GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφέθηκε ελεύθερος ο Βουρλούμης...

Από το PRESS ON ICE . Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στη δεύτερη τακτική ανακρίτρια ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ...

Από το PRESS ON ICE
.
Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στη δεύτερη τακτική ανακρίτρια ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Παναγιώτης Βουρλούμης που αντιμετωπίζει την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας για υπερτιμολόγηση συμβάσεων του Οργανισμού με τη Siemens, την Intracom και άλλες εταιρείες.

12 σχόλια

  1. Υστερία μισαλλοδοξίας (με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας)
    Τι ακριβώς έπαθαν στο ΠΑΣΟΚ;

    Διαμαρτύρονται για μια εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, για την επέτειο αποκατάστασης του Κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα.
    Τι ακριβώς τους πείραξε;
    Ότι γίνεται προσπάθεια, λέει, «αγιοποίησης» του Κωνσταντίνου Καραμανλή;
    Κι αυτά τα λένε ποιοι;
    Αυτοί που έχουν «αγιοποιήσει» εκατό φορές των Ανδρέα Παπανδρέου. Και ουδείς τους έψεξε ποτέ γι’ αυτό…
    Το Ίδρυμα Καραμανλή δεν είναι δημόσιο. Είναι ιδιωτικός φορέας κι έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι εκδηλώσεις θέλει.
    Ούτε λέει ψέματα…
    Ο Καραμανλής όντως έπαιξε ρόλο στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
    Και το αναγνώρισαν αυτό όλοι, όσο βρισκόταν εν ζωή.
    Τώρα, δέκα χρόνια μετά το θάνατό του, γιατί κάποιοι του το αμφισβητούν;
    Πώς;
    Δεν το αμφισβητούν;
    Τότε γιατί γκρινιάζουν;
    Αυτή η πάθηση έχει όνομα: Λέγεται μισαλλοδοξία!
    Οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας έχουν κάθε δικαίωμα να εξαίρουν το ρόλο του ιδρυτή της παράταξής τους.
    Και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ έχουν κάθε δικαίωμα να εξαίρουν το ρόλο του δικού τους «γενάρχη»
    Κι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε κάθε λόγο να κρατάμε τις αποστάσεις μας από τέτοια «μνημόσυνα» και να αποκαθιστάμε την αλήθεια όποτε λέγονται τερατολογίες.
    Αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητεί σε κανένα το δικαίωμα να μνημονεύει όποιον θέλει, όσο θέλει, όποτε θέλει.
    Θα ζητάμε την άδεια από το ΠΑΣΟΚ για το πότε θα μνημονεύσουμε ποιόν;
    Είμαστε στα καλά μας;
    Μέχρι πρόσφατα αρνούνταν τη συμβολή «της δεξιάς» στην θεμελίωση της Δημοκρατίας.
    Σήμερα δεν αρνούνται τη συμβολή της ΝΔ, αλλά το δικαίωμά της να τη μνημονεύει!
    Σκεφτείτε και να κυβερνήσουν.
    Ή μάλλον ας σκεφτούν οι ίδιοι: Αν τέτοιο «πρόσωπο» δείχνουν από τώρα, πάει να πει ότι μυαλό δεν έβαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα γιατί πίστευα ότι ο κύριος αυτός θα πήγαινε φυλακή για πολλά χρόνια !

    Ρε,μας δουλεύετε ;

    Έχει κάνει τέτοια "μπάζα" αυτός που χέστηκε πατόκορφα για το άν αφέθηκε ελεύθερος ή όχι.
    Και μέσα να έμπαινε και όσα χρόνια και αν έτρωγε όλοι ξέρουμε ότι σε 6 μήνες το πολύ θα έβγαινε.
    Καλύτερα που δεν μπήκε ποτέ δηλαδή μέσα γιατί μέχρι πότε ο μαλάκας ελληνικός λαός θα πληρώνει ακόμα και για μια ημέρα τα έξοδα των φυλακισθέντων τρωγλοδυτών της χώρας ,αυτών που επειδή υποστηρίζουν ένα κόμμα ,γίνονται πρόεδροι σε οργανισμούς ,λαμβάνουν ότι μισθό θέλουν (αν θυμάμαι καλά είχε γίνει σάλος με το μηνιαίο μισθό του εν λόγο κυρίου)και μετά να μπαίνουν και φυλακή και το κόστος να βαρύνει τους έλληνες φορολογούμενους μαλάκες.Πολύ δε πάει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφήστε τις ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ..


    και προσκυνήστε τον Ν Ε Ο Α Γ Ι Ο
    ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

    Τον άγιο + Τ Ρ Ι Α Ν Τ Α Φ Υ Λ Λ Ι Δ Η


    προστάτη των δέντρων που ψηφίζουν

    εορτάζει 24 Ιουλίου και ώρα 12-1 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής αγαπητέ που κατοικούσε στο Παρίσι , στο δάσος της Βουλώνης και που ήταν πολύ κοντά στο δικό μου σπίτι στην Άνω Πετρομαγούλα ,διέλυσε την Αθήνα με το νόμο περί αντιπαροχής και έγινε αυτό που βλέπουμε τώρα όλοι μας και που δεν θέλουμε όχι να μείνουμε αλλά όσο το δυνατόν να σηκωθούμε και να φύγουμε.
    Η σύνδεση λοιπόν που γίνεται είναι άστοχη διότι εθνάρχης δεν είναι κάποιος που παραλαμβάνει ένα κράτος χουντικό και το κάνει δεξιό αλλά είναι αυτός που παραλαμβάνει ένα κράτος χουντικό και το κάνει δημοκρατικό ή απολυταρχικό ή βασιλικό για όλους τους πολίτες του και όχι μόνο γι αυτούς που υποστηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία.

    Μισαλλόδοξοι και αχάριστοι είστε εσείς οι δεξιοί που βρίζατε και βρίζετε αισχρά τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ που όχι μόνο πήρε τη σκυτάλη από το παραπαίον κόμμα σας στις 18/10/1981 αλλά έκανε την ελλάδα χώρα ευρωπαϊκή και όχι χωριάτικη και βλάχα όπως είστε εσείς που τώρα κόπτεστε για την χώρα και τους θεσμούς.

    Ο ανηψιός ,5 χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα.
    Συνεχίζει το έργο του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη που αν δεν μας έβαζε στην Ο.Ν.Ε και δεν κατάφερνε η χώρα να καθιερώσει το Ευρώ, τώρα θα ήσουν στο χωριό σου και θα έβοσκες κατσίκες για να ζήσεις με το γάλα τους και δεν θα έμπαινες στο internet να μας μιλάς για υστερία μισαλλοδοξίας από το ΠΑΣΟΚ.

    Τα έργα του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιείς,το μετρό,το τραμ,το καινούργιο αεροδρόμιο,την αττική οδό ,στην εγνατία οδό,τις γέφυρες Χαλκίδας και Ρίου-Αντιρίου,τη ζεύση Ακτίου -Πρέβεζας και εκατοντάδες άλλα έργα σε όλη τη χώρα.Εσύ και εγώ και όλοι μας απολαύσαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 που ήταν μια πόλη όπως καθημερινά έπρεπε να είναι και το κόμμα σας την έχει κάνει ακόμα μεγαλύτερο μπουρδέλο με το να αφήνει τα Ολυμπιακά έργα να μαραζώνουν μαζί τους και εμείς.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν τα έκανε όλα αυτά αγαπητέ μου ;
    Εσύ δεν τα χρησιμοποιείς όλα αυτά ή κάνω κάποιο λάθος και έχω χάσει τη μπάλα;
    Η Δημοκρατία δεν έχει σχέση με τις κυβερνητικές αποφάσεις της παρούσας κυβέρνησης που αντί να ξετινάξει τους ιδιοκτήτες σκαφών και πολυτελών αυτοκινήτων ,σπιτιών με πισίνες κ.ο.κ. ,βάζει φόρους σε όλους γιατί απλά δεν θέλει να ξετινάξει τους χρηματοδότες της.

    Η Δημοκρατία έχει τελειώσει από τότε που χρησιμοποιείται ως προπέτασμα καπνού για να καλύψει άνομες ή άλλες μη ηθικές πράξεις και μαζέψτε τα στελέχη σας που θεωρούν ότι οτιδήποτε νόμιμο είναι και ηθικό και εξακολουθούν να στηρίζουν τους σφετεριστές ενός συστήματος που έδωσε τα φώτα σε όλο το πλανήτη και εδώ τα έσβησε.

    Ας μνημονεύετε όποιον θέλετε ,ας πιστεύετε ότι θέλετε αλλά κεντροδεξιοί και φιλελεύθεροι δεν είστε εφόσον στις τάξεις σας έχετε χουντοβασιλικά αποβράσματα μιας άλλης εποχής.

    Είστε η κυβέρνηση του ΤΙΠΟΤΑ,που ακόμα και την υποθαλάσσια αρτηρία της Θεσσαλονίκης την ακυρώσατε.

    Τι προσφέρατε στο τόπο από το 1974 μέχρι το 1981 και από το βρώμικο 1989 μέχρι το 1993 ; Τι προσφέρατε από το 2004 μέχρι σήμερα ;

    Ε,λοιπόν θα τολμήσω να πώ ότι μόνο η χούντα προσέφερε περισσότερα και το ΠΑΣΟΚ. Εσείς παίζετε το παιχνίδι των βιομηχάνων που σας στηρίζουν και τους στηρίζετε σε ένα γαϊτανάκι αλληλοβοήθειας και αλληλοκάλυψης και όσο για τα πυροτεχνήματα ότι δήθεν είστε οι φιλελεύθεροι και οι κεντροδεξιοί,ε ακόμα δεν μας έχουν ψεκάσει όλους για να χάσουμε τη μνήμη μας ούτε Αλτσχάιμερ έχουμε πάθει όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα και τα Ολυμπιακά έργα το ΠΑΣΟΚ τα έκανε και τα βρήκατε εσείς έτοιμα λίγους μήνες πριν βγείτε κυβέρνηση της σεμνότητας και ταπεινότητας και από τότε έχετε ξεσκιστεί στα σκάνδαλα και στη μάσα σαν κάτι ζήτουλες στα φανάρια που ήρθαν στη χώρα της επαγγελίας και καθαρίζουν τζάμια στα αυτοκίνητα.

    Η Εγνατία οδός λέτε ότι είναι δικό σας έργο.Σκατά πατημένα που είναι δίκο σας έργο.
    Έργο του ΠΑΣΟΚ είναι και το συνεχίζετε εσείς απλά γιατί το κράτος έχει συνέχεια και όχι γιατί το κόμμα σας είναι καλύτερο από το ΠΑΣΟΚ.
    Το μόνο έργο που κάνατε είναι ο δρόμος στο Μαλιακό και τίποτα άλλο.

    Μας έχετε περάσει για ηλιθίους και νομίζετε ότι θα πιστέψει ο ελληνικός λαός ότι όλα αυτά τα έργα που πλήρωσε και πληρώνει και που το ΠΑΣΟΚ τα ξεκίνησε και τα κατασκεύασε ,θα οικειοποιηθούν από τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;

    Κάνετε λάθος.

    Μόνο για τα ιδρύματα και τα ινστιτούτα Δημοκρατίας είστε ικανοί να ασχολείστε γιατί αν δεν υπήρχαν αυτά τότε δεν θα υπήρχε και το φάντασμα του Θείου Καραμανλή που δεν είναι άλλο από τον ανηψιό του και που αν δεν ήταν θείος του, θα ήταν σίγουρα βουλευτής ή κάποιος δικηγόρος ή κάποιος δημόσιος υπάλληλος σε κανένα υπουργείο.

    Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος έφερε μωρέ την Δημοκρατία στην Ελλάδα, ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ;
    Με πορδές δεν βάφουν αυγά, κι όσο κι αν τον γυαλίζεται ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Εθνάρχης, αυτός που πρόσθεσε Ελλάδα, Κι όχι αυτός που έβαλε τους Τούρκους στρατιώτες στην Κύπρο με τις συμφωνίες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Δεξιάτζες και Αριστεράτζες που γλύφετε σαν παγωτό πύραυλο την Δεξιά όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε με την γλώσσα μια σπιθαμή, πόσο θέλετε ρε να μας τρελάνετε;
    Από πού και ως που έχει το Πασόκ υποχρέωση να παίζει τα παιχνίδια της Δεξιάς;
    Από πού και ως που η πιο άχρηστη κυβέρνηση που γνώρισε μεταπολεμικά η Ελλάδα θεωρεί ότι το Πασόκ έχει υποχρέωση απέναντι της να την στηρίξει, και να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο;
    Ποιος δεν έχει μάθει ρε εξ αιτίας της σημερινής Δεξιάς κυβέρνησης, ότι η χειρότερη μη Δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι καλύτερη και από την καλύτερη Δεξιά κυβέρνηση;
    Δεν τους φτάνει των Δεξιών κυβερνώντων που κάψανε την μισή Ελλάδα και 65 ανθρώπους μαζί, δεν τους φτάνουν τα δομημένα ομόλογα, δεν τους φτάνουν τα Βατοπέδια, δεν τους φτάνει που ρουφιανέψανε και ψευδώς μάλιστα την Πατρίδα μας την Ελλάδα στην ΕΟΚ, λέγοντας και υπογράφοντας ότι δεν έκανε σωστά τους λογαριασμούς της έναντι των αρχικλεφταράδων Δυτικοευρωπαίων, δεν τους φτάνει που μας έχουν χρεώσει άλλα τόσα από όσα παρέλαβαν δημόσιο χρέος, και που στο διάολο έχουν πάει τόσα λεφτά! ΤΟΣΑ ΔΙΣ! ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑΪΖΟΥΝΤΑΙ!
    Δεν τους φτάνει που όποια υπόθεση τους ενοχλεί και που είναι σίγουρο ότι έχουν βάλει το χέρι τους μέλη της κυβέρνησης τους, ή και αξιωματούχοι Δεξιοί την θάβουν με κατάλληλους χειρισμούς, και από πού να πιάσεις και που να σταθείς με τους ανίκανους που δεν μπορούν , δεν μπόρεσαν ούτε το δέκα τοις εκατό της φοροδιαφυγής να πιάσουν και να ξελασπώσουν το κράτος, δεν τους φτάνει που χρωστούν στο ΙΚΑ ένας Θεός ξέρει πόσα δις, και στα άλλα ταμεία που το κράτος έχει υποχρέωση να συνεισφέρει, και δεν τα εγγράφουν στον προϋπολογισμό για να μην τα δούνε οι Εοκοκοί και τους βάλουν χέρι ακόμη πιο βαθιά, και θέλουν και έχουν ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΌΡΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;
    Καλά κάνει λοιπόν το Πασόκ και θέλει να βάλει τέρμα σε όλη αυτήν την καταχνιά που έχει πλακώσει την Ελλάδα, γιατί για καταχνιά και μαυρίλα πρόκειται, δεν πρόκειται για κάποιους που είπαν να κυβερνήσουν για το καλό του τόπου αλλά για το καλό των δικών τους, και της τσέπης τους!
    Στα σακίδια λοιπόν και πιο πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεξια κοπροσκυλα προδοτες της ελλαδος καταλαβαινω το ανγχοσας που θα χασετε την μασα σε λιγο καιρο αλλα τι να κανουμε ο λαος σας πηρε χαμπαρι και θα τραβηξει το καζανακι να φυγετε μαζι με τα υπολοιπα σκατα της δεξιας στον υπονομο.Αντε γιατι βρωμισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΣΝ ΚΑΙ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΩΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ
    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΑΜΟΓΑΙΟΙ
    ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ
    ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
    ΜΑΖΕΥΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
    ΑΝΤΕ ΜΒΡΑΒΟ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
    ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχετε και τα θράσσος εσείς οι δεξιοί να μιλάτε ακόμα για το ΠΑΣΟΚ και τα έργα που έκανε σε σχέση με το Τίποτα που έχετε κάνει εσείς ;

    Έχετε μούτρα και βρίζετε ακόμα το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου,τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου όταν ο αρχηγός σας δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει τα μισαλλόδοξα πάθη των στελεχών σας και όταν επί 5 χρόνια ασκεί διαχείριση κράτους που ούτε ένας μέτριος διαχειριστής πολυκατοικίας δεν θα διαχειρίζονταν έτσι άκομψα και άσχετα ;

    Ποιό είναι το έργο σας αυτά τα 5 έτη που κυβερνάτε τη χώρα ; Είναι μήπως αποκλειστικά και μόνο το βόλεμα των δικών σας στελεχών και παιδιών και ανηψιών ;
    Γι αυτό βρε αχαϊρευτοι ,μπούφοι και μπούληδες σας ψήφισαν οι έλληνες πολίτες ;
    Καλά είπε ένας από πάνω, στις εκλογές θα τα πούμε .
    Ξερά σκατά θα πάρετε και θα πάτε σπίτια σας αλήτες,ανίκανοι και άχρηστοι.
    Έχετε βαλει όλους τους γέρους και τους ψυχασθενείς,στη κυβέρνηση σας για να κυβερνήσουν την ελλάδα με τη καθοδήγηση του μεγάλου ανηψιού του δήθεν εθνάρχη Θείου του.Θλιβερή είναι η εικόνα που παρουσιάζετε και ως εικόνα και ως αποτέλεσμα.
    Είναι επίπεδο υπουργών και βουλευτών σας να βγαίνουν στα Media και να μην γνωρίζουν αν ομιλούν ούτε την ελληνική ,σωστά;

    Βγάλατε τον Αλογο-σκούφη από την κυβέρνηση και φέρατε ποιόν;
    Τον Mr Παπαθανασίου που νομίζει ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι καλύπτετε πίσω από τους γενικευμένους φόρους ,αυτούς που θέλετε;

    Είναι εικόνα υπουργών και βουλευτών αυτή ; Τετράπαχοι και τετράπαχες να ομιλούν για λιτότητα και στενότητα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 24 Ιουλ 2009 10:34:00 μμ

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΛΟΥΠΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΛΟΥΠΕΡ ΑΥΤΑ!


    Με την ευκαιρία της μέρας, ας θυμηθούμε με αυτό το βίντεο τι έχουμε στη βουλή, και από ποια ΝΔ προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση