GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φιλότιμο και η αυτοθυσία των πυροσβεστών...

Από την ΕΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ . Με έκπληξη αλλά και με λύπη παρακολουθήσαμε στο δελτίο ειδήσεων της TV SUPER της 17/7...

Από την ΕΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
.
Με έκπληξη αλλά και με λύπη παρακολουθήσαμε στο δελτίο ειδήσεων της TV SUPER της 17/7 τον αναπληρωτή Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας να δίνει «άφεση» στις απαράδεκτες δηλώσεις προέδρου εθελοντικού φορέα της Χαλκιδικής, δηλώσεις προσβλητικές τόσο για τους εν ενεργεία Μόνιμους Συμβασιούχους και Εθελοντές του Σώματος, όσο και για τους ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.
Λυπόμαστε που δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ επίσημη απάντηση από την Υπηρεσία μας αλλά δεν μπορούμε να...
δεχτούμε να αποκαλούν ένα ολόκληρο σώμα «δημοσίους υπαλλήλους που λουφάρουν και μόνο λεφτά ξέρουν να ζητούν αγνοώντας τις δικες τους υποχρεώσεις»
Οι Εθελοντές Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος Χαλκιδικής, καταδικάζουμε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δηλώνοντας στους κυρίους αυτούς που αποκαλούνται Εθελοντικός Φορέας, αλλά και σε όλο τον κόσμο ότι χάρη στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ εκείνων που ΕΣΕΙΣ αποκαλείτε «δημοσίους υπαλλήλους που μόνο να ζητούν λεφτά ξέρουν» λειτουργεί το Σώμα, και δεν καήκατε και εσείς αγαπητοί κύριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση