GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αστέρας της παρακμής...

. Σάλο στην ''καλή κοινωνία " αλλά και σε ιθύνοντες του υπουργείου Τουρισμού έχει προκαλέσει η φετινή εικόνα του ξενοδοχειακού ...

.
Σάλο στην ''καλή κοινωνία" αλλά και σε ιθύνοντες του υπουργείου Τουρισμού έχει προκαλέσει η φετινή εικόνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος "Αστέρας'' στην Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσέλευση χαμηλής ποιότητας τουρισμού έχει δημιουργήσει σκηνές απείρου κάλλους. Με χαρακτηριστικότερη, την επέλαση Ελλήνων βαρβάρων τουριστών που επιδιδίδονται σε φωνές, βρισιές ακόμα και σε άλλους πελάτες μέχρι και προπηλακισμούς στην πριβέ παραλία του αστέρα...
Κύριε Μαρκόπουλε ακούς;
Αυτόπτης μάρτυρας

13 σχόλια

  1. ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΜΟΥΡΛΟΥ ΝΑ ΧΕΣ-- ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΞΕΚ-ΛΙΑΣΤΗΚΕ.
    Φαίνεται ότι κάποιος αμερικάνος επικοινωνιολόγος είπε του Γιωργάκη να γκρινιάζει, να φωνάζει και να κινδυνολογεί ΣΥΝΕΧΩΣ και για ΟΛΑ τα θέματα.
    Έτσι θα γίνει και πρωθυπουργός, του είπανε.
    Με αφορμή την πιθανή πανδημία της γρίπης, για άλλη μια φορά το κονσερβοποιημένο μυαλό του ξεπέρασε το μέτρο και άρχισε να ζητάει διϋπουργική επιτροπή και σχέδιο (αδυναμία που έχει και αυτό το παιδί σε αυτή τη λέξη).
    Δεν βρέθηκε ένας πράσινος χριστιανός να του πεί ότι διϋπουργική υπάρχει από τις 2 Μαίου και ότι όχι μόνο υπάρχει σχέδιο (με εγκεκριμένες προδιαγραφές από την Ε.Ε.) αλλά και ότι έχει πάρει τα εύσημα από τον ΠΟΥ;
    Μιλάμε για ξεφτίλα.
    Είτε ο Χαζογιώργος πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να πετάξει αυτές τις σαχλαμάρες είτε εκεί στο πασόκ επικρατεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    Με τέτοια οργάνωση θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας;
    Με τέτοιες τσαπατσουλιές και ανευθυνότητες μας ζητούν να τους ψηφίσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΤΙΡΙΑ.
    ΜΙΑ ΘΕΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ
    ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ.
    ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ.
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ !!!

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑ.
    ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΚΑΘΕ ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΝΟ.
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΟΛΥΤΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΒΑΦΤΗΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΓΙΩΤ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΠΑΝΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ------------------
    ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.
    ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ.
    -------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 25 Ιουλ 2009 2:00:00 μμ

    25 Ιουλ 2009 2:22:00 μμ

    Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.

    Πλάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Δεξιάτζες και Αριστεράτζες που γλύφετε σαν παγωτό πύραυλο την Δεξιά όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε με την γλώσσα μια σπιθαμή, πόσο θέλετε ρε να μας τρελάνετε;
    Από πού και ως που έχει το Πασόκ υποχρέωση να παίζει τα παιχνίδια της Δεξιάς;
    Από πού και ως που η πιο άχρηστη κυβέρνηση που γνώρισε μεταπολεμικά η Ελλάδα θεωρεί ότι το Πασόκ έχει υποχρέωση απέναντι της να την στηρίξει, και να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο;
    Ποιος δεν έχει μάθει ρε εξ αιτίας της σημερινής Δεξιάς κυβέρνησης, ότι η χειρότερη μη Δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι καλύτερη και από την καλύτερη Δεξιά κυβέρνηση;
    Δεν τους φτάνει των Δεξιών κυβερνώντων που κάψανε την μισή Ελλάδα και 65 ανθρώπους μαζί, δεν τους φτάνουν τα δομημένα ομόλογα, δεν τους φτάνουν τα Βατοπέδια, δεν τους φτάνει που ρουφιανέψανε και ψευδώς μάλιστα την Πατρίδα μας την Ελλάδα στην ΕΟΚ, λέγοντας και υπογράφοντας ότι δεν έκανε σωστά τους λογαριασμούς της έναντι των αρχικλεφταράδων Δυτικοευρωπαίων, δεν τους φτάνει που μας έχουν χρεώσει άλλα τόσα από όσα παρέλαβαν δημόσιο χρέος, και που στο διάολο έχουν πάει τόσα λεφτά! ΤΟΣΑ ΔΙΣ! ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑΪΖΟΥΝΤΑΙ!
    Δεν τους φτάνει που όποια υπόθεση τους ενοχλεί και που είναι σίγουρο ότι έχουν βάλει το χέρι τους μέλη της κυβέρνησης τους, ή και αξιωματούχοι Δεξιοί την θάβουν με κατάλληλους χειρισμούς, και από πού να πιάσεις και που να σταθείς με τους ανίκανους που δεν μπορούν , δεν μπόρεσαν ούτε το δέκα τοις εκατό της φοροδιαφυγής να πιάσουν και να ξελασπώσουν το κράτος, δεν τους φτάνει που χρωστούν στο ΙΚΑ ένας Θεός ξέρει πόσα δις, και στα άλλα ταμεία που το κράτος έχει υποχρέωση να συνεισφέρει, και δεν τα εγγράφουν στον προϋπολογισμό για να μην τα δούνε οι Εοκοκοί και τους βάλουν χέρι ακόμη πιο βαθιά, και θέλουν και έχουν ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;
    Καλά κάνει λοιπόν το Πασόκ και θέλει να βάλει τέρμα σε όλη αυτήν την καταχνιά που έχει πλακώσει την Ελλάδα, γιατί για καταχνιά και μαυρίλα πρόκειται, δεν πρόκειται για κάποιους που είπαν να κυβερνήσουν για το καλό του τόπου αλλά για το καλό των δικών τους, και της τσέπης τους!
    Στα σακίδια λοιπόν και πιο πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού είναι μαλάκες και δίνουν 100 ευρώ με το parking τα ΣΚ για να κάνουν ένα σκατομπάνιο στον Αστέρα,καλά να πάθουν και να υποστούν τη κοσμούρα και τις συνέπειες.
    Εγώ και η οικογένεια μου ουτε καν ασχολούμαστε με το θέμα διότι κοινωνική προβολή δεν είναι να κάνεις ένα μπάνιο στον Αστέρα αλλά να είσαι σωστός άνθρωπος παντού και πάντα.
    Διακοπές κάνουμε Σεπτέμβριο και Ιούνιο ενώ τον Ιούλιο και Αύγουστο που πάνε όλα τα πρόβατα διακοπές,εμείς καθόμαστε σπίτι μέσα στον κλιματισμό και αποφεύγουμε όλους και όλα.
    Τέλος, το να κάνει κανείς μπάνιο στον Αστέρα δεν αποτελεί δείγμα ότι ανήκει στο ανώτατο κοινωνικο-οικονομικό στρώμα του πληθυσμού αλλά αντιθέτως στο ανώτατο κοινωνικό-οικονομικό στρώμα της βλακείας,της βλαχοχωριατιάς και της μαλακίας.
    Μέχρι τότε καλά σας κάνουν και σας τα παίρνουν κανονικά,μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3¨02,
    Σε έχει βαρέσει μάλλον η μακακία στο κεφάλι καλοκαιριάτικα.
    Να πίνεις πιο πολλά νερά και, αφού δεν βρίσκεις γκόμενα, άντε σε καμμιά επί πληρωμή.
    Ξέρεις εσύ, στο κόμμα σου τσαπερδόνες όλες είναι, με πρώτη και καλύτερη τη Βάνα Μπάρμπα, την εθνική πεοθηλάζουσα.
    Θα έκανε ιτιδήποτε για ένα πενηντάρικο.
    Σε ότι αφορά τον Πλάτωνα, καλά τα λές αλλά εσένα σε ρώτησε κανένας ή ο Αστέρας είναι χρήσιμος σε σένα;
    Μάθε να ξεχωρίζεις πρώτα το κεφάλι του γαϊδάρου από την ουρά και μετά να επικαλείσαι τις ρήσεις του Πλάτωνα.
    Μόνο το ότι υποστηρίζεις το βλακογιώργο δείχνει πόσα μυαλά κουβαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 25 Ιουλ 2009 8:07:00 μμ


    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΛΟΥΠΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΠΛΟΥΠΕΡ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ!


    Carmen αλα "Πολίτης στα κάρβουνα".

    Καραμάν Σλήιζ (Live),
    Θέατρο Μαξίμ,
    στις 17 08 2007, ώρα 14.00

    Μια ακόμα stand-up Κωμωδία,
    με πρωταγωνιστή τον Εθνικό μας Σταρ,
    τον μεγάλο Entertainer,
    τον Κώστα τον Υπευθυνόπουλο!

    .Νου-Δού,
    ταινίες γέλιου για όλη την οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε νομιζεις μας καιγεται καρφι για το πως κανεις μπανιο στον αστερα? με τι βλακες εχουμε μπλεξει εδω? καταγγελω και εγω οτι ο περιπτερας σημερα με κοιταξε στραβα! σκανδαλο...ΟΥΣΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλη την εβδομάδα κάνει οικονομία [ούτε καφέ ούτε τσιγάρο], για να πάει το Σαββατοκύριακο στον Αστέρα για γκ.... και από την Δευτέρα ξανά από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση