GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαιώνουν τον Παπανδρέου...

. Του Δημήτρη Κατσικάρη . Έχει άδικο μετά ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι καχύποπτος; Έχει άδικο να σκέφτεται ότι κάποιοι, την ώρα που διευρύν...

.
Του Δημήτρη Κατσικάρη
.
Έχει άδικο μετά ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι καχύποπτος; Έχει άδικο να σκέφτεται ότι κάποιοι, την ώρα που διευρύνει τη διαφορά από τον Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία, απεργάζονται πάλι περίεργα σχέδια;
Όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες τον επιβεβαιώνουν και δείχνουν ότι έχει δίκιο. Γιατί κανένας νοήμων και πολιτικά σκεπτόμενος άνθρωπος δεν μπορεί να χάψει ότι έτσι ξαφνικά Κασιμάτης και Τσάτσος… αγάπησαν σφόδρα το Σύνταγμα. Ότι κινδυνεύουν τάχα οι θεσμοί και η χώρα από τις εκλογές το Μάρτιο.
Αλήθεια, οι ευαίσθητοι Συνταγματολόγοι που... κορφολογούσαν το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια, που ήταν το 2007 όταν ο πρωθυπουργός οδήγησε τη χώρα σε εκλογές… για να κάνει, απελευθερωμένος υποτίθεται, τον προϋπολογισμό;
Τότε που το Σύνταγμα έγινε… κουρελού δεν ζούσαν εδώ, δεν άκουσαν τίποτα;

17 σχόλια

  1. το νόμιμο άρα και ηθικό είχε ξεσηκώσει όλο το Πασοκ αλλά τώρα είναι καλό έτσι Γιωργάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και δέν άκουσαν τίποτε ,

    γιατί διάβαζαν ! ! !

    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΠΑΜΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΖΑΠΠΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ ΚΟΖΑΡΙ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΖΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΙΔΩΜΕΝ ΟΣΕΣ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ Η ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΝΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!22 Ιουλ 2009, 8:29:00 π.μ.

    ΑΚΟΥΣΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΜΟΥ,

    ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΙΟΝ ΡΗΣΗΝ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΗΤΕ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΧΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΝΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!22 Ιουλ 2009, 8:38:00 π.μ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΩ , ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμάν ρε Δημήτρη, παλι "περίεργα σχέδια" απεργάζονται αυτοί που δεν θέλουν τον κ.Γιώργο να σώσει τον τόπο! Ποιοί,τέλος πάντων,είναι αυτοί που θέλουν το κακό της πατρίδας μας; Είναι δεξιοί (το πιθανότερο γιατί μόνο αυτοί δεν αγαπάνε την Ελλάδα μας); Είναι αριστεροί; Κι'αυτό πάλι το "...οι ευαίσθητοι Συνταγματολόγοι που κορφολογούσαν το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια..." τι το ήθελες; Δηλαδή,20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ εξουσία αυτοί "κορφολογούσαν" και δεν τους είχες καταλάβει για να τους καταγγείλεις για κορφολόγημα όπως τώρα; Ή μήπως εννοείς κάποιους συνταγματολόγους εκ Θεσσαλονίκης...; Τελικά όλοι συνωμοτούν κατά του κ.Γιώργου; Είμαι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η άποψη περι εθνικού συμφέροντος που υπερβαίνει την προτεραιότητα του συντάγματος ανεξαρτήτως αν εξυπηρετεί κάθε φορά διαφορετικό πολιτικό σχηματισμό είναι όχι απλώς μικροκομματική αλλά και επικίνδυνη καθώς νομιμοποιεί πράξεις του παρελθόντος που λάμβαναν χώρα στο όνομα της πατρίδος.
    Πράγματι είναι πιθανό τα κριτήρια και οι προθέσεις του Τσάτσου να εμπλέκουν πολιτικές ή και προσωπικές σκοπιμότητες.Η ουσία όμως των λεγομένων του αλλά και η σιωπή των συνταγματολόγων του ΠΑΣΟΚ δεν αμφισβητείται ότι θέτουν τον Παπανδρέου προ των θεσμικών του ευθυνών.
    Ο Μάρτης είναι κοντά και ο ελληνικός λαός την αλλαζονεία του ευκαιριακού μικροκομματισμού υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να την τιμωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αληθεια γιατι το πασοκ βγηκε στη γυρα να πεισει συνταγματολογους να βγουνε και να το στηριξουν?τι τους εταζε?ποσους χρειαστηκε να παρακαλεσει και να δελεασει μεχρι να βρει εναν?βρε ουστ,ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν εμείς είμαστε φασίστες...αυτοί είναι...

    Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώνονται. Συλλήψεις προς παραδειγματισμό έγιναν στην αντικατοχική εκδήλωση ψες στο Λήδρα Πάλας (σχετική ανακοίνωση ακολουθεί).

    Επισκιάστηκε επιτυχώς και εντέχνως από το καθεστώς η αθρόα προσέλευση κόσμου και η στεντόρεια φωνή που υψώθηκε από πέραν των 4000 στομάτων δείχνοντας το ότι οι Έλληνες της Κύπρου είναι αντίθετοι σε ομοσπονδιακά μορφώματα, που συμφωνούνται ερήμην του εδώ και 40 και πλέον χρόνια. Τα ΜΜΕ μιλούσαν και μιλούν για διαδήλωση σωβινιστών αφού η αστυνομία ανακοίνωσε συλλήψεις, δημιουργώντας έτσι μια ψευδή εικόνα προς τους τηλεθεατές ως προς τα τεκταινόμενα στην ψεσινή εκδήλωση.

    Όντως το σύνθημα «Χριστόφια προδότη καταδότη» ακούστηκε ψες. Εμείς το καταδικάζουμε διότι αναγνωρίζουμε πως ο πρόεδρος είναι εκλεγμένος δημοκρατικά από την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος έστω και αν διαφωνούμε κάθετα μαζί του ιδιαίτερα στους χειρισμούς του στο Εθνικό μας θέμα.

    Αυτό όμως που καταδικάζουμε περισσότερο είναι ο εμπαιγμός της κοινής γνώμης και η διαμόρφωση αρνητικής εικόνας για τους ανθρώπους που διαδήλωσαν ξεκάθαρα ψες την αντίθεση τους σε ομοσπονδιακή λύση.
    Έναυσμα για αντι-ομοσπονδική θέση ως προς την λύση του προβλήματος της Ελληνικής Κύπρου δεν δίνει ο σωβινισμός αλλά η βαθιά δημοκρατικότητα. Είναι η δημοκρατικότητα και η αντίθεση σε οποιασδήποτε μορφής αδικία που ωθεί τους Ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους να τάσσονται κατά της ομοσπονδίας. Είναι αδύνατο κάποιος ελεύθερα σκεπτόμενος Έλληνας της Κύπρου να αποδεχτεί τις απαράδεχτες παρεκκλίσεις από τις αρχές της δημοκρατίας και να αγνοεί το γεγονός ότι η πλειοψηφία αποφασίζει και η μειονότητα έστω και αν διαφωνεί οφείλει να το σεβαστεί. Σεβαστό φυσικά πρέπει να είναι και το ανθρώπινο δικαίωμα της μειοψηφίας να διαφωνεί χωρίς όμως να δικαιούται να επι-κυριαρχήσει στις αποφάσεις της Κυρίαρχης πλειοψηφίας.

    Είναι λοιπόν και δική μας θέση, ως ελεύθερα σκεπτόμενοι και μακριά από κομματικούς δεσμούς και κουμπαριές ότι μια λύση ομοσπονδίας δεν μπορεί να λειτουργήσει αφού δεν υπακούει στην βασική αρχή της Δημοκρατίας, την αρχή της πλειοψηφίας.
    Η κυριαρχία των Ελλήνων στην Κύπρο καταπατείται και μας αναγκάζουν να διεκδικούμε ως μειονότητα απλά τα ανθρώπινα δικαιώματα μας. Το τι ζητούμε (μια μη ομοσπονδιακή Κύπρο) είναι απόλυτα δημοκρατικό και δεν χωρεί καμιά αμφισβήτηση ως προς τούτο.
    Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να το αμφισβητήσει και δεν θα σωπάσουμε ποτέ. Θα φωνάζουμε για τις αρχές και τα δίκαια του Ελληνισμού θα φωνάζουμε για λευτεριά και θα τασσόμαστε στο πλευρό του οποιουδήποτε διεκδικεί δικαιοσύνη.

    Καλούμε τέλος τον λαό, τους Έλληνες της Κύπρου, να ταχθούν στην ίδια γραμμή μαζί μας αφήνοντας πίσω του προσωπικές αντιπάθειες, κομματικούς και κινηματικούς πατριωτισμούς για την υπεράσπιση του θεσπισμένου διεθνώς δικαιώματος των Ελλήνων της Κύπρου να ασκούν την Κυριαρχία τους σε ένα δημοκρατικό κράτος.

    Πατριωτικό Κίνημα ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    Παλι τα ιδια...


    σας δουλευουν ο Φωτιαδης

    ειναι σαν Δαιλκη στημενο

    Αυτο γινεται με συμφωνια γιατι το Πασοκ δεν κανει αντιπολιτευση!!

    Γιατι ο Γιωργος ΔΕΝ εχει @@@ να πεταξει εξω οσους συνεργαζονται με την δεξια και οσους πληρωνονται απο τον Καραμανη και τον δουλευουν!!


    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΒΑΝΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΤΑΝΟΥΝ

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!
    Αφου αυτα τα σχολια τα λαμβανει και εντουτοις φοβαται...και δινει ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΤΑ

    Ο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ

    ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι μονο παιγνίδια με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και οτιδήποτε άλλο θα έκανε ο κ. Παπανδρέου για να γλυτώσει από την αυτοδυναμια στις επόμενες εκλογές και από ότι φαίνεται τελικά μάλλον θα το πετύχει.
    Μέσος Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙ, ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ... ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΙΒΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατσικάρη νοήμοντα,
    εσύ
    εσύ
    μάς οδηγείς.(Συγνώμη Δρα ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΣΟΦΕ ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΞΥΔΕΡΚΗ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΤΑΓΜΑΥΟΛΟΓΟΣ . ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ (ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ; ΤΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΕΦΤΥΣΕ ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή ό,τι χαζομάρα πει ή κάνει ο Γιωργάκης πρέπει να μένει ασχολίαστη γιατί κινδυνευει η πρωθυπουργοποίηση του;
    ΟΤαν αναλάβει τη πρωθυπουργία θα πρέπει να στηρίζουμε όλες του τις επιλογές (πολιτικές ή σε πρόσωπα );

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. balte dr koutsouko!!

    ekloges!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση