GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνηση ματ η συνάντηση με τον Ζορμπά...

"Εφ' όλη της ύλης" ενημέρωσε τον Γ. Παπανδρέου. Ανησυχία στο Μαξίμου για τα στοιχεία που έδωσε σχετικά με τα μεγάλα σκάνδαλα π...

"Εφ' όλη της ύλης" ενημέρωσε τον Γ. Παπανδρέου. Ανησυχία στο Μαξίμου για τα στοιχεία που έδωσε σχετικά με τα μεγάλα σκάνδαλα που "κουκούλωσε" η ΝΔ
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Κίνηση ματ χαρακτηρίζεται, πολιτικά και επικοινωνιακά, η σημερινή συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον πρώην εισαγγελέα Γ. Ζορμπά η οποία διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα. Περισσότερο κι από το περιεχόμενο της συνάντησης, έχει τεράστιο συμβολισμό η πραγματοποίηση αλλά και η μεγάλη διάρκειά της.
Ο Γ. Ζορμπάς έχει ταυτιστεί με τις προσπάθειες για διαφάνεια και κάθαρση ενώ η απομάκρυνσή του από επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος ενίσχυσε περισσότερο το κύρος του και προκάλεσε μεγάλη πολιτική ζημιά στην κυβέρνηση.
Επιπλέον ο κ. Ζορμπάς είναι ένας παραδοσιακός δεξιός ο οποίος τώρα όμως έρχεται σε...
επαφή με το ΠΑΣΟΚ για τα θεάματα διαφάνειας στο δημόσιο βίο. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό...
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν στο Μέγαρο Μαξίμου ενημερώθηκαν για τη συνάντηση άρχισαν να ανησυχούν και προσπαθούσαν να μάθουν τι είπε -και κυρίως τι στοιχεία έδωσε- ο κ. Ζορμπάς στον κ. Παπανδρέου για τις μεγάλες υποθέσεις σκανδάλων με τις οποίες είχε ασχοληθεί. Τα ομόλογα, την εξαγορά της "Γερμανός" και την Siemens...

23 σχόλια

  1. KAI ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΡΕΣΣ...
    ---------------------------------
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΟΚΛΗΣ
    ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
    ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ
    ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
    ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΗΠΙΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΛΟΥΖΩ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΩΡΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ.
    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.
    ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ
    ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ
    ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΔΕΘΕΙΤΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ....
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΡΗΓΟΣ ΖΩΩΠΟΙΟΗΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
    ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιωργάκης ήθελε να μάθει τι
    πήρε απο την κληρονομιά του πατέρα του.
    Γιατι δεν μπορούσε να καταλάβει ΠΩΣ ο Ανδρέας άφησε την περιουσία στην γκόμενα την ΜΙΜΗ
    και σε αυτόν " το όνομά του ".

    ΔΕΝ ΜΠΌΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΟΤΙ
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    Να τον χαίρεσται πασόκοι.
    ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΤΕ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣΣ!!

    ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ!!

    ΜΑΛΟΝ ΣΑΣ "ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ"!!

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ...

    ΓΙΝΑΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ....

    ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΚΛΠ...

    ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΡΟΦΗ....

    ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

    ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τίμιος νεοδημοκράτης !!!
    Τι άλλο μένει να ακούσουμε
    ΝΟΜΠΕΛ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΞΑΝΘΙΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΖΟΡΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ???????Μ@@@@@ΚΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ή ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    Τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι βρωμιές του Γιωργάκη και των «συντρόφων» του τα πράσινα blogs προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ BLOGGERS:
    1. Ο Τσουκάτος έχει παραδεχθεί ότι μετέφερε παράνομα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ. Οι ταμίες στην αρχή λέγανε ότι δεν ξέρουν τίποτε, μετά είπανε ότι μπορεί αλλά δεν θυμόμαστε. Το πασόκ παρουσίασε κάτι χειρόγραφα μπακαλο-τέφτερα που ήταν τα αρχεία του, λέει. Μας πείσατε, κύριοι, ωραία έρευνα κάνατε. Εάν ο Γιωργάκης επιμείνει ότι το πασόκ δεν έπαιρνε παράνομα λεφτά, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι ο Τσουκάτος θα πάει μέσα. Εάν θέλει να σωθεί θα πρέπει να μιλήσει.
    2. Ο Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος έπαιρνε μεγάλα ποσά από επιχειρηματίες και τα μετέφερε στο πασόκ, λέει όμως ότι δεν τα θεωρεί παράνομα, παρόλο που ξέρει ότι είναι. Κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να επιληφθεί, προφανώς ξέρει ότι θα τον ρημάξουν στη συκοφαντία τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα, σαν το Σανιδά.
    3. Ο Τρεπεκλής, ο παιδικός φίλος του Γοωργάκη, έχει παραδεχθεί στον ανακριτή ότι πήρε μίζα 6,7 εκατομμύρια ευρώ για το άχρηστο C4I που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ. Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν αποσιωπήσει ΕΝΤΕΛΩΣ το θέμα, σαν να μην υπάρχει.
    4. Ο σοβαροφανής λιμοκοντόρος Παπακωνσταντίνου, που ήταν στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και θα μπορούσε να αναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση 8002 για τα ψηφιακά του 67 εκατομμυρίων ευρώ δεν απαντάει κάν στις ερωτήσεις που του γίνονται για το θέμα. Μέχρι πρόσφατα έκρυβε ακόμη και τη θητεία του στον ΟΤΕ, αναρωτιέμαι γιατί.
    5. Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη στον έτερο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, για τα εκατομμύρια που χάθηκαν από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (διόδια), λόγω πλαστογραφιών και απάτης σε βάρος του δημοσίου. Τα κανάλια και τα πράσινα blogs έθαψαν το θέμα, εντελώς.
    6. Η πλειοψηφία των προφυλακισμένων για τη σκανδαλάρα Ζίμενς ήταν μέλη του πασόκ, που μάλιστα έβαλε συνήγορους υπεράσπισης τους γνωστούς Τσοβόλα (πρώην υπουργό πασόκ) και Ματζουράνη (πρώην Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου πασόκ). Ο Γιωργάκης όμως λέει ότι το σκάνδαλο είναι Νεοδημοκρατικό, δηλαδή ο Τσοβόλας και ο Ματζουράνης είναι κρυφο-νεοδημοκράτες;
    7. Ο Γιωργάκης προσπάθησε απεγνωσμένα να στείλει το σκάνδαλο Ζίμενς στη Βουλή για να θαφτεί στα γρήγορα, πριν προλάβουν να αποκαλυφθούν οι προσωπικές μαρτυρίες και οι κινήσεις των λογαριασμών. Αυτό και αν είναι ένδειξη ενοχής, αυτό και αν είναι απόδειξη θράσους.
    8. Όταν συνελήφθη η οικογένεια του καραβέλα, οι πασόκοι φοβήθηκαν μήπως αυτός αναγκαστεί να γυρίσει, γι’ αυτό έβαλαν τα κανάλια να λένε τις ψευτο-συναισθηματικές ανοησίες που έλεγαν (για τα κοριτσάκια με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ). Πάλι η Ν.Δ. έφταιγε, γενικώς.
    9. Χριστοφοράκος, τι να πεί κανείς; Ο τύπος αιφνιδίασε το Ζαγοριανό και την έκανε για να δικαστεί στη Γερμανία, που είναι χαμηλές οι ποινές. Η δικαιοσύνη έστειλε δύο εντάλματα σύλληψης και Έλληνες ιδιωτικούς ντετέκτιβ που τον βρήκαν και έτσι συνελήφθη. προσπαθούμε να τον φέρουμε να δικαστεί στην Ελλάδα και το πασόκ προτείνει να του χαμηλώσουμε την ποινή για να «μιλήσει». Και πώς εμείς ξέρουμε ότι θα πεί αλήθειες, αν θα κρύψει αλήθειες, ή θα πεί ψέματα; Θα βασιζόμαστε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου, που ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν πεί αυτά που πρέπει υπάρχει και «η Σέχτα»; Και νομίζω ότι οι περισσότεροι υποπτευόμαστε ποιοι είναι πίσω από τη Σέχτα (βλέπε 17 Νοέμβρη).
    10. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. Είναι ντροπή να παίρνει τον ίδιο δρόμο που έχουν πάρει τα ιδιωτικά κανάλια και οι εφημερίδες. Δηλαδή, να χρηματοδοτείται για να λέει μισόλογα, να κρύβει αλήθειες, να συκοφαντεί και να μπερδεύει επίτηδες τα σημαντικά με τα επουσιώδη.. Οι πιο ύποπτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης είναι τα blogs που δεν δημοσιοποιούν σχόλια (πχ. troktiko) και αυτά που τα δημοσιοποιούν πολλές ώρες μετά (πχ, press-gr). Το άτιμο το χρήμα, βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά τα ηλίθια και υβριστικά σχόλια, που γράφονται από παπαγαλάκια της Ρηγίλης, και που το περιεχόμενό τους προδίδει το IQ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ που διαθέτουν οι γράφοντες, εντάξει για λόγους "δημοκρατίας" ας δημοσιεύονταν μερικές φορές,
    ΟΜΩΣ, και ΑΛΛΑ...
    1)Αφού είναι δεδομένο από ποιούς και γιατί γράφονται,
    2)Αφού η ποσότητά τους είναι τεράστια, (προσπαθώντας να μας πείσουν ότι γράφονται από πολίτες εκφραστές γνώμης, κι όχι από μεροκαματιάρηδες της ΝΔ),
    3)Κι αφού λένε τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή μόνο βρισιές και αισχρολογίες...και ...μας έχουν ζαλίσει κάπως,
    Γιατί ο διαχειριστής του blog επιμένει να τα...εγκρίνει?
    Τι νόημα έχει η έγκριση, αν επιτρέπει να δημοσιεύονται τέτοια αισχρά κείμενα?
    Δηλαδή σαν τι θά πρέπει να γραφτεί, για να μην... εγκριθεί?
    Και τέλος...
    Ζήτω οι "μορφωμένοι", "αξιοπρεπείς",
    "σκεπτόμενοι" (βέεεβαια...), και φανατικοί οπαδοί της ΝΔ. Τα συγχαρητήριά μου!...
    Κατά την κυβέρνησή τους κι αυτοί...
    Μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
    (πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο).
    Η μόνη ευθύνη που έχουν άνθρωποι σαν τον Tσίμα είναι η ευθύνη απέναντι στην τσέπη τους. Όταν μόνο τα εμφανή εισοδήματά σου ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ ετησίως, κυκλοφορείς με τζίπ 5000 κυβικών αλλά δηλώνεις σοσιαλιστής, είσαι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.
    Πόση "δημοσιογραφική" τσίπα μπορεί να έχει κάποιος που:
    1.Κρύβει επιμελώς ότι είναι 30 χρόνια φίλος του Χριστοφοράκου
    2.Γνωρίζει ότι μέσω της Intracom του Κόκκαλη ο Χριστοφοράκος παίρνει τις περισσότερες δουλειές του δημοσίου.
    3.Λέει ότι δεν ήξερε τίποτε, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο Κόκκαλης είχε τη δύναμη να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, όπως έριξε το Μητσοτάκη το 1993.
    4.Μέσω του Mega βρίζει και λοιδωρεί τη ΝΔ που μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ουσιαστικά έδιωξε τη Ζίμενς από τις προμήθεις του δημοσίου
    Άρα, τι είναι;
    Υποκριτής ή πουλημένος;
    Πουλημένος ή υποκριτής;
    Μήπως και τα δύο;
    Διαλέξτε.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΕΝΩ Ο ΤΣΙΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    Ο κυρ-Παύλος είναι πολλά πράγματα, δημοσιογράφος πάντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ή Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ;
    Βίος και πολιτεία οι υπάλληλοι της Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζο-Λαμπρακο μαφίας, χρόνια τώρα!
    Και εσύ άμοιρε πολίτη κάτσε μπροστά στα κανάλια τους για να «ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ».
    Αυτοί βάζουν το κασετόφωνο και εμείς χορεύουμε σαν τις μαϊμούδες.
    Τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με ποιά ανταλλάγματα χρηματοδοτούσαν το πασόκ οι φίλοι σου επιχειρηματίες, όπως το παραδέχθηκες, κύριε Πάγκαλε;
    Επειδή πιστεύουν στο σοσιαλισμό;
    Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να δίνει τα ωραία του μετρητά (και μάλιστα κρυφά και ανώνυμα) σε ένα κόμμα, εάν δεν περιμένει οικονομική ανταπόδοση, τουλάχιστον ίσης αξίας.
    Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό κύριε Πάγκαλε;
    Γλώσσα λανθάνουσα ή μήπως δεν έχεις επίγνωση του τί λές;
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!
    Και σε τελική ανάλυση, επιβάλλεται να καλέσει ο εισαγγελέας τον κύριο Πάγκαλο να το ρωτήσει από πού και ως πού παρέδιδε σακούλες με μετρητά στο πασόκ;
    Αυτή είναι ΧΟΝΤΡΗ παρανομία.
    Αυτό είναι ξέπλυμα χρήματος.
    Τι θα γίνει επιτέλους;
    Παλιά οι νεοδημοκράτες έλεγαν ότι το ξέρουν ότι οι πασόκοι έκλεβαν σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά δεν μπορούσαν να το αποδείξουν.
    Τώρα που μόνοι τους οι πασόκοι παραδέχονται ότι εισέπρατταν μαύρο χρήμα, γιατί δεν τους καλεί ένας ο εισαγγελέας;
    Ντίπ άχρηστοι είναι αυτοί οι νεοδημοκράτες, επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που να ξέρεις την λέξη τίμιος
    εσυ στο πασοκ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Την ξανθιά όμως την ξέρεις.
    Αυτή η λέξη υπάρχει στο Λεξικό Πασόκ.
    Μπράβο προοδους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΟΣΑ ΚΛΕΒΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ;
    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    Η ΝΔ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ.
    ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΗΡΕ.
    ΠΟΣΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
    ΆΝΤE ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ «ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ”;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΑΛΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟN ΚΟΥΦΟ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ
    ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ OI ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΙ, ΚΑΡΑΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΑ 64 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

ΠΤΩΣΗ 10%


ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 12%.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

Οι "επενδυτές" της Ιονίας Οδού αλλά και της Κορίνθου-Πατρών χαράσσουν τους δρόμους πάνω στα καμένα..
Σε ανύπτοτο χρόνο σχεδιάζοντας, φρόντισαν κάποιοι να καίνε. Το κόστος αλλά και οι αντιδράσεις για τις κοπές των δέντρων ήταν υψηλού κόστους για τους "επενδυτές".

Ετσι από τριετίας στην Κορίνθου-Πατρών "ξέσπαγαν" φωτιές εκει όπου σήμερα χαράσσεται η νέα οδός.

Η Ηλεία είναι άλλο ένα τρανό παράδειγμα. Κάηκε τμήμα του δάσους Στροφιλιάς και σήμερα γίνονται έργα όλως τυχαίως..
Κάηκε η ορεινότερη περιοχή πίσω από την Αμαλιάδα και χαράσσονται δρόμοι. Κάηκε Ο Καιάφας, Η Ζαχάρω, και σήμερα πέφτει το τσιμέντο..

"ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ" το ΔΟΓΜΑ της Κυβέρνησης και του πάλαι ποτέ Αλογομούρη.
Παράλληλα πλακώσαν οι μεσίτες, οι "επενδυτές" γής και άλλα παλιοτόμαρα, κολλητοί της εξουσίας.

"ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ Σ'ΑΛΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ"

Αυτό ακριβώς έγινε. Τώρα εκβιάζουν τους φτωχούς αγρότες, αρπάζοντας τη γή τους έναντι λίγων ΕΥΡΩ.

"ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 200 περίπου ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΠΊ ΝΈΑΣ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΥΨΗΛΈΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΕΣ.

    Αλήθεια: Είχε σχέση και με το κύκλωμα ΤΡΟΜΠΟΥΚΑ στο οποίο παίζουν και πολλά ονόματα της Νέας Διακυβέρνησης ;; Αλλά και πολλοί Ακροδεξιοί κυρίως από τη Λακωνία.

    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;;;

    200 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ.
    ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ και ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..

    καλοί άνθρωποι και πατριώτες...








    200 περίπου ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΠΊ ΝΈΑΣ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΥΨΗΛΈΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΕΣ.

    Αλήθεια: Είχε σχέση και με το κύκλωμα ΤΡΟΜΠΟΥΚΑ στο οποίο παίζουν και πολλά ονόματα της Νέας Διακυβέρνησης ;; Αλλά και πολλοί Ακροδεξιοί κυρίως από τη Λακωνία.

    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;;;

    200 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ.
    ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ και ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..

    καλοί άνθρωποι και πατριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Κίνηση ματ
    Σύμφωνα με πληροφορίες,ανησυχούν μεγάλη διάρκειά της."
    άνθρωπε έτσι έγραφαν στό Πάνθεον.
    Τώρα τελευταία αντί κουλούρι ψάχνετε
    χαβιάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΥΠΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ:1)ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ. & 2)ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΜΑ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ;;; ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απ' ότι βλέπετε τζάμπα μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποιο κόμμα είναι καλύτερο και τρίχες κατσαρές. Αυτή την στιγμή ζούμε έναν εφιάλτη για τη χώρα μας, που δεν διαφέρει από χώρες σαπισμένες μέσα στην μαφία όπως στην Λατινική Αμερική, Αφρική, και μερικές πρώην κομμουνιστικές. Γι' αυτό πρέπει να ανασυντάξουμε τις συνειδήσεις μας και την υπομονή μας και να σκεφτούμε σοβαρά τι πρέπει να κάνουμε για το μέλλων των παιδιών μας.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΝΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ?? ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ??? ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. NAI NAI EINAI ΖΩΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟ ΕΙΔΟΣ ...ΕΝΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ "ΚΡΕΑΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο/η Ανώνυμος ειπε
    ΑΚΟΥ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕΥΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΜΑΝΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΓΕΝΑΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΔΟΣ ΖΩΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ- PRESS.
    ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ.....................

    ΡΕ ΖΩΥΦΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΑΙΣΜΕΝΟ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
    ΜΠΡΑΒΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
    ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....
    ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ..

    ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ..ΜΗΝ ΣE ΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση