε.
    Τη ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΕΙ.
    Αυτό θα έπρεπε να το έχετε ήδη καταλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, εκτιμούν οι πολίτες όπως προκύπτει από μεγάλη έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας για την προοπτική της οικονομίας. Η συντριπτική πλειονότητα βλέπει επιδείνωση της κατάστασης, ενώ σχεδόν οι μισοί δυσκολεύονται να αποκτήσουν ακόμη και βασικά αγαθά.
    Aναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας
    4 στους 10 πολίτες, το 43% , δυσκολεύονται να αγοράσουν αγαθά πρώτης ανάγκης. 7 στους 10 πιστεύουν ότι τον επόμενο χρόνο η φτώχεια θα αυξηθεί. Σχεδόν 8 στους 10, το 77,2%, θεωρούν ότι η φτώχεια τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε.
    4 στους 10 , 38%, δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την εργασία του και τις προοπτικές της. 4 στους 10 ,το 43,3%, θεωρούν ότι τον επόμενο χρόνο η ανεργία θα αυξηθεί πολύ.
    5 στους 10 εκτιμούν ότι δεν είναι καθόλου πιθανό να αποταμιεύσει τον επόμενο χρόνο. 7 στους 10 - το 73,6%- αξιολογούν ως κακή ή πολύ κακή την οικονομική κατάσταση της χώρας. 6 στους 10 - το 63% απαντούν ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι χειρότερη ή πολύ χειρότερη σε σχέση με πέρυσι.


    Ευτυχώς που γεμίζουν οι φυλακές από "οφειλέτες" του Δημοσίου. Είναι μια κοινωνική προσφορά της Νέας Διακυβέρνησης για να μην πεθαίνουμε από την πείνα και για να μην κοιμώμαστε στα παγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tabula Rasa !!

    Επιβαβαιωνεται παλι ο δρ Κουτσουκος!!

    "Αγραφος χαρτης" η μεταρυθμιση του Αρη!!!

    Μεγαλε δρ Κουτσούκο ολα τα προ-λες εξι μηνες πριν τους αλλους και γιαυτο σε αγαπαμε!!

    Ματινα Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΕΙ.
    Αυτό θα έπρεπε να το έχετε ήδη καταλάβει!

    16 Ιουλ 2009 1:30:00 μμ

    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΦΙΜΩΝΕΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ;;
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΒΛΗΜΑ.
    Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε παιδιά. Βρε σεις ξεχασιάρηδες. Πότε θα καταλάβετε ότι η επταετία στελεχωνόταν από τους καλύτερους κι έτσι ξέμειναν τα σκύβαλα για τη "δημοκρατία" σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θλίψη! Θλίψη για το κατάντημα της χώρας από μια χούφτα τρακαδόρους και λωποδύτες! Και πάλι θλίψη για κάποιους που για μια χούφτα ευρώ ντροπιάζουν τους εαυτούς τους εξακολουθώντας να υποστηρίζουν τους λωποδύτες που βάλθηκα πέντε χρόνια τώρα να σκαρώνουν τη μια κλεψιά πάνω στην 'άλλη, τη μια απάτη δίπλα στην άλλη! Ζω στη χώρα πολιτικά από το 1940! Ποτέ έτσι και το μέλλον για τη νεολαία επίσης ποτέ δεν ήταν τόσο μαύρο και σκοτεινό!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιδού, οι άρχοντες της πόλης, «Μπάσταρδοι, κλέφτες, πόρνοι» (Κ. Παλαμάς), οι οποίοι «πολλά και αισχρά ένεκα κερδέων εποίησαν». (Ξενοφών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΑΛΑΖΟΠΑΙΔΙ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ!! ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ, ΤΟΥ 40ΑΡΗ " ΝΕΑΡΟΥ " ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ..

    ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.. Η ΚΩΛΟΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ; ΟΥΣΤ ΡΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΩΛΟΤΡΑΜΠΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.. ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!! ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.09
    ΣΤΟ ''politis gr'' ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΑΕΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμος-16 Ιουλ 2009 1:54:00 μμ

    Μπορεις να μας πεις ρε φιλε ποσες φορες σε εχει πηδησει ο Κουτσουκος?
    Για να γραφεις συνεχως για αυτον....παει να πει οτι σε πηδαει εσενα και τη μανα σου παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. !!! Ο Αγησίλαος Καράμπελας, είναι Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας από τις κυβερνήσεις Σημίτη!!! Τότε δεν ήταν Χουντικός; Και τότε ποιανού "εκλεκτός" ήταν; Ρε ΠΑΣΟΚια... καλύτερα ψέματα δεν μπορείτε να λέτε;

    http://www.nbg.gr/wps/wcm/connect/b4a9778048da00b3a995b9cdfc0d024f/enimerotiko_deltio_2002.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=b4a9778048da00b3a995b9cdfc0d024f

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση