GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παιδιά συνδικαλιστών προσλαμβάνει η ΓΣΕΕ!...

Από το http://papatzides.blogspot.com/ . Συνταξιούχους απασχολεί η ΓΣΕΕ και κάνει προσλήψεις παιδιών των συνδικαλιστικών …αντί να πάρει από ...

Από το http://papatzides.blogspot.com/
.
Συνταξιούχους απασχολεί η ΓΣΕΕ και κάνει προσλήψεις παιδιών των συνδικαλιστικών …αντί να πάρει από τις λίστες των ανέργων του ΟΑΕΔ
Πήραμε και δημοσιεύουμε καταγγελία σοκ από υπάλληλους της ΓΣΕΕ
"Υπάλληλος συνταξιοδοτήθηκε με αποζημίωση που ξεπέρασε τα 100.000 ευρώ επαναπροσλήφθηκε την ίδια μέρα πάλι στη ΓΣΕΕ ,παίρνει 2000 το μήνα μισθό συν την σύνταξη και 200 ευρώ το μήνα επίδομα πρακτικογράφου ενώ τα πρακτικά τα κάνει εταιρία!
Κόρες, παιδιά και συγγενείς συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ προσλήφθηκαν στην ΓΣΕΕ την ώρα που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προωθεί απασχόληση μέσω ΟΑΕΔ στο δημόσιο για να πάρουν ένα μεροκάματο οι άνεργοι !
Γιατί δεν παίρνουν αφού...
έχουν ανάγκες προσωπικού από τις λίστες των ανέργων του ΟΑΕΔ .
Το σκάνδαλο είναι «διαπαραταξιακό» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΈΣ----ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ---ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ (δουλεύουν τον κοσμάκη που πιστεύει ότι παλεύουν για τα δικαιώματα του)
Πρέπει να μετονομαστεί η ΓΣΕΕ σε ΓΣ€€"
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΓΣΕΕ χωρίς τα €€

13 σχόλια

  1. Σόρι γκάις, αλλά από τη μεταπολίτευση και μετά, ελάχιστοι ήταν οι συνδικαλιστες που (συνειδητά ή εν αγνοία του) δεν λειτουργησαν προδοτικά για την χώρα και την αριστερά.

    Εξ ου και η αποβιομηχάνιση της χώρας αλλά και η κολοσσιαία αύξηση του δημόσιου χρέους.

    Γειά σας Πολυζωγόπουλοι, φύλακες των θερμοπυλών! Τιμή σε αυτούς που σας διορίζουν ή σας ψήφισαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2009
    Καλά ήταν όταν τον έλεγε "κλεφτραίμ"; - Τώρα με την δικαστική απόφαση δεν λέει κουβέντα;


    Πριν λίγους μήνες ο Νίκος Χατζηνικολάου φώναζε μέσα από το ραδιόφωνο του και έλεγε τον ηγούμενο Εφραίμ: "Κλεφτραίμ"!
    Αν και ήταν πολύ χοντρό για να το λέει έτσι χωρίς να υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του, το είπε γιατί θεωρεί ότι δεν θα του έκανε κανείς τίποτα. Μπορεί και να του ξέφυγε πάνω στον λόγο ή την πλάκα που ήθελε να κάνει.
    Ο Χατζηνικολάου είναι ο πλέον σοβαρός δημοσιογράφος που έχουμε στην χώρα. Ε, δεν...


    πρέπει να βγει και να πει ότι δικαιώθηκε στην πρώτη δίκη η Ι.Μ. Βατοπαιδίου; Γιατί επί μήνες ήταν πρώτο θέμα παντού και τώρα δεν χωράει ούτε για ένα δευτερόλεπτο στο δελτίο ειδήσεων του(ράδιο λέμε).

    Όπως δεν θέλει να τον αδικούν έτσι πρέπει να προσπαθεί να μην αδικεί...
    Θα μας πείτε γιατί δεν λέτε για τους άλλους; Αν πούμε για τους άλλους ...φέξε μου και γλύστρα μου.
    Kαι βέβαια αυτοί που κοιμούνται όρθιοι είναι οι ...Βατοπαιδινοί βουλευτές. Κανείς δεν μιλάει γιατί έχουν λερωμένη την φωλιά τους και ενοχές απέναντι στο Μοναστήρι...
    Το έχουμε πει ότι υποστηρίζουμε πως ούτε λεφτά έφαγε κάποιος μοναχός, ούτε λάδωσε. Αποδείχθηκε από τις κινήσεις των λογαριασμών. Όταν το κράτος τους ΖΗΤΗΣΕ την ανταλλαγή τι θα έλεγαν όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φορολογούμενος13 Ιουλ 2009, 12:25:00 μ.μ.

    Πέρυσι σαυτό το μπλογκ είχα διαβάσει έναν κατάλογο είκοσι υπαλλήλων της ΓΣΕΕ που ήταν συγγενείς η κωλλητοί του Πολυζωγόπουλου και σύμφωνα με το συγκεκριμένο πόστ τους είχε διορίσει όταν ήταν Πρόεδρος της ΓΣΕΕ .
    Αξιοκρατικά βεβαίως ,βεβαίως !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
    ΤΑ ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
    ΣΕ 15 ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.
    ΠΧ, ΠΟΛΥΖΟΓΟΠΟΥΛΟΣ Δ.Σ. ΟΤΕ
    ΕΠΙ ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΖΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟΙ
    ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα αυτος ο "τύπος" που ξαναπροσληφθηκε δεν εχει ονοματεπωνυμο? Ονοματα ρεεεεεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aytoi einai
    oi "kryfoi stylobates ths feoudarxias " to leei kai o dr koutsoukos gia divaste ton!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερχεται δικτατορια

    δεν θα γινουν ποτε εκλογες!!

    Ξυπνατε!!

    Κατεβειτε στους δρομους

    Τον Γιωργο τον κοιμοιζουν οι αμερικανοι "συμβουλοι" που πληρωνονται και απο την δεξια!!

    Γκρεμιστε την φεουδαρχια πριν σας δεσει!!

    Οποιος γελαει καλυτερα γελαει τελευταιος!!

    Το συστημα θα χρησιμοποιησει πρωην πασοκους βουτηγμενους στα σκανδαλα για να επικρατησει

    απριλης 1967 - 2010
    ιδια η δικτατορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η χοιρινη νεα γριπη προτιμαει-μαζι με αλλες πληθισμιακες ομαδες- και τους συνδικαλιστες . οι επιστημονες εδωσαν την ερμηνεια οτι το ΝΤΙΕΝΕΙ τους εχει πολλες ομοιοτητες με αυτο των χοιρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας μας πει ο Αραβαντινος,κουμπαρος του εμπορου ναρκωτικων Ζεκεριδη και αρχιδεσμοφυλακας οταν με ορθανοιχτη πορτα δραπετευσαν 90 κταρουμενοι μερα μεσημερι.

    Ο αειμνηστος αγωνιστης της Δημοκρατιας Γιαννοπουλος ειναι υπευθυνος για τη μετατροπη της Δικαιοσυνης σε υπονομο.

    Η γραμματεας του καταδικαστηκε ως εντολεας του βασανισμου της γυναικας του Παπαδια,Βελιμαχιτη.

    Η ιστορια ξεκινα με τους Αθανασοπουλο(Γιουγκοσλαυικο καλαμποκι και δημιο του Παγκρατιδη ωστε να μη γινουν ερευνες για γονο πλουσιας οικογενειας ως Δρακου του Σειχ Σου,Ασημακοπουλο ΓΓΔικαιοσυνης,την εξοντωση του εισαγγελεα στη Θεσσαλονικη Λογοθετη ο οποιος ο ανθρωπος δε μιλα πλεον γιατι ξερει οτι ΟΛΟΙ οι ανωτατοι δικαστικοι ειναι βρωμικοι.Ας θυμηθουμε και τη Γιαταγανα,την αποφυλακιση του Τουρκου Σαιτ Σαμπαν και την εξοντωση οσων δικαστικων στη Θεσσαλονικη προσπαθησαν να σταθουν στο υψος τους.
    Ας θυμηθουμε τη δολοφονια του Φλουδα και το βουλευτη της Ν.Δημοκρατιας που ηταν δικηγορος σε υποθεση μαστρωπειας που κατεληξε στην τραγικη αυτοκτονια της νεαρης Βουλγαρας που κατηγγειλε τις κτηνωδιες σε βαρος της συγκατοικου της.

    Ας θυμηθουμε τους αστυνομικους που διηυθυναν οικους ανοχης στα Λαδαδικα στη Θεσσαλονικη και ας βγει ο καθε γελοιος ΠΑΣΟΚος να μας μιλησει για διαφθορα σημερα.

    Η αστυνομια και οι δικαστικοι ειναι συνεταιροι των δις Ευρω του παραεμποριου,παλιοτερα στο Πανεπιστημιο και τωρα σε ολες τις πολεις με τους εχοντες ασυλια παρανομους μικροπολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

    ή πως ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ...

    Ας δούμε μερικά μεγέθη της τελευταίας πενταετίας σε σχέση με τις τιμές της βενζίνης.

    Δεκέμβριος 2003:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=.80 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =59 Δολάρια ή 73,75 ΕΥΡΩ
    Τιμή στα πρατήρια: 57 λεπτά το λίτρο.


    Ιούλιος 2008:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=1,54 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =149 Δολάρια ή 97 ΕΥΡΩ το λίτρο
    Τιμή στα πρατήρια: 1,30 λεπτά το λίτρο.


    Ιούλιος 2009:
    ------------------
    Ισοτιμία ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1 ΕΥΡΩ=1,40 Δολάρια
    Βαρέλι τιμή =63,50 Δολάρια ή 45 ΕΥΡΩ το λίτρο
    Τιμή στα πρατήρια: 1,14 λεπτά το λίτρο.


    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
    Σε σχέση με τα δεδομένα του 2004 η βενζίνη σήμερα έπρεπε να πουλιέται 48,90 λεπτά+6 λεπτά ο πρόσθετος φόρος=48,96 λεπτά.

    Σε σχέση με τα δεδομένα του Ιουλίου του 2008 η βενζίνη σήμερα έπρεπε να πουλιέται 65 λεπτά+6 λεπτά ο πρόσθετος φόρος=71 λεπτά.

    ΑΡΑ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Σε σύγκριση με το 2004 μας κλέβουν 65 λεπτά το λίτρο, σε σχέση δε με τα πεπραγμένα της νέας διακυβέρνησης του 2008 μας κλέβουν 43 λεπτά σε σχέση με το 2008.

    ΑΡΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..

    Το πιο αισχρό είναι ότι στις κυριακάτικες εφημερίδες έβαλαν διαφήμιση για το πόσο φθηνοί είμαστε σε σχέση με την Ευρώπη. Αυτό ήταν το μόνο τους επιχείρημα. Ξεχνάνε να μας πούν ότι ιστορικά η πολιτική των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων είναι η αποθάρρυνση χρήσης του ΙΧ, η δυνατότητα χρήσης πετρελαίου κίνησης και υγραερίου, οι άριστες συγκοινωνίες, οι υψηλοί μισθοί.

    ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.

    ΑΙΣΧΟΣ !! Ο Ελληνικός λαός πληρώνει και το νταβατζιλίκι στη βενζίνη και τη διαφήμιση της κλεψιάς του.

    ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. POIOS EXEI TIN PLEIOPSIFIA STI GSEE? NOMIZO I PASKE I PARATAKSI TOY PASOK POPO AKOMA DEN VGIKAN KIVERNISI KAI ARXISAN TA ROUSFETIA? E RE PIKRA POU THA PESEI METANASTES THA GINOUME... A K OSO GIA TO KANO TO PASOK DEN DIEPSEFSE ME TIN ANAKOINOSI TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση