GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ερωτήματα για Βουλγαράκη...

Από το http://aegaio.blogspot.com/ .. Επανέρχεται με ερώτηση της στη βουλή η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελπίδα Τσουρή. Εμπλοκή Γιώργου Βουλγαράκη σ...

Από το http://aegaio.blogspot.com/
..
Επανέρχεται με ερώτηση της στη βουλή η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελπίδα Τσουρή. Εμπλοκή Γιώργου Βουλγαράκη σε ανάθεση σύμβασης. Πουλήθηκε πλοίο ,εν αγνοία των δυο μετόχων.
Στη συνέχεια ο Γιώργος Βουλγαράκης πρ.υπουργός ναυτιλίας υπέγραψε σύμβαση μεταξύ του υπουργείου αιγαίου και της ναυτιλιακής εταιρείας.
Επανέρχεται με νέα ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής Χίου του Πασόκ Ελπίδα Τσουρή και θέτει μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με την μεταβίβαση σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας . Οπως έχει γίνει γνωστό την σύμβαση αυτή είχε υπογράψει ο τότε υπουργός εμπορικής ναυτιλίας Γιώργος Βουλγαράκης.
Η βουλευτής κ. Ελπιδα Τσουρή καταθέτει την ερώτηση για...
δεύτερη φορά διότι η πρώτη δεν απαντήθηκε από το υπουργείο ναυτιλίας και το υπουργείο δικαιοσύνης. Ερωτάται δε και ο υπουργός δικαιοσύνης γιατί από το 2007 η υπόθεση εκκρεμεί στηνΕισαγγελία της Σάμου.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση