GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα Τρίκαλα στα δυο στενά...

Επειδή τα Τρίκαλα είναι τα αγαπημένα μου, όπως και το τραγούδι που αποτελεί το σήμα - κατατεθέν της πόλης, θα μου επιτρέψετε να κάνω μια αν...

Επειδή τα Τρίκαλα είναι τα αγαπημένα μου, όπως και το τραγούδι που αποτελεί το σήμα - κατατεθέν της πόλης, θα μου επιτρέψετε να κάνω μια ανάπαυλα από τις συνήθεις πολιτικές ενασχολήσεις και να σας το στείλω σε βίντεο με τη φωνή του αξέχαστου Τσιτάνη (ένα από αυτά έχει και εικόνες της πόλης) με την ελπίδα να το δημοσιεύσετε, για να το ακούσουν κι όσοι δεν το θυμούνται...
Οι άνθρωποι από τα Τρίκαλα σήμερα πάντως δεν κάνουν αυτά που περιγράφει το τραγούδι. Ίσως κάνουν άλλα.
Με αγάπη και χωρίς άλλους συνειρμούς
Χρύσανθος Ελευθερίου

.

4 σχόλια

  1. Πωλούνται θέσεις στο Δημόσιο για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με τη γυναικα του Υπουργού Χατζηγακη, Μιρέλλα Χατζηγακη-Βαφειάδη ΑΘΗΝΑ Πλούταρχου 10 Τηλ.: 210 72.15.400 FAX: 210 72.47.591 Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικο σκοπο, την αναστήλωση της μπαρμπουτιερας του Βαγκου του ξηγημενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καραμανλή, η κατ’ οίκον νοσηλεία των ασθενούντων από την νέα γρίπη θα είναι και η μεγαλύτερη αιτία διασποράς της νόσου!
    Διότι πόσοι νοσούντες και συγγενείς τους θα τηρήσουν επακριβώς τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί;
    Έτσι οι συγγενείς αυτοί που ζούνε με τους πάσχοντες κατά ένα ποσοστό μικρό ή μεγάλο, κατά την γνώμη μου μεγάλο, θα έρθουν σε επαφή με την νόσο, και θα την έχουν μαζί τους, θα βγουν έξω από το σπίτι είτε για να πάνε στις δουλειές τους είτε για να πάνε για ψώνια μεταφέροντας τον ιό ο οποίος δεν τους έχει ακόμη δώσει απτά σημεία συμπεριφοράς του στο σώμα τους, αλλά υπάρχει, θα προσκολληθεί σε άλλους ανθρώπους μη υποψιασμένους περί αυτού και η εξάπλωση θα είναι ραγδαία, και με απρόβλεπτες συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναβρασμός επικρατεί στο κατά τα αλλα όμορφο νησί της ακριτικής Λέρου, εξαιτίας της «δράσης» δυο αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.
    Από έγκυρες πληροφορίες τόσο των ψαράδων της Λέρου αλλά και όσο των φορέων της τοπικής κοινωνίας του νησιού ο Ανθυπασπιστής ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ο όποιος είναι κυβερνήτης του πλωτού σκάφους του λιμενικού στη Λέρο και ο Λιμενάρχης του νησιού υποπλοίαρχος ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχουν στήσει μια πολύ κερδοφόρα «επιχείρηση».


    Με το πρόσχημα της επιβολής αυστηρών χρηματικών πρόστιμων στους ψαράδες της περιοχής απαιτούν «μηνιαίο επίδομα» προκειμένου να είναι ελαστικοί στην τήρηση του νόμου!!!
    Οι καταγγέλλοντες έχουν ήδη απευθυνθεί στον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. ΚΑΜΜΕΝΟ Π. χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα μέχρι σήμερα!!!
    Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι αυτοί οι δυο «κύριοι» υπηρετούν στο νησί της Λέρου επί εικοσαετίας τουλάχιστον και ότι ο ο Ανθυπασπιστής ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν έχει το απαιτούμενο από τον νόμο πτυχίο ώστε να είναι κυβερνήτης του πλωτού σκάφους!!!
    Είναι απορίας αξιο ποια να είναι άραγε η άποψη του υπουργού Ναυτιλίας κ. ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ Α., που φημίζεται για το ήθος του, για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Λέρο.
    Πάντως είναι τουλάχιστον λυπηρό αυτοί οι δυο «αξιωματικοί» του λιμενικού σώματος να διατυμπανίζουν στα θύματα τους ότι «δεν τους πειράζει κανένας επειδή όλοι παίρνουν το μερτικό τους»!!!
    Έλεος!!!!!
    Θα επανέλθουμε με νέα συνταρακτικά στοιχεία σύντομα....

    γεια σου ρε ΚΑΜΜΕΝΕ με τα φυντανια σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια λειπω χρονια απ' την Ελλαδα.
    Τι εγινε με την μπαρμπουτιερα των Κατελανων στη Συρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση