GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαινόμενα των καιρών...

Η γρίπη, η ΕΥΠ, οι φοιτητές μας στην Ιταλία και η οικονομική κρίση Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο . Ζώντας σε εποχή παραδοξοτήτων και ηθικής ...

Η γρίπη, η ΕΥΠ, οι φοιτητές μας στην Ιταλία και η οικονομική κρίση

Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο
.
Ζώντας σε εποχή παραδοξοτήτων και ηθικής διάβρωσης κάθε είδους φαινόμενα έρχονται στο προσκήνιο της καθημερινότητας. Κάποια από αυτά πριν λίγες δεκαετίες θα ήταν εντελώς απίθανο να συμβούν Σήμερα όμως δυστυχώς ζούν και βασιλεύουν. Παράλληλα, υποχωρεί η λογική και πεποιθήσεις στηριγμένες στην παραπληροφρόρηση και το ψεύδος επιβιώνουν. Παραθέτω κάποιες τέτοιες διαπιστώσεις. Και ο νοών νοήτω...

ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ

Η αγαστή σύμπραξη καθοδηγούμενης επιστήμης και αναξιόπιστης ενημέρωσης αποκαλύφθηκε πλήρως στο ζήτημα της περίφημης γρίππης των χοίρων. Οι περίφημοι γραφειοκράτες της βαρύγδουπου Διεθνούς Οργάνωσης Υγείας κήρυξαν πανδημία (παγκόσμια ξεσήκωμα για λήψη έκτακτων μέτρων) για μια ασθένεια που δεν είναι περισσότερο επικίνδυνη από μια απλή γνωστή γριππούλα. Ετήσια τα θανατηφόρα θύματα της απλής γρίπης ξεπερνούν στον κόσμο όλο τα 500.000 θύματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ζήτημα αν έχουμε παραπάνω από 200!
Ο πανικός όμως διαδόθηκε σε ολόκληρη την υδρόγειο. Ώστε κάποιοι να θησαυρίσουν εξασφαλίζοντας υψηλότατες χορηγίες για το «κοινωνικά ευαίσθητο» έργο τους και κάποιοι άλλοι – περισσότερο γνωστοί αυτοί – με την παραγωγή δισεκ. αχρείαστων στην ουσία νέων εμβολίων.
Στον χoρό πρωταγωνιστικό ρόλο βέβαια παίζουν και τα ΜΜΕ. Που αποζητούν τον τρόμο για να κάνουν ακροαματικότητες και...
να πουλήσουν κιτρινόφυλλα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την περίφημη κλιματολογική αλλαγή. Οι σοβαροί επιστήμονες είναι πολύ σκεπτικοί. Οι αγαπημένοι όμως των ΜΜΕ και λατρευτά παιδιά της Αριστεράς έχουν ήδη ξιφουλκήσει. Το ’70 περίμεναν περίοδο παγετώνων. Τώρα είναι σίγουροι πως λιώνουν οι πάγοι και η υπερθέρμανση μας απειλεί. Να οι καινούργιες αριστερές πλατφόρμες λοιπόν και οι δαπάνες δημόσιων δις για πολιτικές αμφίβολης αποτελεσματικότητας.
Κοινή όμως συνισταμένη η επιστροφή του κράτους. Λησμονώντας πως εκεί που διαφέντευε τα πάντα τιο δημόσιο (ΕΣΣΔ, Λαική Κϊνα) έγιναν και τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του φυσικού περιβάλλοντος. Όταν εξαντληθούν τα κονδύλια για την έρευνα της υπερθέρμανσης, στοιχηματίζετε πως θα ξεκινήσουν καινούργιες εκστρατείες για την αποτροπή μιάς «νέας εποχής παγετώνων»; K από τους ίδους πιθανότατα ειδικούς!! Από κάπου, βρε αδελφέ, πρέπει κάποιοι να εξασφαλίζουν τα προς το ζήν… Και τα ΜΜΕ βέβαια, με ένα «συγγνώμη», θα συνεχίσουν να κινδυνολογούν.

ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Ποιους έθιξαν οι αποκαλύψεις των διαλόγων μεταξύ των εγκληματιών που είχε υποκλέψει η ΕΥΠ; Η αντίδρασή τους και μόνο μπορεί να δικαιολογήσει την άκομψη αποπομπή του Αρχηγού της ΕΥΠ μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Να υποθέσουμε πως οι θιγέντες δεν είναι ανάμεσα στις οικογένειες των νταβατζήδων που είχε κάποτε απειλήσει ο Πρωθυπουργός; Διαφορετικά, αλίμονό μας – σαν κοινωνία αλλά και σαν χώρα…

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ...ΜΑΝΩΛΙΟΣ!!

Αυτό που συμβαίνει με τους συμπατριώτες μας είναι ανεπανάληπτο. Σε όποιο σημείο της γής κι αν συμβεί κάτι θα υπάρχουν έλληνες που θα αρχίσουν τις απαιτήσεις κατά του ελληνικού κράτους. Και των φορολογουμένων βέβαια.
Τελευταίο παράδειγμα ο σεισμός στην Ιταλία. Ελληνες φοιτητές βρέθηκαν στο πανεπιστήμιο της πόλης που χτυπήθηκε από τον εγκέλαδο κι αμέσως ...άρχισαν τα όργανα. Οι έλληνες φοιτητές απαιτούν την μετεγγραφή τους σε ελληνικά πανεπιστήμια. Ευκαιρίας δοθείσης...
Ποιά άλλη χώρα συμφωνησε να κάνει κάτι παρόμοιο; Κι αν δεν υπάρχουν φοιτητές από άλλες χώρες κι αυτό ακόμη έχει μιά ιδιαιτερότητα. Οταν επιλέγουν καποιοι πανεπιστήμια σε χώρες τιυ εξωτερικού είναι αυτονόητο πως αναλαμβάνουν και το ρίσκο των όποιων τους ιδιαιτεροιτήτων (φυσικές καταστροφές, πραξικοπήματα, ταραχές κλπ). Διαφορετικά, μένουν εδώ και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους...

ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KΑΛΥΤΕΡΟ;

Στα μέσα της οικονομικής κρίσης πολλοί ψάχνονται για τον καλύτερο τρόπο εξόδου απ' αυτήν. Δυστυχώς επιτυχείς ιδέες δεν έρχονται στο προσκήνιο. Ακόμα και οι προτάσεις για πράσινη ανάπτυξη από πουθενά δεν προκύπτει πως είναι σε θέση να διευρύνουν την ευημερία. Εμπεριέχουν τεράστιο κόστος (από που θα βρεθούν τα λεφτά;) και λίγες βεβαιότητες για θετικά αποτελέσματα. Μιά σύγκριση όμως, που έκανε το περιοδικό Economist, ανάμεσα στην κρατικοπαρεμβατική και "πράσινη" Πολιτεία της Καλιφόρνια με το ακραία φιλελεύθερο Τέξας είναι χαρακτηριστική.
Η Καλιφόρνια, με τον τεράστιο δημόσιο τομέα, τις μεγάλες δημοσιονομικές δαπάνες και τους υψηλούς φόρους έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει.
Το Τέξας αντίθετα, με την ελάχιστη διοικητική μηχανή, τα μηδενικά σχεδόν ελλέιμματα και την απουσία αμέσων φόρων ευημερεί και αναπτύσσεται. Εχει καλύτερη παιδεία, αποτελεσματικότερη δημόσια υγεία κι' ελάχιστη εγκληματικότητα. Ο κόσμος εγκαταλείπει την Καλιφόρνια. Μεγάλοι αριθμοί αμερικανών και δεκάδες νέες εταιρίες πηγαίνουν όμως στο Τέξας. Γιατί οι οπαδοί των κατ' εξοχήν χρεοκοπημένων μοντέλων περνούν στην κοινή γνώμη με μεγαλύτερη επιτυχία τις θέσεις τους; Ισως επειδή φωνάζουν περισσότερο, αρνούμενοι να αναγνωρίσουν την πλήρη αποτυχία των απόψεών τους...

13 σχόλια

  1. σε αυτα τα τερτιπια ειστε μανουλες και απατες και πλαστογραφιες θελω να απαντησεις αντρικια και ξεκαθαρα εαν πιστευεις οσα λες ως υπουργος πολιτισμου παραμονες των εκλογων 1981 εσυ μαζι με τον πετρακο της αρχαιολογικης τολμησατε χωρις ντροπη με μαιμου φεκ το πυργοσπιτο του οπλαρχηγου και στρατηγου ιου 1821 του οποιου ειμαστε με συμβολαια ιδοικτητες παναγιωτη γιατρακου νατο μετεφερεται σε ονομα αγνωστο σε εμας αυτη η αδικια θα κατατρεχει ολους τους εμπλεκομενους το πυργοσπιτο καταρρεει και ειναιτο αισχος της συγχρονης ιστοριας αλα και διαχρονικα αυτοι ειστε δουλευετε με γνωστους φυσικα με ανταλλαγματα το πυργοσπιτο πανω στον ταυγετο κουρτσουνα και σημερα βασιλικη ζουσε ο πραγματικος δημοκρατης Παναγιώτης Γιατράκος του οποίου συνέχεια ήταν ο Γερουσιαστής Ιωάννης Γιατράκος στην Κυβέρνηση Βενιζέλου του οποίου είμαστε απόγονοι. Αυτό είναι τα πιστεύω μας μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγος σαφής και ευσύνοπτος.
    Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εμμονη σας κυριε Ανδριανοπουλε στον ακρατο φιλελευθερο καπιταλισμο ειναι πραγματι κατι που πραγματικα ξενιζει οταν ο κοσμος αντιμετωπιζει αυτη την κριση και δεν εχει ψωμι να παει σπιτι του οταν χωρες και μεγαλα ονοματα επιχειρησεων καταρεουν καθημερινα συμπαρασυροντας μαζι τους χιλιαδες προμηθευτες μικρες μεσαιες επιχειρησεις εργαζομενους προκαλωντας κοινωνικη αναταραχη ανασφαλεια τρομο φοβο μα πανω απο ολα απελπισια και απογνωση.
    Περιουσιες αλλαζουν χερια πιστωτικα ιδρυματα κινδυνευουν με καταρευση κρατη με δισεκατομυρια ελλειματα και ολα αυτα στο ονομα του καπιταλισμου και της παραμυθενιας ευημεριας του.
    Ελεος πλεον φτανει δεν καταλαβαινετε οτι με αυτα που γραφετε δεν πειθετε κανενα αναφερεστε στο texas και την Καλιφορνια με συγκριτικο παραδειγμα υπαρχουν αλλες 50 πολιτειες σε αυτη την χωρα που ψωμολυσσανε απο την ανεργια την αρπαγη των περιουσιων των ανεργων και των καταχρεωμενων επιχειρησεων, δεν ζουμε πισω απο τα γεγονοτα περιμενοντας εσας να μας εξιστορισετε τον υπεροχο κοσμο του καπιταλισμου.
    166000 ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 1/1/09 ΕΩΣ 30/6/09 ΑΞΙΑΣ 1,600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στην Ελλαδα σπαζοντας καθε ρεκορ αλλωστε ειμαστε μαθημενοι να σπαμε τα αρνητικα ρεκορ εδω ομως το πραγμα ξευτιλιστηκε επιασε πατο δεν παει αλλο. Οι περισσοτερες προερχονται απο ιδιωτικες επιχειρησεις οπου γινανε συναλλαγες χωρις αντικρυσμα σε εμπορευματα υπηρεσιες εργατοωρες και πρεπει να πληρωθει και φορος ΦΠΑ 320 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ που δεν εισπραχθηκε ποτε!!!!! μηπως το ιδιοφυες οικονομικο καπιταλιστικο μυαλο σας εχει καμμια ιδεα απο που θα πληρωθουν ολοι αυτοι που ειναι υπολογοι και συναλλασομενοι με αυτες τις επιταγες και πανω απο ολα απο που θα πληρωθει ο φορος προς το κρατος? Για να μην κουβαληθουμε ολοι σωρηδον στις φυλακες μια και η κυβερνηση χτιζει τετοια ευαγη ιδρυματα να μας μπουζουριασει.
    Εαν αυτο συνεβαινε μονο στην Ελλαδα ολοι οι πολιτικοι που κυβερνησαν τον τοπο μετα την μεταπολιτευση θα επρεπε να ειναι κρεμασμενοι στο Συνταγμα παραδειγματικα αλλα αυτο συμβαινει σε ολο τον κοσμο και στις διδαξασες χωρες του καπιταλισμου με προεξαρχουσα τις ΗΠΑ που και το βρακι τους δινουν στο ενεχυροδανειστηριο να παρουν ενα mc donald να φανε.
    Ο Ομπαμα κοβει αβερτα δολλαριο να στηριξει τις αλλοτε κραταιες επιχειρησεις του καπιταλισμου που απο τα χρεη που επιμελως εκρυβαν εχουν καταντησει ριχταδικα, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ επιμενετε σε ενα τοσο αχρηστο και καταχρεωμενο μοντελο οικονομιας που το μονο που επιφυλασε στον κοσμο ηταν η δυστυχια ο εξευτελισμος και η εξαθλιωση? Τι να πω κανενας τρελλος δεν παραδεχεται οτι ειναι τρελος και λεει οτι αυτοι ειναι εξω και οχι αυτος που ειναι στο φρενοκομειο.
    Ασφαλως δεν ειμαι εναντιον της ιδιωτικης πρωτοβουλιας και θεωρω οτι ειναι το σημαντικοτερο κομματι της οικονομιας καθε χωρας αλλα σε μια αγορα που διεπεται απο κανονες και ελεγχει το ασυδοτο κερδος εφαρμοζοντας τους νομους.
    Οι κοινωνικες πηγες πλουτου (νερο ενεργεια)θα ελεγα ακομα και οι επικοινωνιες μιας και δεν εχουμε και τους καλυτερους γειτονες πρεπει να βρισκονται υπο τον ελεγχο του κρατους ετσι ωστε να λειτουργουν με κοινωνικα κριτηρια και οχι κερδοσκοπικα.
    Τα ολοκληρωτικα μοντελα οικονομιας κρατικου ελεγχου κατερρευσαν μαζι τους ομως κατερρευσε και το καπιταλιστικο μονεταριστικο μοντελο και οπως σε ολα τα πραγματα οταν διπλα μας ειναι ερειπεια γιατι τετοια θα μεινουν μετα την κριση η ανθρωποτητα καλειται να βρει την μεση οδο και οχι να αναζητησει την τυχη της σε ξεπερασμενα και αποτυχημενα μοντελα οικονομικης αναπτυξης.
    Προτιμουμε μια πρασινη αναπτυξη με οσες δυσκολιες και αν εχει θετοντας νεους κανονες οικονομικης σταθεροτητας και αναπτυξης απο την διακυβερνηση της παγκοσμιας αγορας απο τους Ροκφελλερ Ροτσιλντ και την λεσχουλα τους και ομοιδεατες τους που οδηγησαν τον κοσμο στην ξεφτιλα στο ονομα του ασυδοτου και χωρις ορια κερδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω μεγάλε στοχαστή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ το έσχατο καλοκαίρι του νεο-καραμανλισμού; Όσο περισσότεροι μιλούν στη Ν.Δ. για εξάντληση θητείας της κυβέρνησης και εκλογές το 2011, τόσο περισσότερο διαχέεται μια αίσθηση τέλους.
    ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ είναι πολλά. Πώς θα ξανανοίξει η Ολομέλεια της Βουλής με τη συμπολίτευση να έχει 151 βουλευτές; Το πρόβλημα δεν είναι ο εκατοστός πεντηκοστός πρώτος. Είναι πέντε ή έξι άτομα που μπλέκονται σε πάσης φύσεως σκάνδαλα ή υποθέσεις και των οποίων η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια αποτελεί ερωτηματικό. Ακόμη χειρότερα: ο κύκλος των χαμένων ποιητών της Ν.Δ. διαρκώς αυγαταίνει. Η εξάρθρωση της σπείρας Βλαστού, αντί να αποτελεί ατού για την κυβέρνηση, ρίχνει σκιές σε κάποια μέλη της.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ με την οικονομία; Πριν προλάβει να εφαρμόσει τα εισπρακτικά μέτρα, η κυβέρνηση εξαγγέλλει άλλα. Ο Γιάννης Παπαθανασίου αγοράζει χρόνο στην Ευρώπη, αφού λίγο οι γερμανικές εκλογές, λίγο η εκκρεμότητα με τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Μπαρόζο τού δίνουν το περιθώριο. Τον Οκτώβριο όμως η παρένθεση τελειώνει. Στο μεταξύ, η Ελλάδα δανείζεται. Λίγο σαν το νοικοκυριό που χρωστάει επτακόσιες χιλιάδες και βρίσκει δάνειο ένα εκατομμύριο. Έτσι αποκτάει προσωρινή ρευστότητα- μέχρι να αρχίσουν να έρχονται οι νέες δόσεις και να προστεθούν στις παλιές.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ξέρουν οικονομικά παραδέχονται πως η Ελλάδα πλησιάζει το σημείο μηδέν, όπου το ποτήρι ξεχειλίζει. Μια παγερή σιγή έρχεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, όπου ο Γιώργος Προβόπουλος έχει ρόλο τοποτηρητή της Φρανκφούρτης.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο Καραμανλής; Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι τού ταίριαζε περισσότερο από κάθε άλλο Πρωθυπουργό. Εξοπλισμένος με τα αναγκαία εποχικά είδηαπό παντόφλα μέχρι φουσκωτό- υλοποιούσε το όραμα του μέσου Έλληνα με εξορμήσεις στον Ευβοϊκό, αλλά και το αναγκαίο πέρασμα από την Τήνο. Μόνο που φέτος η χρονιά δεν προσφέρεται για τουρισμό. Ύστερα από ένα τρίμηνο παράλογης αισιοδοξίας, οι αγορές βουλιάζουν πάλι, η ανεργία συνεχίζει να μεγαλώνει και η υφήλιος σκιάζεται από το φάσμα του στασιμοπληθωρισμού. Με απλά λόγια, η διεθνής οικονομία έχει τη γραφική απεικόνιση μιας τετραγωνικής ρίζας. Κάτω, πάνω και μετά η χαμηλή ευθεία της στασιμότητας. ΜΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ευθεία είναι και για τον Καραμανλή η ιδεώδης απεικόνιση της διακυβέρνησής του. Μόνο που στην πολιτική, όταν πετάς χαμηλά, δεν μπορείς να σηκωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΔΡΕΑ ,ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ,ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bloop,

    κρα,κρα, κρα , κρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. tos o andrianopoulos diavazei amerikanikes efhmerides kai dr koutsouko giayto ta leei etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατί δεν το παρατάς το πράγμα, άραξε στο σπίτι σου, καμία εκδρομούλα στην αγγλία,... Μας προκύπτεις επαναστάτης!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ! Μας καταγγέλεις το σύστημά σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ροχαλα στον εβραιοπληκτο Ανδριανοπουλο!

    Και μην ξεχασετε να καρπαζωσετε τον Blooper, πιαστε του και λιγο το κολαρακι, δεν το πειραζει του αρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απογοητεύει η σκληρή αναφορά του κ. Ανδριανόπουλου στους σεισμόπληκτους Έλληνες φοιτητές του Πανεπιστημίου της κατεστραμμένης Άκουιλα. Πιστεύει στ' αλήθεια ότι 255 φοιτητές κοστίζουν περισσότερο στους Έλληνες φορολογουμένους από 1 κομματόσκυλο γκόλντεν μπόι, το οποίο εισπράττει κάθε χρόνο ένα σκασμό λεφτά, για να αυξάνει τις ζημίες μιας δημόσιας επιχείρησης και να τους στέλνει το λογαριασμό; Με δεδομένο το σεισμό των 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, την καταστροφή των υποδομών της πόλης και του Πανεπιστημίου και την απαγόρευση της μετεγγραφής τους σε άλλα ιταλικά πανεπιστήμια, ο κ. Ανδριανόπουλος λέει σε αυτούς τους άτυχους νέους ανθρώπους σε απλά ελληνικά "να κόψουν το λαιμό τους", δηλαδή θεωρεί αδιανόητη την εθνική και κοινωνική αλληλεγγύη. Με τη λογική του αυτή, γιατί να συνδράμει ο Αθηναίος τον πυρόπληκτο Ήλειο και ο Ελλαδίτης τον πρόσφυγα Μικρασιάτη ή Κύπριο; Και αυτοί, εξάλλου, σύμφωνα με τον κ. Ανδριανόπουλο "επέλεξαν να αναλάβουν το ρίσκο να βρεθούν το λάθος χρόνο τη λάθος στιγμή"! Ντρέπομαι... Όταν η Ελλάδα θρέφει ορδές ανίκανων για το ελάχιστο κομματικών στελεχών και ενισχύει οικονομικά όμορα και μάλλον εχθρικά κράτη σπαταλώντας τεράστια ποσά, αυτός κόπτεται για τα δωρεάν συγγράμματα, των οποίων θα δικαιούνται οι Έλληνες φοιτητές της Άκουιλα, εάν μετεγγραφούν σε ελληνικά ΑΕΙ! Δε με πείθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ. ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΡΓΟ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Κ.Λ.Π. ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΕΙ..ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΡΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση