GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι πήγε να κάνει ο Καραμανλής....

Από τον Χρήστο Λουτράδη . Απορώ γιατί πήγε στο υπουργείο οικονομικών. Για να μας θυμίζει την θεσμική του αποτυχία ως πρωθυπουργός και πρόεδρ...

Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Απορώ γιατί πήγε στο υπουργείο οικονομικών. Για να μας θυμίζει την θεσμική του αποτυχία ως πρωθυπουργός και πρόεδρος μιας κυβέρνησης που έχει εναποθέσει σε άδικα και παρωχημένα φορολογικά μέτρα την ανακούφιση της χειμαζόμενης οικονομίας ενώ δεν έχει στοιχειώδη διάθεση να προχωρήσεις στις θεσμικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομια.
Για να μας θυμίζει...
την ανικανότητα που έχει στην ορθή επιλογή συνεργατών ή για να προσδώσει στην αποτυχία του κ. Παπαθανασίουτο απαραίτητο βαλκανικό ψευτο-θεσμικό φοκλόρ; ή για να προκαλέσει τοκοινό αίσθημα επικαλούμενος την ικανότητα της κυβέρνησης στο ναυπερβεί την οικονομική κρίση , ειδικά όταν αναφέρεται σε μιακυβέρνηση που αδυνατεί να αντιμετωπίσει την προσωπική ηθική απαξιώσητων στελεχών της.Ένας εν κρυπτώ πρωθυπουργός σε ένα ανύπαρκτο υπουργείο οικονομικών πουαδυνατεί να ικανοποιήσει και τον πρωταρχικό σκόπο της ύπαρξης του ,την ομαλή εισροή των φορολογικών εσόδων στα κρατικά ταμεία. Απορώ γιατι πήγε;

10 σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΠΗΘΗΤΕΤΟΝ.
    ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ.
    ΒΡΗΚΕ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ,
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΕΠΕΣΕ.
    ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥΔΩΣΕ ΝΕΡΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ
    .........
    ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΟΜΥΡΜΗΓΚΟΤΡΥΠΑ.

    ΟΧΙ ΒΡΕ ΖΩΟΝ, ΤΡΥΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΥ,
    ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Βλαχο-Λουτράδη αντε κανε μπανιο να συνελθεις που συνεχιζεις να γραφεις βλακειες. Μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τις μπουρδες σου.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ο πιο αχρηστοs, ο πιο ανικανοs , ο πιο τεμπεληs ανθρωποs τηs ελλαδαs μαs κυβερνα αστα τσακιδια ΑΧΡΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πηγε βολtα ο καημενος για να ξεμουδιασει....πιαστικε παιζοντας το"PlayStation2" Εμενα σαν συγκαμενος μου φανικε η" κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράκτορες και ανθέλληνες,
    διαβάστε τι έκανε το βλίτον
    που υποστηρίζετε και πληρώνεσθε,
    βέβαια.
    Οταν, ο χαζογιώργος πρόδιδε την
    Έλλάδα στους τούρκους, ονομάζοντας τα ΣΤΕΝΑ σε τούρκικα στενα,όταν παρότρυνε τους Κύπριους να ψηφίσουν το σχέδιο του Ανάν ,για να παραδόσει τη μισή Κύπρο στην αγκαλιά τους,όταν
    δηλώνει ότι....."Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
    παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βόρειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs« ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
    Που κάθε ημέρα όλοι οι παπάρες, οι
    ανθέλληνες,γράφουν και υποστηρίζουν,έναν ....προδότη.

    Ο Καραμανλής ,όμως,πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση.
    Οπως....
    1.Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    2.Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστω και εάν η εθελουσία ήταν μια ακριβή υπόθεση. Τώρα βλέπουμε μια υγιή επιχείρηση που όχι μόνο δεν επιβαρύνει το κράτος αλλά και συμμετέχει στον ανταγωνισμό για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.
    3.Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη.
    4.Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    5. Ήρε τη μονιμότητα στις ΔΕΚΟ και προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία).6.Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα), αξιολόγηση (στα ΑΕΙ, στο Δημόσιο με τους δείκτες αποτελεσματικότητας, στα σχολεία και τα λύκεια με τη βάση του 10), αριστεία (ευνοϊκή χρηματοδότηση στα καλύτερα ΑΕΙ, δωρεάν υπολογιστές σε αριστούχους μαθητές, φτηνό Ιντερνετ σε αριστούχους φοιτητές κ.λπ.).
    7.Ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ, όπου προβλέπεται τουλάχιστον πενταπλάσια χωρητικότητα φορτοεκφόρτωσης από τις μοντέρνες μεθοδολογίες των κινέζων της Cosco.
    8.Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    9. Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι.
    10.Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    Διόσκουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. <>

    Κυριε Λουτράδη,

    Πές μας τον φόβο σου και θα σου πούμε γιατι είσαι τρομοκρατημένος.


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κολλητός του Χριστοφοράκου και ο Παυλάκης ο Τσίμας, λοιπόν!
    Υπέροχα, ρε τι άλλο θα μάθουμε;
    Τι σαπίλα είναι αυτή;
    Πιό υποκριτής δημοσιογράφος δεν πρέπει να υπάρχει.
    Θυμάμαι σαν τώρα τις απίστευτες επιθέσεις που έκανε στο Μιχάλη Λιάπη που απλά είχε βρεθεί στον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα με το χριστοφοράκο για την Εθνική Ελλάδος στη Γερμανία.
    Εσύ δεν έλεγες ότι η γυναίκα του καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι ηθική αλλά και να φαίνεται, δηλαδή να μη δίνει δικαιώματα;
    Ίδια δεδομένα, αλλά διαφορετικοί πρωταγωνιστές οπότε διαφορετική αντιμετώπιση κύριε Παύλο μας;
    Αφού ήξερες το Χριστοφοράκο 30 χρόνια δεν είχες ποτέ καμμία πληροφορία ή ένδειξη για τα παρε-δώσε του με το Δημόσιο;
    Τί δημοσιογράφος λαγωνικό είσαι, μόνο για να διαβάζεις αυτά που σου γράφει ο παναγιωτόπουλος του mega στην οθόνη είσαι;
    Δεν ήξερες ότι η εταιρία του μονοπωλούσε μέσω της Intracom τις προμήθειες του ΟΤΕ επί 20 χρόνια;
    Δεν είχες ιδέα για τα ψηφιακά, το C4I, και τις άλλες δουλειές δισεκατομμυρίων του Χριστοφοράκου με το Σημίτη;
    Άσε τα σάπια ρε φίλε, μπορεί να είμαστε απλοί άνθρωποι αλλά χαζοί δεν είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κλασομπανιερα ζουμε στην αγκαλια της Σαλωμης σου(τον Αρη ντε ) να σε δουμε..μια και ο γάμος σου ηταν σταχτη στα ματια το ιδιο σκατα εισουν και σαν καταληλοτερος σεμνοτερος και ταπεινοτερος πρωθυπουργος ολων των εποχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΙΠΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕ
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΜΝΙΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
    ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΚΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΕΣΙΜΟ.
    ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.
    ΑΙΩΝΙΕ ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπομονή στα οικονομικά, θάρθει ο απόφοιτος του πίκπα, λέει.
    Έχει και σχέδιο για την οικονομία, λέει.
    Δεν το ανακοινώνει όμως σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    Άντε να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά μιλάμε για τα οικονομικά της χώρας.
    Ρε βλαμμένο, τζέφρυ τσάντ, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
    Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Μεσσίας να σου πετύχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση