GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διόρισε το βαφτιστήρι του ο Σουφλιάς...

...στον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Β. Πίνδου! Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Ο “σκιώδης πρωθυπουργός” Γιώργος Σουφλιάς, ...

...στον Φορέα Διαχείρισης
του Εθνικού Πάρκου Β. Πίνδου!

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Ο “σκιώδης πρωθυπουργός” Γιώργος Σουφλιάς, εδέησε μετά από έξι ολόκληρους μήνες από την λήξη της θητείας του προηγούμενου, να ορίσει την προηγούμενη εβδομάδα, νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον φορέα διαχείρησης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.
Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Δ.Σ., όλοι στο ΤΕΕ και στο ΓΕΩΤΕΕ αναρωτιόντουσαν: «Τι δουλειά έχει ένας χωροτάκτης-πολεοδόμος στο συμβούλιο;».
Η απάντηση είναι πολύ απλή: Έχει προσόντα, ικανότητες, πλούσιο βιογραφικό… και πάνω απ’ όλα είναι βαφτιστήρι του «Σαρακατσάνου».
Γι αυτό σου λέω αναγνώστη μου, πως η καλύτερη λύση είναι να διαολοστείλουμε όσο το γρηγορότερο δυνατόν αυτή εδώ τη κυβέρνηση κι ο κάθε Σουφλιάς να πάει σπίτι του…

15 σχόλια

  1. Ενώ μεγ΄σλε επί ΠΑΣΟΚ ολα τα βαπτιστήρια ήταν στην ανεργία. Βρε άντε οθστ από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Τι δουλειά έχει ένας χωροτάκτης-πολεοδόμος στο συμβούλιο;»

    σωστά! καμία! μόνο οι Πολιτικοί Μηχανικοί και οι Αρχιτέκτονες να έχουν!

    οι Μηχανικοί Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (όπως είναι ολόκληρος ο τίτλος της ειδικότητας) πρέπει να απασχολούνται μόνο ώς καθαριστές! που να διδαχθούν για την Περιφερειακή Ανάπτυξη άλλωστε; στα 12 μαθήματα με αυτό το αντικείμενο που παρακολούθησαν στη σχολή τους? Όχι..ας αφήσουμε την Ανάπτυξη και τη Διαχείριση στους πολιτικούς μηχανικούς, στους αρχιτέκτονες και που και που ας δώσουμε και κανένα ξεροκόματο σε κανένα Δασολόγο..

    Απίστευτα ηλίθια τοποθέτηση από το blog...δείχνει την ημιμάθεια του Έλληνα! θα μπορούσε να στηρίξει το "μεμπτόν" του ζητήματος (γιατί ΟΝΤΩΣ υπάρχει κάτι το μεμπτόν) σε ενα επιχείρημα που δεν μειώνει μια επιστημονική ειδικότητα του "ΤΕΕ"...κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο σας μαρανε τωρα .
    Κουφαλες διαπλεκομενοι ολοι για το αυθαιρετο του υπουργου τη κανατε γαργαρα.
    τωρα ποιος θα παει στη Πινδο αν ειναι χωροτακτης η αστροναυτης.
    Λαμογιο να μην ειναι !!!!!

    Ολοκληρος υπουργος ΥΠΕΧΩΔΕ με αυθαιρετο σπιτι ε ?????

    ΜΟΥΓΚΑ ομως που θα επρεπε να τον ειχατε καθε μερα στη σεντρα.

    δινει εργακια σε ολους , σας τιζει ολους και δε μιλατε κουφαλες δημοσιογραφοι.

    μουγκα στη στρουγγα ρε εεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !
    ΜΟΝΟ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΣΤΥΛ ΚΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΑΛΗΤΩΝ
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ...!
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ ΡΕ ΑΔΙΣΤΑΧΤΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ ΣΟΥΦΛΟΠΑΠΑΡΑ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΝ ΣΑΛΩΜΗ ΣΑΝ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΟΥ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ) ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΩ.. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ?ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ .ΠΡΟΠΠΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΠΠΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ-ΔΟΣΙΛΟΓΟ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ..ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ (ΟΙ ΤΥΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ)-ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΥΒΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ..ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.....ΚΑΙ... ΚΑΙ.. ...ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΟΓΟ.ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ .ΜΕ ΕΧΤΙΜΗΣΗ... ΕΝΑΣ ..ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αστειο ειναι οτι οταν πρωτοειδα τον Σουφλια ειπα να ενας φιλολαικος και σοβαρος ανθρωπος και ας ειναι και δεξιος. Τελικα επεσα εξω ..
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα ο άλλος αντί να κοιτάζει γύρο του κοιτάζει τον αφαλό του περιμένεις διέξοδο; Εδώ κατορθώσαμε το ακατόρθωτο: ψηφίσαμε για δεύτερη φορά τον πιο άσχετο
    πρωθυπουργό της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας και συ ζητάς ψύλλους στ' άχυρα;


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ
    ΨΟΦΙΜΙ ΙΜΜ........
    ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΦΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...
    ΚΟΤΕΣ.. ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ...
    ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..

    ΕΤΣΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΠΑΣΟΚΕ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν το διόριζε ο Σουφλιάς ποιός θα το διόριζε , ο φούφουτος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε συ 7/7/09 12;15 Αφού δε γνωρίζεις Ελληνικά, γιατί μιλάς; δε γίνεσαι κατανοητός!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ Φ
    ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ

    ΓΑΙΔΑΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκπληκτική είδηση!!!
    Συγχαρητήρια στο epirusgate για την αμάθεια του. Η καλύτερα ημιμάθεια...

    Δηλαδή ο ηλεκτρολόγος πρόεδρος του ΔΣ τι δουλειά έχει;

    Ο μηχανολόγος μέλος τί δουλειά έχει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υποκριτή μουσίτσα Γιωργάκη, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές και τώτα κάνετε τον κινέζο.
    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;
    Πιπιλάτε συνεχώς την ίδια βαρετή καραμέλα για υποτιθέμενα σκάνδαλ, ποιοι εσείς που δώσατε πραγματικό νόημα στη λέξη.
    Μιλάμε για δισεκατομμύρια, όχι πασατέμπο.
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί ρε παλιάνθρωποι.
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».
    και σαν να μην έφταναν όλα αυτά:
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.
    Λίγη τσίπα δεν έχεις παλιάνθρωπε αλήτη Γιωργάκη;
    Αλλά τι τσίπα να περιμένεις από ένα Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βαφτιστήρι του όποιου παράγοντα ; Αυτό είναι προσόν!Ούτε πτυχία ούτε κόπος.
    Ο φίλος μου ο Ανδρέας Ρ. μου έλεγε:"Στην Ελλάδα Δημήτρη,δεν είναι τί ξέρεις, αλλά ποιόν ξέρεις!!" Κι΄είχε δίκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση