GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεεεεεες‏...

11 σχόλια

  1. Πρόταση του πασόκ για εξεταστική για να θαφτεί άλλη μιά σοσιαλιστική βρωμιά, όπως έχουν συνηθίσει.
    Έχει ποτέ αποφανθεί θετικά η βουλή για κάποιο σκάνδαλο;
    Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να ψάξει σε βάθος.
    Να τα ξεχάσετε αυτά, εδώ μας πρήξατε τρείς μήνες για τα 100 χιλιάρικα του παυλίδη και τώρα νόμίζετε ότι θα θάψετε μίζες εκατομμυρίων ευρώ;
    Ωραίοι δημοκράτες που πρεσβεύουν τη διαφάνεια.
    Τελικά τίποτε δεν άλλαξε στο πασόκ όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!
    ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΣΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ.
    Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάστε, ασφαλώς, τις διαβεβαιώσεις που έδινε ο Κ. Καραμανλής πριν από τις ευρωεκλογές ότι δεν εξετάζουν αυτός και οι συνεργάτες του το ενδεχόμενο να μας καπελώσουν με φόρους. Υπήρχε κανένας που να έτρεφε τότε την ψευδαίσθηση ότι δεν μας έλεγε ψέματα; Νομίζω πως όχι. Είχαμε ήδη εξοικειωθεί με την ιδέα ότι δεν θα πρέπει να πιστεύουμε τα όσα λέει και τα όσα υπόσχεται πως θα κάνει ή δεν θα κάνει.

    Απλώς τώρα έχουμε την επιβεβαίωση ότι ψευδόταν με τον πιο ασύστολο τρόπο, πιστεύοντας ότι έτσι θα περιόριζε τις διαστάσεις της εκλογικής ήττας του. Και ασφαλώς ξέρουμε πως αν τον ξαναρωτούσαμε αυτές τις μέρες αν θα έρθουν νέα μέτρα τον Οκτώβριο, πάλι ψέματα θα μας πει. Ετσι έμαθε να πολιτεύεται επί πέντε χρόνια, έτσι εξακολουθεί να πολιτεύεται και έτσι θα συνεχίσει να πολιτεύεται για όσο διάστημα παραμείνει στην εξουσία.

    Με τα ψέματα, όμως, ούτε προβλήματα λύνονται, ούτε κρίσεις αντιμετωπίζονται. Και μπορεί να επιτρέπουν σε κάποιους να παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους, αλλά δεν αποτελούν αποτελεσματική μέθοδο διακυβέρνησης κρατών και αυτός είναι και ο λόγος που πάμε από το κακό στο χειρότερο όλα αυτά τα χρόνια.

    Δεν αντιλαμβάνονται, βλέπετε, οι κυβερνώντες ή, μάλλον, δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει ένα κράτος είναι να έχουν οι πολίτες μια στοιχειώδη εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις τους. Και αυτό είναι άσχετο με το αν και κατά πόσο συμφωνούν ή όχι με την ασκούμενη πολιτική τους.

    Αλλά να δίνει ο πρωθυπουργός μια διαβεβαίωση για το ένα ή το άλλο ζήτημα και να αποδεικνύεται ύστερα από δύο ή τρεις βδομάδες ότι έχει πει ψέματα είναι κάτι το αδιανόητο για μια στοιχειωδώς σοβαρή χώρα και σίγουρα κάτι που δεν συμβάλλει ώστε να εκτιμά και να σέβεται έστω ο απλός πολίτης τον πρωθυπουργό του.

    Φυσικά δεν διατείνομαι ότι όλα αυτά είναι πράγματα που δεν τα καταλαβαίνει ο Κ. Καραμανλής. Το αντίθετο συμβαίνει. Απλώς ισχύει αυτό που προανέφερα. Ετσι αντιλαμβάνεται την πολιτική και έτσι ενεργεί. Αλλον τρόπο δεν ξέρει.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι αλήθεια αυτό που κατήγγειλε ο Καρατζαφερης για την Μπακογιαννη και την οικογένεια γενικά, ότι πήραν οικόπεδα στον Βόλο για τους γνωστούς λόγους, είναι πια ασύλληπτα ελεεινό, Αν ο πρωθυπουργός θέλει να περισώσει κάτι από την καταρρακωμένη κυβέρνηση του , πρέπει να τους κόψει τον κώλο εδώ και τώρα και να μας δείξει για μια φορά επιτέλους ότι έχει τα κότσια να εφαρμόζει τους νόμους και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ.
    Τώρα ποιος τους πιστεύει είναι μια άλλη υπόθεση.
    Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.
    Για τον Τσουκάτο λές εμείς δεν ξέρουμε τίποτε.
    Τάφαγε μόνος του τα λεφτά που έδωσε η Ζίμενς, Γιωργάκη;
    Την έκανε και ο κολλητός σου ο Χριστοφοράκος αλλά δεν θα το χαρεί και πολύ. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Εξάλλου εσύ Giorgakis έχεις και άλλον ακόμη πιο κολλητό στην ιστορία. Τον παιδικό σου φίλο τον Τρεπεκλή που έχει ήδη ομολογήσει ότι πήρε τα 6,5 εκατομμύρια μίζα για το C4I, αλλά ήταν «νόμιμη» λέει.
    Καλά.
    Να δούμε τι θα πεί και ο εισαγγελέας που έχει διασταυρώσει τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών.
    Αλλά ξέχασα, εσείς θεωρείτε στοιχεία αυτά που έγραφαν οι ταμίες σας χειρόγραφα, πάνω σε μπακαλόχαρτα.
    Ντροπή.
    ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΟΥΛΩΧΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μελος οπως φενεται της "Τερμιναλ 119" ο Μπλουπερ η αλλοιως πως εβραιος σαγιαν αλλα και πουσταριο/ψωλομαζωχτρα.
    Γιαυτο επιμενω. Φαπα και βοϊδοπουτσα οπου το πετυχετε.

    Διαβαστε ενα κομματι απο το αρθρο του Κωστα Αθανασιου στο Ρεσαλτο
    για την παραφυαδα αυτη, και συγκρινετε την συμπεριφορα αυτου το αρχιδιου αλλα και υπολοιπων εβραιο-προβοκατωρων, δρωντων εν Ελλαδι και οχι μονον.


    "Η ρητορική του Terminal 119

    Το Terminal 119 αποτελεί ουσιαστικά φερέφωνο προπαγάνδισης των θέσεων της αμερικανικής και κυρίως της ισραηλινής πολιτικής στη χώρα μας και έχει οργανωθεί κατά τα πρότυπα των "antifa" οργανώσεων της σημερινής Γερμανίας (π.χ. "Cafe Morgenland"). Είναι χαρακτηριστικό ότι ανησυχεί έντονα για τα (εν δυνάμει) πυρηνικά του Ιράν, δεν πράττει όμως το ίδιο και για τα (υπαρκτά) πυρηνικά όπλα του Ισραήλ. Πρωτίστως όμως θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα όσοι αγωνίζονται κατά της σιωνιστικής κατοχής και της αμερικανικής καταπίεσης είναι «ολοκληρωτιστές», «φασίστες» και «τρομοκράτες». Βαφτίζει δε το λαϊκό - εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ένοπλης αντίστασης στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό (Χαμάς, Τζιχάντ, Χεζμπολλάχ) ως ολοκληρωτικό και τρομοκρατικό «τζιχαντισμό». Όχι μόνο προσπαθεί κατ' αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει το νόμιμο δικαίωμα των λαών της Μέσης Ανατολής στην αντίσταση και την εθνική αυτοδιάθεση, αλλά και να εξουδετερώσει ιδεολογικά όλους όσοι στην Ευρώπη ασκούν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφορικά με το μεσανατολικό, κολλώντας τους την ετικέτα του «αντισημίτη», του «χιτλερικού» και του «ρατσιστή»".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος θα πρέπει να πει τον μπαρούφα τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ότι η Ελλάδα δεν είναι Αφρικανικό κράτος και δεν αποφασίζουν οι φύλαρχοι αν θα δώσουν αμνηστία σε κάποιον. Στα πολιτισμένα κράτη υπάρχουν θεσμοί ,νόμοι και όργανα. Ο Μιχαλολιάκος είναι 20 χρόνια βουλευτής δεν μπορεί να μας πει αν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να μπορεί ο Καραμανλής με τον Παπανδρέου να συμφωνήσουν και να δώσουν αμνηστία στον Χριστοφοράκο.
    Καλό θα είναι και οι δημοσιογράφοι των καναλιών να μην υιοθετούν τέτοιες παπαριές που σκέφτεται ο Μιχαλολιάκος . Αυτός κάθε φορά που πρόκειται να γίνει ανασχηματισμός προσπαθεί με μπαρούφες να είναι στην επικαιρότητα.
    Αν θέλει να είναι στην επικαιρότητα ας μας πει για τα μανικετόκουμπα τα παγωτίνια και τα καθαριστήρια που χρέωνε στα απόρρητα κονδύλια του υπουργείου άμυνας , ας μας πει για τους ψευδομάρτυρες και τόσα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ, Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΟΜΑΣ.

    Ο άνθρωπος αέρας.

    Ο άνθρωπος πουλί.

    Είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στη σκανδαλάρα Ζίμενς που έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε 6,5 εκατομμύρια ευρω (περίπου 2,5 δισεκατομμύρια δρχ) μίζα.

    Είναι ο μοναδικός εμπλεκόμενος στη σκανδαλάρα Ζίμενς που δεν αναφέρει κανείς το όνομά του ούτε στα κανάλια ούτε στις εφημερίδες.

    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

    Σαν να μην υπήρξε ποτέ.

    Ένας γνήσιος φαντομάς.

    Και ο λόγος;

    Απλά πράγματα, είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη και σύμβουλός του εδώ και δεκαετίες.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    Προφανώς ο κύριος νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο.

    Φίλοι οπαδοί του πασόκ, με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε να μην παραπονιέστε που οι αντίπαλοι ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    Τα συμπαθή τετράποδα είναι καλά και αγαθά ζωάκια που έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό.

    Πάνε όπου τα στέλνει ο τσοπάνης (τα κανάλια και οι εφημερίδες).

    Έχουν μηδαμινή κρίση και μηδαμινή μνήμη.

    Είναι ανεγκέφαλα.

    Καλησπέρα σας λοιπόν και μπέεεε ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση