GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη κομπίνα με ταξί στο αεροδρόμιο...

. Ετυχε σε συγγενή μου και μετά από ενδελεχή έρευνα ανακάλυψα ότι είναι κοινό μυστικό στις πιάτσες των ταξί αλλά είναι και σε γνώση της Αστυ...

.
Ετυχε σε συγγενή μου και μετά από ενδελεχή έρευνα ανακάλυψα ότι είναι κοινό μυστικό στις πιάτσες των ταξί αλλά είναι και σε γνώση της Αστυνομίας.
Συμβαίνει κυρίως τις βραδινές ώρες και το κάνουν ορισμένοι οδηγοί ταξί σε ηλικιωμένους, νεαρές κοπέλες και τουρίστες. Επιβιβάζουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με προορισμό περιοχες της Αθήνας.
Οταν ο επιβάτης δώσει το αντίτιμο αλλάζει το νόμισμα σε μικρότερο ο οδηγός ισχυριζόμενος ότι...
έλαβε μικρότερο ποσό και απαιτώντας με έντονο ύφος μεγαλύτερο. Στη περίπτωσή μου ισχυρίστηκε ότι πήρε 10ευρω ενώ έλαβε 50ευρω. Λαμβάνει το μεγαλύτερο ποσό από τον τρομοκρατημένο και αδύναμο να αντιδράσει επιβάτη και μέχρι ο τελευταίος να κατέβει από το ταξί ο οδηγός έχε κατεβάσει τις αποσκευές και έχει ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ και αποχωρεί. Η Αστυνομία αδυνατεί να ενεργήσει χωρίς τιν πινακίδα. Αυτό γίνεται πολύ συχνά τελευταία.
Όμως ανακάλυψα και κάτι άλλο ακόμα πιο σημαντικό και θα πρέπει να το εξετάσει άμεσα η ΕΥΠ και η Αστυνομία.
Στις έρευνες μου αυτές, οδηγοί ταξί που επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, μου είπαν ακομα ότι επειδή τα ταξί είναι παντελώς ανεξέλεγκτα από τροχαία και αστυνομία, ορισμένα -και προφανώς λίγα- ΧΡΗΣΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΣΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ με αντίτοιχη προμήθεια στον οδηγό.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΑ; ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑΝΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ";
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

17 σχόλια

  1. Ειναι ΓΝΩΣΤΟ οτι οι ταξιτζηδες
    κατα 90 %
    ειναι η συγχρονη μαφια!

    Οπως επισης ειναι γνωστο στους ξυπνιους
    μολις μπαινουν απο εκτακτη αναγκη και μονο σε αυτα τα γκαγκστερικα ταξι
    1) Γραφουν φανερα σε ενα χαρτι η και στο κινητο τους τον αριθμο κυκλοφοριας του ταξι
    2) τον διατασσουν να παρει ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωριδα και να τσακιστει γρηγορα να τους παει εκει που θελουν
    3) Του λενε, αν διαπιστωσουν οτι το κοντερ γραφει τρελλα, πως γιο αυτη τη διαδρομη δεν προκειταινα δωσουν παραπανω απο π.χ. 8,5 ευρω και αν εχει αντιρρηση ας σταματησει στο πρωτο αστυνομικο τμημα για τα περαιτερω
    4) Οταν του δινουν ενα χαρτονομισμα, το μικροτερο δυνατον για λογους ασφαλειας, του φωναζουν την αξια: π.χ. σου δινω δ ε κ α ευρω
    και μετα φευγουν

    οι υπολοιποι που δεν μπορουν η δεν θελουν να τα κανουν αυτα
    ας μην παιρνουν ταξι
    το μετρο ειναι καλυτερο
    η ο προαστιακος
    η και το ωτο-στοπ!!

    ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <>
    Πουστιες γινονται παντου καθε μερα και σε καθε ειδους συναλλαγες,
    ομως δεν μπορεις ρε τυφλα να πιστευεις και να λες πως ολοι οι ταξιτζηδες ειναι σαν αυτον που μολις ανακαλυψες για πρωτη φορα στη ζωη σου.

    Σε 4-5 χρόνια που θα εχεις πατησει τα 20 θα θυμασαι τις μαλακιες που εγραφες και θα ντρεπεσαι (ελπιζω).
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .Καθε επαγγελματικος χωρος εχει τα κωλοπαιδα του, αλλος περισσοτερα και αλλος λιγωτερα. Σε μερικους βεβαια τεινει να γινει κανονας χωρις εξαιρεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεβεγκουρα:

    Παλι αλλαξες ονομα;!

    Χειροτερος και απο ταξιτζης καταντησες!!

    Ε ρε τι κανει η ανεργια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΤΑ..ΤΟΥ 2002 'Η 2003
    ΕΛΑΒΟΝ: ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΝΔ 97%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθηναιε δεν μας ειπες τι επαγγελμα κανεις!!!Εισαι αστειος απο την στιγμη που χαρακτηριζεις μεγαλη ομαδα επαγγελματιων συγχρονη μαφια!!!Ολα ειναι ωραια στην ελληνικη κοινωνια και εσενα σε πειραξαν οι ταξιτζηδες!!Οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν σε πειραζουν,οι μεγαλοεπιχειρηματιες οχι,οι πολιτικοι μας ουτε,οι πολυεθνικες και οι τραπεζες μα φυσικα οχι...οι ταξιτζηδες ειναι η μαφια της ελλαδας!!!α ρε κακομοιρη δεν ξερεις τι σου γινεται!!!εχεις δει πολλους πλουσιους ταξιτζηδες φιλε αθηναιε???οι μαφιοζοι δε νομιζω πως ζουν σαν τους ταξιτζηδες!!!πες μας και τα στοιχεια σου,γιατι δεν μπορει ο καθενας να μπαινει στο net και να γραφει οτι παπαρια θελει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Prin 5 xronia otan katevikame Ellada apo Agglia o ilikiomenos pateras tis ginekas mou edose ston taxitzi xartonomisma 50 euro...o taxitzis tou edose nomizo resta apo 20 kai akrivos auto eixe kanei ..to eixe allaxei..otan diamartirithike tou eipe oti itan 20 euro...an xanakatevo tous tin filao..mono na min petixo enan apateona...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αλβανοί θα είναι.
    Από κείνους που είναι εδώ από πολλά χρόνια.
    Δεν είναι φυσικά οι μόνοι αλλοδαποί που γίνονται κλέφτες, αλλά η αρβανιτιά όταν δεν καταφέρνει να διακριθεί στις πίστες ή στο βουλευτιλίκι, διακρίνεται μετά σε ληστείες και κλεψιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις το καλαμποκι σημερα στο πανηγυρι της αγιας παρασκευης
    το πουλαγανε...... δυομιση ευρω!!!!!

    Δεν φταινε αυτοι που το πουλανε βεβαια
    αλλα αυτοι που το αγοραζουν!

    Τετοια ΖΩΑ που ειναι !!!

    ακου 2,5 ευρω το καλαμποκι!!!

    και μετα λεμε για τους ταξιτζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...nikgen, η μαγεια του internet ειναι ακριβως αυτή, να λες αφοβα την αποψη σου κρυμμενος μεσα στην ανωνυμια. Αν ησουνα υποχρεωμενος να μιλησεις επωνυμα θα ελεγες τελειως διαφορετικα πραγματα. Αλλωστε κι'εσυ τις επιθετικες παρητηρησεις τις κανεις κρυμμενος μεσα στην ανωνυμια σου. Αυτο το "λεβεντικο", "αν εισαι αντρας ρε μιλα φανερα" ειναι του κωλου..Διοτι αν μεν εισαι του συστηματος, το κανεις. Ειναι ενας ψευτολεονταρισμος εκ του ασφαλους. Αν εισαι ομως ενας κυριος τιποτας, τοτε το τολμημα αυτο θα εχει σοβαρες συνεπειες. Δεν αντεχεται η γαμημενη η αληθεια απο εναν λαο που οι ταπεινωσεις, τον εχουν μετατρεψει σε ενα μουλωχτο θηριο.. Δεν βλεπεις τι γινεται εδω μεσα; Τι θυμος υπαρχει..Εδω βγαζουμε τα σωτερα μας, και δεν ειναι καθολου ομορφα απότι βλεπεις..Κουβαλαμε πολυ πραμα αδερφε μου, ισως η ανωνυμια βοηθησει να απελευθερωθουμε..
    ΥΣ Φαντασου τον Μητσοτακη να ελεγε "αν εισαι αντρας ψηφισε φανερα ρε..."! ποιος νομιζεις οτι θα ηταν πρωθυπουργος τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παπάρα nikgen μπορεί ο κάθε ένας που γράφει για κάποιος απατεώνες να αναφέρει και όλες τις άλλες ομάδες των απατεώνων που λυμαίνονται την Ελλάδα.
    Δεν φαντάζομαι να μην συμφωνείς ότι οι ταξιτζήδες είναι οι ποιο ελεεινοί οδηγοί και οι ποιο λεχρίτες ( εξαιρούνται και κάποιοι που είναι κύριοι και σωστοί επαγγελματίες.) Α! και ευτυχώς που έγραψες εσύ τα στοιχεία σου ρε βλάκα ((δεν μπορει ο καθενας να μπαινει στο net και να γραφει οτι παπαρια θελει!!!))
    Άντε από δώ.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δείτε το χάλι και την απαράδεκτη συμπεριφορά των ταξιτζήδων τους Σταθμούς ΚΤΕΛ (Κηφισό και Λιοσίων).

    Αίσχος!
    Τριτοκοσμική χώρα!
    Απορώ τι χειρότερο μπορεί να συναντήσει κανείς στην Ινδία.

    Εννοείτε ότι πάντα κλέβουν στα ρέστα,
    και πολλές φορές έχουν και 'πειραγμένα' ταξίμετρα.

    Αίσχος οι Ταξιντζήδες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ante kai xe
    ......anwnyme fasista 9.29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε όλους τους κλάδους υπάρχουν λαμόγια, απλά σε κάποιους περισσότερα. Και φυσικά στα ταξί υπάρχουν πολλά παρτάλια που πρέπει να τους πάρουν την άδεια και να πουκάνε καλαμπόκια σε καμιά παραλία να μάθουν πως βγαίνει το τάληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρέ Χαμουτζή Αθηναίε,
    μόνο εγώ κατάλαβα ότι προβοκάρεις.
    Πάρ΄όλα αυτά όταν κατέβω,1.80 άλιπος
    98 kg στήν Λαρίσσης από τόν Βορρά...
    κιοτεύεις ε εεεε?
    3 θέλω σάν σάν τή πάρτη σου(άντε καί
    περισότεροι....συνηθισμένοι είστε).
    ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ.
    Αναστάσης.
    Υ.Γ.:Συγχωράτέ μέ οί υπόλ-υ-ποι,δέν
    συγκρατιέμαι μέ ανθρώπους πού φοροκλέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ..ΑΥΡΙΟ ΤΑΞΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΕΣΤΕ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 10 Η 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙ...ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΣΕΠΗ? (ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΥΚΙΝΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΣΗ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΣΗΜΕΝΗ)
    (10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΡΙΦΑΣ ΣΩΣΤΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση