GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ματαιώνουν δρομολόγια και κοροϊδεύουν τους επιβάτες...

Κύριοι, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα απαράδεκτο γεγονός, που πολύ φοβόμαστε, ότι επαναλαμβάνεται τακτικά. Με προορισμό τη Σάμη, ερχό...

Κύριοι, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα απαράδεκτο γεγονός, που πολύ φοβόμαστε, ότι επαναλαμβάνεται τακτικά.
Με προορισμό τη Σάμη, ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη, αναζητήσαμε δρομολόγιο μέσω Ηγουμενίτσας. Στο πληροφοριακό έντυπο της εταιρείας "..." αναφέρεται, ότι την Δευτέρα 20/07/09 και ώρα 05.00 πλοίο της εταιρείας, θα διέλθει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με προορισμό την Σάμη και εν συνεχεία την Πάτρα. Την ίδια πληροφορία μας έδωσαν και από το κεντρικό πρακτορείο της Εταιρείας στην Πάτρα.
Φτάνοντας λοιπόν στις 04.30 στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, οι έχοντες βάρδια στο λιμεναρχείο μας ενημερώνουν ότι το πλοίο δεν πρόκειται να διέλθει. Ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ εν συνεχεία μέχρι να έλθουμε στη Σάμη.
Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για...
την ανευθυνότητα των υπευθύνων της εταιρείας που θα έπρεπε, ως ώφειλαν, να έχουν ενημερώσει με έντυπη ανακοίνωση, την ματαίωση αυτού του δρομολογίου και ειλικρινά μας λυπεί αυτή η αντιμετώπιση, ενός τόσο σημαντικού σημείου των συγκοινωνιών.
Με τιμή
Τάκης Τόκκας.
Χρίστος Διδασκαλόπουλος.
Τάσος Καβαλλιεράτος.

1 σχόλιο

  1. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση